6542
-
Kaziking #5622 A kép alapján úgy látom végre le lehet maj szálni bolygokra, vagy azok ott nem egy város épületei?? -
kisviku #5621 Na, itt van egy-két új kép:
Egész jól néz ki... -
kisviku #5620 Remélem, hogy ezzel már nem szívok olyat mint a sima X2-vel.
Végülis még csak akkor léptünk ebbe a csoda unióba, akkor még nem volt olyan fejlett a postai szolgáltatásunk, mint most...
De azért nem tudom mi a francot tudtak tökölni az én szar kis csomagommal, mikor a következő panaszomnál az Egosoft újraküldte és 1-2 héten belül meg is érkezett...na ezért van még mindig két példányom.
Apropó, hozzá nem nyúltam még a másikhoz,csak tologatom a polcon és néha letörlöm a port róla. -
kisviku #5619 Na végre valami megmozdult.Már azt hittem ,hogy nem is lesz meg idén.
Van egy pár új kép is.Persze, ahogy a 2. rész sem akkor jelent meg amikorra kiírták, így biztos, hogy ez sem fog pontosan érkezni. -
Zombye #5618 Valsz nálam is így fog kinézni a dolog.
-
#5617 Ha bejön nekem a Return, akkor én is megveszem mindkettöt egyben. Ha kell, akkor várok rá két hónapot! (Addig meg játszom a nem hivatalos verzióval... ) :) -
Zombye #5616 Én szeretném megvenni mind a kettőt, X2 - The threat + The Return, állítólag lesz egy ilyen csomag is, mármint egyben is ki lesz adva. Csak én sajna nem tudom megrendelni, nincs netes vásárlásra alkalmas kártyám, másrészről, meg kisviku példájától rettegek, hogy megrendelem oszt várhatok rá 2-3 hónapot, amíg megjön, míg a többiek már vigyorogva játszanak a pirate példányaikkal.
De ez az a játék, amire nem sajnálnám a pénzet. -
Zombye #5615 Akkor most nem lesznek perenidek? Állítólag a Khaakok tökreverték/verik őket.
Remélem prof. Joe bácsi kitalál valami értelmesebb Lasertowert, meg asszem a perenideknek is volt valami fighter drone újítása, állítólag 50 MW pajzsa lenne vagy vala mi ilyesmi. Ezeket még a BBS-en óvazsgattam.
-
#5614 Már lehet elörendelni? Akkor biztosan meglesz április-május körül. (Úgy értem, hogy addigra én is le tudom kaparni valahonnan...) Még egy kérdés, nem egészen ide tartozik. Én elöször a Rippelt verzióval jjátszottam, még meg is van, azt hiszem. Ugye ebben szinte semmilyen hang nem volt, csak ami feltétlenül szükséges. De miért volt az, hogy ez a verzió sokkal lassabban fut a gépemen, mint a teljes? Pedig azt gondolnám, hogy nem kell annyit dolgoznia a gépemnek a hangokkal, és egyéb ilyen dolgokkal, ezért gyorsabb lenne, de nem! Miért is van ez? Vagy csak szarul rippelték? Lehet... -
goyo2 #5613 our price: £14.99 Delivered
availability: Due for release on 29/04/2005
csekkold meg -
#5612 Remélem, hogy elöbb fog kijönni az anyag, és nem csúszik semmit sem. -
goyo2 #5611 Én olyant láttam egy fórumban hogy április végén jelenik meg. De azt nem tudom ki irta. -
Zombye #5610 Ja. Vagy hamarosan megjelenik a cucc, vagy nagy csúzda lesz a dologból. -
kisviku #5609 Hm, kicsit gyanúsnak tűnik nékem ez a nagy hallgatás az egosoftnál.Úgy értem, még nem frissítették az oldalt December óta... -
Doki171 #5608 Bocsi. Télleg nem ott van, azthittem onnan szedtem le ezt is.
Akkor viszont vhol az egosoft honléapjáról lehetne letölteni.
Én visszaolvtam és van egy link vhol hátrébb.
De hogy mekkönnyítsem dolgod: adj egy mail címet és akkor elküldöm.
[email protected]
Nekem nagyon belassult a game amikor használtam! -
goyo2 #5607 És valen lapján melyik az a Imperial c.c script? nem találom. -
kisviku #5606 Látod, én már nem is emlékeztem volna ilyesmire... :) -
#5605 Ja, wasp aknával 2-3 km-ről kilövöd a squash aknákat (elöször a legközelebbit), 3-4 wasp elég kell legyen. Utánna a két nacell-t kell skennelni, és tökmind1 melyikkel kezded, mert ugyis a másodiknál jön a video. odamész a nacellhez 200-m re a hajóval majd ki ejectálsz és közelmész 45m-re.
-
Zombye #5604 Hááát most mondjam azt, hogy olvass vissza?
Na jóvan no! Megkönyörülök rajtad, most az eccer.
De egyébként komolyan ajánlom, ha van rá időd, olvasgass vissza, gyakorlatilag minden le van írva, amit tudni érdemes. Ha nem akkor tévedtem.
Ez mondjuk tényleg időrabló, de szerintem megéri.
Szóval a problémádra a mgoldás:
Vegyél 2-3-4-5 Wasp rakétát. közelíts óvatoan, a hozzád épp legközelebbihez. Asszem kb 1 km körül robbannak erre már nem emlékszek pontosan. előtte persze ugorj b egy gyára és mnts, hiszen ha felrobbansz, legalább nem kell sokat mászkálnod.
Szóval kb 1 km-re megközelíted az aknát, és kilőssz rá egy Waspot.
Némi kergetőzés után a rakéta célba talál, ijenkor a robbanás sugara miatt ami kb 900-1000 M között van alahol, minden más akna is mgsmmisül. Gyakorlatilag egyfajta láncreakciót látsz majd. Ezt meg kll ismételned néhányszor, így ki tudod írtani az aknákat. Ha minden akna killed, mehetsz a kapuhoz, és kiugorván a hajóbol (Shift+E) nézd mg a két valamit, már nem tudom a nevüket, de ki lehet őket jelölni célpontnak. Asszm 50 méterre kell megközelíteni a tárgyat, és akkor bejön egy anim.
Remélm jól mondtam, ha nem akkor bocs, ill. más "veteránok" is kijavíthatnak, ha valamit elírtam.
No de mot má tényleg megyek VGA, meg Proci hűtőt venni.
Szervusztok -
mathe #5603 Annál a küldetésnél az elején amikor a törött "csillagkapunál":) vagyunk, ott mit kell csinálni? Engem mindig lelőnem azok a squash aknák. -
Zombye #5602 Basszus! A prociventim is felmonta a szolgálatot. egy idig asszem nem íok, el kék menni a bótba, és venni kell VGA, meg CPU hűtőt!
Hiába pucoltam ki őket, már nem bírta a csapágy.
-
Doki171 #5601 http://valen.uw.hu/
inenn tudod letölteni.
Sok más hasznos cuccal együtt köszönhetően Kisviku-nak és Valennek -
Doki171 #5600 Köszi. Megvan. Nem csináltam MODS könyvtárat. De most már megvan :))
A dragon nagyon tutin néz ki.
6 lézerrel már nagyon állat a tűzereje is:))
Legfeljebb az osprey lehet jobb nála a sok pajzs miatt. -
goyo2 #5599 És ezt a cuccot hol lehetne beszerezni?
Amikor indul a game a modot elinditottad? A még winfosos ablakban ott egy gomb azzal kell beimportálni. -
mathe #5598 hi
most csináltam meg azt a küldetést amikor az expressel kell valami boron feltalálót cipelni. tom még nagyon az elején járok:).
Nade, kaptam egy ilyen argon mercury-t. Mit érdemes azzal csinálni?
Jah meg a másik. Van ez a SETA gyorsító izé amit lehet a főmenüben állítani. Na nekem az semmit nem gyorsít. Ugyan olyan 10xesen mint 1xesen. (Fel van szerelve a gépem vele)
Gyárakat meg ilyen izéket amiket lehet venni hova érdemes építeni? -
Doki171 #5597 ez az egosoftnál is fentvolt.
Sztem az.
Viszont kéne egy kis segítség nekem sehogysem akar működni a flagship mod.
Bemásolom.És nemtörténik semmi.
Az új dragont sem adja be. A kijelölt gyárakban is csak xenon H és I vehető. Az meg nem érdekel.
Mit kéne csinálnom hogy ez működjön? -
goyo2 #5596 És hivatalos egosoft mod? -
Doki171 #5595 Valentől lehetett leszedni úgyemlékszem.
Csomóküldetés van benne. Amivel rengeteg pénzt lehet kaszálni -
goyo2 #5594 Mijaza imperial command console?
-
kisviku #5593 Nem vagy egyedül.Nekem is utalgatott ilyen öszzegeket, én programhibára gyanakszom.De nem rossz, legyen még sok ilyen hiba. -
Doki171 #5592 Üdv.
Tegnap kipróbáltam az imperial kommand konzolt.
Nem is lenne rosz dolog de, amint felkerült és beadta az első küldetést ahol mag kellett védeni vkit úgy elkezdett akadozni a gém mintha csak régi 500 atlonom lenne. A seta szintén használhatatlanná vált. Minden szektorban ez volt a helyzet.
Ezután a szkripeket kiszedtem és visszatöltöttem egy régebbi mentést láss csodát újra száguld.
Ez mitől lehet?
-
goyo2 #5591 -
#5590 A hajólelövéshez még annyit, hogy azért nem csak a skill-en múlik. Ha egy Discovery-vel nekimész egy Odysseus-nak, annak nem lesz jó vége... Vagy lehet, hogy én is béna vagyok? Nem nem. Ez még nem sikerült senkinek sem, tdomásom szerint. Szóljatok, ha tévedek...
Én mág soha nem kaptam Xenon küldit. Milyen rangnál bíznak meg ilyenekkel? Én is akarok!!! A pénz nem érdekes, mondjátok meg az Argonoknak, hogy ingyen is vállalon, csak növekedjen a reputációm, mert megorroltak rám egy kicsit két SPP kiiktatása után. Pedig az csak két sz**os gyár, nem? Azt bezzeg nem díjazzák, hogy kiírtottam vagy 15 kalózbázist a területeiken. Micsoda hülye népség (faj?). És még ezek hasonlítanak az emberekre... -
Zombye #5589 Nem lehetséges, hogy 5 miláért vettél egy lottószelvényt amivel nyertél 120 millát?
-
goyo2 #5588 Nem semmi, ujratöltöttem, most kinyirtam 120 xenont és kaptam rá 5 millát. öööö vagyis 120 millát. Hát csak lestem. Vagy ez a marha az 5 milla helyett 120-at utalt át, vagy nyertem a lottón. igaz régen lottóztam már. Lehet hogy bugos a progi. na mindegy elfogadom a lét.
-
goyo2 #5587 Megcsináltam az első Xenon misszióm úgy hogy senki se rinyált hogy eltaláltam.
Az eredmény 74 xenon kilővése, ebből 2 Xenon K 3 Xenon J, és ezért kaptam 3 milla körül.
A titok: Amibe ültem annak a hajónan kikapcsoltam a csuzlijait.
A wingmanok nyirbálták ki az ellent. A hülye Xenon J ami mindig elteleportálta magát miután kifosott 5-6 Xenon L-t, úgy sikerült kinyirni, hogy amikor az utolső L-t kinyirták a winganok, akkor (miután már pozicióba álltam, ugyanis mindig ugyan oda teleportálódik vissza a J) bekapcsoltam a csuzlikat. A wingmanok is egyből elkezdték lőni, mert az autolsó parancsuk az volt hogy lőjjék az én célpontom.
Gondolom ha a J-t nem bántom, és még egy picit irtom az L-eket akkor gondolom többet kaptam volna, mert az üzenet szerint az alapján számolja ki a honoráriumot.
Asszem visszatöltök és kipróbálom.
-
kisviku #5586 Agree... -
#5585 Skill my friend, skill
-
mathe #5584 Hali
Ti is ilyen botkormányos joystickal játszátok ezt a játékot? Mert én azzal próbálkozok, de valahogy nemnagyon tudok kilőni senkit. Én vagyok a béna vagy van valami trükkje?:) -
Kaziking #5583 1.1 pathra fel lehet rakni az 1.4-t? tudom valahol le van irva de most nem naon van időm végigolvasni :)