6542
-
#5582 Hát akkor nincs más hátra, mint elöre.Tegnap Simsonoztam a jégen, ma meg megyek, és veszek sűrített levegőt. Ez sem lesz rosszabb program. Miután kitisztítottam a kicsikét, elkezdem gyakorolni a 3ds max-ot. Van hozzá könyvem, gyakorló CD-m, és a munkatársam is sokat segít. Már nagyon várom a folytatást, addig meg remélem össze tudok dobni egy gagyi hajót nektek. (Ez sem mostanában lesz..) El kéne kezdenem dolgozni, ha már egyszer itt vagyok, nem? De igen... -
kisviku #5581 No, én is a sűrített levegős palackot vagy a porszívót ajánlanám.
A kényesebb részekről érdemes packkal lefújni, főleg a hűtőbordák és ventillátorok közt.
Vagy ha türelmes vagy és van hozzá jó idegrendszered, akkor kiveszed szétszeded és úgy megtisztítod+olajozod vagy zsírozod,stb.
Sajna ez a pc-k egyik átka,de érdemes,mert mondom, nálam úgy leégett, hogy észre sem vettem, csak akkor amikor már nem adott képet a monitor...
De ezzel a "nagy levegővétel és belefújással" már én is ku*va sokszor megszívtam -
kisviku #5580 Aztán meg veheti belé a fagyállót, mi? -
#5579 vagy veszel 1 vízhűtést a gépedre, s ahoz lehet kapni VGA hűtőt is :)
igaz ez a legdrágább -
#5578 Aha. Értettem, köszönöm. (Hólapáttal nem lesz gond, de inkább valami felmosórongy kéne... Vagy egy fürdökád!) -
goyo2 #5577 És mennyit lehet(ne) kaszálni a xenonos küldikkel?
Nightrun: Létezik egyfajta sűrített levegő spray. De a te esetedben előbb porszívó (meg hólapát )
Venti: az a baj hogy nem lehet kapni (legalább is a nagykerbe aztat mondotta a manyusz) ilyen ventiket. Két megoldás van. vagy veszel 1 3 centis ventit lecsíted a keretet és pillanatragasztóval ráhegeszted, vagy veszel 4-5 ezerért bazi bagy bordát, ami mindkét oldalról fogja a videjókártyát.
-
#5576 Én is most néztem meg a gépem belsejét. De nem láttam semmit. A portól. Mivel takarítsam ki? Ráfújtam, de mintha egy bomba robbant volna, olyan köd lett a szobámba. Aztán kinyitottam az ablakot, hogy lássak is valamit, és eltünjön a felhö a szobámból. Kimentem újságot olvasni a budira (meg másér is...). Mire visszaértem, addigra meg tele volt hóval a szoba. Ez a nem gyenge, mi? -
Zombye #5575 Sikerült "tűrhetően" kitakarítani a VGA-t, de így is elég hullámzó a teljesítménye, valsz teljesen kikopott a csapágy. Nyikorog-csikorog stb. Szerintetek milyen hűtőt vegyek rá? Szerencsére én sose tuningolok, így nem kell valami bivaj, de azé legyen tartós. Ez a gyári venti, ami most is rajta van, idetova több mint két és fél évet szolgált ki böcsülettel.
Most, addig nem merek játszani, amíg nincs új hűtő, így desktoppon levett házoldallal még eldöcög, de nem merem megterhelni, nehogy kisviku sorsára jussak. Mint említettem vala még egy jó ideig nem lessz alkalmam VGA-ra beruházni.
Mint mindíg, most is előre köszönök minden segítséget.
Goyo2!
A te problémádra nem nagyon tudok válaszolni, én ezeket a Xenonos küldiket egy idő után meguntam, mert még PPC-vel is gyakran hisztibe fullad az egész. Mindíg közém és az ellen közé kerül egy baráti hajó, és persze rinyál nekem össze vissza.
-
kisviku #5574 Hmmmm nekem viszont az egész játék alatt egyetlen khaak-ot nem sikerült elfognom, Xenon az volt százával.
A K-t meg csak magas fokozaton lehet elfogni.Azóta nekem sem sikerült egyet sem, bár igaz nem játszom már az X-el egy jó ideje.Most már megvárom a kiegészítőt. -
kisviku #5573 Ezzel nagyon vigyázz, mert én így szívtam meg az előző kártyámmal (Gef3), leállt a hűtő, a proci rajta meg egy "kicsit" megégett...
Azóta sokkal gyakrabban ellenőrzöm gépem belsejét, mert annyi port szív be (nemtom honnan), hogy az elképesztő. -
goyo2 #5572 Amugy ötlet a problémámra? -
goyo2 #5571 Hát az az igazság, hogy egy jó ideje egy rohadt khaak m3-ast se sikerült elfogni. A legjobban egy ospreyvel psg csuzlival ment. -
Zombye #5570 Bocs, nem interceptort, hanem Scoutot. (M5)
-
Zombye #5569 Háát a Khaakok elfogása nekem még csak becsítelt Khaak M2-vel ment, azzal már elfogtam egy pár interceptort, meg egy fájtert is. De hát az ugye csít. asszem megpróbálok egy Ray-t lövegenként 2x ION +1xBPAC, VAG GPAC. Talán így összejön. Szektorvédőknek iszonyúan jók lennének ezek a khaak M3-ak, nem kéne mindenhova Dragont venni. -
Zombye #5568 Asszem mégse driver hiba volt, érekes csikorgások közepette leállt a VGA hűtőm, oszt most csak igen halványan hajlandó forogni. Szóval, hűtőt kéne szereznem, addig 3D-s játék szóba se gyühet.
Háát ez van.
-
goyo2 #5567 Tegnap elkezdtem nyomni egy xenonos missziót.
kérdés: ha még csak ass of ass 3rd 54% vagyok, akkor is lehet elfogni itt xenon k-t?
probléma: az a gond hogy van egy csomó osprey amik kb 50-el cammognak, és birkák mindig a golyózáporomba mennek ls rinyálnak a böszmék, hogy igy nem kapok pénzt, aztán átváltanak pirosba és öngyilkosok lesznek.
Próbáltam már
- 10 khaak m3-al (a hatása kb 3másodpercenként egy xenon L halála)
- 1 ody, 1 titán, 1 ray
- csak 1 ody
persze csak max ppc, semmi psg meg ion.
Mit csiáljak?
a másik hogy egy birka xenon J meg bejön aztán eltűnik, lehetetlen lelőni, olyan hamar eltűnik. Persze ha nekimennék psg-vel akkor kinyirnám de akkor az egész teladi galeri nekem jönne utána.
Tipp? -
Zombye #5566 Egy másik érdekesség. a driverben be lehetne állítani az AGP sebességét, ill. a progi automatice próbálja meghatározni, a legmegfelelőbb beállításokat. ehhez képest nekem ki van kapcsolva, ha edig beállítom, hogy 4x AGP, újraindul, és újraindulás után ismét a kikapcsolt állapot vigyorog rám a képernyőröl.
Ez vajom mért lehet?
Játék közben ez nem jelent nagy gondot, de pl ha új játékot indítok, az intró olyan minősíthetetlenül lassan megy, hogy az már diavetítésnek is lassú. Lehet, hogy bioszban toltam el valamit?
Vigyázzatok magatokra! -
Zombye #5565 De, valsz a driver volt a gond, mert visszaraktam egy (mingyá mondom milyet...) 04.6-t, ez kb júniusi, és tökéletesen műxik a dolog. igaz enekem már lassan két és fél éves a vGA-m (9000 PRO 275/275).
Egyhamar nem is lesz pénzem újabbra, könnyen lehet, hogy még a nyarat is ezzel kell "túlélnem".
-
Doki171 #5564 Üdv.
Én a 4.12 őt használom és tökéletesen fut a gáma nem lépki.
Lehet hogy nem ez a legújabb? :)
Nekem 9700 em van.
Szal nembiztos hogy a driver a rossz.
-
Zombye #5563 Szervusztok!
Érdekes jelenséget tapasztaltam.
Úra raktam a WINxp-t, felraktam a legújabb ATI drivert, és sorozatban kilép a progi. Konkrétan a VPU RECOVERY vagy mi beszól, hogy valami nem kóser.
Most felrakok egy régebbi kataklizma drájvert, hátha az jó.
Mindenesetre érdekes.
-
#5562 yep
sajna a ............. ultraweb karbantart, de bízom benne, hogy nem sokáig -
goyo2 #5561 www.gamecopyworld.com -
Kaziking #5560 ok de honnan töltsek? -
goyo2 #5559 szia,
Mindenképp paccsold meg 1.4-re. Attól nem fog fagyni. Igaz állítólag nem szereti a tűlhúzást a game. -
Kaziking #5558 jah nem is kisvuki oldala hanem Valené, bocs -
Kaziking #5557 üdv all!
Már jáccok egy ideje a gameval eddig nem volt vele gondom, egész mostanig. néha fagyott ki, pl ha melegedett a proci (a minimálisan huzott athlon 2500 majd 60 fokos volt), vagy ha ott hagytam kicsit SETA-zni 1-2 ora. De mostmár semmit nem akar csinálni se new game se mentés betöltés, rögtön kidobál a desktopra. Ja a sav fájl már 54 mega :(, de most hogy kisvuki oldalárol se lehet leszedni a crakelt pecseket, nem tom miccsinájjak. -
#5556 Na erre kivancsi vagyok.
A magyar viszonyoknal szerintem az az 1 het minimum lesz vagy 2 honap. :P -
#5555 A mai nap szomorúsággal tölt el. Ma egy kicsit másképp jöttem dolgozni, és az az igazság, hogy nem is vagyok jól. Elment egy részem örökre, és baromira hiányzik. És ahogy kinézek az ablakon, nem látok mást, csak sivárságot, meg... Mindegy, nem ide tartozik. Csak azt szeretném közölni, hogy Kulcsár Anitát ma kísérjük utolsó útjára Györben. Csak gondoltam ennyi tiszteletet megérdemel. Bocsánat az OFF-ért. -
#5554 Ok, lent van. -
goyo2 #5553 Mod kit by egosoft:
Mod kit
-
#5552 Korlátoztak vazze? Ez de gáz! Nahát, eljött egy újabb hét, itt az ideje elkezdenem dolgozni. Leszedtem a 3ds max-ot. Hát nem piskóta, az biztos. Ja, és mint kiderült, a kollegám ért is hozzá, mert dolgozott vele régebben.(Én csak két hónapja vagyok a cégnél, ezért nem tudtam...) Azt mondta, hogy ha marad rá ideje, akkor segít nekem elsajátítani az alapokat. Ez baromi jól jönne, nem tagadom, mert ahogy néztem, nem lesz egy sétagalopp. Egy kicsit túlbonyolították, de azt mondta a kollega, hogy csak elsőre ilyen vészes. (Nekem másodikra is az volt...) Kellemes hetet mindnekinek! -
#5551 Udvözlettel:
Az üzemeltetõi.
2005. PersonalNET Bt.
(Ez egy automatikusan generált levél, ne válaszolj rá!)
__________ NOD32 1.976 (20050120) Information __________
This message was checked by NOD32 antivirus system.
http://www.nod32.com -
#5550 ULTRAWEB.HU hírlevél!
Tisztelt felhasználónk!
Átmeneti korlátozások!
A kiszolgáló szerverek terheltségének csökkentése érdekében átmenetileg letiltottuk az 1 Mbyte-nál nagyobb állományok kiszolgálását. A méretbeli korlátozások az új szerverek megérkezéséig maradnak érvényben ami várhatóan 1 hét.
Köszönjük a türelmeteket. -
#5549 Meddig nem lehet letolteni az oldaladrol semmit ?
"Technikai okok miatt az állomány átmenetileg nem érhetõ el - köszönjük megértésed." -
#5548 Station Account v3.0
ez elméletileg (nálam régen gyakorlatban is) azt csinálja, hogy be lehet állítani, hogy "MINDEN" gyáradban mennyi legyen a credit, az esetleges különbözeteket meg átutalja/levonja a saját számládra/ról. -
kisviku #5547 Szerintem van rá megoldás, elég sok ilyen okosság jelent már meg az X2-höz.
Apropó, az egosoft még valamikor karácsony-szilveszter felé kiadott egy ilyen packot, amiben tulajdoképpen öszesítve vannak ezek a modok, amik eddig megjelentek. -
Zombye #5546 Szervusztok srácok!
Lenne egy kérésem.
Valaki kűgye el legyen szíves a Trade Command MK3-at, mert valennél nem találom. minden más megvan.
Köszönöm szépen.
Más:
Nem lehetne valahogy megoldani, hogy ne csak a gyárakon keletkezett profitot utaljam a számlámra, hanem fordítva is működjön a dolog? Magyarán, ha egy gyár számlája (főleg SPP) egy x össeg alá mondjuk 1000 cr. alá csökken a számlámról automatice feltölti egy adott Y értékre, mondjuk 50.000 creditre. Ez alaphelyzetben megvalósítható, vagy scriptet kéne írni rá. Mivel van már vagy 120 SPP-m marha sokáig tart mindet végigbogarászni, és újratölteni őket pénzel.
Köszönöm a segítséget!
-
#5545 Valamiért nem akarja leszedni ez a hülye gép. 67%-nál megáll, és nem tölt tovább. Letöltésvezérlővel sem megy tovább, csak áll folyamatosan. Mindegy, majd leszedem hétfőn, mert akkor leszek újra netközelben. Remélem sikerülni fog! :)
Jó hétvégét!!! -
goyo2 #5544 Az elöbbi hozzászólásomban a linken megtalálható a 3dsmax plugin.
Társítva van a hajórészletek ID-je a megfelelő bob filehoz, és az is hogy a dock és egyéb funkcionális dolgokat hogy lehet megadni.
Már csak a rajzolást kell megtanulni. -
#5543 Aszta! Ezt annyira köszi! Nagyon rendes vagy, hogy segítesz nekem. Ezért tartozom egy rekesz sörrel! Majd valmikor megisszuk. :)