16931
-
#2356 de mi a szám címe? nem tudod? mert az előadót én is tudom, címet nem. -
zenemano #2355 Át lett fésülve a net! A Prison Break stúdiója megígérte, hogy a két legkeresettebb zene a "Willing To Die" és a "This Is War" rajta lesz a film hivatalos OST (Original Soundtrack) CD-jén. Addig meg hallgassátok a fél perces részletet, jobbat nem tudok... -
csabiks #2354 Ha a keresésbe beírod hogy : Willing , akkor előjön egy zene hallgasd meg , nah nekem az a zene kell , nemtom az előadóját -
#2353 valami gabry ponte mixre gondolok... : \ de nem 100... -
#2352 ja gondolom o-zone, de mi a szám címe? -
#2351 mi a címe annak a számnak, és ki az előadója, ami a VIDEO alatt megy? -
Csaby89 #2350 Hello. Mi ennek a zenének a címe? A felvétel elég gyenge de azért hallhato a http://csaby-ftp.atw.hu/reszlet.mp3
Köszi -
zenemano #2349 Hát pl. mi volna ha beírnád a drága googléba az egyik előadót és a számcímet???
Azt hittem tudsz valamit kezdeni az infókkal, amit adtam... :) Ne keseríts el :)
Na hajrá! -
n2 #2348 Ok, rendben, már elnyogszok, de azért azt még áruld el, hogy honnan szerezted, azt a fél percet. :P :)
-
#2347 Köszönöm, Testvér ;-) -
csabiks #2346 MI ennek a címe? alég lenne az is ha vki mondana nekem ilyen tipusú zenéket! -
#2345 Mama Cass Elliot - Make Your Own Kind of Music -
eric181 #2344 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni 3 számcím meghatározásában :)
Íme a feladványok:
http://n0th1ng.uw.hu/jegyzet01.mp3
http://n0th1ng.uw.hu/jegyzet02.mp3
http://n0th1ng.uw.hu/jegyzet03.mp3
Elég rossz a minőség, telefon hangjegyzettel lett rögzítve, de remélem azért aki ismeri a számokat az így is felismeri :)
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
#2343 ehh thx :D -
#2342 Infernal - From paris to berlin -
#2341 Mi ennek a számnak a cime?
thx -
zenemano #2340 Ehh azt hittem, most kicsit megnyugszol:) Ilyen progi lehet hogy van milliókért, stúdiókban... de elég macerás ügy kiszedni bármit is filmekből... A filmben is elvileg ismétlődik ez a kis részlet, amit adtam. Ez amolyan kis hangulat zene, mikor egy adott történéshez valami hangulatfokozó (hangulat meghatározó) zenét készítenek. Sokszor fél vagy 1 perces zenék ezek, NEM TÖBB!!!!!!!!!!!!!!
Emlékezz a Benny Hillre, annak is van az a kis jellegzetes "kergetős" zenéje, az is egy kis részlet ismétléséből komponált hangulatfokozó zene. A focis klippekhez is szoktak ilyen kis zenei betéteket használni. Ezek a zenék általában rövidek és szinte soha nem kerülnek kereskedelmi forgalomba, mert egy cég elkészítteti (profi zeneszerzőkkel, pl.: Matthew Corbett & Mike Wilkie) és bérbe (sok sok pénzért!!!) kiadják stúdióknak, TV-seknek, filmeseknek, stb...
És ha nagy szerencséje van az embernek, akkor néha egy két ember kiszivárogtat egy-két ilyen zenét pult alatt és lehet a neten valahova felkerül...
Az idő nagy segítség tud lenni olykor.... érdemes várni biz. dolgokra.
Fél éven belül lehet felkerül a teljes változat. A kérdés csak az, mennyire leszel résen, hogy rábukkanj ;) -
404error #2339 bcdc++ vagy cabos :P -
Nitrous Express #2338 hali
valaki meg tudná mondani,hogy bon jovi - everyday című számának a jó minőségű verzióját honnan lehet leszedni?
mindenhol ilyen recsegős szar van fent -
n2 #2337 Ja...ezt a 30 mp-et hol találtad, mert tényleg nincs sehol. -
n2 #2336 Köszönöm szépen ezt a 30 mp-s részletet.
Több hónapos fáradozás után, már-már győzelemnek ér föl ez a 30 mp. :)
Esetleg még nem tudsz egy olyan hangszerkesztő progit, amivel ki tudom vágni a filmből /a film dvd-be van meg/ az 54 mp-s "számot", és a progi kiszűrné a háttérzajokat?
Talán ezt még lehetne csinálni. -
zenemano #2335 Amíg nem találsz jobbat, addig szopogasd ezt:
Matthew Corbett & Mike Wilkie - Say Party (30mp)
Ja és ne nekem köszönd hanem a kis japán v. kínai cuncimókusoknak, akik eldugták a neten ezt a "focis" aláfestő zenét... legalábbis erre használták fel, ha jól sejtem.
...tudom nem cd minőségű, de fogózkodj meg, mert ez már egy általam (fel)javított verzió... ennyire futotta.... -
zenemano #2334 Hát ehez csak azt tudom mondani, jól kifogtad ezt a számot... nem adták ki hivatalosan semmilyen audio formában...
"Say Party"
(Matthew Corbett / Mike Wilkie)
(c) Illustration musicale/Brutton Music
With Courtesy of Koka Media -
n2 #2333 Hello.
Először is kösz.
A két szám, ami nem szerepel a hivatalos filmzenén, sajna azok sem azok, amit keresek.
A minősége meg sajna a filmben sem a legjobb, mert a háttérzajok alaposan elnyomják/főz az ipse, csöng a telefonja, utána meg beszél telefonon/ tehát sokkal jobbat nem tudok kihozni belőle.
Viszont, amit adtál linkcímet, ott a számcímek alatt lehet kérdezni, és más is kereste a számot, kérdezte a címét:
"Q: What is the name of the song playing on the radio when Frank's friend is cooking in the kitchen? (from Razor in Texas)
A: I suspect it's a song called "Say Party" although I don't know the performer."
És itt ő azt a válasz kapta, hogy azt sejtik, hogy a szám címe:"Say party", viszont az előadóját nem tudják.
"Say party" számcímre sem ugrik neked vmi be?
Kerestem, de ilyen számcímet nem találtam. -
#2332 Mesterek, mi az a szám, ami a Lostban megy, és az a buggyant "testvér" hallgatja, aki elfogta Jacket és Locke-ot ? -
#2331 Slim slam slum - Fernando-tricket című számnak a 80-as évekbeli forrását keresem. -
zenemano #2330 Ha lesz rá módod, próbáld meg felvenni a részletet jobb minőségben (ha a film dvd, avi vagy más formátumu, akkor használd az XP hangrögzítőjét: %SystemRoot%\System32\sndrec32.exe ez ha jól van beállítva akkor tudsz vele felvenni hangot a filmből wavba, aztán konvertálsz mp3ba és feltöltöd).
Meg itt van egy kis plussz infó hátha segít a felderítésben (van két szám, ami nincs rajta a hivatalos OST-n, hátha ezek közül kerül ki a megoldás).
Mást most nem nagyon tudok tenni, de fülelem a részletet, hátha beugrik mi lehet benne.
Gúd Lák! -
n2 #2329 Törölték az első linkemet,itt az új.
Szóval, aki tudja a címet, kérem ossza meg velem is.
Előre is kösz. -
#2328 Igazán nincs mit. Én nem sörözöm, de egy jó pizzára vevő vagyok. :) -
#2327 #2326; #2325 : Nagyon szépen köszönöm. Meghívnálak titeket egy sörre olyan hálás vagyok. :) [örül mint majom a farkának] Még1* nagyon szépen köszönöm.
Kisgyerek mód off de most muszály volt :) -
#2326 Jah, Karányi 'I may be your star' c. száma asszem. -
#2325 ha jól emlékszem valami karányi vagy mifene -
#2324 fú ezt már láttam tvben -
#2323 Hali!
Ennek a számnak a címét és az előadóját szeretném megtudni.
Nem a legjobb minőség de aki ismeri az sztem tudni fogja melyik szám.
431 kb
Itt a link -
n2 #2322 Hali Zenemanó.
Pár héttel ezelőtt kerestem itt egy szám címet /annak a számnak a címét, amivel az rtl reklámozta a foci vb-t/. Akkor sajna nem tudtunk rájönni. Azóta írtam az rtl-nek is, sajna nem válaszoltak. Most viszont nem rég láttam a Szállító 2 c. filmet, és abban is felcsendül a nóta, amit keresek. Megszereztem az egész film zenéjét a filmnek, de sajna nem volt benne. Kivágtam 1 percet a filmből amikor szól a zene, aminek a címét keresem.Innen letölthető, 450 kb./Sajna nem a legjobb minőség, meg néha beszélnek is benne, de remélem aki tudja a címét, felismeri/.
Ha vki tudja ennek a számnak a címét, az jelezze kérem, mert nagyon fontos lenne.
Előre is köszönöm. -
zimzumm #2321 amelyikben minden be van csomagolva -
zimzumm #2320 hi all!
Nem tudja vki mi a címe a most menő, Visa reklám alatt szóló znének? Ja meg előadó is kéne!
bájall -
sungsam #2319 Hello all.
A nyáron Clubbokban és a helyi(Mallorca) rádiókban hallotam 1 számot 1 duett fiú és egy lány iszonyú tuti WARMUP szám.Hol tudnék a friss számokba akár legál oldalakon belehallgatni?
Elöre is thx -
#2318 Sajnos nem erre a számra gondolok. Ha jól tudom, abban nincs is ének, hanem szinte csak az az effekt szól benne. De úgy érzem, sosem fogom megtalálni. :( -
zenemano #2317 Jajj anyám:) ezt az alapot piszok sok zene alá alkalmazzák, tényleg nehéz lenne azt eltalálni, amire te gondolsz.
DE mivel felpiszkáltad a fantáziám, leszedtem a netről az egész számot (nem kellett dc:))) és végighallgattam a zenét.
Ebben a mixben szerintem felhaszbnálták a:
[url=http://mp3.juno.co.uk/MP3/SF168452-01-02-04.mp3]Kenny "Dope" Pres. The Bucketheads - The Bomb! (These Sounds Fall Into My Mind)[/url]
című szám sok részletét. Ennek a számnak a hangzásvilágát/hangzásalapját babrálták meg a te mixedben. Nézz utána!