X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen scripteket érdemes telepíteni hozzá? én eddig csak belepillantgattam a játékba, nagyon jó de amíg nincs rá idõm addig el sem kezdtem. vagy már várjam meg a kieglemezt ami felpeccseli? jelenleg 1.3-as az enyém és megvan az 1.4 crack.exe is, úgyhogy ha csak simán rá lehet installálni akkor rárakom. scriptekbõl meg már nem emléxem miket telepítettem, de van egy jópár lementve, gondolom azokat
Szia
Jól mondod. Lehet majd venni ,,tunnel"-eket, amik drágák lesznek. (én azért már félre tettem rá 100 millát).
Amugy kiadtak a kieg.-rõl vagy 50 screenshotot már, de asszem nem a hivatalos lapon vannak.
Jól mondod. Lehet majd venni ,,tunnel"-eket, amik drágák lesznek. (én azért már félre tettem rá 100 millát).
Amugy kiadtak a kieg.-rõl vagy 50 screenshotot már, de asszem nem a hivatalos lapon vannak.
Egyébként marha jól néz ki. Ennek majd az lesz az értelme, hogy nem kell külön hajókat venni a gyár ellátásához, hanem ezen keresztül küldik a cuccot? Mintha valami ilyet olvastam volna...
Vagy valami hülyeséget mondtam? Akkor bocs, de mi ez?
Vagy valami hülyeséget mondtam? Akkor bocs, de mi ez?
Hát ez nem jött össze!
De azért nézzétek meg, ha gondoljátok...
http://loadedinc.com/shots/largeshots.php?g=X2%20-%20The%20Return&p=2&frpg=1&f=#pic
De azért nézzétek meg, ha gondoljátok...
http://loadedinc.com/shots/largeshots.php?g=X2%20-%20The%20Return&p=2&frpg=1&f=#pic
ehe lehet tölteni Valen oldalárol!!!!!
Azért hirdették, mert vámmentesség VAN az EU-n belül. Ha vámot számoltak neked, akkor elb*szták, és nem azért kéne tenni ellenük, mert annyira hiányzik neked az a pénz, hanem azért, mert nem volt jogos. <#mf3>#mf3> (ezt üzenem a VPOP-nak)
Lesz*rom, most már...legyen az övéké.Sokra nem mennek vele, de akkor minek hirdetik/hirdették a vámmentességet?
goyo2 kukac freemail hu
akartem = akartam, meg néhány írásjel kimaradt, meg nem egészen oda került, ahova kellett volna, meg ilyesmi, ne is foglalkozzatok vele... inkább megyek aludni.
Tudom, hogy mennyibe került, meg akartem rendelni én is EGO-tól, és csak nagyon kicsin múlt, hogy nem tettem. Az okok egyszerûek ismerem a magyar viszonyokat (volt szerencsém a Magyar Királyi Postának dolgozni, de szerencsére nem postásként, bár így is kicsit többet tapasztaltam a -khm- mûködésérõl, mint szerettem volna). Pihentettem a dolgot, és az egyik haverommal akartam behozatni németo-ból, csak ott meg problémás volt az angol verzió, stb, ekkor láttam, hogy neked van egy fölösöd. Az árban nem 3-4k-ra gondoltam, ismerve a körülményeket, és tudva, hogy ilyen áron bontatlant sehonnan nem tudok szerezni, karcosat meg nem akarok.
Ezek után az ajánlatom: Megvenném az egyik eredeti példányodat, elsõ árajánlatom 7k, amennyiben ezt kevesled, kicsit még tudok menni felfelé. Mielõtt bárki hülyének nézne, NEKEM megér ennyit.
A "hüledezés" kifejezés nem arra vonatkozott, hogy nem venném meg 3k felett, hanem arra, hogy ebben a hónapban megint kicsit több pénz fog elmenni software-re, mint eredetileg terveztem, és ettõl már elõre is vacog a bankszámlám😊
(offense - lol, kicsit fáradt voltam, ezt már észre sem vettem... )
Ezek után az ajánlatom: Megvenném az egyik eredeti példányodat, elsõ árajánlatom 7k, amennyiben ezt kevesled, kicsit még tudok menni felfelé. Mielõtt bárki hülyének nézne, NEKEM megér ennyit.
A "hüledezés" kifejezés nem arra vonatkozott, hogy nem venném meg 3k felett, hanem arra, hogy ebben a hónapban megint kicsit több pénz fog elmenni software-re, mint eredetileg terveztem, és ettõl már elõre is vacog a bankszámlám😊
(offense - lol, kicsit fáradt voltam, ezt már észre sem vettem... )
Ha mindez 04. május 01. után történt, akkor símán meg kellett volna támadnod. Ha az EU-ból küldték, akkor nem lehet, ismétlem: nem lehet vámot felszámítani. Ha egy éven belül történt a vámolás, akkor még most se késõ panaszt beadni.
Más.
Goyo2! Hova lehet neked írni?
Más.
Goyo2! Hova lehet neked írni?
Na asszem innen már érthetõ, hogy miért nem akartam elpasszolni 3-4 ezer forintért...
Nincs "offence", azaz sértõdés, egyáltalán nem emberkedésbõl írtam.Ez a dolog nekem anno 50+7 euróba került, plusz a vám, amit nem értettem, mivel ugye EU tagok lennénk vagy mifene és elvileg már nincs vám ilyesmire.Minden esetre az Orczy téren lévõ posta+vámhivatal az alábbi közleményt intézte felém anno:
"A CN-23-on tett indítványa alapján, az ott feltüntetett vámárut (vámárukat)a belföldi forgalom számára vámkezeltem a benyújtott okmányok és bizonylatok alapján az azokban foglalt tényállás szerint"
A küldemény tartalma: 1 darab VHS kazetta (ezt õk annak hitték)+ 1 doboz kártya (ez lenne az ajándék X2-kártyajáték).
...4953.- Ft vámot állapítok meg... bla,bla,bla...
Tehát kifizettem érte az 57x248 Ft-ot (14136.-)+ a majdnem 5000 forintnyi vámot.Ez összesen kábé 20 ezer forint.Ezért kaptam egyszer egy teljeset, amit ha nem ugatok eleget az egosoftnak, akkor meg nem kapom, és a csodás országunk által pluszban levámolt verziót, pár hónap csúszással.Így tulajdonképpen ott vagyok ahol a part szakad, ahogy mondá a mûvelt magyar, mert 10 rugóért kaptam egyet, ami majdnem megegyezik az itthoni PC-s játék árakkal.
Csak persze itthon a büdös életben meg nem jelent és nem is fog megjelenni, így voltam "kénytelen" beszerezni.
Ami szerintem megérdemli, hogy megvegyék, arra ki fogom adni a pénzt.Na ennyi a történet.
"A CN-23-on tett indítványa alapján, az ott feltüntetett vámárut (vámárukat)a belföldi forgalom számára vámkezeltem a benyújtott okmányok és bizonylatok alapján az azokban foglalt tényállás szerint"
A küldemény tartalma: 1 darab VHS kazetta (ezt õk annak hitték)+ 1 doboz kártya (ez lenne az ajándék X2-kártyajáték).
...4953.- Ft vámot állapítok meg... bla,bla,bla...
Tehát kifizettem érte az 57x248 Ft-ot (14136.-)+ a majdnem 5000 forintnyi vámot.Ez összesen kábé 20 ezer forint.Ezért kaptam egyszer egy teljeset, amit ha nem ugatok eleget az egosoftnak, akkor meg nem kapom, és a csodás országunk által pluszban levámolt verziót, pár hónap csúszással.Így tulajdonképpen ott vagyok ahol a part szakad, ahogy mondá a mûvelt magyar, mert 10 rugóért kaptam egyet, ami majdnem megegyezik az itthoni PC-s játék árakkal.
Csak persze itthon a büdös életben meg nem jelent és nem is fog megjelenni, így voltam "kénytelen" beszerezni.
Ami szerintem megérdemli, hogy megvegyék, arra ki fogom adni a pénzt.Na ennyi a történet.
Crekkelt peccs>
www.gamecopyworld.com
ott valasztasz egy mirrort
aztan search a jatekra
www.gamecopyworld.com
ott valasztasz egy mirrort
aztan search a jatekra
Kisviku!
Nem kell itt árakkal bíbelödnöd!Csak add fel nekem postán, és kész! Ha érdekel az ajánlatom akkor...
Télleg lehet bolygón huligánkodni? Az a tuti!!!!
Nem kell itt árakkal bíbelödnöd!Csak add fel nekem postán, és kész! Ha érdekel az ajánlatom akkor...
Télleg lehet bolygón huligánkodni? Az a tuti!!!!
Üdvözletem a topiclakóknak!
Régi és elkötelezett X-tension gamerként eddig -- megfelelõ vas hiányában -- nem tudtam az X2-t nyomatni, de ez megoldódott, végre elkezdhetem egy NF7/Barton2500+/ATI9550/512DDR cuccal...
Nagyon vegyesek az elsõ benyomásaim: csalna a játék?!
Pl.: valamelyik szatellitomról jön egy üzenet, hogy megtámadták: azonnal odaugrok, és senki, aki megtámadhatta. Régi jó szokásom szerint a szatellitot a platform "síkja" fölött vagy alatt kb. 100 klickre helyezem el, véletlenül senki se mehet neki... Van ezek védelmére valami jobb módszer?
Vagy: megyek egy gyárhoz/bányához venni valamit. A cucc olcsó, nem megy senki megelõzni vásárlási céllal, bedokkolok, a cucc kevés és rémdrága: amíg bedokkoltam, valami fantom(?) felvásárolta elõlem.
Ezek tök feleslegesen bosszantják az embert, ilyenek az X-Tension-ben nem voltak.
A http://valen.uw.hu/ oldalról jelenleg nem lehet letölteni semmit. Kellene viszont egy crackelt Patch. Tudna valaki egy linket adni ahonnan letölthetém ezeket? Ja, és olvasgatva a topicot, azt találtam, hogy az 1.4 nagyon zúzós, melyiket peccset ajálnjátok?
Régi és elkötelezett X-tension gamerként eddig -- megfelelõ vas hiányában -- nem tudtam az X2-t nyomatni, de ez megoldódott, végre elkezdhetem egy NF7/Barton2500+/ATI9550/512DDR cuccal...
Nagyon vegyesek az elsõ benyomásaim: csalna a játék?!
Pl.: valamelyik szatellitomról jön egy üzenet, hogy megtámadták: azonnal odaugrok, és senki, aki megtámadhatta. Régi jó szokásom szerint a szatellitot a platform "síkja" fölött vagy alatt kb. 100 klickre helyezem el, véletlenül senki se mehet neki... Van ezek védelmére valami jobb módszer?
Vagy: megyek egy gyárhoz/bányához venni valamit. A cucc olcsó, nem megy senki megelõzni vásárlási céllal, bedokkolok, a cucc kevés és rémdrága: amíg bedokkoltam, valami fantom(?) felvásárolta elõlem.
Ezek tök feleslegesen bosszantják az embert, ilyenek az X-Tension-ben nem voltak.
A http://valen.uw.hu/ oldalról jelenleg nem lehet letölteni semmit. Kellene viszont egy crackelt Patch. Tudna valaki egy linket adni ahonnan letölthetém ezeket? Ja, és olvasgatva a topicot, azt találtam, hogy az 1.4 nagyon zúzós, melyiket peccset ajálnjátok?
Bocsesz mail kifelejtõdött: hsnet at maffia pöty hu.
Szia, már irtam neked levelet is, hogy átvenném, csak nem válaszoltál. Akkor próbálom ismét. Ha nem csak azért írod, hogy kettõ van, és az egyiket csak tologatod, mert fel akarsz vele vágni (no offense, just kidding😄), akkor átvenném. Válaszolj ide, vagy mailban, ahogy jól esik, nevezz meg egy árat, aztán majd hüledezek, mert túl sok lesz😊
A kép alapján úgy látom végre le lehet maj szálni bolygokra, vagy azok ott nem egy város épületei??
Na, itt van egy-két új kép:
Egész jól néz ki...
Egész jól néz ki...
Remélem, hogy ezzel már nem szívok olyat mint a sima X2-vel.
Végülis még csak akkor léptünk ebbe a csoda unióba, akkor még nem volt olyan fejlett a postai szolgáltatásunk, mint most... <#vigyor>#vigyor>
De azért nem tudom mi a francot tudtak tökölni az én szar kis csomagommal, mikor a következõ panaszomnál az Egosoft újraküldte és 1-2 héten belül meg is érkezett...na ezért van még mindig két példányom.
Apropó, hozzá nem nyúltam még a másikhoz,csak tologatom a polcon és néha letörlöm a port róla.
Végülis még csak akkor léptünk ebbe a csoda unióba, akkor még nem volt olyan fejlett a postai szolgáltatásunk, mint most... <#vigyor>#vigyor>
De azért nem tudom mi a francot tudtak tökölni az én szar kis csomagommal, mikor a következõ panaszomnál az Egosoft újraküldte és 1-2 héten belül meg is érkezett...na ezért van még mindig két példányom.
Apropó, hozzá nem nyúltam még a másikhoz,csak tologatom a polcon és néha letörlöm a port róla.
Na végre valami megmozdult.Már azt hittem ,hogy nem is lesz meg idén.
Van egy pár új kép is.Persze, ahogy a 2. rész sem akkor jelent meg amikorra kiírták, így biztos, hogy ez sem fog pontosan érkezni.
Van egy pár új kép is.Persze, ahogy a 2. rész sem akkor jelent meg amikorra kiírták, így biztos, hogy ez sem fog pontosan érkezni.
Valsz nálam is így fog kinézni a dolog.
Ha bejön nekem a Return, akkor én is megveszem mindkettöt egyben. Ha kell, akkor várok rá két hónapot! (Addig meg játszom a nem hivatalos verzióval... ) 😊
Én szeretném megvenni mind a kettõt, X2 - The threat + The Return, állítólag lesz egy ilyen csomag is, mármint egyben is ki lesz adva. Csak én sajna nem tudom megrendelni, nincs netes vásárlásra alkalmas kártyám, másrészrõl, meg kisviku példájától rettegek, hogy megrendelem oszt várhatok rá 2-3 hónapot, amíg megjön, míg a többiek már vigyorogva játszanak a pirate példányaikkal.
De ez az a játék, amire nem sajnálnám a pénzet.
De ez az a játék, amire nem sajnálnám a pénzet.
Akkor most nem lesznek perenidek? Állítólag a Khaakok tökreverték/verik õket.
Remélem prof. Joe bácsi kitalál valami értelmesebb Lasertowert, meg asszem a perenideknek is volt valami fighter drone újítása, állítólag 50 MW pajzsa lenne vagy vala mi ilyesmi. Ezeket még a BBS-en óvazsgattam.
Remélem prof. Joe bácsi kitalál valami értelmesebb Lasertowert, meg asszem a perenideknek is volt valami fighter drone újítása, állítólag 50 MW pajzsa lenne vagy vala mi ilyesmi. Ezeket még a BBS-en óvazsgattam.
Már lehet elörendelni? Akkor biztosan meglesz április-május körül. (Úgy értem, hogy addigra én is le tudom kaparni valahonnan...) Még egy kérdés, nem egészen ide tartozik. Én elöször a Rippelt verzióval jjátszottam, még meg is van, azt hiszem. Ugye ebben szinte semmilyen hang nem volt, csak ami feltétlenül szükséges. De miért volt az, hogy ez a verzió sokkal lassabban fut a gépemen, mint a teljes? Pedig azt gondolnám, hogy nem kell annyit dolgoznia a gépemnek a hangokkal, és egyéb ilyen dolgokkal, ezért gyorsabb lenne, de nem! Miért is van ez? Vagy csak szarul rippelték? Lehet...
Én olyant láttam egy fórumban hogy április végén jelenik meg. De azt nem tudom ki irta.
Ja. Vagy hamarosan megjelenik a cucc, vagy nagy csúzda lesz a dologból.
Hm, kicsit gyanúsnak tûnik nékem ez a nagy hallgatás az egosoftnál.Úgy értem, még nem frissítették az oldalt December óta...
Bocsi. Télleg nem ott van, azthittem onnan szedtem le ezt is.
Akkor viszont vhol az egosoft honléapjáról lehetne letölteni.
Én visszaolvtam és van egy link vhol hátrébb.
De hogy mekkönnyítsem dolgod: adj egy mail címet és akkor elküldöm.
[email protected]
Nekem nagyon belassult a game amikor használtam!
Akkor viszont vhol az egosoft honléapjáról lehetne letölteni.
Én visszaolvtam és van egy link vhol hátrébb.
De hogy mekkönnyítsem dolgod: adj egy mail címet és akkor elküldöm.
[email protected]
Nekem nagyon belassult a game amikor használtam!
És valen lapján melyik az a Imperial c.c script? nem találom.
Látod, én már nem is emlékeztem volna ilyesmire... 😊
Ja, wasp aknával 2-3 km-rõl kilövöd a squash aknákat (elöször a legközelebbit), 3-4 wasp elég kell legyen. Utánna a két nacell-t kell skennelni, és tökmind1 melyikkel kezded, mert ugyis a másodiknál jön a video. odamész a nacellhez 200-m re a hajóval majd ki ejectálsz és közelmész 45m-re.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Hááát most mondjam azt, hogy olvass vissza?
Na jóvan no! Megkönyörülök rajtad, most az eccer.
De egyébként komolyan ajánlom, ha van rá idõd, olvasgass vissza, gyakorlatilag minden le van írva, amit tudni érdemes. Ha nem akkor tévedtem.
Ez mondjuk tényleg idõrabló, de szerintem megéri.
Szóval a problémádra a mgoldás:
Vegyél 2-3-4-5 Wasp rakétát. közelíts óvatoan, a hozzád épp legközelebbihez. Asszem kb 1 km körül robbannak erre már nem emlékszek pontosan. elõtte persze ugorj b egy gyára és mnts, hiszen ha felrobbansz, legalább nem kell sokat mászkálnod.
Szóval kb 1 km-re megközelíted az aknát, és kilõssz rá egy Waspot.
Némi kergetõzés után a rakéta célba talál, ijenkor a robbanás sugara miatt ami kb 900-1000 M között van alahol, minden más akna is mgsmmisül. Gyakorlatilag egyfajta láncreakciót látsz majd. Ezt meg kll ismételned néhányszor, így ki tudod írtani az aknákat. Ha minden akna killed, mehetsz a kapuhoz, és kiugorván a hajóbol (Shift+E) nézd mg a két valamit, már nem tudom a nevüket, de ki lehet õket jelölni célpontnak. Asszm 50 méterre kell megközelíteni a tárgyat, és akkor bejön egy anim.
Remélm jól mondtam, ha nem akkor bocs, ill. más "veteránok" is kijavíthatnak, ha valamit elírtam.
No de mot má tényleg megyek VGA, meg Proci hûtõt venni.
Szervusztok
Na jóvan no! Megkönyörülök rajtad, most az eccer.
De egyébként komolyan ajánlom, ha van rá idõd, olvasgass vissza, gyakorlatilag minden le van írva, amit tudni érdemes. Ha nem akkor tévedtem.
Ez mondjuk tényleg idõrabló, de szerintem megéri.
Szóval a problémádra a mgoldás:
Vegyél 2-3-4-5 Wasp rakétát. közelíts óvatoan, a hozzád épp legközelebbihez. Asszem kb 1 km körül robbannak erre már nem emlékszek pontosan. elõtte persze ugorj b egy gyára és mnts, hiszen ha felrobbansz, legalább nem kell sokat mászkálnod.
Szóval kb 1 km-re megközelíted az aknát, és kilõssz rá egy Waspot.
Némi kergetõzés után a rakéta célba talál, ijenkor a robbanás sugara miatt ami kb 900-1000 M között van alahol, minden más akna is mgsmmisül. Gyakorlatilag egyfajta láncreakciót látsz majd. Ezt meg kll ismételned néhányszor, így ki tudod írtani az aknákat. Ha minden akna killed, mehetsz a kapuhoz, és kiugorván a hajóbol (Shift+E) nézd mg a két valamit, már nem tudom a nevüket, de ki lehet õket jelölni célpontnak. Asszm 50 méterre kell megközelíteni a tárgyat, és akkor bejön egy anim.
Remélm jól mondtam, ha nem akkor bocs, ill. más "veteránok" is kijavíthatnak, ha valamit elírtam.
No de mot má tényleg megyek VGA, meg Proci hûtõt venni.
Szervusztok
Annál a küldetésnél az elején amikor a törött "csillagkapunál"😊 vagyunk, ott mit kell csinálni? Engem mindig lelõnem azok a squash aknák.
Basszus! A prociventim is felmonta a szolgálatot. egy idig asszem nem íok, el kék menni a bótba, és venni kell VGA, meg CPU hûtõt!
Hiába pucoltam ki õket, már nem bírta a csapágy.
Hiába pucoltam ki õket, már nem bírta a csapágy.
http://valen.uw.hu/
inenn tudod letölteni.
Sok más hasznos cuccal együtt köszönhetõen Kisviku-nak és Valennek
inenn tudod letölteni.
Sok más hasznos cuccal együtt köszönhetõen Kisviku-nak és Valennek
Köszi. Megvan. Nem csináltam MODS könyvtárat. De most már megvan 😊)
A dragon nagyon tutin néz ki.
6 lézerrel már nagyon állat a tûzereje is😊)
Legfeljebb az osprey lehet jobb nála a sok pajzs miatt.
A dragon nagyon tutin néz ki.
6 lézerrel már nagyon állat a tûzereje is😊)
Legfeljebb az osprey lehet jobb nála a sok pajzs miatt.
És ezt a cuccot hol lehetne beszerezni?
Amikor indul a game a modot elinditottad? A még winfosos ablakban ott egy gomb azzal kell beimportálni.
Amikor indul a game a modot elinditottad? A még winfosos ablakban ott egy gomb azzal kell beimportálni.
hi
most csináltam meg azt a küldetést amikor az expressel kell valami boron feltalálót cipelni. tom még nagyon az elején járok😊.
Nade, kaptam egy ilyen argon mercury-t. Mit érdemes azzal csinálni?
Jah meg a másik. Van ez a SETA gyorsító izé amit lehet a fõmenüben állítani. Na nekem az semmit nem gyorsít. Ugyan olyan 10xesen mint 1xesen. (Fel van szerelve a gépem vele)
Gyárakat meg ilyen izéket amiket lehet venni hova érdemes építeni?
most csináltam meg azt a küldetést amikor az expressel kell valami boron feltalálót cipelni. tom még nagyon az elején járok😊.
Nade, kaptam egy ilyen argon mercury-t. Mit érdemes azzal csinálni?
Jah meg a másik. Van ez a SETA gyorsító izé amit lehet a fõmenüben állítani. Na nekem az semmit nem gyorsít. Ugyan olyan 10xesen mint 1xesen. (Fel van szerelve a gépem vele)
Gyárakat meg ilyen izéket amiket lehet venni hova érdemes építeni?
ez az egosoftnál is fentvolt.
Sztem az.
Viszont kéne egy kis segítség nekem sehogysem akar mûködni a flagship mod.
Bemásolom.És nemtörténik semmi.
Az új dragont sem adja be. A kijelölt gyárakban is csak xenon H és I vehetõ. Az meg nem érdekel.
Mit kéne csinálnom hogy ez mûködjön?
Sztem az.
Viszont kéne egy kis segítség nekem sehogysem akar mûködni a flagship mod.
Bemásolom.És nemtörténik semmi.
Az új dragont sem adja be. A kijelölt gyárakban is csak xenon H és I vehetõ. Az meg nem érdekel.
Mit kéne csinálnom hogy ez mûködjön?
És hivatalos egosoft mod?
Valentõl lehetett leszedni úgyemlékszem.
Csomóküldetés van benne. Amivel rengeteg pénzt lehet kaszálni
Csomóküldetés van benne. Amivel rengeteg pénzt lehet kaszálni
Mijaza imperial command console?
Nem vagy egyedül.Nekem is utalgatott ilyen öszzegeket, én programhibára gyanakszom.De nem rossz, legyen még sok ilyen hiba.