X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
kisvuki>

nekem, mivel napi 1-2 órát játszottam csak, eddig 2 db-t gyártott le 😊

mellesleg számold ki hogy:

mennyibõl jönne ki 1 db GPPC és nézd meg a bolti árat 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Hmmm... Gondoltam felállítottam pár gyárat, én addig megyek szórakozni. Egy kis kalózlövészet, egy kis khaak-irtás, ilyesmi. De valahol mindig elfogy valami, és akkor mehetek új gyárakat üzembe állítani.
Elõbb-utóbb abbahagyom. Legfeljebb nem optimumon üzemel egy-két gyárlánc.

...és akkó gyakáás!

Si vis pacem, para bellum.

Hmuda
Fenébe is már. Alig van manapság idõm a birodalmam pátyolgatni. Pedig már egész tûrhetõen kezd beindulni a dolog. :-(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A Xenon J probléma állítólag az 1.3 patch-ben orvosolva lesz.
Szerintetek minek cockpit olyan xenon capital hajóba amit nem tudsz venni, és foglalni se? (már nem emléxem melyiket próbáltam scripttel). És mi az a xenon I meg H? Scriptbõl csak egy I betû repked mintha hajó lenne a H meg úgy néz ki mintha kihánytak volna az ûrbe (szó szerint).

Megint jóestét, de mindjárt jó éjszakát is egyben.

A Xenon Station dolgot megoldottam, berakta megint oda bele a közepébe úgy mint tegnap este, azzal különbséggel, hogy én is ott maradtam a szektorban.
Gyorsan beültem az Odysseusba és egy perccel késõbb már csak hamu volt és por. Na ugye, hogy el lehet intézni egy perc alatt, ha én irányítom, ja és egy M2-essel, nem hárommal.
Közben vettem egy Boron Shark-ot, de mát kifolyik a szemem, úgyhogy felszerelés holnap lesz. A Teladi Condor nincs meg, mert pont úgy volt kimentve, hogy amikor betámadtak és ideges lettem, akkor voltam az M1-es hajóvásárlás elõtt.

De gyûjtöm a tapasztalatokat az M1-es anyahajókról is legalább...

Valenhez intézek még egy kérdést.
Neked megéri a Gamma PPC Forge? Mármint idõben ki tudod várni azt a 20 órát? Mert gondolkodom én is egy ilyenen, de honnan szerezzek 20 ezer egységnyi Sun Oil/Bofu/Cahoona/stb-t, meg 40 ezer EC-t?

[NST]Cifu
Nem rossz, a pléhpofa már úgy is unalmas volt 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hmuda
Hm. Miylen az új logóm? :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Jó, beletúrok. Na és ott mit kéne keresni?

Mass Driver neki. Kicsit aprómunka, na de a cél...!!!

Azt hiszem valamelyik patchel jött be a J probléma. Elvileg lehet orvosolni, ha beletúrsz a .cat fájlokba. Ehhez nem volt kedvem, túl sokszor installáltam már a programot.

What\'s your excuse?

PSG: a GPSG az igazán durva. Két-három lövés a szétvált cluster közepére és szép tüzijátékot kapsz. A BPSG pedig egész jó a Nemesis turreteibe.
Xenon J: konkrétan az a baj vele, hogy nincs fegyvere, s nem csökken a pajzsa. Erre írtam korábba, hogy javítsák ki, mert max így csak kerülgethetjük egymást. 😊

What\'s your excuse?

PSG: Bayamonnal 2 APSG-vel egy sorozat volt a khaak M5.
Hogyhogy a Xenon J sérthetetlen??? Akkor azzal mi van? Lelövöd a hajóit, õ meg elkotródik?
Vagy mijafene?

Az igazán profi versenyzõknek: Khaak M2 kerülgetés, a legtöbb megtett kör nyer. 😄

What\'s your excuse?

Az M6 kérdést más nézõpontból is vizsgáljuk:
- ha TE szeretnéd használni, akkor nyugodtan vegyél Nemesist és PSG-t. Ezzel a papíron gyenge összeállítással heccbõl 5 Xenon K-t kaptam le! Esélyük sem volt. A Xenon J is csak azért úszta meg meg sérthetetlen 😄. A PSG furcsa ágyú, nagyot üt, sok energiát iszik és baráti szektorban nagyon nem ajánlott használni!
- ha szektorvédelemnek otthagyod valahol az fenében akkor Dragon vagy Centaur.

Lehet, hogy nincs sportértéke PSG-vel leverni az ellent, de ha meglátom azt a szép kiterjedt Khaak überclustert legalább nem kell elfutnom. Odamegyek, szétválik, BIMM-BIMM, hopp már csak az M3 maradt 😊))).

What\'s your excuse?

Ok, köszi, valszínû az elsõ ötlet lesz a jó, és a Centaur mellett maradok.

[NST]Cifu
elbújt -> elõbújt...

[NST]Cifu
De, a sportág triatlonja meg az, hogy ki képes élve átkecmeregni egy fullos Xenon szektoron - egy Boron Dolphin-al!

Centaur - az elején talán a legjobb választás, mert nagy raktere van (Jumpdrive és EC!), elõre két GHEPT, a két toronyba meg BHEPT. Ha ez lesz az elsõ komolyabb hajód, akkor szerintem õ legyen a válaszottad (az Elpáholt Kalózegylet Nagy Túlélõi is ezt ajánlják! 😊)
Dragon - amikor a szektorok felderítése a lényeg, akkor jól jöhet az extra sebesség, kis szerencsével még egy Xenon szektoron is átügethetsz vele. Fegyverzete irtó erõs, mivel a tornyokba is lehet GHEPT-t pakolni. Viszont csak 1x125MW pajzsa van, így kissé észnél kell lennie az embernek (én már haltam meg Dragonban úgy, hogy egy Kalózbázist lõve elbújt vagy 20 Bayamon és még fele ennyi Orinoco...)
Nemesis - Szerintem nem túl nyerõ választás, elõre és a tornyokba is csak 1-1 fegyvert lehet rakni, a PSG pedig bár jól sebzi a pajzsot, de utána a páncélzatot (HULL) már csak dörzsöli. Ráadásul a tornyokba csak BHEPT mehet...

Hmuda
Csak gondoltam szólok, hátha valakit érdekel. 😄DD

Bocsi az off-ért.

[NST]Cifu
Danke!!!

Hmuda
Nakéremszépentisztelettel. 21:15-kor a Hallmarkon a Dûne Gyermekei minisorozat második része.

AIRE-vel végignyomni a csatákat, annak van sportértéke.
Ez még arra szólt...
😊))))))))

Kicsit komolyabban: melyik M6-ost javasoljátok? A Centaur tetszik, A Dragonnak eggyel több az ágyúja, de elöl csak 1 van. És gyengébb a pajzs is. A Nemezis gyors, de csak 3 ágyú. Szóval most hezitálok, mint ZJ a plasztikai sebészet kapujában...

Hmuda
"...a Teladik részletre vett nénikéje..."

Lol. Látom kezdenek elõjönni a régen várt X2 aranyköpések. 😄DD

[NST]Cifu
Sportoljon a Teladik részletre vett nénikéje, amikor nagy Khaak clusterek ugrándoznak poénból elém... 😊

Annak van sportértéke...

[NST]Cifu
Szerintem poén akart lenni, csak nem jött össze 😊

Egyébként bár iszonyúan bénán néz ki, elég durvuska, és a Dragon és a Centaur mellett talán a 3-dik használható M6 lenne (a Boron Hydra gyenge fegyverzetén a mai napig nem tudtam túltenni magam (a 9 milliás árán meg végképp), a Paranid Nemesis is csak addig volt poén, amíg meg nem néztem, mennyit HULL-t sebeznek a PSG-k...)

Miért kell neked AIRE az Ospreyre??

What\'s your excuse?

Jóccakát!

ÁÁÁÁlmos vagyok.

Csicsíjja.....

Hrrrrrr pityipû ... Hrrrrrr pityipû
váradt = fáradt!!!
"nem is kell ez a Osprey-t!"

Basszus már tényleg váradt vagyok!!!

Na még egyszer!

Nem is kell nekem ez az Osprey!
ÁÁÁ nem is kell ez a Osprey-t! egyik lövegre se tudok Alpha IRE-t Tenni!!!
Ez egy jó kérdés. Talán a küldetések után? passz.
Goner rang hogy emelkedik? Hiszen nincs Goner szektor, és a GT-ben is csak a szokásos Argon küldik vannak...

Az X-Shuttle elvileg áthozott egy párat! vagy az is megpurcant az átugrásnál?

Tényleg emlékszik még valaki, hogy milyen felszereléssel indult el a tesztre az X-Shuttle? Asszem 2x Alpha PAC volt rajta, de hogy pajzsa mennyi volt, arra már nem emléxem.

Na ez értelmes felvetés volt ám? Na mindegy már úgy is fáradt vagyok! Holnap fõpróba, pénteken meg nõnapi elõadás öreg, és kevésbé öreg mamiknak. De õk aztán igazi hálás közönség, az biztos. És még a meló is!

Most, asszem egy split Dragont fogok kipróbálni, õt még nem próbáltam, már minden más korvettben ültem, benne még nem. igaz, hogy csak 1x125 MW pajzs megy rá, de ez elviselhetõ. Max kicsit "vissza kell vonulni" a csatából, egy kis recharging erejéig.
Teladi Osprey adatok
Tényleg berakhatná a kedves Egosoft, erõs egy dög de jellemzõen a Teladikra marha lassú. Mondjuk a Novát még lehagyja, tehát nem vészes.
Baluga rakéta földi találmány, így nem valószínû hogy kapható. Esetleg scripttel elõ lehet hozni.

What\'s your excuse?

Baluga missile factoryt hol lehet venni?
Remélem az 1.3-as patchbe már berakják a Teladi Osperety megvásárlásának lehetõségét, és nem csak scriptel lehessen továbbra is elérni. Én azé kiváncsi lennék rá. 3x125 MW pajzs, speed unknown, del valsz lassú, max cargo bay unknown, de valsz sok. fegyverzet unknown, de valsz nem túl sok, talán elõre meg hátra/alulra/felülre egy löveg, gondolom max 1x Beta HEPT-el.
Gúnár shipet nem lehet valahol venni?
Na jó, most van 32 gyáram, ebbõl vagy 8 a 125-ös pajzs gyárlánca. Lehet, hogy kutakodás helyett nekiállok kibõvíteni az Unknown sektort (hogy miért nem lehet átnevezni???) egy GPPC gyárral és láncával. 😊
Érdekes vezetési stílusod lehet, eddig én kb. 4-5 hajót csaptam. Ebbõl 2 az idióta kishajó miatt. Persze legtöbbször leparkolom egy helyre, ha pedig mozogni kell, akkor szinte kizárólag jumpdrive-val megyek.

What\'s your excuse?

Sector Map -nál nyomj egy Insertet.

[NST]Cifu
B@ssza meg, így elhúztál? 😊))
Én eddig ott tartok, hogy lassan elakad az Albatross-om ablaktörlõje a sok felkenõdött Boron Dolphin-tól...
Viszont van már 6db GPPC-m és 4db BPPC-m a saját (betervezett) Odysseusomra 😊))

Ja igen, még egy jó tanács: a TL hajóitokat soha, de tényleg SOHA ne rakjátok idle parancsba. A barom autópilóta ma szépen nekivezette egy Cattle Ranchnek a Getsu Fune-ban, ahol aztán tényleg nincs sok állomás. Persze felrobbant magával rántva egy fullos Novát, Mantát és Demetert. 32 milla sutty ki az ablakon, még jó hogy el volt mentve...

What\'s your excuse?

Nnnaaa! Végre valahára! Röpke 2 nap SETA végre meghozta az eredményét: megvettem a drágaszágosz Odysseusom. 😊))
Most aztán mehet a hajtóvadászat fegyverek után, a pajzsai viszont már megvannak és mind házi gyártmányok. Legjobb minõség! 😊))

What\'s your excuse?

Haaaahhhh, jó estét! 😊 Délutáni rövid alvásom és hosszú ásításom után megyek, kiírtom a Xenonokat.

K.András
Még véletlen sem 2d-s, nem véletlen vannak x,y,z kordináták...Az hogy az environment kép, az megszokott az ilyen játékoknál...De ettöl még nem lehet 2d-snek nevezni...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Valen
Hifra Julika>

Térkép a Cifu által megadott helyen vagy az aláírásomban szereplõ webhelyen.

Mellesleg pont jó hogy csak 2D-s, mivel így is el lehet néha tévedni, hát ha még tényleg 3D-s lenne 😊

[NST]Cifu
X2 térkép - Az Atreu's Cloud-ot úgy tudod elérni, hogy 2x az északi kapun (North Gate), majd 2x keleti kapun (East Gate) mész át.

Nézz it körül, sok hasznos dolgot találsz: Space Games

Annyira csiken vagyok, hogy nem találom a második küldetésben szereplõ A-valami clouds-ot, ahonnan a tudósokat kellene elhozni. Hol van ?

Egyébként csak engem zavar az, hogy az univerzum 2D-s? Gyakorlatilag minden egy síkban van, a kapuk is . Vagy rosszul látom?
Sziasztok!

Teljesen laikus vagyok a témában, remélem tudtok valahogy segíteni.
Egy barátom részére szereném megvenni az Xtension c. játékot, (ami ha jól tudom a topicnévadó elõdje)de nem tudom hogy hogyan lehet hozzájutni.
Ha tudtok egy internetes boltcímet (bárhol a világon), vagy bármi mást ami segíthetne, kérlek jelezzétek. (az egosoft már nem áruljasajnos, és ahogy hallom, hozzánk be se hozták hivatalosan)

Köszönöm elõre is.

Roden
Valen
Pitaot = Piratot

Valen
Lipovics>

Nem Split hanem Paranid szerktorban kell Pitaot írtani, fõleg Priest Pity-ben 😊)