16931
-
#2276 halli!
donnie darko -ban, amikor a film elején bringázik a gyerek hazafele. na az a szám nincs rajt a soundtrack -en és meg akarom tudni h miaz.
előreis thx!! -
#2275 Kössz szépen! -
konyi #2274 Jan Hammer - Miami Vice -
#2273 Hello!
Nem tudja valaki a MIAMI VICE SOROZAT főcímzenéjét???
Előre is kössz!!! -
#2272 ezt véletlenül tudja vki? :S -
#2271 Thank You!!! -
zenemano #2270 Pedig én is a "fájlmegosztón" bukkantam rá a Nox - Embermadár-ra... -
#2269 Danke! Danke Schon!! -
#2268 igen, ATC - Around The World -
#2267 valaki tudja mi ez a zene a film alatt?
Film -
#2266 hát igazából ez a szám érdekelne, de nagyon szépen köszönöm a segítséged! -
#2265 hoppá, erre tippeltem, de semmilyen fájlmegosztón nem kaptam ezen a címen -
konyi #2264 Embermadár -
#2263 Nem tudjátok a Nox úszó eb-s számának mi a címe?Csak a cím kell!!! -
zenemano #2262 A google nem nagyon komálja a spanyol kifejezéseket nekem meg nincs nagy spanyol tudásom (azaz semmilyen, egy szóban biztos vagyok: "la noche", ami hallható a számban). Két lehetőség van:
1. Ha veszettül ez a szám kell, hívd fel a Matolcsi management-jét és kérdezz rá milyen számra vonult be, vagy hívd fel az adást közvetítő TV-t és érdeklődj...
2. Ha ez a zenei stílus jön be akkor könnyebb a helyzet.
Legelőször Daddy Yankee zenéit ("Gasolina" volt az egyik legismertebb slágere) ajánlanám, mert pontosan ezt a stílust (a REGGAETON-t) képviseli, nagyon profi módon. A net tele van ilyen zenékkel és előadókkal, mivel nagyon népszerű és iszonyat jó basszus van bennük, izgalmas dallamokkal és dögös ritmusokkal.
Sok szerencsét Amigo! -
#2261 hi all!
Az RTL Klubon hallottam azt a zenét, a német Bundes Ligát reklámozta vele.
A szám régebbi (tudom mert régebben is hallottam már), és ha jól tudom akkor rock vagy metal a stílusa a zenének... hirtelen ennyi infot tudok róla mondani, remélem ez is elég.
ha vki tudja akkor, megmondaná a szám címét? :) -
#2260 tessék.. -
#2259 melyik az a szám mikor ilyen nagy magas "női" vagy férif hang elorítja magát hogy "kámon bébi lecc gó"...
és akkor iyeln jó kis muzsika van,..sokszor lehet hallani filmekbe vagy a rémrendes családba(vagy simsonékba) -
zenemano #2258 Ha felteszed rendesen, akkor lehet tudok segíteni, ajánlok jobb feltöltő lapokat:
http://rapidshare.de/ (én ezt szoktam használni)
http://www.speedyshare.com/
http://www.megaupload.com/
Ezek sokkal megbízhatóbbak! -
#2257 azaz köszi. -
#2256 Kozmix - Kozmix a házban -
#2255 Nem tudjátok mi lehet annak a számnak, amiben ez van: tiéd az éjjel, tiéd a tánc, minden éjjel vadrománc?
-
#2254 Köszi, pont erre gondoltam... -
konyi #2253 Ice Mc - Think about the way
Letöltés -
#2252 Nemtudja valaki Matolcsi József amire bejött zene, annak mi a cime-?
itt egy kis részlet is belölle, az eleje akad! sry! :Ditt egy kis részlet -
#2251 egy 90-es évekbeli disco szám, egy csaj énekli, vmi ilyesnmi:"Take a bouth away"
asszem.nem tudjátok ki lehet az előadó és a szám címe?? -
zenemano #2250 Itt van a kutya elásva...és csak annyit írtam be google-ba, hogy: "black out""érzés" és elsőre ezt hozta ki. Jó kis kereső, nem? -
visiter #2249 Hali!
Egy Black out szám címe érdekelne a refrénje vmi ilyesmi:"ha felkel a nap ,ez az érzés hazavár, az élet másik oldalán".
Nem biztos h így van de ennyire emléxem.
Köszi! -
#2248 htx
;) -
Doma #2247 Gipsy Kings - Baila Me
-
#2246 Ennek a klipnek a zenéjét szeretném,olyan ismerős de nem jövök rá :D:S -
zenemano #2245 Chelo - Cha Cha
Letölthető klippet nehéz találni, a legtöbb helyen fizetni kell érte.
De megnézni meg lehet ingyen is:
angol verzió
spanyol verzió -
#2244 Köszi, már szedem is le. -
Wicked Belzebub #2243 2 Unlimited - Get Ready For This -
#2242 Ennek a számnak mi a címe? Előre is köszi. Telefono küldték át és megtetszett, de ez csak egy részlet és meg akarom szerezni az egészet, de nem tudok róla semmit. -
iguanodon #2241 Szevasztok.
Tudna segíteni valaki, az egyik Vandame film a VÉRES SPORT zenéjét keresném, megtudná mondani valaki mi a címe .
Segítségeteket előre is köszönöm. -
lord nihilus #2240 nem tudja vki h a chelo új száma mi és hol lehet letölteni a klippjét? előre is köszi :) -
ragodani #2239 Hy! Segítsetek!! A radió 1 Top 50, eheti 15. helyezetére lennék kíváncsi! Mert olyan érthetetlenül mondta a nevét h nem értettem!! Kis szemetek. Írtam nekik is h mondják el miaz de basztak válaszolni!! Aki tud segítsen!!:)
-
laci92 #2238 AZ AZ!!!!! KÖSSZ
-
Tsityu #2237 Nincs mit