X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit nem talál az ember...
VALEN: ha kint vagy az ürben, s nem megy a hajó, írd be:
Thereshallbewings (a T = Shift+t (vagy bal vagy jobb oldali Shift-el mûködik csak)
Ha ezt beírtad, akkor egy hangot kell hallanod, és a (s)hip menü / (c)oputer menüben lesz egy új parancs, mely a "script editor" néven szerepel, tehát leggyorsabban a s-c-s bill. kombinációval jutsz el.
itt kiválasztod a legelsõ pontot. Ezután a listából kiválasztod a futtatni kívánt scriptet és (r)-t nyomsz.
Ekkor az elsõ pontot választod (Enter) és utánna megint (Enter)-t nyomsz. Ha a script-nek meg kel adni egy bizonyos helyet, akkor az t most kell megtenni, ha nem kell megadni, akkor kész, lefutott a script.
Mégvalami. Vannak olyan scriptek (pl. Xai, Teladi trading...) amelyeket nem kell így futtatni, hanem beépül a játék navigációs rendszerébe.
Pl. a Xai Jumpdrive is ilyen, hogy meg kell venni az Argon Equiptment Dock-ban a Xai Jumpdrive szoftvert. Ha van a másik hajódon ilyen szoftver+jumpdrive, akkor távolról is el tudod jumpoltatni a hajód (a Shipcomputer: Navigation menüpontjával), ha nincs iylen szoftver, akkor nem tudod eljumpoltatni a másik hajód, hiába van rajta jumpdrive 😊)
VALEN: ha kint vagy az ürben, s nem megy a hajó, írd be:
Thereshallbewings (a T = Shift+t (vagy bal vagy jobb oldali Shift-el mûködik csak)
Ha ezt beírtad, akkor egy hangot kell hallanod, és a (s)hip menü / (c)oputer menüben lesz egy új parancs, mely a "script editor" néven szerepel, tehát leggyorsabban a s-c-s bill. kombinációval jutsz el.
itt kiválasztod a legelsõ pontot. Ezután a listából kiválasztod a futtatni kívánt scriptet és (r)-t nyomsz.
Ekkor az elsõ pontot választod (Enter) és utánna megint (Enter)-t nyomsz. Ha a script-nek meg kel adni egy bizonyos helyet, akkor az t most kell megtenni, ha nem kell megadni, akkor kész, lefutott a script.
Mégvalami. Vannak olyan scriptek (pl. Xai, Teladi trading...) amelyeket nem kell így futtatni, hanem beépül a játék navigációs rendszerébe.
Pl. a Xai Jumpdrive is ilyen, hogy meg kell venni az Argon Equiptment Dock-ban a Xai Jumpdrive szoftvert. Ha van a másik hajódon ilyen szoftver+jumpdrive, akkor távolról is el tudod jumpoltatni a hajód (a Shipcomputer: Navigation menüpontjával), ha nincs iylen szoftver, akkor nem tudod eljumpoltatni a másik hajód, hiába van rajta jumpdrive 😊)
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Arra emléxem, de hiába írom be ezt a szót, nem történik semmi!<#shakehead>#shakehead>
Lehet, hogy roszkor vagy rossz helyre írom???
Jah és mi ez az új menü??? Választhatok 2 univerzum között...Itt mi a lényeg? Freegame?
Lehet, hogy roszkor vagy rossz helyre írom???
Jah és mi ez az új menü??? Választhatok 2 univerzum között...Itt mi a lényeg? Freegame?
Khöfi! Elkezdtem....kifolyt a szemem, de nem nagyon találtam meg és az SG keresõje...na hagyjuk!<#szomoru1>#szomoru1>
itt vok, csak felybõl már nem emlékszem rá 😊
de ha visszaolvasol 3000-4000 hozzászólást, biztos megtalálod 😊
de ha visszaolvasol 3000-4000 hozzászólást, biztos megtalálod 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Amit beirsz az csak engedélyezi a script editort. A belépés oda a ship menübõl lehetséges.
1.4-es pecs van fent. Miért nem tom elindítani a script editort??? Van valami trükje? Mert hiába írom be: thereshallbewings....😞(( HEEEEELP! Goyo! Kisvuk! Valen!!!! Hol a rákban vagytok???<#rinya>#rinya>
Melyik scripteket érdemes felrakni?
Trade (volt egy olyan,hogy menj, vegyél olcsón,add el drágán max ennyi szektort ugorhatsz), pénzkezelõ(átutalja a gyárakban lévõ pluszt, h ne kelljen végigszarozni az összeset), vagy ajánljatok valamit, mik vannak...!!<#confused>#confused>
Hogyan is tudom aktiválni scripteket? Tök elfelejtettem és hadd ne olvassak vissza...PLZ!!
Trade (volt egy olyan,hogy menj, vegyél olcsón,add el drágán max ennyi szektort ugorhatsz), pénzkezelõ(átutalja a gyárakban lévõ pluszt, h ne kelljen végigszarozni az összeset), vagy ajánljatok valamit, mik vannak...!!<#confused>#confused>
Hogyan is tudom aktiválni scripteket? Tök elfelejtettem és hadd ne olvassak vissza...PLZ!!
Most megint felraktam a gamet...jó rég játszottam vele és akkor még csak 1.2-es pöcs volt...mindent elfelejtettem és fel kéne idéznem a dolgokat, mert a mentéseim mind a nagy Format akaratának áldozata lett...😉
És Valen úr is csinált egy gyûjteményt, ott több minden van.
Valen lapja
Valen lapja
Ha arra gondolsz amit jómagam kreáltam, akkor a válasz létezik, csak nincs karbantartva, az érdeklõdés és a segítség hiánya miatt. :-(
Spacegames
Spacegames
Ehhmm, ne aggódj az én csoda Gef6800 vagy mi a fenével, ami vagy 110 ezrembe került is szaggat szintén....
Na hát ennyit a pc-rõl.Egy szar konzol a maga 20-30 ezres árával nem szaggat.Ideje lenne elgondolkodni a Pc-s világnak is errõl, bár én nem szeretem a konzolt és azzal is tisztában vagyok hogy szándékosan nem is akarják ezt a vidokártya-mizériát javítani.
Na hát ennyit a pc-rõl.Egy szar konzol a maga 20-30 ezres árával nem szaggat.Ideje lenne elgondolkodni a Pc-s világnak is errõl, bár én nem szeretem a konzolt és azzal is tisztában vagyok hogy szándékosan nem is akarják ezt a vidokártya-mizériát javítani.
Igen, én is megkaptam emailben, mint regisztrált játékosuk.
Hát sajna a lényeg az, hogy tényleg a harmadik negyedévre tervezik a megjelenést, de ahogy megszokhattuk minden játéknál, ez természetesen negyedik negyedév, azaz november, de inkább december lesz.
Én ezt találom elképzelhetõnek, mivel karácsonyra tervezik általában a cégek a legtöbb megjelenést.
Hát sajna a lényeg az, hogy tényleg a harmadik negyedévre tervezik a megjelenést, de ahogy megszokhattuk minden játéknál, ez természetesen negyedik negyedév, azaz november, de inkább december lesz.
Én ezt találom elképzelhetõnek, mivel karácsonyra tervezik általában a cégek a legtöbb megjelenést.
Azt hittem, én vagyok a mogul 25 db ûrbázissal, 60 db hajóval, köztük 2 db Teladi Oshprey-el... Na meg 50 millió kredittel...
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Akkor az már átmegy jövõre
"Szerintem"
"Szerintem"
Van egy új interjú, az egosoftnál, Állítólag a harmadik negyedévre lesz kész az X3.
Beruháztam egy 5900 XT-re (eddig 5200 64M) wow kicsit másképp fut a game,na most is beakad azért néha de igy már élvezhetõbb<#vigyor2>#vigyor2>
Megkaptam.Hm, én nem is emlékeztem ilyenre.Érdekes.
Na majd megnézem.Jó, olyan rendszeresen volt hogy felkértek Xenon elleni támadásra, de ez a bálletin bórd esküszöm, hogy nem ugrott be...
Na majd megnézem.Jó, olyan rendszeresen volt hogy felkértek Xenon elleni támadásra, de ez a bálletin bórd esküszöm, hogy nem ugrott be...
hmmm kisvuki most mit nem értesz? tudodmit elküldöm neked mailba a képet. hátha ugy megvilágosodsz <#awink>#awink>
Ez meg hogy lehet?
Ilyen is van a játékban?
Vagy csak én nem emlékszem? <#confused>#confused>
Ilyen is van a játékban?
Vagy csak én nem emlékszem? <#confused>#confused>
Békés és boldog nyulat kívánok mindenkinek!
Nektek eddig hány küldetés volt a legtöbb egyszerre a bulletion boardba? nekem 103, ebböl 102-ben könyörögtek hogy seggijek a zinon invázio ellen, még el is mentettem e képet, csak má nem volt kedvem várni hogy megy e még fejjebb, percenként 1-2 könyörgövel nött a létszám.
Csak vigyázz, nehogy egy kák disztrójer az utadba álljon!
Mert egy zinon kerriert vagy disztrójert még könnyebben leszed az ember...
Mert egy zinon kerriert vagy disztrójert még könnyebben leszed az ember...
<#vigyor2>#vigyor2> ehe, megyek lövök néhány ánnon enemi sipet
<#nyes>#nyes>
Ez azért van, mert csak az eredeti, gép által felállítot fektörikben használják a többféle ró máteriálszt.
Tehát e Te gyáradban lesz olyan, hogy nem kell 5-6 féle különbözõ nyersanyag, hanem elég a két illetve három alap.
A rengeteg fölösleget pedig el tudod adni a vepön fektöriknek illetve a tréding sztésönöknek.
Egyébként ha veszel valami vepön vagy síld prodáksön feszilitit, meglátod, hogy a fölöslegedbõl mindjárt hiány lesz.
Egy gamma pípíszí vagy egy vánhándredtventifájv megawatt síld prodkásön elég gyorsan leapasztja majd a raktárkészletedet.
<#nyes>#nyes>
Ez azért van, mert csak az eredeti, gép által felállítot fektörikben használják a többféle ró máteriálszt.
Tehát e Te gyáradban lesz olyan, hogy nem kell 5-6 féle különbözõ nyersanyag, hanem elég a két illetve három alap.
A rengeteg fölösleget pedig el tudod adni a vepön fektöriknek illetve a tréding sztésönöknek.
Egyébként ha veszel valami vepön vagy síld prodáksön feszilitit, meglátod, hogy a fölöslegedbõl mindjárt hiány lesz.
Egy gamma pípíszí vagy egy vánhándredtventifájv megawatt síld prodkásön elég gyorsan leapasztja majd a raktárkészletedet.
<#nyes>#nyes>
(kipróbálom ezt a kiejtés szerintit.... 😊 )
Egy normál kohúna béköri 3 féle nyersanyaggal dolgozik: argnu bíf, delekszián vhít, meg enerdzsi szell. Na, én vettem egyet, de simán mûködik bíffel meg enerdzsivel, és a harmadik cuccost még csak lepakolni sem tudom... Ez miért van, miért nem kell bele?
Egyébként most lettem önellátó, teljes kört futnak az áruim, mindenhol rengeteg fölösleget termelve...
Egy normál kohúna béköri 3 féle nyersanyaggal dolgozik: argnu bíf, delekszián vhít, meg enerdzsi szell. Na, én vettem egyet, de simán mûködik bíffel meg enerdzsivel, és a harmadik cuccost még csak lepakolni sem tudom... Ez miért van, miért nem kell bele?
Egyébként most lettem önellátó, teljes kört futnak az áruim, mindenhol rengeteg fölösleget termelve...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem bánnám ha kinyögnék egosoftéknál, hogy esetleg kiadnak-é egy 1.5 paccsot, mert ha nem akkor feldobom a gamet valami moddal.
meg szilikonmány<#taps>#taps>
Háát, tudom, hogy nem a legszebb, de legalább lehet tudni, mirõl is van szó. az Aquarium-ot még leírom, de ami elõtte van, azt mindíg elfelejtem, hogyan is kell írni. így meg nem kell vele szórakázni. Fonetikusan beírom oszt kísz. Bár már az OreMie-t nem volt képem Ormájn-nak írni, az már tényleg durva lett volna!
<#vigyor>#vigyor>
Annyira jó ez a kiejtés szerinti leírás...
Annyira jó ez a kiejtés szerinti leírás...
Viheted a gyárat nyugodtan, ahova szeretnéd, csak akkor vigyél mellé kajagyárat is. Cselt szpész akváriumot, (ebben nevelik azokat a kis rákszerû vizi állatkákat, amelyekbõl az ominózus olajat sajtolják), és persze vigyél rasztar rifájnörit is. Itt sajtolják, meg "palackozzák" az olajat.
Ja, meg legyen a közelben ormine is.
Ja, meg legyen a közelben ormine is.
Kár... Egyébként ezek pont gépzsírt esznek. <#mf2>#mf2> Ugyanis igazándiból pont egy 25 MW-es shield gyárat akartam elvontatni más körzetekben, mondván hogy azokban úgyis általában hiánycikk ez a pajzs. És abban ugye éppen vmi olajat esznek (vagy isznak??? <#vigyor1>#vigyor1>). De mindegy akkor maradok vele a split területek határán. <#vigyor2>#vigyor2> De köszi az infót! <#worship>#worship>
Jóvan no! Hát ha egyszer a splitek rabszolgákkal dolgoztatnak, azoknak meg nyilván nem fognak finom füstölt argnu husit adni.
az mindeggy hova rakod õket nem hajlandoak más kaját enni, (fõleg nem gépzsírt<#nevetes1>#nevetes1>)
Még vmi: a spéci fegyver- és pajzsgyárak milyen kaját igényelnek? Úgy értem, hogy a csak argonoknál kapható gyárak mondjuk a split szektorokban is csak argon kajára hajlandók dolgozni, vagy a helyi elemózsia (split) is megteszi nekik? Mer ha csak beefet esznek, akkor bazi messzirõl kéne hozatni a pizzát...<#wow3>#wow3>
"én viszont nem bántam volna ha megjelenik a kiegészítõ lemez. reálisabb döntés lett volna, nem tudom miért kell felháborodni. elõször is alapból felpeccselte volna a játékot, kijavítva a bugokat, meg a rajongók által írt scriptek és ötletek közül belerakták volna alapból a legjobbakat, összehangolva,egységes egésszé gyúrva immár a játékot.és nyilván ez kevesebb munka mint írni egy új motort a játékhoz és teljesen új sztorit kitalálni, épp ezért nem új játék árán, a kevesebb munka kevesebb profit elvén nekik is jó lett volna azért."
Pontosan ez fog történni, csak sokkal nagyobb profitért! <#mf3>#mf3><#mf1>#mf1>
Pontosan ez fog történni, csak sokkal nagyobb profitért! <#mf3>#mf3><#mf1>#mf1>
Rakétákért minden mennyiségben.
Nekem vitték, mint a cukrot.Magamnak alig tudtam egy pár darabot megmenteni és nem gyõztem a nyersanyag utánpótlást.
A fegyvereket is el lehet adni, nézz körül, hogy a közeli szektorokban a trading station-ök meg az equipment dock-ok mit árulnak és érdemes oda telepíteni.
Vagy pl. vittem Argon fegyvergyárat messzi, messzi Argon szektoroktól, mivel a hajógyárak is igénylik a fegyvereket.Így ha hajót akarsz venni, például fullost, de nincs hozzá 25 MW-os pajzs az egész környéken, de neked van ilyen gyárad és viszik onnan, akkor jó esélyed van rá, hogy mindig kapsz mindenféle szintû hajót.
Nekem vitték, mint a cukrot.Magamnak alig tudtam egy pár darabot megmenteni és nem gyõztem a nyersanyag utánpótlást.
A fegyvereket is el lehet adni, nézz körül, hogy a közeli szektorokban a trading station-ök meg az equipment dock-ok mit árulnak és érdemes oda telepíteni.
Vagy pl. vittem Argon fegyvergyárat messzi, messzi Argon szektoroktól, mivel a hajógyárak is igénylik a fegyvereket.Így ha hajót akarsz venni, például fullost, de nincs hozzá 25 MW-os pajzs az egész környéken, de neked van ilyen gyárad és viszik onnan, akkor jó esélyed van rá, hogy mindig kapsz mindenféle szintû hajót.
Na ezaz. Cracken kívül tudtoommal semmit. (persze lehet, hogy a pakkokban voltak cuccok) Csak megijedtem, hogy a krekket vette észre a progi.
Ha veszek egy pajzs, vagy fegyvergyárat, akkor abból ki fog vásárolni? Jönnek azokért is hajók?
Na,na,na, álljunk meg egy pillanatra kérem.Itt nem azért van felháborodás részemrõl ,mert új részt akarnak a kiegészítõ helyett, hanem, hogy miért az utolsó pillanatban jöttek erre rá?Amikor már szerintem egy-két-néhány hét lett volna a megjelenésig,s a legutolsó pillantaban azt mondják: "szorri fiúk, de úgy döntöttünk, mégsem lesz kiegészítõ".
Ergo, várhatunk még jó néhány hónapot ha:
- tényleg igaz, hogy új grafika
- igaz, hogy új engine
- igaz, hogy mégújabb sztori, stb.
Én ezzel a játékkal több, mint egy évig (!) játszottam, a tiszta játékidõ, valahol 2-3 hónap (!) (1 hét=168 óra) között van.
Nekem nem kellene új engine - max egy olyan amivel egy Gef6 nem szaggat - , új zene, stb.Ez a játék csodálatos, elképesztõ, és gyönyörû zenéje van.
Ha a játékélményt tudják fokozni vagy egy picit megoldanák ,hogy ne legyen unalmas, akkor az bõven elég lenne.
Csak ugye egyrészt nem gondolták, hogy ekkora sikere lesz, hiszen az elsõ részt magyarországon sem ismerte senki, én is egész véletlenül csöppentem be az X-be és az X-Tensionbe, európában ugyúgy nem volt valami népszerû.Ugye, mert kit érdekel egy szánalmas kis cég próbálkozása? Pedig a németek rengeteg helyen bebizonyították már az igaz német precízitást és pontosságot.
A másik dolog, hogy szerintem nem gondoltak bele abba, hogy ha sikere is lesz, ennyire hosszú idõre leköti majd a játékosokat és ezért kínkeservesen késõbb kipréseltek peccseket, melyek megpróbálták "akciódúsabbá" tenni a játékot.
Ha a következõ rész - ami felõlem lehet kiegészítõ is - JÁTÉKÉLMÉNYÉT úgy tudják fokozni amilyen csak az elsõ és a második rész közti különbség volt, akkor rendkívül sikeres játék lesz.
Ergo, várhatunk még jó néhány hónapot ha:
- tényleg igaz, hogy új grafika
- igaz, hogy új engine
- igaz, hogy mégújabb sztori, stb.
Én ezzel a játékkal több, mint egy évig (!) játszottam, a tiszta játékidõ, valahol 2-3 hónap (!) (1 hét=168 óra) között van.
Nekem nem kellene új engine - max egy olyan amivel egy Gef6 nem szaggat - , új zene, stb.Ez a játék csodálatos, elképesztõ, és gyönyörû zenéje van.
Ha a játékélményt tudják fokozni vagy egy picit megoldanák ,hogy ne legyen unalmas, akkor az bõven elég lenne.
Csak ugye egyrészt nem gondolták, hogy ekkora sikere lesz, hiszen az elsõ részt magyarországon sem ismerte senki, én is egész véletlenül csöppentem be az X-be és az X-Tensionbe, európában ugyúgy nem volt valami népszerû.Ugye, mert kit érdekel egy szánalmas kis cég próbálkozása? Pedig a németek rengeteg helyen bebizonyították már az igaz német precízitást és pontosságot.
A másik dolog, hogy szerintem nem gondoltak bele abba, hogy ha sikere is lesz, ennyire hosszú idõre leköti majd a játékosokat és ezért kínkeservesen késõbb kipréseltek peccseket, melyek megpróbálták "akciódúsabbá" tenni a játékot.
Ha a következõ rész - ami felõlem lehet kiegészítõ is - JÁTÉKÉLMÉNYÉT úgy tudják fokozni amilyen csak az elsõ és a második rész közti különbség volt, akkor rendkívül sikeres játék lesz.
Feltettél külön scriptet, vagy modot hozzá <#kacsint>#kacsint>
Az emberi hülyeség határtalan...
Van játék közben a bal felsõ sarokban egy "modified" felirat. Mi lehet az?
The Ur-Quan Masters
Itt le lehet szedni a Starcontrol 2 PC-s átiratát.
Ja, és tervezik a rajongók folytatni. Tehát lesz Starcontrol 2,5 😊 (a 3. egy nagy szar lett)<#szomoru1>#szomoru1>
Itt le lehet szedni a Starcontrol 2 PC-s átiratát.
Ja, és tervezik a rajongók folytatni. Tehát lesz Starcontrol 2,5 😊 (a 3. egy nagy szar lett)<#szomoru1>#szomoru1>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.