X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Köszi... már emlékszem erre a játékra, a régi gépemen fent volt a demója. Játszottam vele elég sokat és akkoriban nagyon bejött <#vigyor2>#vigyor2>
Az emberi hülyeség határtalan...
Szal. Van vagy 100+ ûrszektor, ezek nagy része ûrállomásokkal van tele. Ezek az ûrállomások valamilyen nyersanyagból valamilyen terméket állítanak elõ. Ez lehet félkész termék, ami csak egy másik gyár nyersanyaga(pl kajafélék, fûszer, ruha, számítógép, kábítószer, stb.) vagy közvetlenül hajóra szerelhetõ cucc, (pl rakéta, lézer, pajzs, stb.). Minden gyárnak megvan a maga kis flottája(néhány vadász, védelemre, meg pár teherhajó) , ami a beszerzéseit látja el, illetve a készterméket viszi eladni. Ezek azok az ûrhajók, amiket össze-vissza röpködni látsz. Na, ebben a kis világban kell(na jó, senki nem kényszerít, de célszerû) egy saját kft.-t összehozni. Vagy császárságot, ízlés szerint.... 😊
Csak mert egyszer helyhiány közepette hülye voltam, és nem a bin/cue változatot, hanem a CloneCDst gyaktam le... Azóta nem nagyon építgettem a birodalmam... 😞
Régi game (2000) de azt olvastam róla hogy online game, bazi nagy galaxissal. Ez igaz?
Igazándiból nekem olyasmi ûrtéma tetszene amit a Starcontrol 2 óta nem találok. diplomácia, népek, életformák után kutatás stb...
Nem is volt ilyen azóta ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Aztan nehany honap elteltevel mar azt mondtak, hogy megsem az lesz, mert kulon futatnak egy masik projectet, ami az X2 Online Universe nevet fogja viselni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Persze, ha az Xnek a gazdasági rendszere fogott meg, azzal is kezdheted...
Mondjuk én nem örülnék neki, ha csak online multiplayer lenne a következõ rész - ha egyáltalán lesz -, mert igazából nincs kedvem egy játékért 10k-t kiadni, aztán meg havonta még 4-5k hogy játszhassak egyáltalán vele... és nem hiszem hogy vki is indítana saját szervert a "biztonsági másolattal" rendelkezõk részére...
Egyébként kiváncsian várom, hogy mi lesz belõle. Más: nem tudod honnan lehetne megszerezni a btf-t meg az x-tension-t?
Nem játszottam még ûr játékkal. Érdemes az X2-vel kezdeni ? Havernál láttam... elég hangulatosnak tûnt.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Az X2 is ugy indult, hogy semmi koze sincsen a single playhez, legalabbis azt allitottak, hogy online jatek lesz az X2.
Ennek ellenere meg multiplay sincs benne.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Jah egyébként nem sikerült rájönnöm hogyan kell kibékülni a mocsok splittel, ezért leszedtem egy scriptet hozzá... <#kacsint>#kacsint>
Ha nem lesz kompatibilis a savegame, márpedig szerintem nem, kkor sajna elõrõl az egészet.Nagy kiba*ás, de ez van.Persze akkor, ha így lesz.
Jó,a vizuális effektekrõl, meg a sok szokásos dumáról annyit, hogy ezt csinálja minden cég, szebb, jobb, gyorsabb,risza,rizsa,rizsa...
én nem várom ezt, persze nem utasítom el, így is egy zseniális játékot alkottak, csak a vége egy kicsit unalmas lett.
Ahhoz tiszta csodtomeg az Egosoft.
Inkabb felejtsek el es csinaljanak hozza, egy jo kis multiplayer funkciot. Kutyanak nem kell a DX9 vizualis omlenges.
Ugye nem?....
Mert ha igen,...
Akkor én................
Asszem várhatunk még egy pár évet.Tudtam, éreztem, hogy valami gáz van.Mindig ez van. Minden nagyobb címnél.
Csak akkor minek fejlesztik, ha inkább új részt akarnak?
!!!FRISS HÍREK!!!
Leállították az X2:The Return fejlesztését!
Helyette lesz X3:Reunion, mely egy teljesen új rész lesz, új dizájn, stb,stb, rizsa...
Ha jól veszem ki, akkor az a lényeg, hogy az amúgyi s telezsúfolt X2-t nem akarták egy még jobban, még zsúfoltabb kiegészítõvel kiadni, hanem inkább egy új rész fejlesztésébe fogtak.
Mer, hogy Õk annyi ötletet, gondolatot,stb kaptak a játék szerelmeseitõl meg annyi mindent találtak még ki saját maguk is, hogy nem egy zsúfolt, tömény kiegészítõt csinálnak, hanem egy 3 részt.
A szokásos rizsa, hogy: új engine,még szebb vizuális megoldások, még jobb DirectX 9 kihasználás, bla,bla,bla, meg összetettebb gazdasági rendszer, stb olvasható az itten beszúrt angol szövegben (aki nem érti,annak fordítjuk) :
"EGOSOFT today announces the beginning of a new era for the X series of space combat/trading games. The planned expansion for the award winning PC CDROM title, X²: THE THREAT known as X²: THE RETURN has been cancelled. The essence of the expansion pack has been used to give birth to the next generation of X game, in the form of X³: REUNION, the first multi format product, set in the X universe.
During the creation of X²: THE RETURN, it became apparent to EGOSOFT that the expansion pack had taken on a life of its own. With so many ideas from the fan community, waiting to be implemented into an already crowded expansion game and development of the X³ engine moving at a rapid pace behind the scenes, the conception of a full, stand alone game became the logical choice.
X³: REUNION utilises a new generation game engine, developed to immerse the player into the most realistic, living universe, ever experienced. Extensive development has gone into the X³ engine, making full use of DirectX 9 technology, to create dramatic visual effects and stunningly realistic starships. The economy model in X³: REUNION is more complex than any previous X game. Coupled with the massively enhanced A.L. (Artificial Life) system, X³: REUNION will present players with an ever changing, evolving universe; where a player’s actions really can shape the future of the universe. Community involvement has been extensive, throughout the development process and the launch of X³: REUNION will see many innovative fan creations in the final retail game. X³: REUNION will also be the first chance for players to experience the thrills of deep space trading on a format other than PC, with the launch of a console version (TBA).
“X³: REUNION will see another huge leap in the evolution of space trading games” said Bernd Lehahn, CEO EGOSOFT. “The decision to bring X³ forward, allows for many community ideas to be implemented. X² set a bench mark to be beaten. X³: REUNION will surpass this in every way possible.”
Quotes from the developer community:
"The transition from X2 - The Return to X3 could not have come at a better time for Egosoft. Allowing us to fully realise both our own dreams of the X universe, as well as giving those who matter to us the most, our players, the chance to see X as it was truly meant to be. It's been a long journey, truly wondrous in its nature, but finally, the beginning has come an end. It's time to show the world OUR world. It's time to show you X3!" - Ivan Tefalco
"What Egosoft has shown here is that their ideas and concepts were much too large to fit into a mere "expansion pack". Only a full out game could quench the thirst of their fans and the developers themselves. I think this is a brilliant move by Egosoft. This game journeys down new roads and takes steps in new directions- and is truly massive- only a sequel could do the job." - Tristan D. Fisher
“The plot is so much bigger, with so much more going on, that it's like a feature film... with X2 like a trailer.” - Brian Ronald
csoda tortent es elindult a joyyal az x2 😊)
igazan allat igy jatszani.
es meg billentyuzet se kell, lehet mindent joyrol csinalni.
5 honap utan ujra belevetem magam a jatekba 😊)
amugy tenyleg szar hogy toroltek a the return-t... igy lesz belole online bizbasz. es nekem ugy tunik a szovegbol, hogy only online...
Hogyan lehet kibékülni a splittel?
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Most akkó mi lesz? kezdhetem elõrõl az egészet?
Ez azt jelenti, hamarosan kész a kiegészítõ...
vetetm egy genius maxfighter joy-t, de az x2 nem szereti vagy mi.
amiota beallitottam, hogy hasznalja, mar infdulasnal kilep a fomenuig sem jutok el.
valami neaudio.ax-re hivatkozik...
valakinek van valami otlete? en mar kiprobaltam mindent mai szembe jutott...
Tök egyszerûen. turret parancs: attack my target. Szemben nekimész, picit oldalról kapod el. Amikor lõtávba ér akkor megálsz. 5-10 másodperc az egész. A shield ritkán megy 3/4 alá.