16931
11552975001178628345.jpg
  • zenemano
    15. T-Funk feat. Inaya Day - The glamorous life (T-Funk 12 mix)

Ez esetleg?
    Biztos hogy 15. Track?
  • zolee90
    Nem az, az megvan, mondom valami újabb, ha nem sikerül, nem baj, majd holnap rárakatom USB-re azt a részletet aztán belinkelem. De ha van vmi ötlet szívesen várom.
  • zenemano
    Az első gyenge tippem ...

15. Flatpack - Sweet Child of Mine (Minimal Chic Shining Mix)

Bele lehet hallgatni!

1 perces részlet

Ha nem ez, akkor lépünk tovább...
  • jbal
    fel is tudtam volna pont venni de a tunerem nem csinál hangot nem tudom miért.
  • zenemano
    Ha ismétlik többször akkor próbáld meg felvenni, mert nem tudok tv előtt ülni...
  • Brolly
    pfff, ez tényleg nem könnyű
  • jbal
    tudom h esélytelen de vki látta már a sport tv-ben(sport1-sport2) a sport mixet?és annak azt a részét ahol az olasz bajnokság tavalyi szezonját mutatják be röviden.annak a zenének a címe kéne
  • zolee90
    Sajnos nem tudom, mert énis csak máshol hallottam, de azt tudom hogy a 15.ös szám, de nem lehet olyan régi szám, mert általában az ilyen stílusú zenék mindig megvannak.
  • zenemano
    Attól függ melyik Hamvai mixben van benne az a szám....
    Próbálj meg egy részletet belinkelni, ha megoldható!
  • BIZ0906
    Igen de ha valakinek kel akkor itt is van.
    Egyébként nekem csak a cím kellett meg az előadó, és ebben TE segítettél és köszönöm!
  • zolee90
    Van egy szám, ami a Hamvai mixben szerepel, és az a refrénje, hogy Always in my mind, vagy vmi ilyesmi. Nem tudjátok mi az? (nem a Chocolate Puma számra gondolok)
  • Brolly
    Köszi szépen!!
  • zenemano
    Nem kellett volna... :) Szerinted honnan derítettem ki? Járok én is arra amerre te :)) DE kösz a fáradozást!
  • BIZ0906
    http://s11.up-file.com/download3/01bc79284670_osotsz05hsdazjcj/Driftwood---Freeloader.mp3
  • BIZ0906
    THX
  • zenemano
    Ehh de Türelmet Lenke vagy épp gyártottam a helyes választ, mert nekem pont ez a verzió nem volt meg és nem akartam hülyeséget írni.
  • zenemano
    Driftwood - Freeloader (Lasgo Remix)

Hevv fánn :)
  • BIZ0906
    http://s11.up-file.com/download3/2391457970_8mfxwetebzprykvh/what.mp3

Ez ki?
  • zenemano
    Na erről beszéltem...:) aki ismeri az vágja a témát.
    Én meg félreértettem a szöveget ... what ever és whatever ... nem mindegy :)
  • zenemano
    Spéci a zene úgy tűnik... szövegkereső nem adott választ, pedig biztosan éneklik benne hogy "What ever you do, what ever you say" ... bár a say kicsit nyújtva van... meg a "free" szó is szerepelt benne.... Majd akad valaki aki felismeri...
    Sorry...
  • Hixer
    eccerű:

Oasis - Whatever
  • Brolly
    bocs, csak egy szám megy alatta, elnéztem.
  • Brolly
    a klip legelején ami megy az a szám, annak ne mtudja vki a címét?
    klip
  • Brolly
    Gnarls Barkley-crazy
  • GTheo
    I make me crazyyyyy....
    I would be crazyyy....
    Iesmiket énekel benne a srác, ismert szám, csomószor megy rádióban csak nemvágom a címét, plz vki help
  • BIZ0906
    Hy
    És ez ki?
    EZ
  • cicai
    köszi szépen
  • ity
    Ezzel a német verzióval csak egy gondom van. (azonkívül, hogy nincs dc-m)
    Ha az derül ki, hogy a magyarok nem cserélték le a zenét, tehát a németben is ugyanez szól, akkor sem tudom mi szól ott. Ha pedig nem az van az eredetiben, akkor sem tudom mi szól a magyarban :(

Tényleg csak az marad megoldásnak, hogy vki felismeri hallásból, vagy esetleg ha van róla neten dalszöveg, akkor rá lehetne keresni (persze ahhoz egyedi szövegrészlet kéne, ami nekem sajna nem megy).
  • sakim
    Hello
    Lenne egy nagy kérésem itt egy link:
    http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=kYWe5I74b6Ahvzdy
    a videó alatt megy egy szám amit rég óta keresek és ennek kellene az előadója vagy a címe
  • zenemano
    Hát nagyon ledöbbennék ha csináltak volna a technós "ratty" számból egy olyan verziót amiben rappelnek... és hallottam is hogy a kis részletedben át lett keverve szépen erre a(z általad keresett) számra, a kettő (szerintem) nem tartozik össze, teljesen más a stílusuk!
    Próbálj meg letölteni dc-ről (pl. német hubokról) egy DVD-rip-es változatot (kb. 700 Mb) és azt füleld meg... ha már annyira kell ez a szám és a végire akarsz járni!
  • Qwerty4
    nem asszem, hanem biztos!!!
  • Qwerty4
    asszem ez a szám címe:Men At Work - Down Under
  • BIZ0906
    thx
  • Qwerty4
    Paffendorf - On & On
  • BIZ0906
    Hy remélem tudtok segíteni
    Ez ki?
  • cicai
    mi ennek a számanak a címe?
    Szám
  • Brolly
    Hello! Most amit szeretnék kérdezni, annak megvan a címe, de nekem annak egy remix kéne. Patrice-Soulstorm, a szám címe, és ennek van egy Sven witteknid feldolgozása. ebből a számból csak részletet hallotam, azt is csak mobilon, de nagyon sok telfeonon rajta van, és naon kéne, mert neten sehol nem találtam, ha vkinek meglenne, vagy tudna egy helyet aholle lehetne tölteni, akkor pls szóljon.
    előre is kösz
    csá
  • sakim
    © sakim
    ma 12:09 | privát | válasz erre | #50607

Hello
    Lenne egy nagy kérésem itt egy link:
    http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=kYWe5I74b6Ahvzdy
    a videó alatt megy egy szám amit rég óta keresek és ennek kellene az előadója vagy a címe.

• ity
    Erre nem is gondoltam, hogy esetleg a magyar szinkron miatt a zenét is cserélhették néhol és ezért nincs a film végén lévő track listában.
    Egyre elkeseredettebb vagyok :|
    Sajnos a dvd-n csak magyar hang van, nem tom honnan juthatnék német változathoz, hogy leellenőrizzem ezt a lehetőséget.

Próbáltam más úton is elindulni, de sajnos az angolom ahhoz még gyenge, hogy egy olyan zenéből biztosan felismerjek egy szöveget, amiben közben dumálnak is.
    Egy ilyen részlet pl. a "shake your body down to ground". Az volt a terv, hogy hátha bedob majd rá egy dalszövegekkel foglalkozó oldalt és nyert ügyem van, de sajnos az összes találat M.Jackson. Szóval ez is zsákutca. Jobban kéne tudni angolul :|

Egyébként ez a Ratty "belelógást" nem igazán értem. Illetve értem, de azt hittem sikerült kivégnom csak azt a részt a filmből, ahol az engem érdeklő zene van. Szóval az a bizonyos vokál (amit említetté) az elején akkor nem is ahhoz a számhoz tartozik, ami később szól?
  • zenemano
    Van egy sejtésem a filmmel kapcsolatban ... meg kéne szerezni az eredeti német változatot (Abgefahren - Mit Vollgas in die Liebe - 2004)... és meghallgatni pont ugyanennél a résznél, milyen zene megy. Az a cseles megérzésem van, hogy a német verzióban tök más zene szerepel ennél a résznél... és ezt a zenét lehet a magyarok "szinkronizálták" rá (mikor a magyar hangot tették rá lehet nem ugyanazok a háttérzenék lettek felhasználva)
    Ha ez a megérzésem igazolódna be, akkor nehezebb az ügy... de van további lehetőség a nyomozásra...

Ha tévednék, akkor csak egy kicsivel "könnyebb" :) a helyzet, ... nem a magyaroknak kell írni, hanem a német filmeseknek...

Azért merült fel ez a gyanum mert a belinkelt részlet elejébe belelógott egy általam ismert zene vokálja ... Ratty - Sunrise (Here I Am) (tudtommal ők is német techno banda)... járj csak utána. Ez ismert szám diszkós körökben, elvileg rátehették volna a Tracklistre, ha már a jó öreg Szkúúúter helyet kapott rajta.

Rákerestem a neten góglival: Abgefahren Vollgas Ratty kulcsszavakkal...

Semmi :)

Ha ez a dal (a Ratty-s) a német verzióban egy picit is benne lenne (nem tudom!!!) szerintem (!!!) 2 év alatt (mióta debütált a film) csak szóvátették volna valamelyik német Padlógáz-rajongói oldalon, hogy szerepel ez a zene a filmben... hangsúlyozom SZERINTEM!

Bár ne legyen igazam...
    Na mentem aludni...