X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
1. Azok a szétvert kapuk az õsök mûvei, akik nem akarták, hogy a X univerzum lakói kimenjenek a játszótérrõl 😊)
2. A BOFU nem lehet krumpli, mivel gázból készítik elsõsorban 😊)
3. A Dragon jó, csak kevés a shield-je 😊, meg nehéz vele dokkolni, vásárolni 😊
4. A savas, maró felhõnél tökmind1 hogy mekkora a Shield-ed, amikor ugyis a Hull-t sebzi közvetlen 😊)
Bocsi!!
Így utólag:
"."
Bár azt megkérdezném tõle, mégis hogy a búsba sikerült ez neki?! Én egy "élõ" kapuról max a pajzsot tudom leszedni, a burkolatból egy grammot sem.
Na mindegy ez van.
A szó maga nem értelmetlen, épp csak a szókörnyezetbe nem illik belé.
Lehet, hogy a SoyaHuskot már mind eladta?
ÕÕ Vagy lehet, hogy krumpli és csak a fülem káprázott?
Az On-Line variánsra kíváncsi leszek!
A Rhy's Desire melletti unknown szektorban elég durva radioaktív felhõk vannak. Igaz, a kis pegazusomon, amivel épp galoppírozok csak 1 megawatt pajzs van, de azon keresztül is úgy szétmarta a burkolatot ez a köcsög felhõ, hogy csak néztem.
Vesztek még 2x 1 mega pajzsot, hátha akkor kevésbé lessz "mardosó érzésem".
Jó hogy most a katonai rangom valami Ace 2nd class vagy mi az isten, de amikor vettem akkor asszem kis pöcs Admiral vagy Commodore voltam.
Megpróbálom nektek megkeresni,hogy hol van, és azonnal válaszolok.
Ez télleg nem kamu, tehát van ilyen a játékban, csak már fingom nincs hol ajánlották fel.
What\'s your excuse?
Nem mondom, szép summa...
Si vis pacem, para bellum.
What\'s your excuse?
Ha valaki meg tudja venni feltétlen nézze meg milyen volt az adott fajnál a megbecsültsége, ill a harci rangja. Én már csak erre a kettõre tudok gondolni.
Khaak szektor infót meg sehol nem találok. Azt is a hírek kzött lehet megtalálni véletlenszerûen kotorászás közben?
És azokat hol?
Hornet: én szoktam használni khaak m3 ellen 1 lövés - 1 db 😊 mellesleg utoléri, csak idõbe kerül neki 😊
meg Station Kill-nél nagyon praktikus, ha már nincs Shield a stationon 😊
What\'s your excuse?
Jó keresgélést! 😊
De télleg tök véletlenül, mivel a hírek azért változik, szóval érdemes végiglapozni.
Szerintem egyébként ha berepülsz egy állomásra és lapozgatsz a hírek (bulletin board) között, akkor lehet hogy rátalász.Én ennyire pontosan nem tudom megmondani sajnos, hogy hol, csak talán hogy boron vagy teladi rendszerben.
Kb. 53 ezer credit volt, de megérte és érdekes is.
"én pl. nem használok M1-ben vadászokat, mert mire kiküldöm õket, meg megadom hogy mit csináljanak, általában már nincs is ellen 😊"
Ez teljesen igaz. Hihetetlenül hatékony a PSG fegyver.
Nekem minden fajtól ,kivéve a Splitektõl van M2-es hajóm. De eddig az Odysseus a leghatékonyabb.
Én azért kitartok a Titán mellet, mert lehet hogy lassú (na nem annyira mint a Phonenix), de szép 😊 és elég jól vannak elosztva a turret pozíciók is, így szinte mindenfelé tud lõni.
Erre képes vagyok 1 sorozat ID, vagy két sorozat BHEPT segítségével is, és mégse 10E Cr...
A WASPot viszont szeretem. Gyors, 1 rakéta 1 khaak. Nem is túl drága. Clusterirtásra kiváló.
Tehát, rakétaügyben vélemények...?
Nos, az AI-nál ez nem igaz. Az Ore Beltbe bedobott egy M1-et, sokáig jó volt, helybõl szedte le a Khaak clustereket, de aztán szépen lassan elfogytak a vadászai, és már csak magányosan köröz a rendszerben, és lövi a khaakokat. Ha utoléri õket.
én pl. nem használok M1-ben vadászokat, mert mire kiküldöm õket, meg megadom hogy mit csináljanak, általában már nincs is ellen 😊
1 khaak kluster 1 Odysseus-nak (ha az GPSG-vel + GPPC megy) kb. 4 mp-ig tart 😊, ugyanez egy Titannak 5 mp, míg sok-sok Novának akár 1 perc is lehet 😊
Én Odysseust javaslok, mert a Paranid hajók a sebesség/fegyverzet bajnokok (ilyen téren õk az optimálisak 😊
A Teladi Condornak van a legnagyobb hangárja, raktere és legtöbb pajzsot lehet tárenni. Úgy gondolom, hogy ha egy bazi nagy ellent kell legyúrni, akkor a 156 db nova összesen 312 GHEPT-jével elég hatásos. Persze nem olcsó dolog, de lehet hogy többet ér a 156 nova, mint 1 M2, mert az ellen tûzereje megoszlik, nehezebben fogja be a bazi sok novát. Egy M2-re voszont könnyû célozni, mert ,,picit" nagyobb.
Cáfoljatok meg.
A Khaak-okat meg rühellem, épp most ugrott be egy nagy Khaak cluster az Antigone Memorial-ba, és annak rendje és módja szerint le is kapták két Mantámat. A rák vigye el, a végén tényleg oda jutok, hogy minden egyes szektorba kell egy M6, és akkor nem lesz ilyen...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
kisviku> az Argon hajók bár fegyverzetileg jók, de k***va lassuak 😞, akkor már inkább a Paranid / Boron 😊
A játék elsõ felét ezzel vittem végig. A legjobb M6-os szerintem.
Az argon hajókra egyébként jellemzõ a kiegyensúlyozottság, nem túl gyors/kevés fegyver/kicsi tûzerõ vagy lassú/sok fegyver/nagy tûzerõ, hanem mindenbõl megfelelõen elosztva.
Ráadásul szerintem nagyon szépek is az argon hajók. Bár nem olcsóak, de pont megfelelnek mindenben.
(Jó persze az Argon Colossusért a 89 milla az túlzás, de nincs kizárva, hogy veszek egy olyant is, persze késõbb.)
Argon Merchant Scrapyard
Boron Ship Reclamation Yard
Split Scrap Merchants
Teladi Company Scrap Dealers
Paranid Salvage merchants
Azt mondja be a nõci miután bedokkoltam, hogy ez olyan roncstelepféle, amit a civilek használnak. bla-bla
(script editorral néztem meg mi ez)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egy órán keresztül Error403 voltam...