6542
-
Zombye #4422 Huhh de fáradt vagyok!
Kiírtottam az összes Khaak Stationt. a II. szektorban 2 is volt belőlük.
Kaput nem találtam.
Viszont még mindíg rejtély, mi is lehet ez a névtelen kütyü, ami az egyik khaak rombolóbol pottyant ki. A képe, tudjátok ami szépen forog a képernyő jobb oldalán, kb úgy néz ki mind annó az XBF-ben a navigációs computer/map képe. 1 helyet foglal el a raktérben, és S-es konténerben van.
-
#4421 A képeket weboldalról tudod belinkelni, ergo az UW-n létrehozol 1 ingyenes helyet kapsz 40 Mb-t és oda feltöltöd :)) éls belinkeled
-
kisviku #4420 Másik érdekesség, hogy Xenon Powerplantra nem engednek dokkolni... :)
Viszont szét lehet lőni és kifosztani... -
kisviku #4419 Hm, én sem tudok képet beszúrni ide.
A copy+paste az itt nem megy.Viszont van itt képbeszúrásra lehetőség, csak ott is oldalt keres (http://stb,stb), most ezért hozzak létre egy saját oldalt, hogy ide beszúrhassam?
-
#4418 En altalanosan a jatekokrol beszeltem :) -
#4417 Nem kell Paint!!!
PrtScr megnyomására a játék könyvtárába alapértelmezésben a loadscr mappába menti a képet !!!
De ez tetszés szerint megváltoztatható az inditáskor jelenkezö setup menüböl -
#4416 Kepet lopni a legegyszerubben:
jatek kozben lenyomod a printscreent, kilepsz, es pl nyitsz egy paintet, ctrl+n majd ctrl+v.
Termeszetesen mas kepszerkezto progiban is megy ez, de paintje minden vinfos felhasznalonak van :) -
#4415 Teszek vele egy probat, de nagyon jonak kell lennie, hgoy fizessek erte :) -
Zombye #4414 Igazad van, tényleg isteni!!!
Csak a khaak rombolókra kell odafigyelni. még a khaak carriereket is símán likvidálom ők a kevés fegyverzet miatt nem jelentenek rám komolyabb veszélyt.
Csak érzékeltetés képpen, hogy mennyire izmos cucc ez a PSG.
Elöl ugye van 3xGPSG. egy nagy khaak cluster beugrott pont elém. kb 3 másodpercig létezett. na jó, a fighter kb 5-ig.
-
Zombye #4413 Az egyik Khaak Rombolóból kipottyant valami, aminek nincs neve. Felszedtem, de fogalmam sincs mi lehet.
Hogy lehet, képet lopni a gaméban, mert akkor beszúrom ide, hátha valaki az itt jelenlevők közül már találkozott ilyen cuccal.
Na, ez az utolsó mondatot jól megfogalmaztam!
Ja, és ide hgoy lehet képet beszúrni? Van valami formátumbéli követelmény?
-
kisviku #4412 Most meglátod milyen isteni érzés lesz azzal irtani!
Imádom azt a hajót. -
kisviku #4411 Nekem viszont nem adják oda a "titkos Khaak szektorok" térképeit.Felajánlották a Teladik és a Boronok is valamint az Argonok.
A válasz, hogy nem vagyok eléggé megbízható vagy valami ilyesmi.
Az Argonoknál Trusted Friend vagyok a Boronoknál Queen's Knight, a Teladiknál ugyan most csak Company Helper, mert a múltkor "átállítódott" a friend/foe kapcsoló és az összed hajóm elkezdte írtani a Teladikat.
Ez valószínűsítem azért lehetett, mert egy hajóm vagy elütött vagy véletlenül belelőtt egy Teladi hajóba és attól kezdve úgy érzékelték, hogy a Teladi az ellenség.
Viszont a Phoenix az zseniális hajó.Jól elhelyezett ágyúival lezúztam könnyedén egy Xenon K-t, pedig még csak 96 ezres a lézerem a 144 ezer max helyett.Ja és a +1 rászerelhető 125 MW-os pajzs nagyon jó. -
Zombye #4410 De lehet, hogy csak kamuzott a srác, aki erről a kapuról írt. Lehet, hogy kb olyan, mint a BlackHole Sun szektorban levő UFO bázis. -
Zombye #4409 Hát srácok, mérföldkőhöz érkeztem.
Itten ülök a frissen megvett, és fullra felszerelt Odysseusomban.
Annyi verejtékes munkával eltöltött nap után, végre birtokolhatok egy ilyen szépséget.
Most átugrok a Khaakokhoz "bulizni". Ők szegények ezt valsz kevésbé fogják értékelni, én viszont annál inkább.
Meg utánajárok már ennek a Khaak szektorban lévő kapunak. Ha létezik egyálltalán. A képek tanulsága szerint, egy keleti kapuról van szó.
-
#4408 bővebben ITT találsz infót :) -
#4407 még áll tudtommal -
kisviku #4406 Na nekem meg összegyűlt a pénz egy Teladi Phoenix-re.
Illetve már meg is vettem.Mitmondjak aranyos, csak picit lassú.De az meg kit érdekel a 750 MW pajzs mellett.... -
#4405 Valen, ez a fileplanetes dolog all meg?
Kozben upgradeltem a gepem, Barton 2500+, 512 ddr :) -
TTomi #4404 köszi! ugy lészen. -
Zombye #4403 Megjavítottam!
A Windows Media Encoder 9 Seriest Repair funkcióban elindítottam, és megjavult minden hang.
Huhh. Hang nélkül elég unalmas volt.
Kedves TTomi:
Sajnos magyarítás az nincsen. Baromi sok lenne mindent leforgatni, de ha bármiben elakadnál, javaslom olvass vissza, vagy nyugodtan kérdezz rá.
-
TTomi #4402 Szasztok! Most szedtem le öcsinek, de elég bonyolultnak néz ki a dolog. Lesz v. van hozzá magyarítás???
-
Zombye #4401 Érdekes.
Vettem egy DVD írót, felraktam a hozzá adott PowerDVD 5-t, és a játékban a computernéni egyáltalán nem szövegel. Ha kilépek egy gyárból irgalmatlan csipogás/csikorgás/sivítozás van hang hejett, egészen addig amíg át nem lépek egy másik szektorba.
-
kisviku #4400 Szerintem nem rossz hajó.Nekem van egy ilyenem is.
Az egyedüli baja (bár inkább az anyahajó, tehát M1 változatnál), az a mozgó "farokrész".
Óvatosan kell vele menni, mert könnyen elüthetsz vele valakit.Amúgy fegyverzet szempontjából jó, ha van Strafe Drive-od, akkor lehet azért még M2-t is zúzni vele.
Az Odysseusnál meg ugye a PSG fegyverzet az előny.Ezt ide sajnos nem tudod felrakni, bár asszem mintha egy darab Alpha a hátsó (back) turretre rámegy.Az meg jó mondjuk rakétaelhárítónak. -
#4399 lehetni lehet, csak nem M2-re
-
Zombye #4398 Szervusztok!
Összegyűlt a pénz egy Boron Ray-re.
Pajzsokat az orkámról dobnám át, fegyverek, ... hmmm... szóval azokra azért még kuporgatni kéne. Lehet egy ilye szépséggel Khaak szektorokban "razziázni", vagy inkáb spóroljak még Odysseusra?
-
kisviku #4397 Jééé, télleg van ilyen!
Na akkor már most elkezdek okoskodni ezügyben... :)
-
goyo2 #4396 Az X2-devnet-en azt irják hogy ez is fizetős lesz. A kiadáskor havi vagy negyed évi díj lesz, később esetleg változhat.
Még azt nem tudják mennyibe fog kerülni.
Lesz dobozos változat ami majd tartalmaz egy kevés ingyenes használatot.
-
goyo2 #4395 Igen:
http://www.online-universe.net/ -
kisviku #4394 Miért lesz ilyen is?
Akkor már most megrendelem, mert ahogy a sima X2 jött, akkor talán egy-két éven belül meg is lesz.... :)
Viszont azóta még mindig nem látom a boltok polcai eme remek darabot.Hál' Istennek már itt csücsül mellettem szép kékes-lilás dobozában...
Viszont ez a kártyajáték aranyos.A játékban szereplő hajókkal kell "autóskártyázni". Tudod, a szokásos "az enyém a leggyorsabb, mindent vittem". Hát mint kb a gyerekkorban.
De akkor is aranyos. -
goyo2 #4393 Köszike néktek a válaszokat, esetleg ha valami hasonló ingyenes online gamét ismertek azt ne titkoljátok előlem.
Attól félek a x2 online is fizetős lesz. Legrosszab esetben meg kelljen venni a dobozos változatot, de havonta nem fogok kiadni pár ezer ft-ot, hogy játszhassak. Akkor inkább megyek pénzautomatázni.
-
#4392 Goyo2>Az EVE Online az Earth and Beyond folytatása, feljavított utóda ha így tettszik :))
Sokan akik az EVE Online-t nyoják, kipróbálták, s aztmondják, hogy az E&B-nál az EVE Online fokokkal jobb. -
Zombye #4391 Csak annyit tudok róla, hogy On-Line, meg hogy fizetős.
Kb. Ennyi. De nem lehet rossz.
-
goyo2 #4390 Bocs az OFF-Topicért:
Ismeri valaki az Earth & Beyond játékot? Milyen?
Esetleg irhatna mailben véleményt nekem.
Köszike. -
kisviku #4389 Én viszont most már tényleg beruházok egyre holnap....van ugyan "kicsipuhás" FFB-s kormányom, de az nem az igazi űrhajóhoz...
Én viszont ahogy említettem többször vagyok annyira állat, hogy elb*ok egy csomó pénzt csak hogy ezzel normálisan tudjak játszani.
Igaz, hogy a Freespace sorozatot, meg a Freelancert sem tudtam joyról nyomni, kizárólag billentyűzetről.De ez igényli, illetve javasolt a joy használata. -
#4388 Akkor van alternatív megoldás :)))
Jelenleg pl. ha a File Planetre regelsz akkor kapsz egy 10 napos trial accot, mely aéattt bele lehet kóstolni a dologba (igaz 10 nap édeskevés ahoz hogy megismerd a gamét) :)) -
#4387 Nincs dombornyomott kartyam, ezert nekem az ilyen jatekok kimaradnak :| -
Zombye #4386 Jaj, bocsáss meg! Nem akartalak meggyanusítani!
Hűű de fáradt vagyok, és reggel 5-kor kelnem is kéne, úgy hogy részemről eddig tartott a mai nap.
Nyugodalmas jóccakát kívánok mindenkinek. -
#4385 Lipovics : csak ezért szerintem nem :))
Zombye : nem gúnyolódás, csak nekem is megfutott a kezem :))
!!!! REKLÁM !!!!
gyertek játszani EVE Online-t :
Bővebb infó ITT
vagy ITT
esetleg ITT
-
Zombye #4384 Hát én nem tudom, csak ezért a játékért érdemes é beruházni egy jojstickra? Mármint számomra.
Még töprenbgek rajta. -
Zombye #4383 Azé mer megszaladt a kezem?
Má rögtön ki kell pellengérezni?
Hüpp hüpp. Szip Szip Hüpp.