6542
-
Romeo One #4181 ..."mert egy M2-est nehéz visszafogni és még úgy is szétlőheti a már más által elhagyott hajót"
M2-est? Már a Novával vigyáznom kellett, hogy csak rövid sorozatokat lőjek, a Centaurral pedig vagy 10-20 hajómat lőttem szét, vagy egy hosszabb sorozattal, vagy pedig a tornyok által.
Viszont én arra gondoltam, berakok egy hajót pirate szektorokba PSG-vel, hátha fog szerez nekem néhány járgányt, amit el lehet adni... -
#4180 Rendelkezik vki olyan scripttel, amivel lehet shipyardokat meg kereskedo bazisokat venni?
Nem talalom a neten. :( -
kisviku #4179 A tapasztalatom az, hogy nálam az esetek 98%-ban szétlőtték a hajóim....
Ha én vezetem, akkor is vigyázok, mert egy M2-est nehéz visszafogni és még úgy is szétlőheti a már más által elhagyott hajót.
Csak egy poén, mármint jópofaság. Érdemes egy Argon Titánnak mondani, hogy "surrender",mert nekem egy aranyos szöveget ad ki,mely magyarul kb így hangzik:
"Csak azért van még életben,mert a röhögéstől nem tudjuk megtámadni sem..." Ezt általában egy női pilóta hangoztatja.
Bár nekem a "Surrender" felszólításra, nem hagyják el a hajót.... -
kisviku #4178 Okés, köszönöm.
Most megyek dolgozni,de ha hazajöttem,ezt is megnézem. -
Romeo One #4177 A nem saját magunk által vezetett hajó capturingjével kapcsolatban nincs senkinek tapasztalata? -
#4176 A vezérhajónál állísd be (ez valószinüleg a te hajód lesz), és utána a "Follow" parancsnál már e szerint fognak beállni az alakzatba. Mondjuk én sok értelmét nem láttam, sajnos a kissé ostoba AI miatt nincs értelme alakzatokkal vesződni... Pláne nagyobb hajók esetén... -
kisviku #4175 Köszömöm, megpróbálom.
A police-t meg ismerjük...
Két felszólítás után támad.Persze támadhatja a Titánomat...
Ha lelövöd, akkor bekussol. -
kisviku #4174 Mégegy kérdés.
Sikerült már valakinek rájönni, hogy mi a különbség a formációk (Formation, command menu) közt? Mert elvileg ugye a vadászgépek (vagy űrhajók) repülési formájára való, de nekem nem állnak be egyszer sem, ha változtatom, még ha harminc hajó is követ.Meg egyáltalán van haszna? -
kisviku #4173 Wingman beállítása:
Hajó, command menü, itt kell beállítani "yes"-re a Wingman opciót.Lehet több wingmen-ed is a lényege, hogy az előre beprogramozott billentyűparancssal, melyet a helpben találsz, SOKKAL egyszerűbben tudsz parancsot kiadni.Mindössze két gomb és már támadnak is...
M1, M2, M6 és TL nem lehet wingman, ami egy hülyeség....de ez magánvélemény. -
kisviku #4172 Sajnos igen, én is csak azt tudom mondani, hogy esik, méghozzá gyorsan.
Ami viszont ge*iség az az, hogy ha sajád hajód lelő egy friendly szektroban egy ellenséges khaak,xenon, vagy pirate hajót, akkor nem nő a népszerűséged.
Mármint olyan persze amiben nem te ülsz...
Ha már itt tartunk a másik fa*ság pedig, hogy ha véletlenül (nem szándékosan!) elütsz valakit, nem rátámadsz, nagyon sokat levesz a százalékokból.
Pl. nagy nehezen Argon Trusted friend 45% vagyok (voltam), elütöttem egy szájba***tt Mercuryt és máris csak 37% voltam...ahhoz, hogy visszaemelkedjek erre a szintre persze le kellet vadásznom vagy 20 khaak clustert meg ugyanennyi pirate-ot.
Ez pofátlanság, hogy egy szaros elütésért ennyit levesz.Ja és persze azonnal ugrik a Police License is....
-
Romeo One #4171 Na az már egész jó. Kísérő vadásznak is elmegy...
Ja, wingmant hogy lehet fogadni/beállítani? -
Zombye #4170 A több irányba egyszerre tüzelő LaserTowerekről már nem is beszélek.
Ja, meg a PPC atyja prof. Joe Boygnaa vagy valami hasonló nevü nagykoponya is töri már a fejét valami új fegyveren, a Boronok meg egy merőben új pajzstechnológia kidolgozásán fáradoznak. Ha ezt később beépítik a játékba, izgalmas jövő elé nézünk.
-
Zombye #4169 Állítólag a perenideg kísérleteznek valami izmosabb fighter dronnal. 50 mega pajzsot akarnak rázsúfolni meg valami értelmesebb fegyvert. -
Romeo One #4168 Mennyire érdemes költeni arra, hogy ne csak a gyári egy AIRE legyen a drónokban, hanem kettő? -
Romeo One #4167 Ezexerint maguktól kimennek és támadnak? Ez nem rossz, drone-ra meg nincs gondom, az elfogott kalózhajókból már vagy kéttucatot gyűjtöttem össze. -
goyo2 #4166 Nekem igy mûködik:
A szállítóimba teszek 10 Fighter Drone-t, az elsõ bekapott lövéskor mind kimennek és támadják az ellent. Aztán ha lemerültek megpurcannak. (hacsak nem szeded õket össze, de az elég macerás, mert elõször stand-by-ba kell tenni aztán begyûjteni)
Arra jó, hogy feltartóztatja az ellent, amíg a szállító elspurizik (meg golyófogónak)
Space fly collector:
Ion distruptorral megbénítod, kinyitod a cargo bay-t oszt begyûjtöd. Aztán ha nem adod el hamar akkor jön police oszt kidobod :-) vagy nekedmegy a police.
-
Romeo One #4165 Az gáz... Akkor maradnak a HEPTek... -
Zombye #4164 Sajnos esik biza!
De persze nem emelkedik, ha saját tulajdonú hajód esetleg leírt egy kalózt vagy khhak hajót!!!
Érdekes.
-
Romeo One #4163 Nem figyelte valaki, akkor is esik a renomém, ha saját tulajdonú, de nem általam vezetett hajó talál el vétlent? Mert akkor szektorőrzésre nem hagyhatok ott PSG-s fegyverzetet. -
Romeo One #4162 Nem próbáltam soha, de régebbi hozzászólásokból úgy rémlik, hogy először le kell bénítanod őket ID-vel, aztán lehet begyűjteni. -
Zombye #4161 Valamit elnézhettél! A perseusra is 3x25 mega pajzs megy.
Én csak tudom! Nekem is van ilyenem!
Azzal próbálom megcsinálni az omycronos küldetést, mert amikor az unknown objecteket kell lelőni, elvileg 3xBPSG-vel gyorsabban célt érek, mert itt ugyi számít ám az idő is.
-
Romeo One #4160 ..."Viszont valamit olvastam, hogy egy idő után megsemmisülnek maguktól.Lehet, hogy ez hülyeség vagy félreértettem valamit."
Nem értettél félre. Nem megsemmisül, hanem lemerül az energiaakkumulátora. Amikor megnézed a drone infoképernyőjét, mindig írja, hogy hány százalékosan van feltöltve. Ezért nem lehet pl. a szállítók mellé rendelni őket állandó kísérésre. -
kisviku #4159 Viszont volna egy másik kérdésem, amit tudom már mások is kérdeztek.
Ez a Spacefly Collector, ez hogy megy?Van a hajóümon, és hiába "zümmögnek" oda hozzám, nem kapom el őket.
Nincs valami billentyű hozzá?Mert a help-je szerint nincs.
-
kisviku #4158 Hm,nem tudom,pedig nekem is van fighter drone az Argon Colossuson.Igaz, előbb mindig a hajók mennek ki védeni.
Viszont valamit olvastam, hogy egy idő után megsemmisülnek maguktól.Lehet, hogy ez hülyeség vagy félreértettem valamit.
Kicsit a vadászokról.Ez a Paranid Perseus egyszerűen gyönyörú szép.Volt régebben 4-5 darabom, de sajnos életüket áldozták értem a Xenon 347-es tisztítása közben.
Most vettem még vagy ötöt, szerintem egy nagyon szép hajó, erős fegyverzettel és jól is irányítható.Pajzs csak 50 ezres, de elsősorban a külseje miatt vettem... :)
-
Romeo One #4157 Ja, természetesen olyan hajóra gondoltam, amiben nem te ülsz... -
Romeo One #4156 Hamár drone-ok szóba kerültek. Meg lehet oldani, hogy egy hajómban van 2-3 FD, és ha megtámadják előjönnek, lőnek, visszamennek? Eddig csak a "protect...", ami ugye nem túl használható, mert előbb-utóbb lemerül az elem... -
Romeo One #4155 Kérdés: Saját hajó, amiben nem te ülsz, előfordulhat, hogy elfog más hajókat? Vagy csak akkor ugrik ki a kalóz/xenon/akárki, ha személyes jelenléteddel is megtiszteled a lövetését? -
Romeo One #4154 "...De most hiába indítom a jumpot, majd nyomom a SETA-t, a nő ugyanolyan komótosan számol tovább, és(!!!) nem ugrik a r*hadt dög amíg el nem jut 100-ig. :((...)
1, nyomj meg valamilyen gombot, amitől abbahagyja a számolást (pl rakéta váltás), majd aztán "J" és kész.
2, De még jobb, ha számolás közben újra nyomsz egy Shift+"J"-t. Ekkor azonnal elugrik.
-
#4153 a fighter drone-t a sektorban lévő pirate base-n kapsz :))
meg minden valamit magára adó trading station-n :)) -
#4152 Igen most haltam bele 2.4 km-röl :(
Pedig 12 szektort kellett mennem mire találtam rakétát!
Drone-t pedig egyáltalán nem láttam sehol. -
#4151 Mégegy apróság ehez a küldihez:
1. bár az akna 950 m-ről aktiválódik, de te 2,5 km-re is belehalsz a robbanásba egy kis hajóval :))
2. a fighter droen drágább, de meszebbről (kb 8-9 km) működik :))
3. legalább 4-5 skenn és utánna detonáció sorozat kell az egész aknamező eltávolításához :)) -
#4150 Nagybetü nem lényeg :)
Igen ezzel próbálkozok, a fegyverem hatótávja 1000 méter, megközelitem 998 méterre és itt megállok!!! Majd belehalok a láncreakcióba :(
Hmmm hmmm
Wasp misile?
Hmmm hmmm -
Zombye #4149 Ja. Meg ha a mondataimat NAGYBETŰKKEL kezdeném az se lenne hátrány!
-
Zombye #4148 Vigyél magaddal 4-5 Wasp rakétát, vagy Fighter dron-t.
közelízsd meg az épp hozzád legközelebb levő aknát kb 2.5 km-re. Lőj ki rá egy Waspot, vagy eressz rá egy fighter dron-t. az akna felrobbanása láncreakciót indít be, tehát elvileg az első akna likvidálásával kb 6-7 akna is megsemmisül. Várjáá most ébredek rá, hogy egy akna kb 950 méter hatótávval rendelkezik. mármint közelségi érzékelője ekkor aktiválja az aknát, ha te 950 méteren belülre érsz. ezesetben nyugodtan mehetsz kb 1 km közelre. Vigyázz, a féktávot is számold bele a megközelítésbe!
Első akna szétlőve, megvárod, hogy kb hány akna semmisült meg vele. Megkeresed a köv hozzád legközelebb levő aknát, metódus az előbbi. ezt kb 4-5 alkalommal megcsinálod, és már el is tünt az aknamező.
-
#4147 Nem! Még nem irtottam ki az aknákat, azért robbanok fel! Hogy kell fölrobbantani? Már megszámoltam 35 db van belölük -
Zombye #4146 Ja, természetesen ugorj ki a hajódbol, és scafanderben próbálkozz meg a "rárepüléssel". -
Zombye #4145 Ezek szerint, az aknákat már kiírtottad.
ha PageUp/PageDown gombokkal kotorászol a célpontok között, natasha emleget valamilyen, (fonetikusan kb nászel-nek érthető)kapu alkatrészt. Ebből kettő van, 50 méterre kell megközelíteni, vagy lehet, hogy egy kicsit közelebb. Ekkor bejön egy anim, ami vagy azt mondja, hogy keresés negatív, vagy, hogy pozitív, és akkor főszál folyt köv.
-
#4144 Hi All!
Mit kell csinálni abban a küldiben amikor az összetört gate-nál ki kell szálni az ürhajóból? Elég közel menni vagy egyéb teendö is van? Én mindig fölrobbanok ha közelebb mék 2km-nél -
Zombye #4143 Basszus, ez nagyon durva! Mikor rendelted meg másfél hónapja? -
kisviku #4142 Ja azt halkan megjegyzem, hogy még mindig nem jött meg az X2-m a németektől....
Kezdem feladni a reményt, de amit a posta ezért kapni fog tőlem,azt egy életre megemlegetik....