6542
-
Blackthorn #5742 Valaki legyen szives árulja el, hogy a francba tudok venni egy bányát. Hiába van meg a pénzem piros az osszes és nem engedi megvenni. -
#5741 Ez bizony lehet vírus, lehet spy, és lehet az is, hogy sikerült telepítened egy vagy több codec packet a gépedre...
Ezenkívül okozhatja sok egyéb is, például nincs megfelelő védelme a gépednek, és egy behatolópalánta kurkászik a portjaid körül, vagy lekoszolódott a CPU hűtőd, befilcesedett a kosz a lamellák közé, és túlmelexik az egész, a védelem meg lacsapja a gépet. És okozhatja persze hardver hiba is neadjisten.
-
#5740 Hát ez rossz hír. PSG-vel ugye nem kaland általában lenyomni őket, ha meg egyben van még a clusterjük, akkor pláne szüret... Hanem a PSG miatt mindenki utál a szektorban, ahol használom, alig lehet elkerülni a totális háborút, és vehetem félóránként az új police licenecet. De mindennel együtt kezd kurvára unalmas lenni a Khaakzúzás, és ha lenne a kiírtásukra egy megbízható script, még azzal is rámennék előbb-utóbb, ha már végleg nem birom cérnával.
A régi játékban satelittel jól lehetett látni a másik szektorok hajóforgalmát is, ezzel vajon miért nem? Lehet ezen valami fejlesztéssel vagy mittomivel segíteni? -
Lysandus #5739 Van féreg és vírusírtóm is. Közben magam is okoskodtam, és szerintem a patchek felrakásával volt gond, és azzal, hogy nem figyeltem arra, hogy mikor leszedem a gamét, hogy újra feltegyem, néhány filét külön kell törölni, mert az uninstall a savéken kívül más filéket is meghagy, amelyek között van olyan, amelyekhez a patchek hozzányúlnak. Mióta ezeket külön töröltem, csak több órás játék után fordult elő, hogy kilépett desktopra de ez elviselhető. -
goyo2 #5738 Ezeket próbáltad már? :
- spybot search & destroy
- Ad-aware
- spy cleaner
-
Kaziking #5737 hát ott akkor lehet hogy nem a gameval van a gond, én virusra gyanakodok, Blastworm (is) szokja ujrainditani a gépet. -
Lysandus #5736 Sziasztok!
Tudom, hogy már volt róla szó, de hál istennek olyan hosszú lett a topic, hogy nem emlékszem hol, így megkérdezem újra:
Az a gond, hogy időről-időre kilép a játék, és van amikor nemcsak a desktopra, hanem újra indítja magát a számítógépet is. Tud vki vmi megoldást? A Valen–féle patchekkel van 1.4-ig felnyomva a game. -
goyo2 #5735 Fullos Ody-val simán lenyomok egy fullos khaak szektort. M2-t M1-et is!!!
1 darabbal. -
kisviku #5734 A válaszom nemleges.
Sajnos nem lehet teljesen kiírtani őket, én próbáltam már mindennel.
Vannak szektorjaik, nagyon veszélyesek, majd ha lesz egy pár M2-esed akkor egyszerre beugorva érdemes körülnézni az Unknown Enemy Sectorokba, főleg ami a Khaak-oké.De addig ne nagyon menj, mert az Ő M2-esük sokkal erősebb, gyorsabb mint a tieid, fullra szerelve.
Én azt vettem észre, hogy hiába ugrottam nyolcadmagammal (8 db M2 hajó), mindent kiírtottam, de pár másodperc múlva "újratermelődtek", minden szar elpusztítása után is.
Tehát nem,nem lehet kiírtani őket.
Ha nyugodt szektorra vágysz és már felfedezted az egész univerzumot, akkor van a legeslegkeletibb részen, az utolsó Argon szektorokon túl Unknown Sector.Itt nincs semmi csak jó néhány nagy érctartalmú aszteroida, ami ugye egy jó kezdet egy saját szektor építésére. -
#5733 (Bocsi, megvan!) -
#5732 Az Ospreyt szívesen kipróbálnám, de nem találtam sehol a Teladiaknál olyan helyet, ahol kapható. Hol keressem? -
#5731 Meggyőztetek, Dragon-project törölve. Most egy Nemezisre gyúrok, mert közben megkedveltem a PSG-t, arra meg lehet olyat installálni (c:
A Khaak kiírtható valamikor, vagy a játék "végéig" mindig bejönnek meghalni? Mert kezd egy hangyányit unalmas lenni a lezúzásuk, de ha nem zúzom le őket, akkor ugye basztatják a szállítóhajóimat...
Ilyenre gondolok, hogy megfelelő tűzerővel lehet-e majd valami végleges megoldást alkalmazni ellenük? Mondjuk a sectorjuk teljes kisöprése...
-
goyo2 #5730 Igen, az jó lenne szerintem is. A kalózok nagyok gyengék. Jó lenne valakit ész nélkül irtani. Az is jó lenne ha építenének gyárakat is, amit én örömmel lezúznék. -
Kaziking #5729 na szoval szerintem ez már csalás, de mindekin ugy játszik ahogy neki jól esik, bár az tuti hogy vannak nagyon nagy aránytalanságok az M6 hajók között pl: a hydrára rakhattak volna még néhány csúzlit. Én mondjuk erősen hiányolok a kalózok részéröl M6 hajót, mer ha jó néhány szektor az ő fennhatóságok alatt áll, akkor igazán lehetne saját hajógyáruk meg hasonlók. Mondjuk nem lenne semmi ha a pirate szállítóhajókat 3-4 M6 kisérné. -
Doki171 #5728 Sziasztok.
Az M6 témához mondanék énis pár gondolatot.
Én Dragonnal nyomtam végig a gémet és iszonyt dúrva sztem. Bármit szétszedtem vele. APPC-t meg nemérdemes rakni rá mert az nemjó semmire.
Bekapcsolva a talon ship modot a Dragon már télleg halálos fegyver.
Sztem előtte is az de ettől +1 torony előre és 256 os max pajzs.
Ha jólszámolom 6 GPAC az igen ütős.
Ez az én véleményem. Az Oprey télleg király, persze.
-
Zombye #5727 Hmmm ez tényleg ötletes!
-
goyo2 #5726 Amugy én is eléggé hanyagolgatom, de ahogy szétnéztem az EGOSOFT fórumon, találtam egy tök jó scriptet.
Arra jó hogy megadhatsz egy állomást vagy hajót ahova az elfogott hajók abban a szektorban automatikusan bedokkolnak.
Addig fut a script, amig ki nem lépsz a a szektorból.
-
kisviku #5725 Hm,igen..egy jó ideje már szünet van nekem, habár ezt a szünetet nem kívánom sokaknak...
Nem, teljesen leálltam most róla.Addig nem foglalkozom vele, amíg meg nem jelenik a the return. -
#5724 Argon CENTAUR!!!
Nem tudod a nevét kisviku! Igencsak elkanászkodtál! Hétfő-kedd szünet, úgyhogy a hétvégén tessék játszani sokat! -
Zombye #5723 Boron hydrát se válassz!
-
kisviku #5722 Én is csak ezt tudom javasolni.
A Split Dragon nem nagy durranás, hiába lehet Alpha PPC-t pakolni rá.De az 1 darab 125 Mw-os pajzs...valljuk be, igencsak kevéske.
Én nagyon sokáig az Argon...mi a neve...már rég nem játszom vele, szóval az Argon M6-osával kerestem meg az M2-es Titánra valót.
De a döntés a Te kezedben van, csak ne a Dragon mellett dönts... -
Kaziking #5721 goyo megelözött :)) -
Kaziking #5720 nekem van dragonom, nemesisem, ospreyem, legjobban a teladi ospey jött be nekem igaz hogy lassu, de brutális a fegyverzete meg a pajzsa. Elöre hátra B PSG azzal elég hatékony, most én egy M2-re gyüjtök bérgyilok küldiket nyomatva, (5db M6 az Ospreynek 3-5 perc Wingman nélkül (a psg miatt nem is lehet mellette)) Xenon K kb 1 perc 1 sorozat első ágyukból, 1 a hátsokból, a következő ráfordulással már vége is( ha mégse akkor nekimegyek annyira tropa már ilyenkor) -
goyo2 #5719 Én M6 osztályú hajóból a Teladi Ospreyt ajánlom.
3 x 125MW shield
egy valag csúzli van rajt.
A raktere se rossz.
És a lényeg, hogy marha jól fordul minden irányban. -
#5718 Na ez tetszik, ez így nem csítelés. Itt olvastam valahol előrébb, hogy van olyan script, ami berak 999 millió creditet - na az ilyen szutyokságokra gondoltam (c:
Na akkor most már kéne egy útbaigazítás script ügyben (akár annyi, hogy hol olvassam el a teendőket...)
Milyen halyóval érdemes nyomatni? Beleuntam egy kicsit a Novába, elugrottam Splitekhez és vettem egy Dragon, mondván gyors, pofás, nagy. Csakhogy baromi nehéz vele lenyomni az ellent, hacsaknem nekimegyek jól, mert akkor aztán szétcsapja mint jégeső a kutyaszart.
(Egyéni szoc.problémám, hogy az új deszkámból - NF7 - kifelejtették a gameportot, így a régi kéjléc ment a levesbe, újat - USB-set - meg még nem vettem, mert most másra köll a péz.)
Tehát: milyen hajót vegyek?
-
goyo2 #5717 ha találsz letöltési helyet szólj lécci. -
Kaziking #5716 A screnshotok alapján szép, most szedek le egy trélert meg a demot, ha jobban van megirva mint az x2 lehet nekifogok :)) -
goyo2 #5715 BOCS AZ OFFÉRT:
1. Tud valaki homeworld 2 magyarhoz paccsot?
2. Ezt ismeri valaki? O.R.B. -
kisviku #5714 Figyu, ha már ennyire benne vagy a 3Dsmaxban, nem csinálnál valami fasza kis Lasertower-t? :) -
#5713 Na most megfogtál, mert így fejből a franc se tudja. Valen honlapjáról szedtem le, majd megmondom jövő hétre, hogy mi a neve. Lassan végzek a melóval, mindenkinek jó hétvégét. Meg remélem elolvad az összes hó! -
goyo2 #5712 Melyik Jump Drive scriptre gondolsz pontosan?
-
#5711 Nekemk lövi, mint a pics@ őket, csak úgy repkednek a darabjaik az űrben! Ha-ha. Azt hiszem, hogy hétvégén lazítok egy kicsit, hanyagolom a 3D-t, és játszok vele egy pár órácskát...Vágy pár napot! De senki nem tudná nekem megmondani, hogy hogyan kell használni a Jump Drive scriptet?
Naaaa. Valakiiii. Csak egy kicsit segítsetek. Nem kell sok, csak egy pici... -
Kaziking #5710 hmm nekem meg arra kéne valami hogy a "bérgyilkos" küldetéseknél ellenségnek jelölje a célpontokat, már csak azért mert igy a tornyokat is állithatom akármire nem lönek rájuk. oszt már kicsit macerás 5 m6-t lenyomni main lézerellel (vagy csak láma vagyok és valamit át kéne állitanom?) -
#5709 A scriptelés jó dolog. Szerintem ezt talán "házi patch"-nek is fel lehet fogni. Én csak trader scripteket használok, hogy ne menjenek felesleges köröket az eladóhajóim.
Ha már itt tartunk, akkor lenne egy kérdésem: van ugye egy olyan script, ami lehetövé teszi, hogy a beszerzö hajók használjanak JumpDrive-ot. Elindítom a scriptet, aztán nem vágom, hogy mit kell csinálnom. (Angol-ból nem vagyok valami profi...) Szóval van a hajón Jump Drive. Most akkor vennem kell bele Energy Cells-t, vagy nem. Vagy mindent magától csinál? Valaki segítsen már! Elkezdtem írtani a Splitek SPP-it, de csak annyira, hogy még mindig be tudjak dokkolni. Aztán növelem a reputációm, és újra egy SPP-t lövök szét. Azt akarom, hogy energiahiány legyen náluk, és a hajóim szállítsák nekik drágán az Energy-t. De a legközelebbi SPP-m 5 szektor távban van. Így mire odaér a hajóm, már régen kiszolgálta valami másik hajó...
Ez így nem jó. Kell egy Jump Drive script, leírással. Ti milyet használtok? Újra akarom kezdeni, X-Treme szinten, és így azért gyorsabb lenne. Ha lehet, akkor valaki magyarázza már el nekem, hogyan működik?!?! -
goyo2 #5708 Csá
Azért a scriptelést ne vesd el teljesen. Én csak olyan scriptet használok, amire rá lehet fogni hogy fejlesztés. Azaz megvan a korrekt ára, az anyagok nem mozognak ,,hipertérbe", szóval reális a működésük.
Pl. most olyan scriptet irtam, hogy egy megadott objektum köré kitelepít 8 darab lázertornyot. A lényeg hogy nem úgy hogy hopp egyszer csak ott van, hanem: A hajón ami telpíti, fent kell lenni a 8 darab lt-nek, minden telepítési pozicióhoz odamegy előbb, satubbi. Szerintem ez nem csalás csak automatizálás.
És az automatizáláson van a hangsúj.
-
#5707 Jaja. 1.4, régi harcostársam, Goyo2 segítségével (c:
Mondjuk a scriptekbe nem kezdtem belemászni, mert határozottan csítelés-szaga van a dolognak. Az meg vérciki lenne - többszáz űrben töltött óra után.
-
#5706 És felpeccselted a játékot? Nem árt. Valen honlapján megtalálsz minden fontos dolgot a játékkal kapcsolatban. Táblázatok, adatok, Patch-ek, crack, szóval minden! -
#5705 Köszi, csak tudni akartam, merő kiváncsiságból.
A szabad játékot várom, mert azt szoktam meg az X-Tension-ben...
Akkor kezdődik a gyöngyélet az ilyen vén űrcsavargók számára.
A játék grafikus motorjának igazán baszhatnának valamit a fejvesztők, mert nonszensz, hogy egy király vason is szaggat. Az elődben akárhány űrjármű gyepálhatta egymást, nem volt ilyen hiba, és grafikailag alig van lényeges eltérés a két verzió között. Pedig az X-Tension egy komolyabb PIII-ason elment gond nélkül anno... (És micsoda szar VGA kareszokkal!)
-
#5704 Ez már a vége. Nem lesz több küldetésed. Innentől kezdve a fantáziádra van bízva a játék. Én azt tűztem ki célul,hogy minden hajótípusból, és gyárból legyen legalább egy darab. Ez még nem sikerült, pedig nem ma kezdtem. Mondjuk ez azért van, mert most a Splitek kiírtásán dolgozom. Hadseregem van már hozzá, csak annyira belassul a gépem csata közben, hogy elmehetek kávézni is két frame között... -
#5703 Köszi, prószálom.
És bocs, hogy nem olvastam végig m i n d az 5K hozzászólást (bár nagyon sokat közűlük azért igen).
Még egy kérdés, csak úgy kiváncsiságból: ez a rész körülbelül hol lehet a kerettörténet sorában? Közepefelé? Végefelé?