X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightrun
Leszedtem, de nem tudom elindítani, mert nem jó a codec ezen a munkahelyi gépen. Pedig már nagyon kíváncsi vagyok rá. Lehet, hogy hazaugrom kajaszünetben , és megnézem.

Hm! Nem is rossz ötlet...

Nightrun
Sziasztok!

Találtam valamit a The Return-rõl. Egy videó. Nem tudom, mit tartalmaz, vagy mi ez egyáltalán, még csak most húzom le. Ha gondoljátok, akkor nézzétek meg ti is.

http://www.clubic.com/demo-jeux-video-1554-0-x2-the-return.html

köszi akkor kikieltem én 😊) PSG-vel

Semmire se jó. Vannak küldetések mikor ilyen tojásokat adnak és el kell vinni másik állomásra, de a konténerbõl szerzett tojásokkal semmit se lehet csinálni.
Ne,ne,ne, egyáltalán nem hülyeség.

kikeltsem én? vagy mi?

segijjen valaki, felvettem egy állomáson egy konténert (titkos 😊) spacefly eggs ?????? azzal oszt mi a rákot csinájjak?

Nightrun
Igen, szerettem a Street Rod-ot. Egy kicsit tényleg elszálltam ezzel a hajtómûberakós dologgal, elnézést. Nekem így tetszik a játék, ahgy van. Mondjuk ezt az online-os verziót nem igazán tudom elképzelni.

Most hogy lesz ez? Mert akkor nem lehet ugye SETA-t használni, kényelmetlen lesz a Hyper-ugrás, mire odaérsz valamihez, eltekik 80 év... VAgy ezek hogyan lesznek kiküszöbölve a játék során? Nem értem... 😞 Meg a dokkolás sem lesz egyszerû. Az lesz a legegyszerûbbb, ha majd kiszállok a discoverembõl, aztán szkafanderben lelépek az állomásról... Ez milyen durva lenne!!! Mindenki ott nyomja PSG-vel, Titanon, meg a Novák csak úgy repkednek, én meg jedi-t játszom közöttük fénykard nélkül... Nem semmi! Majd a szkafanderben elkezdek ilyen Spacefly-okat gyûjteni szabad kézzel.

OK, bocs, egy kicsit most élénk a fantáziám. De azért érdemes belegondolni...

Jé, tenyleg ez a címe... 😊

Hát igen, de az mikor is fog elkészülni? Még õk se tudják.
Azt olvastam róla, hogy valószínû MMORPG-os lessz. De ha lesz is, mindenképp csak a x2 kiegészítés után ugranak neki rendesen a fejleztésnek.

X2 online

Nevetni fogsz, de készül az X online változata is már egy ideje...
Van is egy külön oldala, de a fene vinné el, elfelejtettem a címét...
pedig tényleg van.Vagy volt.
Reklámozta is az egosoft.

vagy esetleg egy hajóban többen, pl minden lõállást egy-egy játékos kezelne (nem azért mert nem jó így, csak hát az azért mingyárt más lenne), nekem pl az szokott lenni a bajom hogy lödözöm sorba a novámmal a xenon vadászokat aztán egyszer csak felkenõdök a 300-al repesztõ csatahajóra, ha lenne más is a hajóban õ figyelhetne pl erre.

És akkor álmodjunk tovább. Mi lenne ha ez az egész game multi lenne neten. De nem úgy hogy csak 1 hajód lehet egyszerre az ûrben, hanem mint most. Igaz a gépek sebessége kicsit kevés még ehhez, no meg a net sebessége, de az annyira feldobá a hangulatot mint atom. Ott szivesebben feszítenék egy titánban, a sok kezdõ discoverer-es között. :-)

Még egy gondolat.
Egy Shipyardot berakhattak volna megvételre, esetlegesen kiegészítve azzal, hogy Te állítod be az eladásra szánt hajók paramétereit.
Kelljen sokféle nyersanyag, kaja, energy cell stb, a hajók létrehozásához, lesz*rom, de hatalmas ötlet lenne.Kell neked egy Titán?Hmm, legyártod magadnak.

Csak a nagy kérdés: ki venné meg a hajókat?

Csak nem Street Rod rajongó vagy? 😊

Azért maradjunk annyiban, hogy nagyot alkottak az Egosoftos fiúk.Az, hogy ennyire nem részletes, nem baj, elég nehéz lett vóna megcsinálni, meg az idõ is véges egy játék elkészítésénél.Az más kérdés, hogy esetleg egy peccs segítségével ilyen nyalánkságokat berakhattak volna, de ez a játék nem errõl szól.
Amiben viszon mindenkivel egyetértek, az hogy a sztori rész után kicsit unalmasá válik.Persze el tudod húzni a sztorit ameddig akarod, de akkor meg kijössz a történetbõl, nem éled át, nem éled bele annyira magad és fogalmad nem lesz, hogy mirõl van szó.
Persze 100 százalékosan tökéletest nem lehet csinálni.Mindig késõbb jön rá az ember, "hogy ejj de jó lett volna még ezt is-azt is belerakni", stb.
Fogadjuk el ilyennek, ilyen csodálatosnak, amilyen ez a játék.
Ha jobban belegondolunk, elég szar mostanában a PC-s játék felhozatal.Ilyen ûrhajós játék nem is tudom mikor jelent meg utoljára.Most nem a Szar Wars-os egymilliomodik lehúzott rókabõrre gondolok....azt felejtsük el.
Egy olyan virtuális világba, sci-fi környezetbe visz el téged ez a játék,hogy elképesztõ.Csodálatos grafika, részletesen kidolgozott hajók, megható zene (nálam a zene nagyon sokat számít), sorolhatnám még...és egy olyan világban utazol, ami lehet,hogy csak egy elképzelt, és soha nem létezõ dolog.Mert ha visszemlékszünk egy picit mondjuk 20 évvel ezelõttre, hogy az akkori ember mit gondolt 2000-rõl, 2000 utánról, hogy itt már bolygók, naprendszerek, kolóniák lesznek emberi fennhatóság alatt, akkor láthatjuk most 2005-ben, hogy ez egy álom még mindig és nem fog bekövetkezni a közeljövõben.
De ez a játék ezt az álomvilágot tárja elénk, a lehetõ legjobb módon.

Huhh de eltértem, bocsi, remélem azért megértitek, mirõl mesélek... 😊

Nightrun
Tudod, a mai világban bármit tehetsz a jármûvedbe, csak legyen elég pénzed hozzá.Láttam már Opel Calibra-ban 4200 ccm-es, V6-os,biturbós Toyota motort. Ezeket meg lehet csinálni, ha akarod, és van kurva sok zséd. És ha nekem van 500 millió creditem, akkor csinálják már meg nekem ezt, mert megveszem a gyárat, aztán kirugatok mindenkit vazze!!! Szerintem nem kéne határokat húzni, fõleg ilyen éleseket. De talán ez a varázsa az X2-nek? Nem tudom...

Szerintem az tök jó lenne, ha ugy lehetne upgradelni a hajókat, hogy mondjuk adnak mindegyik hajóosztályra valamennyi pontot, és abból lehetne összeválogatni rá a cuccokat.

Pl. az m5 re mondjuk adnának 500 pontot.

egy m5 motor lehet pl. 10, 20, 50, 100 pont.
stb. Igy ugyanugy korlátok közt lehetne tartani a fejlesztést, de akkor legalább te döntenéd el hogy neked mi a fontos. Álmodik a nyomor mi?

Nightrun
Miért! Többet foglalkoztak a szépséggel, esztétikával, mint a tulajdonságokkal. Nekem így jött le. És érthetõ is. De miért nem lehet tuningolni õket? Már úgy értem, hogy ha veszek egy mittomén, mondjuk egy Discoverert, akkor miért nem rakhatok bele Pegasus motort? (Asszem a Pegasus az a gyors hajó, ha nem, akkor majd javítsatok ki. Már nem folglalkozom M5 hajóosztállyal...) Vagy ez már azért durva lenne, nem? Mindennek van határa. De nekem tetszene...

Mondjuk valószínû ezek az Egosoftosok nem látták a Babylon 5 sorozatot, mert akkor az a béna kinézetû paranid hajók helyett kicsit szebbeket is csinálhattak volna. Kicsit zavar hogy a szebb kinézetû (titán, raptor..) hajók nem túl jó paraméterûek.

Csakhogy a játékban nincsenek vorlonok, csak boronok...

A kötekedés kedvéért... <#vigyor>

MPlayer Adó :-)
Jó filmeket tv-ben nem látni.

Valen
goyo2:

hol nézed te, melyik adón???

egyébként vagy 10x végignéztem mind az 5 évadot <#eplus2>

De sztem erre rájöhettetek már <#mf1>

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Nemtom, az valami boron cucc. nézd meg Valen lapját, ott fent van.

Néz valaki babylon 5 sorozatot? Beszarok, a hasfelmetszõ jack-et a vorlonok vitték el. Hát ekkora poént.

SDS= Krime SDS command ?? ezt találtam, a BHP??

Nightrun
Köszönöm a tanácsokat, megpróbálom õket,hátha menni fog. Ja igen! Nem is mondtam,hogy már megterveztem egy Cobra Mk III-at a Frontierbõl!!!! (3ds max-al, kezdetnek nem is lett rossz. Majd megpróbálok valahogy feltenni egy képet róla!!! Nekem teccik!😊)) )

Rettentõ sok lehetõség van ebben a programban (3dsmax). Megcsináltam a krómvázas változatot is, az lett ám a halál-brutál!!! Még egy pár hónapig gyakorlom a Frontieres hajók tervezését, aztán továbblépek!!!

Szia

Esetleg valamilyen ,,web spider" progi le tudja szedni.
Próbáld ki valamelyiket (kíndózos):
-Teleport pro
-httrack website copier

Nightrun
Nem vagyok informatikus, ezért egyszerûen magyarázom el. (Máshogy nem is tudnám...) Szóval behozok egy oldalt, és van egy animáció (flash), ami asszem úgy 10-15 fps sebességgel mozog. Pl.:megy egy ember az utcán. Én ezt az animációt akarom lementeni a gépemre. Ehhez kell valami külön program? Vagy hogyan kell? Eddig még nem jöttem rá! 😞

Ha nem voltam érthetõ, akkor megpróbálom legközelebb gondosabban elmagyarázni... Remélem..

A BHP vagy az SDS. Még én is ki akarom próbálni. Használja valaki? Vélemény?

Hogy érted ezt a "flash"-t?
Mi ez, screenshot? Vagy a videók érdekelnek? Vagy USB flash driveról van szó?

Valaki sugja meg légyszi hogy melyik az a script amitöl a szállitóhajók nem mennek egyszerre ugyanoda eladni a motyot, valahol le volt irva hogy valamelyik script ellenörzi 10 másodprcenként a célállomást.

ja egyébként jól megszivattam magam, getsu fune-ben xenon invázios küldit vállaltam. De itt el lehet vállalni ugyanazt a küldetést minden fajtól. Jaj de zsir akkor mindenki fizet ugyanazért (hittem én) aha csak ha 1-töl vállaltam el akkor jött 1 K meg 20-50 vadászgép ha meg mindtõl akkor 8 K meg vagy 200 vadász. a diavetités ahhoz képest gyorsitott felvétel amit a gépem müvelt akkor😞

azt a hajót jól benéztem 😞( 750km-re getsu fune központjátol hajkurászott egy paranid M2 (vagy M1, mittom én) egy Xenon K-t. mire olyan közel értem - potom 2 ora seta alatt (novával)- kogy ki birtam nézni mijaz. addigra kezdtek harcolni, ami tartott vagy 2 percig.

Nightrun
Kéne egy kis segítség!

Nem tudja valaki, hogy flash-t hogyan lehet lementeni? Fontos lenne, ha valaki tudja, akkor plz, írjon!

Nightrun
Öhöm...

Ezekre nem is gondoltam... Igen,hát ez elég kellemetlen. Az meg nem jó, hogy hagyok meg Split Shipyard-okat, meg ilyenek, mert úgysem engednek be, ugye? Akkor veszek hamar egy-két darab csak Splitek-nél kapható gyárat, aztán jöhet a mehet! Nem szimpiztem soha ezekkel a tagokkal (SPLIT), mert olyan nagyképûen mondták, hogy átkutatták a hajómat, nincs semmi, mehetek tovább. Kis köcsög, azt hittem gyorsan átszállok a Titan-ba, aztán letörlöm a harctérrõl! De volt bennem annyi, hogy csak most fogom megutáltatni magam velük.

Azt néztétek, hogy hogyan néz ki a térkép, amikor ilyen marha sok hajó van rajta? Én csata közben nézegettem (elõre küldtem egy öngyilkos csapatot, de meglepõen sokáig bírták...), és volt idõm egy pillantást vetni rá. Alig láttam, hogy hol van a felsorolásnak vége! Nem egyszerû!!!

A fajirtás nekem is megfordult a fejemben, de mi van akkor ha akarsz még venni mondjuk 25mw shield gyárat? Vagy ha a kiegben szügséged lesz valami split cuccra?

Túl nagy a függõség. Pedig picit feldobná a játékot, mert igy túl uncsi lett.

Ugye milyen jó érzés? 😊
Nekem az elsõ ledöbbenésem akkor volt,amikor megvettem a Titant magamnak.Az elsõ ûrhajós játék, amiben végre magam irányíthatok egy szar vadászgépnél nagyobbat.Érezni, ahogy a két kilométeres nagyság a lábad alatt van és azt csinálsz amit akarsz, semmi nem állhat utadba.

De visszatérve a Colossusra.Sajna a játék a hipermegagiga fullos videókártyával rendelkezõk gépén is szaggat, csak max nem annyira.A nagy csatákat azért nem szeretem, mert ahogy mondottad te is, kábé a diafilm vetítés sebességére lassul, ami felháborító.

Nightrun
Mi a pálya emberek? Már régen jártam erre, gondoltam benézek.

Kész van a flottám, megyek, és kiírtom a spliteket. Ezek nem egy intelligens faj. (Vagy nem õk zabálnak gépzsírt?...Nem számít, végük!) Nem akartam egyszerú csatákat, ezért nehezítettem egy kicsit magamnak. "Csak" egy darab M2-es (Titan), az sem fullos, mellette meg egy darab M1-es (Colossus). Ez így nem hazngzik soknak,ugye? De nem ilyen egyszerú ám a helyzet! Az M1-es fullos. Nem fegyverzetileg, hanem a raktere. Tele van Nova-kal, úgy 100 egy-pár darab. Mindegyik max pajzs, max fegyver, egy csomó rakéta. És én vagyok az egyikben! Hihetetlen látvány, ahogy kiadom az ATTACK all enemies parancsot, és velem együtt kiözönlik az a rengeteg gép az anyahajó gyomrából! Meg jön egy csomó khaak hajó is (mivel elõször egy ilyen unknown szektorban "teszteltem) Aztán egyre közelebb értek a kis robotfejüek, és úgy belassult a gépem ennek hatására, hogy a diavetítés egy DVD film volt ehhez képest. De nagyszerû látvány, és élmény is egyszerre. Ti próbáltátok már ezt a fajta támadást. Egy kicsit nehebb, mint egy Titan-nal áthajtani a kis mitugrászokon! Meg nemkem nem is fekszenek ezek a nagy gépek, túl monstrumok. Elõször éreztem magam ebben úgy, mintha tényleg egy valós, "jövõ-beli" ûrharcot látnék, és harcolnék. Mintha egy hatalmas gépezetben lettem volnta egy apró kis homokszem. Ez valóban érzékeltette velem, hogy az én hajómmal nagyon nem kellene nekirontani az eszetlen csatáknak, hanem nem árt elõtte egy kicsit átgondolni a dolgot. Miután visszavettem minden grafikai dolgot a minimumra, egész élvezhetõvé vált az egész. Nagyon súlyos, higyjétek el!!!!

http://www.pixupload.tk/
http://pix.dox.hu/
http://iaro.srv.hu/
vmelyikre felteszed és kész

Megoldottam a problémát.

Uninstall/Reinstall VIA AGP DRIVER és minden rendbejött.

Húúúhhhh. Ezt mögúsztam.

Jó éccakát!
Hmmm. a 3dmark defaulton lefutott szépen.

Megnézem megint ezt az ATITool tesztet.
Természetesen nem tuningoltam az ATITool-al, van neki egy "hibakeresõ" funkciója. Azzal vizslattam.

Háát srácok, úgy tûnik mégse úszom meg egy
új VGA megvásárlását.

Rajta az új venti, még bordákat is vettem a VGA ramra, de az ATITool kb másfél perc után kidob, és bejön a VPU RECOVERY cuccos, hogy kûgyem el az atinak a problemámat. mer valami nem stimmel. Megpróbálok még átkergetni rajta egy felpatchelt 3DMark 2003-at, oszt meglátom, de nagyon úgy néz ki, hogy holnap vehetek egy 9550-et, vagy valami hasonlót.

Nem örülök neki, másra kellett vóna a pénz, dehát ez van.
Szivesen máskor is. :-)

Le is jött.

Õõõ valamit még akartam írni.....

Jaaa Köszönöm mégegyszer!!!
Már jön is le szépen, 160 KByttel. fél óra múlva lenn is van. Már csak 1 XBF kéne.

Még 1x köszönöm!

Igen! Megjött!!!

Köszi, hogy felhíttad a figyelmem, különben rá nem néztem volna az FTP szerverre.
Zombie, az X-tension-t sikerült megkapnod?

Háát ha az eredeti XBF-el nem is, a játszható demójával nyomok egy picit. Nosztalgiázni támadt kedvem, csak kár, hogy megfújták tõlem az eredetit.
Küld ide, majd beillesztem a fórumba.:

goyo2 kukac freemail hu

Találtam valamit, naon érdekes, szerintem valami xenon ugrohajo vagy ilyesmi, felraknám a képet de nem tom hogy. Ha valaki felrakja küldöm emailban. (vagy ez nem ujdonság?)