X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem, mivel napi 1-2 órát játszottam csak, eddig 2 db-t gyártott le 😊
mellesleg számold ki hogy:
mennyibõl jönne ki 1 db GPPC és nézd meg a bolti árat 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Elõbb-utóbb abbahagyom. Legfeljebb nem optimumon üzemel egy-két gyárlánc.
...és akkó gyakáás!
Si vis pacem, para bellum.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szerintetek minek cockpit olyan xenon capital hajóba amit nem tudsz venni, és foglalni se? (már nem emléxem melyiket próbáltam scripttel). És mi az a xenon I meg H? Scriptbõl csak egy I betû repked mintha hajó lenne a H meg úgy néz ki mintha kihánytak volna az ûrbe (szó szerint).
A Xenon Station dolgot megoldottam, berakta megint oda bele a közepébe úgy mint tegnap este, azzal különbséggel, hogy én is ott maradtam a szektorban.
Gyorsan beültem az Odysseusba és egy perccel késõbb már csak hamu volt és por. Na ugye, hogy el lehet intézni egy perc alatt, ha én irányítom, ja és egy M2-essel, nem hárommal.
Közben vettem egy Boron Shark-ot, de mát kifolyik a szemem, úgyhogy felszerelés holnap lesz. A Teladi Condor nincs meg, mert pont úgy volt kimentve, hogy amikor betámadtak és ideges lettem, akkor voltam az M1-es hajóvásárlás elõtt.
De gyûjtöm a tapasztalatokat az M1-es anyahajókról is legalább...
Valenhez intézek még egy kérdést.
Neked megéri a Gamma PPC Forge? Mármint idõben ki tudod várni azt a 20 órát? Mert gondolkodom én is egy ilyenen, de honnan szerezzek 20 ezer egységnyi Sun Oil/Bofu/Cahoona/stb-t, meg 40 ezer EC-t?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
What\'s your excuse?
Xenon J: konkrétan az a baj vele, hogy nincs fegyvere, s nem csökken a pajzsa. Erre írtam korábba, hogy javítsák ki, mert max így csak kerülgethetjük egymást. 😊
What\'s your excuse?
Hogyhogy a Xenon J sérthetetlen??? Akkor azzal mi van? Lelövöd a hajóit, õ meg elkotródik?
Vagy mijafene?
What\'s your excuse?
- ha TE szeretnéd használni, akkor nyugodtan vegyél Nemesist és PSG-t. Ezzel a papíron gyenge összeállítással heccbõl 5 Xenon K-t kaptam le! Esélyük sem volt. A Xenon J is csak azért úszta meg meg sérthetetlen 😄. A PSG furcsa ágyú, nagyot üt, sok energiát iszik és baráti szektorban nagyon nem ajánlott használni!
- ha szektorvédelemnek otthagyod valahol az fenében akkor Dragon vagy Centaur.
Lehet, hogy nincs sportértéke PSG-vel leverni az ellent, de ha meglátom azt a szép kiterjedt Khaak überclustert legalább nem kell elfutnom. Odamegyek, szétválik, BIMM-BIMM, hopp már csak az M3 maradt 😊))).
What\'s your excuse?
Centaur - az elején talán a legjobb választás, mert nagy raktere van (Jumpdrive és EC!), elõre két GHEPT, a két toronyba meg BHEPT. Ha ez lesz az elsõ komolyabb hajód, akkor szerintem õ legyen a válaszottad (az Elpáholt Kalózegylet Nagy Túlélõi is ezt ajánlják! 😊)
Dragon - amikor a szektorok felderítése a lényeg, akkor jól jöhet az extra sebesség, kis szerencsével még egy Xenon szektoron is átügethetsz vele. Fegyverzete irtó erõs, mivel a tornyokba is lehet GHEPT-t pakolni. Viszont csak 1x125MW pajzsa van, így kissé észnél kell lennie az embernek (én már haltam meg Dragonban úgy, hogy egy Kalózbázist lõve elbújt vagy 20 Bayamon és még fele ennyi Orinoco...)
Nemesis - Szerintem nem túl nyerõ választás, elõre és a tornyokba is csak 1-1 fegyvert lehet rakni, a PSG pedig bár jól sebzi a pajzsot, de utána a páncélzatot (HULL) már csak dörzsöli. Ráadásul a tornyokba csak BHEPT mehet...
Bocsi az off-ért.
Ez még arra szólt...
😊))))))))
Kicsit komolyabban: melyik M6-ost javasoljátok? A Centaur tetszik, A Dragonnak eggyel több az ágyúja, de elöl csak 1 van. És gyengébb a pajzs is. A Nemezis gyors, de csak 3 ágyú. Szóval most hezitálok, mint ZJ a plasztikai sebészet kapujában...
Lol. Látom kezdenek elõjönni a régen várt X2 aranyköpések. 😄DD
Egyébként bár iszonyúan bénán néz ki, elég durvuska, és a Dragon és a Centaur mellett talán a 3-dik használható M6 lenne (a Boron Hydra gyenge fegyverzetén a mai napig nem tudtam túltenni magam (a 9 milliás árán meg végképp), a Paranid Nemesis is csak addig volt poén, amíg meg nem néztem, mennyit HULL-t sebeznek a PSG-k...)

What\'s your excuse?
ÁÁÁÁlmos vagyok.
Csicsíjja.....
Hrrrrrr pityipû ... Hrrrrrr pityipû
Basszus már tényleg váradt vagyok!!!
Na még egyszer!
Nem is kell nekem ez az Osprey!
Tényleg emlékszik még valaki, hogy milyen felszereléssel indult el a tesztre az X-Shuttle? Asszem 2x Alpha PAC volt rajta, de hogy pajzsa mennyi volt, arra már nem emléxem.
Na ez értelmes felvetés volt ám? Na mindegy már úgy is fáradt vagyok! Holnap fõpróba, pénteken meg nõnapi elõadás öreg, és kevésbé öreg mamiknak. De õk aztán igazi hálás közönség, az biztos. És még a meló is!
Most, asszem egy split Dragont fogok kipróbálni, õt még nem próbáltam, már minden más korvettben ültem, benne még nem. igaz, hogy csak 1x125 MW pajzs megy rá, de ez elviselhetõ. Max kicsit "vissza kell vonulni" a csatából, egy kis recharging erejéig.
Tényleg berakhatná a kedves Egosoft, erõs egy dög de jellemzõen a Teladikra marha lassú. Mondjuk a Novát még lehagyja, tehát nem vészes.
Baluga rakéta földi találmány, így nem valószínû hogy kapható. Esetleg scripttel elõ lehet hozni.
What\'s your excuse?
Érdekes vezetési stílusod lehet, eddig én kb. 4-5 hajót csaptam. Ebbõl 2 az idióta kishajó miatt. Persze legtöbbször leparkolom egy helyre, ha pedig mozogni kell, akkor szinte kizárólag jumpdrive-val megyek.
What\'s your excuse?
Én eddig ott tartok, hogy lassan elakad az Albatross-om ablaktörlõje a sok felkenõdött Boron Dolphin-tól...
Viszont van már 6db GPPC-m és 4db BPPC-m a saját (betervezett) Odysseusomra 😊))
What\'s your excuse?
Most aztán mehet a hajtóvadászat fegyverek után, a pajzsai viszont már megvannak és mind házi gyártmányok. Legjobb minõség! 😊))
What\'s your excuse?
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Térkép a Cifu által megadott helyen vagy az aláírásomban szereplõ webhelyen.
Mellesleg pont jó hogy csak 2D-s, mivel így is el lehet néha tévedni, hát ha még tényleg 3D-s lenne 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Nézz it körül, sok hasznos dolgot találsz: Space Games
Egyébként csak engem zavar az, hogy az univerzum 2D-s? Gyakorlatilag minden egy síkban van, a kapuk is . Vagy rosszul látom?
Teljesen laikus vagyok a témában, remélem tudtok valahogy segíteni.
Egy barátom részére szereném megvenni az Xtension c. játékot, (ami ha jól tudom a topicnévadó elõdje)de nem tudom hogy hogyan lehet hozzájutni.
Ha tudtok egy internetes boltcímet (bárhol a világon), vagy bármi mást ami segíthetne, kérlek jelezzétek. (az egosoft már nem áruljasajnos, és ahogy hallom, hozzánk be se hozták hivatalosan)
Köszönöm elõre is.
Roden
Danke!!!