6542
-
Zombye #5902 Szép szép, bár egy kicsit egyhangú. -
Zombye #5901 Na végre! Lejött.
A story állítólag sokkal hosszabb lesz, az ígéretek szerint nagyon rágyúrtak. -
Király lett a trailer...nagyon bejött, kár hogy a második fele tök sötét volt :(.
Grafikailag tuti nem lesz panasz......de vajon milyen VGan fog ilyen szépen menni, és persze milyen lesz a story?
-
Zombye #5899 Már tőtöm, kicsit lassúcska a letöltés, (640x480 - DivX5 = 115 Mega) de kivárom. Kezdem azt a "bizsergető izgalmat" érezni, mint anno az X2 megjelenése előtti hónapokban. Csak nehogy ezt is elhúzzák még egy pár hónapig, mer akkor tökönszúrom magam.
-
goyo2 #5898 Új X3 trailer a hivatalos lapon!!! -
goyo2 #5897 Nekem régi fórum dumákból az rémlik, hogy csak a missziókban lesz bolygóraszállás. -
Zombye #5896 Szerintem is jó lesz, és valsz most már bolygókra is le lehet szállni majd. Remélem a StoryLine végén végre "visszatalálunk" a Fődre is. -
Nekem nagyon bejön ez az előzetes videó....
Amelyik hajó szétrobbant,az egy M6-os Argon Centaur volt, nem? Szegény, a kedvencem a második részben... :DD -
goyo2 #5894 Azért röhej, hogy a hivatalos lapon egy szó szincs, hogy van már egy videójuk.
Véletlen akadtam rá. -
Kaziking #5893 hmm hmm most erre mit lehet irni? majd a játékot meglátjuk!!! -
goyo2 #5892 X3 reunion trailer -
Wilson #5891 Valaki meg tudja mondani, hogy lehet előcsalni hogy mutassa jobb felül a jelenlegi fps-t? -
Nagyapi #5890 Igen, hisz a nevében is benne van, csak figyelmetlen voltam. Az 1.2-re kell feltenni az 1.4-est, és megy.
Új játékot kezdtem, az első Ore Mine már termel is.
-
Én mindíg úgy rakom fel, hogy 1.2, 1.3, 1.4+crack és megy! -
Sziasztok!
Én azt olvastam, hogy az 1.3-as pöccsel valami gebasz van, ezért az 1.2 után az 1.4-et tegyétek fel. De ez nem biztos... Nekem mûködik így. -
Nagyapi #5887 Halihó, régiek és újak.
A hűtlen visszatért.
Illetve térne, ha................
Felinstalltam a gamet, 1.3 majd 1.4 path, crack.
Start, eljutok a nehézségi szint beállításig, rányomok mondjuk a normálra,hibaüzenet " X2 hibát észlel".
Karácsony óta nem játszottam vele, ( Anarchy online ingyenessé vált )és most nem émlékszem mi sz.r van ilyenkor.
Tudom vissza is lehet olvasni, kb 5000-et, de hátha van egy jótét lélek aki megszán, és löki a megoldást.
Újra szeretnék játszani, Hilfe, Help, stb........
-
Zombye #5886 Kisviku merre vagy!
Van egy új "UPDATE", kiszedi a copy protectiont, így nem kell a céda a gém futtatásához. Bár ez nekünk annyira nem lényeg, dehát mégis, ha újra kell rakni a gémet, nem kell crack után máskálni.
Tőccsed le lécci! Oszt valen biztos kinyomja a homepage-re.
Köszönet! -
Nem baj, ha nem lesz kompatibilis. Én szeretem a játékokat újrakezdeni, bizonyos határokon belül. Az X2-t 6-szor kezdtem újra, ebből csak egyszer volt az, hogy elszállt a mentésem, a többi tudatos volt. Főleg a nehézségi szinteket váltogattam, mert a menet mindig ugyanaz volt. Első egy-két küldit hamar végig, aztán pihi, kereskedés, és a végén egy SPP. Onnantól meg dőlt a zsé. Na nem szó szerint, de azért lehetett vele mit kezdeni. Hirtelen kedvet is kaptam a játékhoz. Én kiírtam mindent egy CD-re. Minden scriptet, helpeket, táblázatot, és az egész játékot, felinstallálva, összetömörítve. Így ha valami gebasz lenne, akkor mindent tudok pótolni.
Lassacskán haladok a 3D tervezéssel is. Nem könnyû ez a 3D Max. Mindegy, ez nem az a topic. Nincs valami újdonság az X2-höz? Modok, vagy új térképek, új küldetések, új pöccs, vagy valami? Én most a hosszú hétvégén biztos tolom egy pár órát. Bár vettem egy csillagászati távcsövet is, be kéne lőnöm azt is. Nem egyszerû az élet...
Legyetek jók!!! -
goyo2 #5884 Nem lesz az, úgyhogy féljél.
-
Zombye #5883 No szervusztok!
Jó régen néztem már erre, de mostanság nem nagyon jáccok a gémmel, sőt egyálltalán nem jáccom semmivel, dolgozok fusiban, meg keresek "rndes" munkahelyet, ez "kuksin" elég nehéz, így nem jut túl sok időm a játékra. De látom, más se nagyon írkászik, nagyon lecsúsztunk. A negyedik oldalon találtam meg a fórumot.
Remélem mindenki jól van.
Részben azért se játszom a gémmel, (az időhiányon túl) mert félek, hogy nem lesz kompatibilis az X a köbönnel. Bár szerintem kompatibilis lesz, de mi van, ha mégsem?
-
Errőlki tud valamit? -
Jo gagyi. -
goyo2 #5880 Új game készülőben -
Én már annyira utálom,hogy várni kell! Nem akarom visszarakni az X2-t, mert megígértem, hogy amíg nem lesz jobb gépem, addig nem játszom vele. Így is szaggatott, ha sok hajó volt a szektorban, pedig minden a minimumon van. Na mindegy, két hónbapon belül újítok... -
ÉS ezzel vissza is térek a normál játékhoz :) -
NAh a köv. konfiggal leradíroztam a split fajt a térképről:
Odysseus, mindenhol egy gamma PSG, és kettő beta PPC. Semmi esélyük sem volt.
Kipróbáltam khaakok ellen, nekik sem volt esélyük :)
Kipróbáltam még xenonok ellenb na ők szivattak, de az is összejött :) -
Hát igen a phonix nagy baja hogy nem megy rá a PSG :( -
Érdekes, köszi az infót. Király amúgy a phonix, de megnézem ezt az odysseus-t is.... mellesleg elkezdtem kiirtani a spliteket :D. phonix+2 teladi corvett...esélyük sincs :D -
Mert vagy PSG szettel mész (nagy tömeg ellen jó) vagy GHEPT vagy GPPC fegyverekkel teszed tele, akkor meg kevés, de erős hajó ellen jó
vhol korábban már leírtam a fittet, mindjárt megkeresem:
2004. szept. 03. 21:24 | Privát | Válasz | #4973:
Ha a PSG túl "hatékony" akkor használj GHEPT és GPPC-t az Odysseus-n.
Igaz én mindig 2 fittel mentem be a Xenon sectorokba, a kapunál a HEPT/PPC kombinációt használtam, míg a sector belsejében, ahol nem járnak csak Xenon-k ot meg a PSG-k ezerrel
2004. jún. 07. 06:58 | Privát | Válasz | #4670:
Hixer:
a Teladi Phoenix-nek 1 előnye van, az pedig a +125 MW pajzs, minden másban rosszabb mint a többi hajó.
Xenon gyilkos fitt (immár sokadszorra leírva):
5+2 db 125 MW pajzs (5 a hajón + 2 a raktérben)
Előre = 3 GPSG
Jobbra = 2 GPSG + 1 GPPC
Balra = 2 GPSG + 1 GPPC
Fel = 2 BPSG + 1 BPPC
Le = 2 BPSG + 1 BPPC
Hátra = 2 BPSG + 1 APPC
2004. márc. 21. 19:37 | Privát | Válasz | #4132:
kisdopy: azért nem mondom, mert nem akarlak elkeseríteni :))
Lipovics: Odysseussal én 3 M2-es Khaak hajót is leszedek PSG-vel :)) lentebb már irtam a taktikát, leírom még1x:
Előre 2 GPSG + GPPC
Oldalakra, Fel, Le, Hátra: 1 PSG + 2 PPC
és tartalék 2-3 db 125 MW shield :))
2004. márc. 07. 22:49 | Privát | Válasz | #3916:
Miután szétlőtted, lesz ott 3 fb unknown objekt, amelyeket fel kell szedni :)
PPC elsősorban, esetleg oldalalnként lehet 1-1 db HEPT is.
pl. előre: 2 GPPC + 1 GHEPT vagy 2 GPPC + 1 GPSG
attól függően hogy melyik fajta M2-ről van szó :)
-
Hát ezt én a novámmal tettem meg... csak a pajzsok kellenek. Amúgy miért a legerősebb az Odysseus? Én a táblázatból ezt nem nézném ki -
meg 125MW -s pajzsot emlékeim szerint csak Paranid ürben lehet venni, dee lehet hogy tévedek, de az biztos, hogy ha az ember vesz 1 M2-s csatahajót (pl. Paranid Odysseus, mint a legerősebb) akkor első útja legyen a Gonar Temple, ahol 1 TP/TS-l megveszed a Jumpdrive-t + a Transportert, majd a TS/TP hajóból áttranszportálod a Jumpdrive-t meg végül a Transportert a Csatahajóra. -
Kaziking #5871 Van 1 hasznos kütyü a "transporter device" goner temple-ben lehet venni. veszel egy szállítora azzal beszerzed ami kell és ezzel a kütyüvel az ürben max 5 km távolságból át tudod pakolni egy másik hajóra. ja meg át is lehet ülni vele a másik hajóba. -
És akkor az XL-es fegyverekről még nem is beszéltem.... -
Van egy fontos kérdésem:
Az a helyzet állt elő hogy akicóra vágtyam és hát a rendes mentésem nem akartam elbaszni csíterkedéssel, szal kezdtem egy újat, beszereztem jó sok pénzt és vettem 1 teladi phonixet. Egy nagy bajom van vele össz-vissz van rajta 1 db 125 MWos pajzs pedig 8 is lehetne. Hogy a pokolba tudok rárakni több pajzsot? Emrt ugye a vadászgép amivel lehet rá dokkoln abban nem fér el, a TSek meg nem tudnak bele dokkolni, shipyardon meg csak hajót lehet venni a meglévőt upgradelni nem. Segítsetek pls! -
Kaziking #5868 valen lapjárol szedd le, az "x2-vel kapcsolatos anyagok"-ban van asszem táblázat, benne van minden (az összes hajórol) fegyverzet, pajzs, sebesség, aztán izlés szerint válassz, nekem a paranid a szimpatikus a rengeteg PSG miatt :) -
Egy fontos kérdést tennék fel:
Melyik a legerősebb csatahajó (persze a khaakon kívül)? Melyiket érdemes megveni? Argon? Teladi? Split? Paranid? esetleg Boron? -
Már megtaláltam máshol, bár elég durva ára van: 980.000 küröl van.... néztem egy nagyot, de hozza is a profitot :) -
valen.uw.hu
X2 script gyüjtemény
Xai Trader vagy vmi hasonló -
Nah lehet nem is lesz szükség segítségre, éppen most fedezem fel a script editro rejtelmeit :) -
Mostr egy láma kérdés következik, abszolút semmi kedvem visszaolvasni (azért megjegyzem hogy kerestem meg átfutottam 10-15 oldalt és nem nagyon találtam választ). Milyen scriptet érdemes használni szállítóhajóknak, hogy vásárolgassanak magukban míg én gyakok? Van 4 TP (asszem ez a száálító vagy a TS? tudom is én fejből) és az alap scripttel nem megyek semmire, nézelődtem scriptes oldalakon de nem nagyon találtam megoldást. Ti hogy csináljátok/csináltátok. Valami olyasmi kéne hogy elugrik 1-2 sectort vesz elad a legjobb áraknak megfelelően.
Köszi a segítséget.