6542
  • Kaziking
    ja egyébként jól megszivattam magam, getsu fune-ben xenon invázios küldit vállaltam. De itt el lehet vállalni ugyanazt a küldetést minden fajtól. Jaj de zsir akkor mindenki fizet ugyanazért (hittem én) aha csak ha 1-töl vállaltam el akkor jött 1 K meg 20-50 vadászgép ha meg mindtől akkor 8 K meg vagy 200 vadász. a diavetités ahhoz képest gyorsitott felvétel amit a gépem müvelt akkor:(
  • Kaziking
    azt a hajót jól benéztem :(( 750km-re getsu fune központjátol hajkurászott egy paranid M2 (vagy M1, mittom én) egy Xenon K-t. mire olyan közel értem - potom 2 ora seta alatt (novával)- kogy ki birtam nézni mijaz. addigra kezdtek harcolni, ami tartott vagy 2 percig.
  • Nightrun
    Kéne egy kis segítség!

Nem tudja valaki, hogy flash-t hogyan lehet lementeni? Fontos lenne, ha valaki tudja, akkor plz, írjon!
  • Nightrun
    Öhöm...

Ezekre nem is gondoltam... Igen,hát ez elég kellemetlen. Az meg nem jó, hogy hagyok meg Split Shipyard-okat, meg ilyenek, mert úgysem engednek be, ugye? Akkor veszek hamar egy-két darab csak Splitek-nél kapható gyárat, aztán jöhet a mehet! Nem szimpiztem soha ezekkel a tagokkal (SPLIT), mert olyan nagyképűen mondták, hogy átkutatták a hajómat, nincs semmi, mehetek tovább. Kis köcsög, azt hittem gyorsan átszállok a Titan-ba, aztán letörlöm a harctérről! De volt bennem annyi, hogy csak most fogom megutáltatni magam velük.

Azt néztétek, hogy hogyan néz ki a térkép, amikor ilyen marha sok hajó van rajta? Én csata közben nézegettem (előre küldtem egy öngyilkos csapatot, de meglepően sokáig bírták...), és volt időm egy pillantást vetni rá. Alig láttam, hogy hol van a felsorolásnak vége! Nem egyszerű!!!
  • goyo2
    A fajirtás nekem is megfordult a fejemben, de mi van akkor ha akarsz még venni mondjuk 25mw shield gyárat? Vagy ha a kiegben szügséged lesz valami split cuccra?

Túl nagy a függőség. Pedig picit feldobná a játékot, mert igy túl uncsi lett.
  • kisviku
    Ugye milyen jó érzés? :)
    Nekem az első ledöbbenésem akkor volt,amikor megvettem a Titant magamnak.Az első űrhajós játék, amiben végre magam irányíthatok egy szar vadászgépnél nagyobbat.Érezni, ahogy a két kilométeres nagyság a lábad alatt van és azt csinálsz amit akarsz, semmi nem állhat utadba.

De visszatérve a Colossusra.Sajna a játék a hipermegagiga fullos videókártyával rendelkezők gépén is szaggat, csak max nem annyira.A nagy csatákat azért nem szeretem, mert ahogy mondottad te is, kábé a diafilm vetítés sebességére lassul, ami felháborító.
  • Nightrun
    Mi a pálya emberek? Már régen jártam erre, gondoltam benézek.

Kész van a flottám, megyek, és kiírtom a spliteket. Ezek nem egy intelligens faj. (Vagy nem ők zabálnak gépzsírt?...Nem számít, végük!) Nem akartam egyszerú csatákat, ezért nehezítettem egy kicsit magamnak. "Csak" egy darab M2-es (Titan), az sem fullos, mellette meg egy darab M1-es (Colossus). Ez így nem hazngzik soknak,ugye? De nem ilyen egyszerú ám a helyzet! Az M1-es fullos. Nem fegyverzetileg, hanem a raktere. Tele van Nova-kal, úgy 100 egy-pár darab. Mindegyik max pajzs, max fegyver, egy csomó rakéta. És én vagyok az egyikben! Hihetetlen látvány, ahogy kiadom az ATTACK all enemies parancsot, és velem együtt kiözönlik az a rengeteg gép az anyahajó gyomrából! Meg jön egy csomó khaak hajó is (mivel először egy ilyen unknown szektorban "teszteltem) Aztán egyre közelebb értek a kis robotfejüek, és úgy belassult a gépem ennek hatására, hogy a diavetítés egy DVD film volt ehhez képest. De nagyszerű látvány, és élmény is egyszerre. Ti próbáltátok már ezt a fajta támadást. Egy kicsit nehebb, mint egy Titan-nal áthajtani a kis mitugrászokon! Meg nemkem nem is fekszenek ezek a nagy gépek, túl monstrumok. Először éreztem magam ebben úgy, mintha tényleg egy valós, "jövő-beli" űrharcot látnék, és harcolnék. Mintha egy hatalmas gépezetben lettem volnta egy apró kis homokszem. Ez valóban érzékeltette velem, hogy az én hajómmal nagyon nem kellene nekirontani az eszetlen csatáknak, hanem nem árt előtte egy kicsit átgondolni a dolgot. Miután visszavettem minden grafikai dolgot a minimumra, egész élvezhetővé vált az egész. Nagyon súlyos, higyjétek el!!!!
  • steweee
    http://www.pixupload.tk/
    http://pix.dox.hu/
    http://iaro.srv.hu/
    vmelyikre felteszed és kész
  • Zombye
    Megoldottam a problémát.

Uninstall/Reinstall VIA AGP DRIVER és minden rendbejött.

Húúúhhhh. Ezt mögúsztam.

Jó éccakát!
  • Zombye
    Hmmm. a 3dmark defaulton lefutott szépen.

Megnézem megint ezt az ATITool tesztet.
  • Zombye
    Természetesen nem tuningoltam az ATITool-al, van neki egy "hibakereső" funkciója. Azzal vizslattam.

• Zombye
    Háát srácok, úgy tűnik mégse úszom meg egy
    új VGA megvásárlását.

Rajta az új venti, még bordákat is vettem a VGA ramra, de az ATITool kb másfél perc után kidob, és bejön a VPU RECOVERY cuccos, hogy kűgyem el az atinak a problemámat. mer valami nem stimmel. Megpróbálok még átkergetni rajta egy felpatchelt 3DMark 2003-at, oszt meglátom, de nagyon úgy néz ki, hogy holnap vehetek egy 9550-et, vagy valami hasonlót.

Nem örülök neki, másra kellett vóna a pénz, dehát ez van.
  • goyo2
    Szivesen máskor is. :-)
  • Zombye
    Le is jött.

Őőő valamit még akartam írni.....

Jaaa Köszönöm mégegyszer!!!
  • Zombye
    Már jön is le szépen, 160 KByttel. fél óra múlva lenn is van. Már csak 1 XBF kéne.

Még 1x köszönöm!

• Zombye
    Igen! Megjött!!!

Köszi, hogy felhíttad a figyelmem, különben rá nem néztem volna az FTP szerverre.
  • goyo2
    Zombie, az X-tension-t sikerült megkapnod?
  • Zombye
    Háát ha az eredeti XBF-el nem is, a játszható demójával nyomok egy picit. Nosztalgiázni támadt kedvem, csak kár, hogy megfújták tőlem az eredetit.
  • goyo2
    Küld ide, majd beillesztem a fórumba.:

goyo2 kukac freemail hu
  • Kaziking
    Találtam valamit, naon érdekes, szerintem valami xenon ugrohajo vagy ilyesmi, felraknám a képet de nem tom hogy. Ha valaki felrakja küldöm emailban. (vagy ez nem ujdonság?)
  • steweee
    milyen scripteket érdemes telepíteni hozzá? én eddig csak belepillantgattam a játékba, nagyon jó de amíg nincs rá időm addig el sem kezdtem. vagy már várjam meg a kieglemezt ami felpeccseli? jelenleg 1.3-as az enyém és megvan az 1.4 crack.exe is, úgyhogy ha csak simán rá lehet installálni akkor rárakom. scriptekből meg már nem emléxem miket telepítettem, de van egy jópár lementve, gondolom azokat
  • goyo2
    Szia

Jól mondod. Lehet majd venni ,,tunnel"-eket, amik drágák lesznek. (én azért már félre tettem rá 100 millát).

Amugy kiadtak a kieg.-ről vagy 50 screenshotot már, de asszem nem a hivatalos lapon vannak.
  • Nightrun
    Egyébként marha jól néz ki. Ennek majd az lesz az értelme, hogy nem kell külön hajókat venni a gyár ellátásához, hanem ezen keresztül küldik a cuccot? Mintha valami ilyet olvastam volna...

Vagy valami hülyeséget mondtam? Akkor bocs, de mi ez?
  • Nightrun
    Hát ez nem jött össze!

De azért nézzétek meg, ha gondoljátok...

http://loadedinc.com/shots/largeshots.php?g=X2%20-%20The%20Return&p=2&frpg=1&f=#pic
  • Nightrun

Ez egy gyárlánc?
  • Kaziking
    ehe lehet tölteni Valen oldalárol!!!!!
  • Netrat
    Azért hirdették, mert vámmentesség VAN az EU-n belül. Ha vámot számoltak neked, akkor elb*szták, és nem azért kéne tenni ellenük, mert annyira hiányzik neked az a pénz, hanem azért, mert nem volt jogos. (ezt üzenem a VPOP-nak)
  • kisviku
    Lesz*rom, most már...legyen az övéké.Sokra nem mennek vele, de akkor minek hirdetik/hirdették a vámmentességet?
  • Netrat
    Köszi, és méled van!
  • goyo2
    goyo2 kukac freemail hu
  • Sanza
    akartem = akartam, meg néhány írásjel kimaradt, meg nem egészen oda került, ahova kellett volna, meg ilyesmi, ne is foglalkozzatok vele... inkább megyek aludni.
  • Sanza
    Tudom, hogy mennyibe került, meg akartem rendelni én is EGO-tól, és csak nagyon kicsin múlt, hogy nem tettem. Az okok egyszerűek ismerem a magyar viszonyokat (volt szerencsém a Magyar Királyi Postának dolgozni, de szerencsére nem postásként, bár így is kicsit többet tapasztaltam a -khm- működéséről, mint szerettem volna). Pihentettem a dolgot, és az egyik haverommal akartam behozatni németo-ból, csak ott meg problémás volt az angol verzió, stb, ekkor láttam, hogy neked van egy fölösöd. Az árban nem 3-4k-ra gondoltam, ismerve a körülményeket, és tudva, hogy ilyen áron bontatlant sehonnan nem tudok szerezni, karcosat meg nem akarok.

Ezek után az ajánlatom: Megvenném az egyik eredeti példányodat, első árajánlatom 7k, amennyiben ezt kevesled, kicsit még tudok menni felfelé. Mielőtt bárki hülyének nézne, NEKEM megér ennyit.
    A "hüledezés" kifejezés nem arra vonatkozott, hogy nem venném meg 3k felett, hanem arra, hogy ebben a hónapban megint kicsit több pénz fog elmenni software-re, mint eredetileg terveztem, és ettől már előre is vacog a bankszámlám:)

(offense - lol, kicsit fáradt voltam, ezt már észre sem vettem... )
  • Netrat
    Ha mindez 04. május 01. után történt, akkor símán meg kellett volna támadnod. Ha az EU-ból küldték, akkor nem lehet, ismétlem: nem lehet vámot felszámítani. Ha egy éven belül történt a vámolás, akkor még most se késő panaszt beadni.

Más.

Goyo2! Hova lehet neked írni?
  • kisviku
    Na asszem innen már érthető, hogy miért nem akartam elpasszolni 3-4 ezer forintért...
  • kisviku
    Nincs "offence", azaz sértődés, egyáltalán nem emberkedésből írtam.Ez a dolog nekem anno 50+7 euróba került, plusz a vám, amit nem értettem, mivel ugye EU tagok lennénk vagy mifene és elvileg már nincs vám ilyesmire.Minden esetre az Orczy téren lévő posta+vámhivatal az alábbi közleményt intézte felém anno:

"A CN-23-on tett indítványa alapján, az ott feltüntetett vámárut (vámárukat)a belföldi forgalom számára vámkezeltem a benyújtott okmányok és bizonylatok alapján az azokban foglalt tényállás szerint"
    A küldemény tartalma: 1 darab VHS kazetta (ezt ők annak hitték)+ 1 doboz kártya (ez lenne az ajándék X2-kártyajáték).

...4953.- Ft vámot állapítok meg... bla,bla,bla...

Tehát kifizettem érte az 57x248 Ft-ot (14136.-)+ a majdnem 5000 forintnyi vámot.Ez összesen kábé 20 ezer forint.Ezért kaptam egyszer egy teljeset, amit ha nem ugatok eleget az egosoftnak, akkor meg nem kapom, és a csodás országunk által pluszban levámolt verziót, pár hónap csúszással.Így tulajdonképpen ott vagyok ahol a part szakad, ahogy mondá a művelt magyar, mert 10 rugóért kaptam egyet, ami majdnem megegyezik az itthoni PC-s játék árakkal.
    Csak persze itthon a büdös életben meg nem jelent és nem is fog megjelenni, így voltam "kénytelen" beszerezni.
    Ami szerintem megérdemli, hogy megvegyék, arra ki fogom adni a pénzt.Na ennyi a történet.
  • goyo2
    Crekkelt peccs>
    www.gamecopyworld.com
    ott valasztasz egy mirrort
    aztan search a jatekra

• Nightrun
    Kisviku!
    Nem kell itt árakkal bíbelödnöd!Csak add fel nekem postán, és kész! Ha érdekel az ajánlatom akkor...

Télleg lehet bolygón huligánkodni? Az a tuti!!!!
  • Netrat
    Üdvözletem a topiclakóknak!

Régi és elkötelezett X-tension gamerként eddig -- megfelelő vas hiányában -- nem tudtam az X2-t nyomatni, de ez megoldódott, végre elkezdhetem egy NF7/Barton2500+/ATI9550/512DDR cuccal...

Nagyon vegyesek az első benyomásaim: csalna a játék?!

Pl.: valamelyik szatellitomról jön egy üzenet, hogy megtámadták: azonnal odaugrok, és senki, aki megtámadhatta. Régi jó szokásom szerint a szatellitot a platform "síkja" fölött vagy alatt kb. 100 klickre helyezem el, véletlenül senki se mehet neki... Van ezek védelmére valami jobb módszer?

Vagy: megyek egy gyárhoz/bányához venni valamit. A cucc olcsó, nem megy senki megelőzni vásárlási céllal, bedokkolok, a cucc kevés és rémdrága: amíg bedokkoltam, valami fantom(?) felvásárolta előlem.

Ezek tök feleslegesen bosszantják az embert, ilyenek az X-Tension-ben nem voltak.

A http://valen.uw.hu/ oldalról jelenleg nem lehet letölteni semmit. Kellene viszont egy crackelt Patch. Tudna valaki egy linket adni ahonnan letölthetém ezeket? Ja, és olvasgatva a topicot, azt találtam, hogy az 1.4 nagyon zúzós, melyiket peccset ajálnjátok?
  • Sanza
    Bocsesz mail kifelejtődött: hsnet at maffia pöty hu.
  • Sanza
    Szia, már irtam neked levelet is, hogy átvenném, csak nem válaszoltál. Akkor próbálom ismét. Ha nem csak azért írod, hogy kettő van, és az egyiket csak tologatod, mert fel akarsz vele vágni (no offense, just kidding:D), akkor átvenném. Válaszolj ide, vagy mailban, ahogy jól esik, nevezz meg egy árat, aztán majd hüledezek, mert túl sok lesz:)