6542
  • kisviku
    Megkaptam.Hm, én nem is emlékeztem ilyenre.Érdekes.
    Na majd megnézem.Jó, olyan rendszeresen volt hogy felkértek Xenon elleni támadásra, de ez a bálletin bórd esküszöm, hogy nem ugrott be...
  • Kaziking
    hmmm kisvuki most mit nem értesz? tudodmit elküldöm neked mailba a képet. hátha ugy megvilágosodsz
  • kisviku
    Ez meg hogy lehet?
    Ilyen is van a játékban?
    Vagy csak én nem emlékszem?
  • Zombye
    Békés és boldog nyulat kívánok mindenkinek!
  • Kaziking
    Nektek eddig hány küldetés volt a legtöbb egyszerre a bulletion boardba? nekem 103, ebböl 102-ben könyörögtek hogy seggijek a zinon invázio ellen, még el is mentettem e képet, csak má nem volt kedvem várni hogy megy e még fejjebb, percenként 1-2 könyörgövel nött a létszám.
  • kisviku
    Csak vigyázz, nehogy egy kák disztrójer az utadba álljon!
    Mert egy zinon kerriert vagy disztrójert még könnyebben leszed az ember...
  • Kaziking
    ehe, megyek lövök néhány ánnon enemi sipet
  • kisviku

Ez azért van, mert csak az eredeti, gép által felállítot fektörikben használják a többféle ró máteriálszt.
    Tehát e Te gyáradban lesz olyan, hogy nem kell 5-6 féle különböző nyersanyag, hanem elég a két illetve három alap.
    A rengeteg fölösleget pedig el tudod adni a vepön fektöriknek illetve a tréding sztésönöknek.
    Egyébként ha veszel valami vepön vagy síld prodáksön feszilitit, meglátod, hogy a fölöslegedből mindjárt hiány lesz.
    Egy gamma pípíszí vagy egy vánhándredtventifájv megawatt síld prodkásön elég gyorsan leapasztja majd a raktárkészletedet.
  • dronkZero
    (kipróbálom ezt a kiejtés szerintit.... :) )
    Egy normál kohúna béköri 3 féle nyersanyaggal dolgozik: argnu bíf, delekszián vhít, meg enerdzsi szell. Na, én vettem egyet, de simán működik bíffel meg enerdzsivel, és a harmadik cuccost még csak lepakolni sem tudom... Ez miért van, miért nem kell bele?
    Egyébként most lettem önellátó, teljes kört futnak az áruim, mindenhol rengeteg fölösleget termelve...
  • goyo2
    Nem bánnám ha kinyögnék egosoftéknál, hogy esetleg kiadnak-é egy 1.5 paccsot, mert ha nem akkor feldobom a gamet valami moddal.
  • Kaziking
    meg szilikonmány
  • dronkZero
    órmány... :P
  • Zombye
    Háát, tudom, hogy nem a legszebb, de legalább lehet tudni, miről is van szó. az Aquarium-ot még leírom, de ami előtte van, azt mindíg elfelejtem, hogyan is kell írni. így meg nem kell vele szórakázni. Fonetikusan beírom oszt kísz. Bár már az OreMie-t nem volt képem Ormájn-nak írni, az már tényleg durva lett volna!
  • kisviku

Annyira jó ez a kiejtés szerinti leírás...
  • Zombye
    Viheted a gyárat nyugodtan, ahova szeretnéd, csak akkor vigyél mellé kajagyárat is. Cselt szpész akváriumot, (ebben nevelik azokat a kis rákszerű vizi állatkákat, amelyekből az ominózus olajat sajtolják), és persze vigyél rasztar rifájnörit is. Itt sajtolják, meg "palackozzák" az olajat.

Ja, meg legyen a közelben ormine is.

• Lysandus
    Kár... Egyébként ezek pont gépzsírt esznek. Ugyanis igazándiból pont egy 25 MW-es shield gyárat akartam elvontatni más körzetekben, mondván hogy azokban úgyis általában hiánycikk ez a pajzs. És abban ugye éppen vmi olajat esznek (vagy isznak??? ). De mindegy akkor maradok vele a split területek határán. De köszi az infót!
  • Zombye
    Jóvan no! Hát ha egyszer a splitek rabszolgákkal dolgoztatnak, azoknak meg nyilván nem fognak finom füstölt argnu husit adni.
  • Kaziking
    az mindeggy hova rakod őket nem hajlandoak más kaját enni, (főleg nem gépzsírt)
  • Lysandus
    Még vmi: a spéci fegyver- és pajzsgyárak milyen kaját igényelnek? Úgy értem, hogy a csak argonoknál kapható gyárak mondjuk a split szektorokban is csak argon kajára hajlandók dolgozni, vagy a helyi elemózsia (split) is megteszi nekik? Mer ha csak beefet esznek, akkor bazi messziről kéne hozatni a pizzát...
  • Lysandus
    "én viszont nem bántam volna ha megjelenik a kiegészítő lemez. reálisabb döntés lett volna, nem tudom miért kell felháborodni. először is alapból felpeccselte volna a játékot, kijavítva a bugokat, meg a rajongók által írt scriptek és ötletek közül belerakták volna alapból a legjobbakat, összehangolva,egységes egésszé gyúrva immár a játékot.és nyilván ez kevesebb munka mint írni egy új motort a játékhoz és teljesen új sztorit kitalálni, épp ezért nem új játék árán, a kevesebb munka kevesebb profit elvén nekik is jó lett volna azért."

Pontosan ez fog történni, csak sokkal nagyobb profitért!
  • kisviku
    Rakétákért minden mennyiségben.
    Nekem vitték, mint a cukrot.Magamnak alig tudtam egy pár darabot megmenteni és nem győztem a nyersanyag utánpótlást.
    A fegyvereket is el lehet adni, nézz körül, hogy a közeli szektorokban a trading station-ök meg az equipment dock-ok mit árulnak és érdemes oda telepíteni.
    Vagy pl. vittem Argon fegyvergyárat messzi, messzi Argon szektoroktól, mivel a hajógyárak is igénylik a fegyvereket.Így ha hajót akarsz venni, például fullost, de nincs hozzá 25 MW-os pajzs az egész környéken, de neked van ilyen gyárad és viszik onnan, akkor jó esélyed van rá, hogy mindig kapsz mindenféle szintű hajót.
  • dronkZero
    Na ezaz. Cracken kívül tudtoommal semmit. (persze lehet, hogy a pakkokban voltak cuccok) Csak megijedtem, hogy a krekket vette észre a progi.
  • dronkZero
    Ha veszek egy pajzs, vagy fegyvergyárat, akkor abból ki fog vásárolni? Jönnek azokért is hajók?
  • kisviku
    Na,na,na, álljunk meg egy pillanatra kérem.Itt nem azért van felháborodás részemről ,mert új részt akarnak a kiegészítő helyett, hanem, hogy miért az utolsó pillanatban jöttek erre rá?Amikor már szerintem egy-két-néhány hét lett volna a megjelenésig,s a legutolsó pillantaban azt mondják: "szorri fiúk, de úgy döntöttünk, mégsem lesz kiegészítő".
    Ergo, várhatunk még jó néhány hónapot ha:
    - tényleg igaz, hogy új grafika
    - igaz, hogy új engine
    - igaz, hogy mégújabb sztori, stb.

Én ezzel a játékkal több, mint egy évig (!) játszottam, a tiszta játékidő, valahol 2-3 hónap (!) (1 hét=168 óra) között van.
    Nekem nem kellene új engine - max egy olyan amivel egy Gef6 nem szaggat - , új zene, stb.Ez a játék csodálatos, elképesztő, és gyönyörű zenéje van.
    Ha a játékélményt tudják fokozni vagy egy picit megoldanák ,hogy ne legyen unalmas, akkor az bőven elég lenne.
    Csak ugye egyrészt nem gondolták, hogy ekkora sikere lesz, hiszen az első részt magyarországon sem ismerte senki, én is egész véletlenül csöppentem be az X-be és az X-Tensionbe, európában ugyúgy nem volt valami népszerű.Ugye, mert kit érdekel egy szánalmas kis cég próbálkozása? Pedig a németek rengeteg helyen bebizonyították már az igaz német precízitást és pontosságot.
    A másik dolog, hogy szerintem nem gondoltak bele abba, hogy ha sikere is lesz, ennyire hosszú időre leköti majd a játékosokat és ezért kínkeservesen később kipréseltek peccseket, melyek megpróbálták "akciódúsabbá" tenni a játékot.
    Ha a következő rész - ami felőlem lehet kiegészítő is - JÁTÉKÉLMÉNYÉT úgy tudják fokozni amilyen csak az első és a második rész közti különbség volt, akkor rendkívül sikeres játék lesz.
  • vpaci
    Feltettél külön scriptet, vagy modot hozzá
  • dronkZero
    Van játék közben a bal felső sarokban egy "modified" felirat. Mi lehet az?
  • Takimate
    bocs az OFF-okért !
  • Takimate
  • Takimate
    ehh.. jól hangzik :)
  • Takimate
    The Ur-Quan Masters
    Itt le lehet szedni a Starcontrol 2 PC-s átiratát.
    Ja, és tervezik a rajongók folytatni. Tehát lesz Starcontrol 2,5 :) (a 3. egy nagy szar lett)
  • dronkZero
    OFF

Erről a Vangers-ről hallott már valaki? Esetleg megszerezni vhonnan?
  • vpaci
    OFF

Köszi... már emlékszem erre a játékra, a régi gépemen fent volt a demója. Játszottam vele elég sokat és akkoriban nagyon bejött

• Zsolo007
    uppss
  • dronkZero
    Akkor nem jó irányba nézel, mert csak 19 mega... :)
  • dronkZero
    DOSBox-szal simán mennek a régi cuccok, a Hardwar meg windowsos.
  • Zsolo007
    Ez jónak tűnik le is szedem, ahogy néztem 2 cds
  • Lupis
    Ezek futnak Xp-n?
  • dronkZero
    Star Control 2
  • dronkZero
    A Hardwar egész kellemes egy játék.
  • vpaci
    Tényleg van még ebben a kategóriában ilyen jó játék?