X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Megnéztem a return videót, hát nem sok mindent mutat, viszont az a nagy építmény mi volt? Összekapcsoltak több gyárat vagy mi?

Zsolo007
Most nézem király lett az új Egosoft weboldal kinézete 😊

Zsolo007
Azt írták 2005 elsõ negyedév 😊

Csak az Invitel sóherkodik a 384k-jával.

Háát nem rossz, bár a fight részbõ lehetett volna kicsit több is, na mindegy.

Ez a "Hamarosan megjön" kb mit jelent? 2005 v;ge<
Már gyön lefele! kb 8 perc és kész.

Pusszantom az AXELERÓT ezért a sávszélduplázásért 512 helyett 1024
Return videó? Nem, még nem láttam!

De mingyá utánanézek!
....ssza meg.Még nem lehet... 😞

Jééé, tényleg! 😊
Egész kulturált.És most már látom, hogy loginolva vagyok...
BNa de nézzük csak tovább.Hátha megy az elõrendelés a The Return-re...

És nézted a The Return Videót?

Jééé megújult az egosoft X2 oldala.

Nekem tetszik.
Érdekes lenne...

Zsolo007
Kár hogy nincs multi módja a gémnek nagyon hiányolom belõle :'(

Zsolo007
Bár igazából legjobban egy teladi korvettet szeretnék de hát az 24.000.000....

Zsolo007
Hát figylej én elmondom hogy csináltam: Amennyira csak lehetett felfejlesztettem a hajóm és kimentem a pirate sectorokba és pirate bayamon (asszem ez a neve, vagy mandalay <#conf> )és szépen lõttem míg át nem adta a hajóját 😊. Ezt elismételtem nagyon sokszor. Mostmár egy paranid M3-asom van 2 argon szállítóval rajtuk MK3-as trader szoftver, mindegyik fullra turbózva 😊. Most küldetéseket csinálok 200.000 körüli pénzekért (ki kell lõni pár hajót 😊 ). Míg össze nem jön a 7.000.000 .

Mondjuk én nem az alap gémet játszom 😊. Hanem 1.4 + massive War mod rárakva. Ez a mod nem sok mindent csinál kivéve, hogy berakja ezeket a gyakós küldiket, meg az elején rögtön ha kimentesz egy pilotát akkor kapsz egy goner hajót, azt eladtam kb. 30.000-ért és abból szereltem fel a discovereremet 😊 .

Nagyjából ennyi, én így csináltam.

Ne viccelj! 1 szilikonbánya még az éhenhaláshoz sem elég. Eddig 900 000 creditet kapartam össze, láttad mennyibe kerül egy argon mammoth, vagy más nagy hajó...? Ide multinacionális gyárláncolat kell <#mf1>
Na azt kéne összehoznom...
Zsolo007
vazze én 200.000-es gyilok küldikkel szenvedek hogy összejöjjön 7.000.000 Az argon tudomisénhogyhívják corvettre.

Zsolo007
Meggazdagodás???? Vetteél egy szilikon bányát, ennél jobban hova akarsz gazdagodni?

Hello mindenkinek!
Pályakezdõ kérdéseket szeretnék feltenni, mert ugyan visszaolvastam 1-2 korábbi hozzászólást, de 5400-at már egy kicsit húzós...

Szóval mi a meggazdagodás titka? Vettem egy szilikon bányát, leraktam Ore-beltben. Addig nincs is gond, amíg én hozom-viszem a cuccokat, de amint magárahagyom, jönnek a bajok.. ha szállítóhajókat veszek, azokat lelövik, magától meg nem nagyon indul be a kereskedelem.
Olyan kérdéseim lennének, hogy:
1. Melyik szektorban érdemes kezdeni? Mivel?
2. Hány szállító hajót érdemes 1 gyárhoz venni, azokat mivel felszerelni?
3. A gyár paramétereit hogy állítsam be?
1.4-es patch fent van. Bocs hogy ennyit kérdezek, de nem tudom hol szúrom el. A válasz nyugodtan lehet szájbarágós...<#vigyor0>
Köszönöm, köszönöm szépen mindenkinek!
Bódog szülinapot Zombye!!!

Majd holnap durrantunk pezsgõt.

Még pont harminc évem van addig...ha megérem.

Sok boldogságot Zombye Bá.
Mit szólnál az 56-hoz?

Basszus! Holnap leszek 27. de gyorsan vénülök!
Igen, az a gáz, hogy egy idõ után nincs már akció.
Persze lehet,hogy azt kéne csinálnom, hogy nem jóba lenni az összes fajjal, hanem választani egyet-kettõt és elkezdeni kiírtani õket.

Anno, mikor unatkoztam, a spliteket zúztam, úgyis olyan beképzeltek...

Én még nyomom, igaz most nexus-ozok is. Ax X2-ben már ki kapcsoltam az AI patrolokat, mert már uncsi volt. Kellene bele még egy kis akció.
Amugy azzal akarom most felturbozni a hangulatot, hogy veszélyes szektorokat akarok benépesíteni.

[Jakuza]
Ja mostanaban a ruszkik beindultak, ilyen a Star Wolves is, ami oroszul mar megis jelent es nem sokara jon az angol verzio is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jónak néz ki.
Az elõdnek is jó hangulata volt, csak nehéz volt kiszótárazni az irányításhoz, és a küldikhez tartotó szövefet. De nagyon jó, hangulatos game volt.
Meglátjuk.
Nyomja még valaki az X2-õt?

Úgy fest még béta teszt alatt áll. Érdemes megkukkantani a videot.

Parkan 2 HOME

Ez ha jól emlékszem, egy jó grafikával megálldott szovjetszki játék volt. Ûrállomásokon robotokra kellet vadászni, és mindenféle feladatot megoldani. Az én pédányomon orosz volt szöveg, igy nem nagyon tudom, hogy mit is kellett csinálni.

Hol láttad az utódot?

Van olyan game hogy parkan. Már nemsoká kiadják a második részt is. Szerintem nekem naon tecceni fog. Látta már valaki az elsõ részét?

Igen azt olvastam.A kiegészítõrõl van egy-két godolat.Szokás szerint sokat nem árulnak el, majd kiderül úgyis.
Viszont sajnálom, hogy nem látom az elõrendelhetõk között még...
Egyébként sok idõm nekem sincs, meg áttértem kicsit másik dolgokra.
Ha meglesz a kiegészítõ, szólok. 😊

Úgy látom, másnak se nagyon van ideje játszani a gémmel, most sajna nekem sincs idõm rá.

De megjelent egy új interjú a készítõkkel.
Szervusztok!

Háát mostanában nem igazán tudok játszani, mert valsz felvesznek Delphi programozónak, de én már vagy 2 éve nem írtam egy programsort sem, úgyhogy most gyakorlok ezerrel.

Aranyon van az Elite Starfighter.

Hát még mi lesz késõbb....várd ki a végét...

Durva, Ace Of Ace 3rd rang óta a killer missziók bedurvultak. 14 milla most a jutalom és ezért ki kell irtani 1 m2-t és asszem 4 M6-ot.

Xenon K-t el lehet fogni ACE Of ACE 3rd grade-el is, vagy csak 1th el?

Köszönet érte!

Valen
Na fentvan az oldalon

a neve:

Basic Patrol v1.0

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Elolvastam a readme-t, ez valami õrjáratoz(tat)ó okosság, persze nem ingyen.
Szépen leírja, hogy mit csinálnak a hajóid, bár szerintem tök felesleges az egész, hiszen kiadod az "Attack all enemies" parancsot és aki ellenség a szektorba lép, annak nekimegy úgyis...
Itt max. annyi az elõny, hogy szektorokat jelölhetsz meg, honnan-hová tartson az õrjáratuk.Csak M6-tól felfelé lévõ hajókra lehet rakni és mindnek kell legyen fight command software Mk2.Óradíj van, ahogy olvastam, egy M1-ért asszem 15 ezret kér....tök felesleges.
Kipróbálni azért nem fogom.

Elküldöm Valennek, oszt' Õ majd publikussá teszi...így mindenki boldog lesz....no már el is van küldve.

Ma még nem látogattam az oldalt, de megteszem.

Új scriptek, meg sector patrol command került fel az egosoft oldalára.
De sajnos, csak regisztrált felhasználók férhetnek hozzá.

KISVIKU SEGÍTS RAJTUNK!

"NEW* (31/Oct/2004): Update on the download page! New signed command: Sector patrol - "Your ships can patrol an arbitrary number of sectors and will destroy every enemy before it becomes a threat...". Also: updates to existing scripts. Find all of this on your personalized download page! Script packages are only available to registered X? owners "How to register my game?".

szerintem erre nem igazán van recept, de az tény, hogy óvatosan, ha a pajzsuk lemegy nagyon hamar kipukannak, viszont valamennyi hull sebzést is kell okozni, mert különben nem adják a hajót. Én M3-asokat fogtam el a Nova-mal és béta HEPT-el egyébként.
Viszont végképp game over nekem, ahelyett, hogy javult volna a teljesitmény még tovább romlott, most ott tart, hogy egy sima mentés egy negyed óráig tart, a játékmenet hasonlóképp fürge. Amit sikerült kideritenem, hogy valamilyen memória kezelési gond van. Több, mint 2 giga memóriát használ fel(fizikai+virtuális) és efelett is swap-el, úgy tûnik, hogy egyszerûen képtelen kezelni a memóriát, hogy miért, vagy hogy hogyan lehetne megoldani fogalmam sincs. Más játék természetesen nem csinálja, szóval nem hardver gond.
Térjünk csak vissza a khaak kapturálásra.
Vettem mégegy Odysseust.Ezt most kizárólag csak PSG-vel szereltem fel.Elmentem khaak szektorokba,de nekem kizárólag kilõni sikerült õket, bármily' óvatos voltam.Most hogy is van ez az elfogás?

ehh, ennyit az elméletekrõl😛 Ez se jött be, swap-el továbbra is. Néha jobb, pl. tegnap alig szarakodott, ma megint képeslap nézegetés. Feladom, majd az új gép, meg windows megoldja, ha megjön a proci végre.
Valen
Na ja, általában az ember a programokból a QUIT/EXIT gombra kattintva szokott kilépni

Így ne csodálkozz, ha bennmarad a memoriában.

Az X2 meg pláne bentmarad.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

lol, kösz a válaszokat😊 A virtuális memóriáról annyit, hogy én azt nem is engedélyezem elvileg a windowsnak (5mb van megadva, mert ha letiltom akkor sír, hogy kell neki virtuális is), ekkora memória mellett nem nagyon kellenne, hogy hozzá nyúljon, ettõl függetlenül az XP cseszik rá, hogy mit adtam meg õ akkor is leveszi az 1.2 gigát.
A spyware-ekrõl meg annyit, hogy folyamatosan harcolok ezekkel a szarokkal, hogy ott rohadna meg aki kitalálta, már vagy 30 írtó volt fennt a gépemen, természetesen eredménytelenül, a lenntebb írt kettõ egyébként még elég jó azért, de van még egy un. CWShredder nevû kis progi is, ami nagyon hatékony, csak az a baj vele, hogy spyware magját nem tudja kiirtani, csak egy darabig jó, aztán a spyware visszairja magát. Windows re kéne, de most azt nem akarom.
Nade, most meg fogtok kövezni😄D, mert valszeg rájöttem, hogy mi a gáz. Ui. mivel eléggé türelmetlen vagyok és valami miatt vissza kell tölteni a játékot, rájöttem hogy a leggyorsabb az ha ctrl+alt+del-el kilépek a játékból és leállítom, aztán vissza. Csakhogy, gondolom én, mivel nem rendesen lépek ki, nem veszi ki a játékot a memóriából és jó pár ilyen ujraindítás után megtelik és ezért kezd swap-elni, mint állat. Igaz még nem teszteltem le, de tuti ez a baj. Nah ennyit, kicsit hosszúra nyúlt😊