6542
-
#46 JUUUUUUUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!! Én is szedeeeeemm! Sajna fizetős FTP, így nem tudok címmel szolgálni!:( -
#45 Én már szedem.... http://www.smsweb.hu/rescuewarezteam/ -
#44 NEW: (15/Nov/2003): Australian version of X² has GONE GOLD!
(05/Nov/2003): North American version of X² has GONE GOLD!
Ez mit jelent???
-
#43 Ezt hol olvastad?? -
MrTressy #41 jeeeeeeeeeeeeeeeee -
#40 Hoppá megjelenet -
#39 Állítólag istencsázsár lesz ez a game, hasonló egy kicsit a Frelancer-hez csak sokkal nagyobb és élőbb univerzum, és akár űrbázist is építhetünk sőt csatahajót is vehetünk. Elvileg már megjelent, csak úgylátszik nehezen törik fel. -
gonosz #38 mivan ezzel a jatekkal 1000 eve gold es meg sehol? -
#37 Nem tud vki egy angol Xtension lelőhelyet? -
#36 Fenébe csináljanak már vmit mert megesz a fene, annyira várom. :-) -
#35 Csak kamuznak. NFOrce és a hivatalos oldal szerint sincs még kint. Csak egy rolling demot lehet leszedni a hivatalos oldalról. -
#34 No? Mi van???
Én is el akarok akadni!!!! -
#33 MIII????!!!!!
Ne idegesítsetek!! Az X2 The Threat-tel nyomjátok???????????
Meséljetek már milyen??!!!
Honnan lehet leszedni?!!!!! -
gonosz #32 mar reg jatszunk vele, de sajna mindenki ugyanott akadt el, ezert ult le egy picit a topic. -
#31 Na, mi van???
Semmi infó??? -
#30 Aranyon vaaaan???!!!!
HOL??? KELL KELL KELL KELL!!!
Próbálta már valaki??? Tapasztalat? Info? -
#29 Nekem fagy az 1 (a BTF és a Tension is), amikor a COMM panel megnyílik... Egész előtte semmi gáz, de akkor bebugzik a hang, ismétli magát, mintha megakadt volna a tű és freeze-el a game. Másnak nem volt ilyen problémája?
Hivatalos fórumon is érdeklődök, remélem valaki csak tud vmi helpet. Ja, fel van peccselve ezerrel, meg egy csomó trükköt kipróbáltam már (speech file wav-be konvertálása, meg ilyenek) de nem segített semmi. :( -
#28 Naaaaa!!!
Törjék már fel!!!
Keeeeeeeell!!!!! -
MrTressy #27 hát most x sorozatról volt szó nem az everöl ha jól olvasom a topic szövegét... -
#25 Feltörhetnék már, mert nagyon nyomatnám! :-))) -
#24 Kíváncsi leszek a megvalósításra. Kár, hogy én ezt nem tudom majd kipróbálni. :( -
MrTressy #23 lesz olyan is x-online lesz a neve az lesz a következö rész az x sorozatban -
MrTressy #22 amúgy 5000 pénzért egész faxa joyokat lehet kapni a media marktban -
#21 Legjobb lenne egy olyan játékot csinálni ebben a stílusban, hogy van 2-3 főbb szál amik a player döntésétől függően befolyásolhatják a történetet, meg lenne rengeteg érdekesebb küldetés de ha valaki megcsinálná a főszálat akkor tudná folytatni a játékot és még akkor is lenne benne újdonság.
De tudom, hogy ezt szinte lehetetlen megoldani, mivel hiába tesznek bele rengeteg fajta űrhajót meg küldetést, amint valaki mesgzerzi mindenből a legjobbat, unalmassá válik neki a játék.
A sok érdekes küldetést is nehéz megvalósítani mert lehet pár új ötlet de ha azt többször ellövik akkor az is unalmas lehet és sok helyen leragadnak a "menj ide, pusztítsd el" típusú küldetéseknél.
A legjobb megoldás talán egy online játék megalkotása lenne ahol a játékosok alakíthanták a történetet tetszés szerint és a programozók ennek függvényében alakítgatnák a játékot folyamatosan. De sajnos itt mo.-on sokaknak nincs lehetősége ilyen játékokkal játszani (pl. nekem sem lesz szerintem az elkövetkező 10 évben) az egyik, hogy ez havonta pénzbe kerülne gondolom, a másik meg hogy a sokat hirdetett adsl meg kábelnetes cégek hirdethetik az 50%-nál nagyobb lefedettségeket a tény az, hogy a 15000 lakosnál kisebb településeken még jó darabig álom marad az ilyen elérés nem beszélve pár nagyobb város városrészeitől is.
Hopp, kicsit elkalandoztam. :) -
MrTressy #20 hát pedig a az xtension fö filingje az hogy szimulátor és nincsen elkefélve egy árkádos irányitással... -
#19 Szvsz a legjobb joy-nélküli irányítás eddig, amit láttam. Nekem nagyon bejött. Gyakorlatilag ugyanazokat a manővereket végre tudtam hajtani vele, mint hajdan C64-en a joyvezérelt "szimulátoroknál".
Meg most valahogy nincs kedvem X ezer pénzért venni egy joysticket is. :( -
MrTressy #18 nagyon remélem hogy nem freelancer irányitás sukka.. -
#17 A Freelancer-ben, ha a fő vonalon haladtál, akkor iszonyat nagy élmény volt a játék. Viszont ha letértél az ösvényről... Vol benne sok elrejtett cucc meg minden, de valamiért olyan sivár volt. -
#16 Remélem átveszik a Freelancer egérvezérelt repülés technikáját. Az nagyon bejött... Meg nincs tisztességes joyom sem. -
#15 ARANYBA MENT!!!
:DDDDDDDDDDDDDD -
#14 Jaj! Jól olvastam, hogy csak jövőre jelenik meg?????!!!!! -
#12 Még a CD-Galaxisban is meg lehetett rendelni , csak a 1.5-nek tekintett verziót , az X-Tension-t nem hozták be az országba ... az egyik nagy kedvencem volt mindkét játék . -
#11 Fura, mert én annó a Metróban vettem. Csak sajna az Xtensiont nem hozták be. :((( -
ShaiHulud #10 " Set release in November 2003, X² - The Threat is developed by Egosoft and is the next evolution in space combat simulation." -
Nonoo #9 Nem tudom hogy ki játszott az első résszel, de az nagyon ott volt a szeren. Csak sehogy nem akartak belőle eredetit hozni a mi kis országunkba pedig németek csinálják. -
#8 Van már valami konkrét időpont a megjelenésre? -
#7 Létezik, hogy a hajó vagy állomás belsejében is lehet majd közlekedni??? Mint ha a videóban így lett volna....
Mert az nagyon RULEZ lenne!!!!! -
#5 A Freelancer-ben volt pár csalódás de ez sokkal ígéretesebbnek látszik. Majd meglátjuk. -
#4 Azért láttam már szebbet is, de nem rossz.
Viszont nézd meg a Gun Metal demóját, ha igazán szépet akarsz látni, bár az is igaz, hogy az nem az űrben játszódik.
-
#3 Megnéztem a demót vagy 4-szer! Szerintem, ha a játék is ilyen lesz, akkor ez lesz az Év játéka....:)
Egyszerűen gyönyörű....