6542
-
Kaziking #5702 és meg lehet csinálni novával is, meg orinoccoval is meg szerintem akrármelyik m3-al -
#5701 Netrat:
Ahoz a kék helyhez kell berepülni, s a forgásnak megfelelően helyben tartani a gépet.
ezután videó, majd kilőni az Unknown Objekt-ket a nagy Potroh szerű részen, majd ha megvan megint be a kijelölt kék helyre és megint videó.
egyébként ez valahol a 1000-5000 hozzászólás között többször is le volt írva :) -
#5700 Elkellne egy kis útbaigazítás. Most nyomatom először a játékot, és ott tartok, hogy az Omicron Lyrae rendszerben a Khaak meg akarja semmisíteni a bolygót. Nem tiszta, hogy mit kell tennem - ott célpont azon a kék izén, lövöm mindennel, amim van, de nem történik semmi, illetve annyi történik, hogy szétkúrják a szerencsétlen bolygót. Mi a megoldás? Mit kell tennem?
Egy fullos Nova a gépem, ha berepülök a cuccra, akkor szétesik, és lehet újra Loadolni (c:
A csaj és a lihegős hülyegyerek valahogy együtt forognak a saját kék platformjukkal, de ha én is megpróbálom ezt, akkor azonnal végem, meg abból a szögből nem is lehet lőni, ahhoz szemből kell legyen a cél, ugye.
-
#5699 Vazze, amióta elkezdtem tanulni a 3D Studio Max-ot, azóta fél órát játszottam összesen! De nem baj, mert ugyanannyi időt töltök a gép előtt, csak ez egy kicsit hasznosabban telik el. Már egész jól megy, mindjárt végzek a kézikönyvvel, ami 527 oldalas. A szobámat már megterveztem, csak az ággyal nem stimmel valami. Nem találok hozzá megfelelő materialt.
Bocs az OFF-ért! -
Kaziking #5698 probálta valaki a split iguana-t vadászgépként használni? miután végignyomtam a fö szálat, gondoltam kiprobálom. egész korrekt :) ionnal brutális tud lenni. -
kisviku #5697 Jé, de rég voltam már itt...
Kicsit retrózok mostanság, azt' előveszek néhány régi nemes darabot.
Mi a helyzet itten?Megjelent már a The Return? Vagy tipikusan "majd-majd", majd tavasszal,majd nyáron, majd karácsonykor, stb...ahogy ezt megszokhattuk.
Ahogy elnézem van egy új cikk (nagyvonalakban: egy önmagukat fényező cikk), meg pár új kép, aztán semmi...
Asszem megyek még retrózni tovább. -
#5696 Ezer grászia mucsáccsó! Próbálom is, hogy működik-e!
Köszönöm! -
#5695 Nightrun!
Általában nem lehet letölteni a netről a flasheket. Mégis van egy trükk, hogy leszedd: valami weblapon találsz egy flasht, megnézed, elmész a Temporary Internet folderbe, és kikeresed a rohadékot. Így már el tudod menteni -- egyszerűen átmásolod egy másik folderbe.
Lejátszani meg úgy tudod őket (általában), hogy jobbklikk a fájlra, és hozzárendeled a böngésződet, így már egy klikkal elindulnak.
-
#5694 Akkor elnézést. Nem is tudtam lejátszani. Mindegy...
-
kisviku #5693 Valószínűsítem, hogy azt a videót találtad meg ezen a köcsög francia oldalon, ami fent van már hónapok óta az egosoft hivatalos oldalán... -
#5692 Leszedtem, de nem tudom elindítani, mert nem jó a codec ezen a munkahelyi gépen. Pedig már nagyon kíváncsi vagyok rá. Lehet, hogy hazaugrom kajaszünetben , és megnézem.
Hm! Nem is rossz ötlet... -
#5691 Sziasztok!
Találtam valamit a The Return-ről. Egy videó. Nem tudom, mit tartalmaz, vagy mi ez egyáltalán, még csak most húzom le. Ha gondoljátok, akkor nézzétek meg ti is.
http://www.clubic.com/demo-jeux-video-1554-0-x2-the-return.html -
Kaziking #5690 köszi akkor kikieltem én :)) PSG-vel -
Wilson #5689 Semmire se jó. Vannak küldetések mikor ilyen tojásokat adnak és el kell vinni másik állomásra, de a konténerből szerzett tojásokkal semmit se lehet csinálni. -
kisviku #5688 Ne,ne,ne, egyáltalán nem hülyeség. -
Kaziking #5687 kikeltsem én? vagy mi? -
Kaziking #5686 segijjen valaki, felvettem egy állomáson egy konténert (titkos :)) spacefly eggs ?????? azzal oszt mi a rákot csinájjak? -
#5685 Igen, szerettem a Street Rod-ot. Egy kicsit tényleg elszálltam ezzel a hajtóműberakós dologgal, elnézést. Nekem így tetszik a játék, ahgy van. Mondjuk ezt az online-os verziót nem igazán tudom elképzelni.
Most hogy lesz ez? Mert akkor nem lehet ugye SETA-t használni, kényelmetlen lesz a Hyper-ugrás, mire odaérsz valamihez, eltekik 80 év... VAgy ezek hogyan lesznek kiküszöbölve a játék során? Nem értem... :( Meg a dokkolás sem lesz egyszerű. Az lesz a legegyszerűbbb, ha majd kiszállok a discoveremből, aztán szkafanderben lelépek az állomásról... Ez milyen durva lenne!!! Mindenki ott nyomja PSG-vel, Titanon, meg a Novák csak úgy repkednek, én meg jedi-t játszom közöttük fénykard nélkül... Nem semmi! Majd a szkafanderben elkezdek ilyen Spacefly-okat gyűjteni szabad kézzel.
OK, bocs, egy kicsit most élénk a fantáziám. De azért érdemes belegondolni... -
kisviku #5684 Jé, tenyleg ez a címe... :) -
goyo2 #5683 Hát igen, de az mikor is fog elkészülni? Még ők se tudják.
Azt olvastam róla, hogy valószínű MMORPG-os lessz. De ha lesz is, mindenképp csak a x2 kiegészítés után ugranak neki rendesen a fejleztésnek.
X2 online -
kisviku #5682 Nevetni fogsz, de készül az X online változata is már egy ideje...
Van is egy külön oldala, de a fene vinné el, elfelejtettem a címét...
pedig tényleg van.Vagy volt.
Reklámozta is az egosoft. -
Kaziking #5681 vagy esetleg egy hajóban többen, pl minden lőállást egy-egy játékos kezelne (nem azért mert nem jó így, csak hát az azért mingyárt más lenne), nekem pl az szokott lenni a bajom hogy lödözöm sorba a novámmal a xenon vadászokat aztán egyszer csak felkenődök a 300-al repesztő csatahajóra, ha lenne más is a hajóban ő figyelhetne pl erre. -
goyo2 #5680 És akkor álmodjunk tovább. Mi lenne ha ez az egész game multi lenne neten. De nem úgy hogy csak 1 hajód lehet egyszerre az űrben, hanem mint most. Igaz a gépek sebessége kicsit kevés még ehhez, no meg a net sebessége, de az annyira feldobá a hangulatot mint atom. Ott szivesebben feszítenék egy titánban, a sok kezdő discoverer-es között. :-) -
kisviku #5679 Még egy gondolat.
Egy Shipyardot berakhattak volna megvételre, esetlegesen kiegészítve azzal, hogy Te állítod be az eladásra szánt hajók paramétereit.
Kelljen sokféle nyersanyag, kaja, energy cell stb, a hajók létrehozásához, lesz*rom, de hatalmas ötlet lenne.Kell neked egy Titán?Hmm, legyártod magadnak.
Csak a nagy kérdés: ki venné meg a hajókat?
-
kisviku #5678 Csak nem Street Rod rajongó vagy? :)
Azért maradjunk annyiban, hogy nagyot alkottak az Egosoftos fiúk.Az, hogy ennyire nem részletes, nem baj, elég nehéz lett vóna megcsinálni, meg az idő is véges egy játék elkészítésénél.Az más kérdés, hogy esetleg egy peccs segítségével ilyen nyalánkságokat berakhattak volna, de ez a játék nem erről szól.
Amiben viszon mindenkivel egyetértek, az hogy a sztori rész után kicsit unalmasá válik.Persze el tudod húzni a sztorit ameddig akarod, de akkor meg kijössz a történetből, nem éled át, nem éled bele annyira magad és fogalmad nem lesz, hogy miről van szó.
Persze 100 százalékosan tökéletest nem lehet csinálni.Mindig később jön rá az ember, "hogy ejj de jó lett volna még ezt is-azt is belerakni", stb.
Fogadjuk el ilyennek, ilyen csodálatosnak, amilyen ez a játék.
Ha jobban belegondolunk, elég szar mostanában a PC-s játék felhozatal.Ilyen űrhajós játék nem is tudom mikor jelent meg utoljára.Most nem a Szar Wars-os egymilliomodik lehúzott rókabőrre gondolok....azt felejtsük el.
Egy olyan virtuális világba, sci-fi környezetbe visz el téged ez a játék,hogy elképesztő.Csodálatos grafika, részletesen kidolgozott hajók, megható zene (nálam a zene nagyon sokat számít), sorolhatnám még...és egy olyan világban utazol, ami lehet,hogy csak egy elképzelt, és soha nem létező dolog.Mert ha visszemlékszünk egy picit mondjuk 20 évvel ezelőttre, hogy az akkori ember mit gondolt 2000-ről, 2000 utánról, hogy itt már bolygók, naprendszerek, kolóniák lesznek emberi fennhatóság alatt, akkor láthatjuk most 2005-ben, hogy ez egy álom még mindig és nem fog bekövetkezni a közeljövőben.
De ez a játék ezt az álomvilágot tárja elénk, a lehető legjobb módon.
Huhh de eltértem, bocsi, remélem azért megértitek, miről mesélek... :) -
#5677 Tudod, a mai világban bármit tehetsz a járművedbe, csak legyen elég pénzed hozzá.Láttam már Opel Calibra-ban 4200 ccm-es, V6-os,biturbós Toyota motort. Ezeket meg lehet csinálni, ha akarod, és van kurva sok zséd. És ha nekem van 500 millió creditem, akkor csinálják már meg nekem ezt, mert megveszem a gyárat, aztán kirugatok mindenkit vazze!!! Szerintem nem kéne határokat húzni, főleg ilyen éleseket. De talán ez a varázsa az X2-nek? Nem tudom... -
goyo2 #5676 Szerintem az tök jó lenne, ha ugy lehetne upgradelni a hajókat, hogy mondjuk adnak mindegyik hajóosztályra valamennyi pontot, és abból lehetne összeválogatni rá a cuccokat.
Pl. az m5 re mondjuk adnának 500 pontot.
egy m5 motor lehet pl. 10, 20, 50, 100 pont.
stb. Igy ugyanugy korlátok közt lehetne tartani a fejlesztést, de akkor legalább te döntenéd el hogy neked mi a fontos. Álmodik a nyomor mi?
-
#5675 Miért! Többet foglalkoztak a szépséggel, esztétikával, mint a tulajdonságokkal. Nekem így jött le. És érthető is. De miért nem lehet tuningolni őket? Már úgy értem, hogy ha veszek egy mittomén, mondjuk egy Discoverert, akkor miért nem rakhatok bele Pegasus motort? (Asszem a Pegasus az a gyors hajó, ha nem, akkor majd javítsatok ki. Már nem folglalkozom M5 hajóosztállyal...) Vagy ez már azért durva lenne, nem? Mindennek van határa. De nekem tetszene... -
goyo2 #5674 Mondjuk valószínű ezek az Egosoftosok nem látták a Babylon 5 sorozatot, mert akkor az a béna kinézetű paranid hajók helyett kicsit szebbeket is csinálhattak volna. Kicsit zavar hogy a szebb kinézetű (titán, raptor..) hajók nem túl jó paraméterűek.
-
kisviku #5673 Csakhogy a játékban nincsenek vorlonok, csak boronok...
A kötekedés kedvéért...
-
goyo2 #5672 MPlayer Adó :-)
Jó filmeket tv-ben nem látni.
-
#5671 goyo2:
hol nézed te, melyik adón???
egyébként vagy 10x végignéztem mind az 5 évadot
De sztem erre rájöhettetek már -
goyo2 #5670 Nemtom, az valami boron cucc. nézd meg Valen lapját, ott fent van.
Néz valaki babylon 5 sorozatot? Beszarok, a hasfelmetsző jack-et a vorlonok vitték el. Hát ekkora poént.
-
Kaziking #5669 SDS= Krime SDS command ?? ezt találtam, a BHP?? -
#5668 Köszönöm a tanácsokat, megpróbálom őket,hátha menni fog. Ja igen! Nem is mondtam,hogy már megterveztem egy Cobra Mk III-at a Frontierből!!!! (3ds max-al, kezdetnek nem is lett rossz. Majd megpróbálok valahogy feltenni egy képet róla!!! Nekem teccik!:))) )
Rettentő sok lehetőség van ebben a programban (3dsmax). Megcsináltam a krómvázas változatot is, az lett ám a halál-brutál!!! Még egy pár hónapig gyakorlom a Frontieres hajók tervezését, aztán továbblépek!!! -
goyo2 #5667 Szia
Esetleg valamilyen ,,web spider" progi le tudja szedni.
Próbáld ki valamelyiket (kíndózos):
-Teleport pro
-httrack website copier -
#5666 Nem vagyok informatikus, ezért egyszerűen magyarázom el. (Máshogy nem is tudnám...) Szóval behozok egy oldalt, és van egy animáció (flash), ami asszem úgy 10-15 fps sebességgel mozog. Pl.:megy egy ember az utcán. Én ezt az animációt akarom lementeni a gépemre. Ehhez kell valami külön program? Vagy hogyan kell? Eddig még nem jöttem rá! :(
Ha nem voltam érthető, akkor megpróbálom legközelebb gondosabban elmagyarázni... Remélem..
-
goyo2 #5665 A BHP vagy az SDS. Még én is ki akarom próbálni. Használja valaki? Vélemény?
-
kisviku #5664 Hogy érted ezt a "flash"-t?
Mi ez, screenshot? Vagy a videók érdekelnek? Vagy USB flash driveról van szó?
-
Kaziking #5663 Valaki sugja meg légyszi hogy melyik az a script amitöl a szállitóhajók nem mennek egyszerre ugyanoda eladni a motyot, valahol le volt irva hogy valamelyik script ellenörzi 10 másodprcenként a célállomást.