6542
  • Zombye
    Nos, előrendeltem "manuális pénzátutalással". azaz, adtak egy bankszámlaszámot, amire át kell utalnom a 44 euró 95 centet, meg kaptam egy tranzakciószámot, amit a nevemmel együtt oda kell majd biggyesztenem az átutaláskor.

Pénzem sajnos csak november elején lesz, de ha minden jól megy akko rnovember közepén már jácchatok is.

Hehe. Most lehet, hogy egy kicsit naív voltam?

• Zombye
    Mindegy, ha kirúgnak legalább lesz időm játszani a gémmel.
  • Zombye
    Bamm, mingyá mennem kell melóba, de azért ezt még megkérdezem.

Két féle rendelési elehetőség (fizetési alternatíva
    1. Confirm and pay with crdditcard,
    2. Pay manually by transferring money. (Prepayment, ONLY IN EU).

Ez az átutalásos dolog érdekelne, mert nékem nincs domború kártyám. szerintetek megéri csinálni egy euró számlát, és onnan átutalni? (gondolom ezt jelenti a II. pont.)

Ja, állítólag németországon kívülre légipostával küldik. csomagolással együtt, 44.95 Euró.

PLEASE HELP! nem szeretnék lekésni arról a jó kis novelláskötetről.

BAMMEG ELKÉSEK!!!

• Zombye
    Hölgyek/Ura, lehet előrendelni.
  • kisviku
    Talán már nem ennyire borzasztó a helyzet...
    Azért eltelt egy jó néhány hónap, remélem fejlődtünk azóta... :)
  • Kaziking
    az x2 alapján szerintem ez se lessz kapható nálunk. bááááár
  • Zombye
    Háát ez igaz, bár én szegény kisviku példájából kiindulva igencsak félek neten keresztül rendelni. Amit ő szívott, míg megkapta az X2 példányát, hát az nem volt mindennapi. Bár most, hogy júniós tagok vagyunk talán segít valamit, de én akkor is jobban örülnék, ha egy haza iboltban tudnám beszerezni a gémet.
  • Arden
    Üdv
    Az egosofton azt irják hogy hamarossan elő lehet rendelni a x3:reuniont.
    :-)
  • goyo2
    Nem lehet hogy egy Direct Media-t kellene telepítened?
  • HunyiHG
    Hello!
    Egy-két problémám adódott, csak nekem a hanggal van a gond. Az effekteken kívül semmilyen hangot nem játszik le a játék, ha valaki tudna adni egy jó tippet, hogy mitől azt megköszönném..
    A másik dolog az pedig az intró amit nem hajlandó lejátszani, de ha tovább léptetem és a menüből indítom el akkor lejátsza, de ezt is hangok nélkül (kivéve a zaj)..
    Várom az ötleteket.. :)
  • Roger6
    Ok, ezermillió thanks, így már m?ködik! De attól félek, hogy mostantól ismét nem fogok sokat aludni... :)
  • Valen
    Próbáld meg valamely Omega driver, az hátha jó:

Omega Driver Homepage
  • Roger6
    Te Valen!

Lehet, hogy láma vagyok, de csak a legújabbat találom. Véletlenül nem tudsz nekem valami linket dobni? Azt megköszönném!
  • Roger6
    Tehát ne a legújabb drivert tegyem fel, hanem az egyel azelőttit? Megprószálom. És nincs húzva sem a gép, sem a kártya, mert még véletlenül sem akarom, hogy valami elszálljon! Akkor köszönöm a tanácsot, és megpróbálok mindent, hogy elfusson a játék! :)
  • Valen
    a legújabb verzió elötti video driver, s lehetőleg ne húzd (ne tuningold) se a procit, se a videókártyát, de a ramot se.
  • Roger6
    HELP WANTED!

Sziasztok X2-esek!

Lenne egy kis problémám! Szóval lecseréltem a videókártyámat. Eddig Nvidia, meg MSI, meg minden, most meg vettem egy ATI Sapphire 9600XT 128MB-os kártyát. Feltetlepítem a gammát, aztán 1.2-es patch, rá meg az 1.4-es patch. A játék behozza az első menüt, ahol beállítom,hogy minden alap legyen. 640x480-as felbontás, semmi extra grafika. Aztán nyomom, hogy play. Bejön az EGOSOFT logó, aztán kakukk, dob az asztalra. Szerintetek mi lehet a probléma? Feltettem úgy is, hogy 1.2, aztán 1.3, és végül az 1.4-es crackelt patch, de semmi. Patch nélkül nem próbáltam, de az csak a legvégső megoldás lesz majd. Mi lehet a baj? Szerezzek új drivert a vidikártyához? De elég új az, amit adtak hozzá. Ja, fontos: nincs húzva sem a gépem, sem a videókártyám, minden teljesen alap beállításokkal m?ködik. Nagyon szeretnék már végre újra játszani, és írtani a Xenonokat, meg a Khaakokat! Naon hiányzik...

Kérlek titeket, aki tud, az írjon nekem ide valami javaslatot, ötletet, hogy mi lehet a hiba, mivel tudnám megjavítania a dolgot. Nagyon kellene...

Előre is köszönöm a segítséget!
  • Wilson
    Ha valakinek kellenek az új signed scriptek az ezen a cimen megtalálhatja.
    http://elite.at.tut.by/sc.html
  • Kaziking
    hmmm az egosoft lapján a screenshotok közt egész érdekes képek is vannak.
    egy bolygo (vagy valami ratyi csillag) körül egy gyürű (mi lehet??), valamilyen épitmény, és valaki (valami) támadja a bolygót.
  • lammaer
    Na ja, a kiváncsiság nagy úr :)
  • Kaziking
    nekem megérte, le is tölthettem volna ha akarom, de sajnáltam a gyári cd-t (föleg hogy dunsztom nincs mitöl halt meg) és kiváncsi voltam, működik-e a dolog.
  • lammaer
    Biztos megér egy ezrest a polirozgatás? Ennyiért röhögve megkapod már a tescoban is :)
  • Kaziking
    Haegemonia gyári cd-t 1k Ft-ért felpolírozták (én is csak lestem mikor halottam) és tökéletesen mükszik :)
  • Kaziking
    váltottam A64-re, ezen már egész szépen kocog a game, bár még itt is diázik néha.
  • Zombye
    Hínnye, de rég írtunk már.

Mostantól minden nap, egészen a x3 megjelenéséig, egy új Scree shot kerül fel az egosoft "képgalériájába".

Nem túl nagy válltozás, én egy demonak jobban örülnék, dehát ez van.
  • kisviku
    Ez igaz.
    Az a gáz, hogy szar lett az engine és teljesen mindegy, hogy milyen géped volt/van.
    Nálam viszonyslag jól futott...egy darabig.De már nem játszom vele hónapok óta.
    Majd az újjal.
  • kisviku
    Ez tényleg csúnya volt.
    Itt mi normális hangon beszélünk egymással.
  • goyo2
    Én meg attól vagyok kiakadva, hogy lassú az x2.

Mivel ugyse adnak ki semmit az x2-höz, gondoltam kicsit feldobom a játékot, hogy felállítok egy bazi nagy flottát, és legyűrök mindenkit. De ha kicsit több hajó van egy szektorban marhára lelassul az egész. Szinte diafilm. Az a baj, hogy egy új videjókártya se segítene sokat. Az x-tensionban ilyenre ne emléxem.

• Kaziking
    Vazze akartam kicsit nosztalgiázni, mondom felrakom a Haegemoniát, pf galyra ment a gyári cd-m van egy nagy pötty rajta (de mi a ráktól??), pedig a tokjából vettem ki, lehet inkább visszarakom az X2-t
  • Kaziking
    Vilike menj te a @@@@@@@!
  • goyo2
    Amugy bocs a reklámért, de amint olvastam, hogy elképzelhető hogy videjókártyát kell venni az x3 miatt, esetleg segitség a listatagoknak, hogy olcsóbban jutnak hozzá. Jó szöveg mi?
    Ja, esetleg kedvezmény a listatagoknak.
    Na jó abbahagyom.
  • Roger6
    Igen, egy kicsit visszafoghatnád magad vilmoska!
  • goyo2
    Ha moderátor vagy, vagy ilyesmi, akkor töröld az üzenetem, és normálisan beszélj, ha meg nem (úgy látom most először irsz a x2 - the threat fórumba) akkor meg ne gyere ide ugatni.
  • vilmoska
    takaroggyá má
  • goyo2
    Csak tájékoztatni szeretném a jónépet, hogy van egy webáruházam. Sokminden olyan jó ár szerintem, hogy még postán is érdemes rendelni. :-) Vegyetek sokmindent, mert sose leszek gazdag. :-)

Technofil-e Bt.
  • Kaziking
    Csatlakozom az elöttem szólóhoz! szakadjon el a géptől mindenki és menjen el nyaralni!! (ha már én nem tudok)
  • kisviku
    Hosszas várakozás után én is hozzászólnék.
    Szerintem is kamu, de nem hiszem.A téli játékdömpingre sokak megjelentetnek sokmindent, így ez alól az Egosoft sem lesz kivétel.Karácsony előtt minden sza*t eladnak, tudjátok.
    A másik, az igaz, hogy általában az emberek nyáron mennek nyaralni, aztán ősszel jön a visszatérés a munkahelyre, de ezt sem tudhatjuk pontosan.
    Majd elválik, szokták mondani...
    A trailer nem rossz, én is kíváncsi leszek a videókártyára ami elbírja, de PC-n megszokhattuk már, hogy mindig valami cutscene-ből avagy renderelt dologból lopnak ki egy-egy részletet, hogy ámuljon a jónép.
    Azért remélem nem kell majd egy újabb mega-giga Geforce 9 vagy 10 vagy 20 hozzá...

Más.Előrendelésről még szó sincs, tehát semmilyen alapon sem tudnám megkérdezni, mikor érkezik szerény hajlékomba.Bár kétszer is meggondolom az online rendelést, ismervén az X2-es történetet :)
    Most csak annyit tudunk tenni, hogy várunk és nyaralunk kedves barátaim.
    Ehhez kívánok mindenkinek kellemes nyaralást és jó pihenést!
  • [Jakuza]
    Szvsz meg iden sem lesz ez kesz, nemhogy karacsonyra.
  • Zombye
    Pedig aztat mondák, hogy 2005 Q3!!! az pedig szeptemberben lejár!!!

Hüppp Hüppp
  • Zombye
    Ez sajnos könnyen elképzelhető.
  • goyo2
    Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy karácsony előtt ne sokat várjunk. Azt irják, hogy a videjóval a grafikai képességeket akarták bemutatni. Szerintem a hajók még kész sincsenek.