6542
-
vpaci #5782 Nekem a bin/cue változat van meg. Feltettem rá a patcheket (1.2 1.3) aztán 1.3-as crack... egyébként van olyan változat az 1.3-ból ami tartalmazza a cracket is. DC-ről szedtem le... 1.4-et meg nem tettem fel mart visszateszi a TP-ket, hogy csak L szállítmányokat lehet vele cipelni -
#5781 Öööö, nem túl egyszerű röviden összefoglalni, de azért megpróbálom...
Szal. Van vagy 100+ űrszektor, ezek nagy része űrállomásokkal van tele. Ezek az űrállomások valamilyen nyersanyagból valamilyen terméket állítanak elő. Ez lehet félkész termék, ami csak egy másik gyár nyersanyaga(pl kajafélék, fűszer, ruha, számítógép, kábítószer, stb.) vagy közvetlenül hajóra szerelhető cucc, (pl rakéta, lézer, pajzs, stb.). Minden gyárnak megvan a maga kis flottája(néhány vadász, védelemre, meg pár teherhajó) , ami a beszerzéseit látja el, illetve a készterméket viszi eladni. Ezek azok az űrhajók, amiket össze-vissza röpködni látsz. Na, ebben a kis világban kell(na jó, senki nem kényszerít, de célszerű) egy saját kft.-t összehozni. Vagy császárságot, ízlés szerint.... :) -
#5780 Mostanság milyen bűvigéket kell X2nek mondani, hogy felmenjen rá a peccs, meg ilyenek? Kell hozzá a CloneCD-s ISO?
Csak mert egyszer helyhiány közepette hülye voltam, és nem a bin/cue változatot, hanem a CloneCDst gyaktam le... Azóta nem nagyon építgettem a birodalmam... :( -
goyo2 #5779 vagyis fejlesztés alatt?? -
goyo2 #5778 ismeri valaki: ?Parsec
Régi game (2000) de azt olvastam róla hogy online game, bazi nagy galaxissal. Ez igaz? -
goyo2 #5777 Tudnál valami elérhetőséget a Starcontrol 2 höz, nem találok. -
#5776 Maga az űr hangulata/szabadsága fogott meg. Nem tudtam hogy erős a gazdasági része. ( ilyen Elite jellegű nem? )
Igazándiból nekem olyasmi űrtéma tetszene amit a Starcontrol 2 óta nem találok. diplomácia, népek, életformák után kutatás stb...
Nem is volt ilyen azóta ? -
steweee #5775 én viszont nem bántam volna ha megjelenik a kiegészítő lemez. reálisabb döntés lett volna, nem tudom miért kell felháborodni. először is alapból felpeccselte volna a játékot, kijavítva a bugokat, meg a rajongók által írt scriptek és ötletek közül belerakták volna alapból a legjobbakat, összehangolva,egységes egésszé gyúrva immár a játékot.és nyilván ez kevesebb munka mint írni egy új motort a játékhoz és teljesen új sztorit kitalálni, épp ezért nem új játék árán, a kevesebb munka kevesebb profit elvén nekik is jó lett volna azért. -
kisviku #5774 Látom senkit sem tölt el boldogsággal, hogy "elhalasztják" a megjelenést.Amit én itt reális válasznak találok az, amit vpaci írt, hogy inkább csinálnak egy új részt amit nem kiegészítő áron kell eladni, hanem mint egy teljes új játékot.
-
#5773 Nem, eloszor az X beyond es az X Tension megjelenese utan kommenteztek azt, hogy az X2 az teljes online jatek lesz.
Aztan nehany honap elteltevel mar azt mondtak, hogy megsem az lesz, mert kulon futatnak egy masik projectet, ami az X2 Online Universe nevet fogja viselni. -
#5772 Ha új vagy a témában, akkor esetleg inkább a Freespace 2-t javasolnám. Űrszimulátornak kiváló, dinamikus hadjárat, jó sztori, még jobb küldetések, szerintem még mai szemmel is elég szép grafika. Nem kereskedős, birodalomépítős, csak harci szim.
Persze, ha az Xnek a gazdasági rendszere fogott meg, azzal is kezdheted... -
vpaci #5771 Persze, hogy kamuznak... Minden szoftvergyártó csak igérget, aztán jó esetben a 10%-uk mond is igazat.
Mondjuk én nem örülnék neki, ha csak online multiplayer lenne a következő rész - ha egyáltalán lesz -, mert igazából nincs kedvem egy játékért 10k-t kiadni, aztán meg havonta még 4-5k hogy játszhassak egyáltalán vele... és nem hiszem hogy vki is indítana saját szervert a "biztonsági másolattal" rendelkezők részére...
Egyébként kiváncsian várom, hogy mi lesz belőle. Más: nem tudod honnan lehetne megszerezni a btf-t meg az x-tension-t? -
#5770 Sziasztok !
Nem játszottam még űr játékkal. Érdemes az X2-vel kezdeni ? Havernál láttam... elég hangulatosnak tűnt. -
#5769 Nem valami X Online volt, amiről beszélsz? Moduláris hajókkal, meg ilyesmi? -
#5768 Szerintem meg siman, megint kamuznak.
Az X2 is ugy indult, hogy semmi koze sincsen a single playhez, legalabbis azt allitottak, hogy online jatek lesz az X2.
Ennek ellenere meg multiplay sincs benne. -
vpaci #5767 Szerintem meg csak simán üzleti érdek... Fogják a Returnt feltupírozzák a grafikát, tesznek bele egy két érdekes community ötletet meg pár extra sectort... aztán kiadják egy teljes értékű játékként amit ugyebár jóval a kiegészítők árai felett vesztegetnek.
Jah egyébként nem sikerült rájönnöm hogyan kell kibékülni a mocsok splittel, ezért leszedtem egy scriptet hozzá... -
Kaziking #5766 Lehet hogy valami anyagi probléma van a hátérben? -
goyo2 #5765 A fórum dumnájukból azt vettem ki anno, hogy nagyon megköti a kezüket a savagame kompatibilitás. Szerintem belekavarodtak az egészbe. -
kisviku #5764 De most éppen az jutott eszembe, hogy ez az egész csak kamu, szerintem valamit nagyon elb*tak a The Return-el vagy nem tudnának a határidőre pontosan megjelenni, ezért kitalálták ezt a szar dumát, hogy újabb rész... -
kisviku #5763 Hát igen, ez nekem is, meg mindenkinek gáz.
Ha nem lesz kompatibilis a savegame, márpedig szerintem nem, kkor sajna előről az egészet.Nagy kiba*ás, de ez van.Persze akkor, ha így lesz.
Jó,a vizuális effektekről, meg a sok szokásos dumáról annyit, hogy ezt csinálja minden cég, szebb, jobb, gyorsabb,risza,rizsa,rizsa...
én nem várom ezt, persze nem utasítom el, így is egy zseniális játékot alkottak, csak a vége egy kicsit unalmas lett. -
Lupis #5762 Multi nélkül nem is kell a game akármilyen jó látványt csinálnak hozzá. -
#5761 Tuti nem lesz.
Ahhoz tiszta csodtomeg az Egosoft. -
Lupis #5760 multis rész legalább lesz? -
#5759 Hat nem tudom, hogy erdekelnek e, a meg szebb DX9 vizualis hatasok.
Inkabb felejtsek el es csinaljanak hozza, egy jo kis multiplayer funkciot. Kutyanak nem kell a DX9 vizualis omlenges.
-
Zombye #5758 Basszus, ha tényleg nem leszek kompatibilisek a régi elmentések, én nem jáccok vele. Ez nem egy olyan játék, ahol csak úgy ki lehet dobni az ablakon 1-2 év játékának termését (több száz gyár, több száz hajó, + több száz milla kredit).
-
Zombye #5757 És a "régi" X2-s avaegamekkel mi lesz?
Ugye nem?....
Mert ha igen,...
Akkor én................
-
Kaziking #5756 hát ez szar -
kisviku #5755 Hát ba**** meg!
Asszem várhatunk még egy pár évet.Tudtam, éreztem, hogy valami gáz van.Mindig ez van. Minden nagyobb címnél.
Csak akkor minek fejlesztik, ha inkább új részt akarnak?
-
kisviku #5754 Na Uraim, asszem valami nagy baz'meg van Egoéknál.
!!!FRISS HÍREK!!!
Leállították az X2:The Return fejlesztését!
Helyette lesz X3:Reunion, mely egy teljesen új rész lesz, új dizájn, stb,stb, rizsa...
Ha jól veszem ki, akkor az a lényeg, hogy az amúgyi s telezsúfolt X2-t nem akarták egy még jobban, még zsúfoltabb kiegészítővel kiadni, hanem inkább egy új rész fejlesztésébe fogtak.
Mer, hogy Ők annyi ötletet, gondolatot,stb kaptak a játék szerelmeseitől meg annyi mindent találtak még ki saját maguk is, hogy nem egy zsúfolt, tömény kiegészítőt csinálnak, hanem egy 3 részt.
A szokásos rizsa, hogy: új engine,még szebb vizuális megoldások, még jobb DirectX 9 kihasználás, bla,bla,bla, meg összetettebb gazdasági rendszer, stb olvasható az itten beszúrt angol szövegben (aki nem érti,annak fordítjuk) :
"EGOSOFT today announces the beginning of a new era for the X series of space combat/trading games. The planned expansion for the award winning PC CDROM title, X²: THE THREAT known as X²: THE RETURN has been cancelled. The essence of the expansion pack has been used to give birth to the next generation of X game, in the form of X³: REUNION, the first multi format product, set in the X universe.
During the creation of X²: THE RETURN, it became apparent to EGOSOFT that the expansion pack had taken on a life of its own. With so many ideas from the fan community, waiting to be implemented into an already crowded expansion game and development of the X³ engine moving at a rapid pace behind the scenes, the conception of a full, stand alone game became the logical choice.
X³: REUNION utilises a new generation game engine, developed to immerse the player into the most realistic, living universe, ever experienced. Extensive development has gone into the X³ engine, making full use of DirectX 9 technology, to create dramatic visual effects and stunningly realistic starships. The economy model in X³: REUNION is more complex than any previous X game. Coupled with the massively enhanced A.L. (Artificial Life) system, X³: REUNION will present players with an ever changing, evolving universe; where a player’s actions really can shape the future of the universe. Community involvement has been extensive, throughout the development process and the launch of X³: REUNION will see many innovative fan creations in the final retail game. X³: REUNION will also be the first chance for players to experience the thrills of deep space trading on a format other than PC, with the launch of a console version (TBA).
“X³: REUNION will see another huge leap in the evolution of space trading games” said Bernd Lehahn, CEO EGOSOFT. “The decision to bring X³ forward, allows for many community ideas to be implemented. X² set a bench mark to be beaten. X³: REUNION will surpass this in every way possible.”
Quotes from the developer community:
"The transition from X2 - The Return to X3 could not have come at a better time for Egosoft. Allowing us to fully realise both our own dreams of the X universe, as well as giving those who matter to us the most, our players, the chance to see X as it was truly meant to be. It's been a long journey, truly wondrous in its nature, but finally, the beginning has come an end. It's time to show the world OUR world. It's time to show you X3!" - Ivan Tefalco
"What Egosoft has shown here is that their ideas and concepts were much too large to fit into a mere "expansion pack". Only a full out game could quench the thirst of their fans and the developers themselves. I think this is a brilliant move by Egosoft. This game journeys down new roads and takes steps in new directions- and is truly massive- only a sequel could do the job." - Tristan D. Fisher
“The plot is so much bigger, with so much more going on, that it's like a feature film... with X2 like a trailer.” - Brian Ronald
-
KeeF #5753 hali!
csoda tortent es elindult a joyyal az x2 :))
igazan allat igy jatszani.
es meg billentyuzet se kell, lehet mindent joyrol csinalni.
5 honap utan ujra belevetem magam a jatekba :))
amugy tenyleg szar hogy toroltek a the return-t... igy lesz belole online bizbasz. es nekem ugy tunik a szovegbol, hogy only online... -
vpaci #5752 Üdv.
Hogyan lehet kibékülni a splittel? -
#5751 remek még legalább egy év mire kihozzák -
goyo2 #5750 nézzétek meg az egosoft lapját. Nem lesz expansion pack hanem lesz helyette x3 - reunion
Most akkó mi lesz? kezdhetem előről az egészet?
-
Kaziking #5749 már jöhetne igazán, remélem sok ujdonság lessz benne. -
kisviku #5748 Azt remélem csekkoltátok, hogy most már csak 20 euróért adja az Egosoft az X2-t...
Ez azt jelenti, hamarosan kész a kiegészítő...
-
goyo2 #5747 Valami másfajta joy-ra van valami scriptféle az x2-höz, de nemtol hol. Lehet hogy az megoldja a gondod. (sokra mész velem mi? :-)) -
KeeF #5746 hali!
vetetm egy genius maxfighter joy-t, de az x2 nem szereti vagy mi.
amiota beallitottam, hogy hasznalja, mar infdulasnal kilep a fomenuig sem jutok el.
valami neaudio.ax-re hivatkozik...
valakinek van valami otlete? en mar kiprobaltam mindent mai szembe jutott... -
goyo2 #5745 Na megjöttem messziföldről.
Tök egyszerűen. turret parancs: attack my target. Szemben nekimész, picit oldalról kapod el. Amikor lőtávba ér akkor megálsz. 5-10 másodperc az egész. A shield ritkán megy 3/4 alá.
-
Kaziking #5744 nah mosmár nekem is van M2-m :)). goyo hogy pucolod ki 1 odyval a khaak sectort? engem szétcsaptak a destroyerek mint a szart. -
Kaziking #5743 rádiozzál egy szállitohajóval, azzal a böhöm naggyal. pl argon mamut és béreld föl, majd rendeld oda egy hajogyárhoz. aztán már is tudsz venni gyárat, majd a szállítóval odaviteted ahova szeretnéd, és ott utasítod hogy rakja ki, ennyi.