6542
-
Igen láttam az írást :( Sajnálatos hír, de nembaj év végén jön a 3. rész :) -
goyo2 #5861 sose -
goyo2 #5860 Volt aki (asszem Kisviku) nekiállt kiirtani a spliteket. Érdekelne hogy mi a tapasztalat. Arra gondoltam, hogy betermelek gyárakat, cuccokat az egyik fajtól, utána kiirtom őket. -
Zsolo007:
Olvass vissza a Kisvuki által kreált #5754 sorszámú hozzászólásig, ott megtalálod a választ. -
Tudja valaki mikor fog megjelenni az X2 the return? -
Kaziking #5857 ja hát én ilyesmit nem használok, van 2 hajóm, amit semmi másra csak a jumpdrive meg transporter device, beszerzésre használok. elküldöm öket a goner temple-be ott megveszem rájuk ami kell, aztán vissza küldöm őket kingdom end-be. és ott ülnek szépen meddig nincs rá szükségem. -
goyo2 #5856 Megvan a baj
Ha scriptel veszek olyan dolgot amit installálni lehet és egyszerre csak egy lehet a hajón, akkor eltűnik a gyárból az áru.
Érdekes mert nem mindegyik. Pl. a rudder op. meg a cargobay ex. nem.
De megoldottam.
-
goyo2 #5855 Nincs mindig. Scripteléssel automatikusan töltöm fel a saját eq. dockomat.
Most nincs sehol jd.
-
Kaziking #5854 mi az hogy jumpdrive hiány???????????
az a goner templomban mindig van. 1 hajóra 1 db, nem olyan hajóra akartál venni amin már van??
-
goyo2 #5853 Úgy fest. De azért remélem egy paccsot még kiadnak amiben van valami ujdonság is.
-
steweee #5852 nem lesz hozzá akkor kieg csak új rész? -
goyo2 #5851 Csá
Újra itt. Tegnap kedvem szottyant kicsit nyomulni a játékkal. A gondom hogy egy jó ideje jumpdrive hiány van. Valamivel fel lehetne lendíteni a gép jd. termelését?
-
Titan>
Sajnos részemről már nem emlékszem, de ha veszed azt az uszkve 1-2 órát, s végig olvasid az előző 5800 kommentet, akkor megtaláloda választ- -
Kaziking #5849 jah ugy látom én is hogy mindenki el van havazva rendesen. -
#5843-ra valaki? -
Karácsony? :O Hát... Hát az nem mostanában lesz! Ez nem jó hír... Na mindegy. -
ja gyengül a fórum majd a 3-om megjelenése felpörgeti, de az még lehet hogy egy év, de leg optimistább esetben is karácsony -
Na mi van emberek? Kihalóban az ûrtársadalom? Elég kevesen vagyunk itt mostanában. (Nekem is le kellett lépnem, mert egy csomó munkám volt az elmúlt hónapban...) Valami az X3-ról? Már lassan kezd folyni a nyálam. Otthon meg csak tervezgetem a szobámat 3D-ben, semmi komoly. Valamit hallottam róla, hogy a év második harmadában jelenik meg? Ezzel mi a helyzet? Parasztvakítás, vagy igaz? Hát ennyi lettem volna mára. Húzok tovább, este megyek az új reraktoromért. :DD -
Wolwerin>
Köszönöm az emlékesztetőt, bár az eredeti hasonlóan részletes leírásokat ezelött sok-sok idelye még én készítettem
Ezek vhol a 2000-3000 sorszámú hozzászólások környékén vannak -
Bemásoltam néhány scriptet a "scripts" könyvtárba, de nincs a listában! Hogyan lehet oda berakni?? És a különböző plug-in-eket hogyan lehet futtatni?? -
Na, végre! THX!!! -
Wolwerine #5841 Mit nem talál az ember...
VALEN: ha kint vagy az ürben, s nem megy a hajó, írd be:
Thereshallbewings (a T = Shift+t (vagy bal vagy jobb oldali Shift-el működik csak)
Ha ezt beírtad, akkor egy hangot kell hallanod, és a (s)hip menü / (c)oputer menüben lesz egy új parancs, mely a "script editor" néven szerepel, tehát leggyorsabban a s-c-s bill. kombinációval jutsz el.
itt kiválasztod a legelső pontot. Ezután a listából kiválasztod a futtatni kívánt scriptet és (r)-t nyomsz.
Ekkor az első pontot választod (Enter) és utánna megint (Enter)-t nyomsz. Ha a script-nek meg kel adni egy bizonyos helyet, akkor az t most kell megtenni, ha nem kell megadni, akkor kész, lefutott a script.
Mégvalami. Vannak olyan scriptek (pl. Xai, Teladi trading...) amelyeket nem kell így futtatni, hanem beépül a játék navigációs rendszerébe.
Pl. a Xai Jumpdrive is ilyen, hogy meg kell venni az Argon Equiptment Dock-ban a Xai Jumpdrive szoftvert. Ha van a másik hajódon ilyen szoftver+jumpdrive, akkor távolról is el tudod jumpoltatni a hajód (a Shipcomputer: Navigation menüpontjával), ha nincs iylen szoftver, akkor nem tudod eljumpoltatni a másik hajód, hiába van rajta jumpdrive :)) -
Arra emléxem, de hiába írom be ezt a szót, nem történik semmi! 
Lehet, hogy roszkor vagy rossz helyre írom???
Jah és mi ez az új menü??? Választhatok 2 univerzum között...Itt mi a lényeg? Freegame? -
Khöfi! Elkezdtem....kifolyt a szemem, de nem nagyon találtam meg és az SG keresője...na hagyjuk!
-
itt vok, csak felyből már nem emlékszem rá :)
de ha visszaolvasol 3000-4000 hozzászólást, biztos megtalálod :) -
goyo2 #5837 Amit beirsz az csak engedélyezi a script editort. A belépés oda a ship menüből lehetséges. -
1.4-es pecs van fent. Miért nem tom elindítani a script editort??? Van valami trükje? Mert hiába írom be: thereshallbewings....:((( HEEEEELP! Goyo! Kisvuk! Valen!!!! Hol a rákban vagytok???
-
#5834-re valaki?? Senki nem tudja??? Ennyire behalt ez a topik?? -
Melyik scripteket érdemes felrakni?
Trade (volt egy olyan,hogy menj, vegyél olcsón,add el drágán max ennyi szektort ugorhatsz), pénzkezelő(átutalja a gyárakban lévő pluszt, h ne kelljen végigszarozni az összeset), vagy ajánljatok valamit, mik vannak...!!
Hogyan is tudom aktiválni scripteket? Tök elfelejtettem és hadd ne olvassak vissza...PLZ!! -
Most megint felraktam a gamet...jó rég játszottam vele és akkor még csak 1.2-es pöcs volt...mindent elfelejtettem és fel kéne idéznem a dolgokat, mert a mentéseim mind a nagy Format akaratának áldozata lett...;) -
goyo2!! Ez az !! Erre gondoltam...:D THX! -
goyo2 #5831 És Valen úr is csinált egy gyűjteményt, ott több minden van.
Valen lapja -
goyo2 #5830 Ha arra gondolsz amit jómagam kreáltam, akkor a válasz létezik, csak nincs karbantartva, az érdeklődés és a segítség hiánya miatt. :-(
Spacegames -
Volt régen 1 magyar oldala a játéknak. Az műxik még? Ha igen mi a címe?? -
kisviku #5828 Ehhmm, ne aggódj az én csoda Gef6800 vagy mi a fenével, ami vagy 110 ezrembe került is szaggat szintén....
Na hát ennyit a pc-ről.Egy szar konzol a maga 20-30 ezres árával nem szaggat.Ideje lenne elgondolkodni a Pc-s világnak is erről, bár én nem szeretem a konzolt és azzal is tisztában vagyok hogy szándékosan nem is akarják ezt a vidokártya-mizériát javítani. -
kisviku #5827 Igen, én is megkaptam emailben, mint regisztrált játékosuk.
Hát sajna a lényeg az, hogy tényleg a harmadik negyedévre tervezik a megjelenést, de ahogy megszokhattuk minden játéknál, ez természetesen negyedik negyedév, azaz november, de inkább december lesz.
Én ezt találom elképzelhetőnek, mivel karácsonyra tervezik általában a cégek a legtöbb megjelenést. -
Wolwerine #5826 Azt hittem, én vagyok a mogul 25 db űrbázissal, 60 db hajóval, köztük 2 db Teladi Oshprey-el... Na meg 50 millió kredittel...

-
Kaziking #5825 Akkor az már átmegy jövőre
"Szerintem" -
Zombye #5824 Van egy új interjú, az egosoftnál, Állítólag a harmadik negyedévre lesz kész az X3. -
Kaziking #5823 Beruháztam egy 5900 XT-re (eddig 5200 64M) wow kicsit másképp fut a game,na most is beakad azért néha de igy már élvezhetőbb