16931
-
#2396 sziasztok!
Én a Boros és Bochkor - 2 fura fazon eredeti dalcímát és előadóját keresem!
Aki tud segíteni, tegye meg plíííííz! -
zserrbo #2395 Köszi. -
zenemano #2394 Olyan számcím nem is volt hogy I'm A Scatman, ezt csak énekli abban a számban amit keresel és aminek ez a (pontos) címe:
Scatman John - Scatman (Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop)
Ez ingyenesnek és normálisnak is tűnik ;) -
zserrbo #2393 Már napok óta keresem, de nem találtam igyenes és normális változatot a Scatman John - I'm a Scatman vagy Scatman -(Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop). Én úgy tudom, hogy ez a 2 cím ugyanazt fedi, ha nem kellen mindkettő.
Tudja valaki honnan töltheném le, mert én abszolút nem találom? -
#2392 énis rákerestem még zeneszoveg.hu n is de nem találtam -
Doma #2391 Csak beírtam google-ba: Egy liter ide egy liter oda.
Az első linken máris ott volt és letölthető!
Kicsit több önállóságot kívánok.
Cél mentése másként. -
#2390 sziasztok!
ez micsodi?
LINK (WAV) -
konyi #2389 Spagna - Call me -
#2388 Feltöltöttem egy MP3-at (nem jogvédett :), hallgassátok már meg, mi ennek a zenének a címe? Asszem talán a szeszélyes évszakokban is volt anno mint "betétdal", de ott csak a refrént játszották belőle, szóval:
klikkide -
#2387 kösz megnézem őket -
#2386 melyik a Coolio - I see you when you get there
vagy a
Scatman John - I'm a Scatman ?
nem láttam a bemutatót de a filmet többször is -
#2385 hello!mi annak a számnak a címe ami a Nekem8-ban ment tegnap meg a bemutatójába volt?aminek volt ilyen paródiája is h sírnak a parasztok -
nímó333 #2384 kösszencs ez bőven elég -
skoos #2383 Nem tudja valaki (igen tudom, felírtam már máshova is...), hogy mi a zene címe/előadója a "Az Univerzum Évezrede" című Spektrumon közvetített sorozatnak? Minen epizód ezzel a zenével indul... nem tudom mi az. :( -
#2382 OST-ot megnézted? -
zenemano #2381
The original pilot movie had music composed by Stewart Copeland. When the show was picked up as a weekly series Copeland was not available, and so Straczynski hired Christopher Franke, of Tangerine Dream fame. Franke stayed on as the composer for all five seasons of Babylon 5, and three of the Babylon 5 telefilms. When Straczynski obtained funds to create a new writer's edition of the pilot movie, the original Stewart Copeland score was replaced with a new score by Christopher Franke.
Egyelőre ezt találtam. -
#2380 Köszi, ez az. -
#2379 Scatman -(Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop)
ez biztos, hogy van benne, de lehet még más is, nem emlékszem
-
#2378 Mi a címe annak a számnak ami a Nekem 8 című film reklámja alatt megy? (ma lesz az RTLen ha jól tudom) -
nímó333 #2377 Sziasztok!
a Babylon5 sorozatnak többféle theme musicja volt
engem ennek a 2nek a címe érdekel:
1.
2.
előre is sok köszönet -
N3rg4l #2376 Buying the cow(Én és én meg a tehén) c. filmben amikor a végefelé a foszereplo fut át az erdon akkor milyn zene megy???éas amikor elkezdodik a stáblista ott is van egy zene aminek nemtudom a cimét???valaki segitsen kérem.
+a van wilderben amikor gitározik van akkor mien zenét játszik??? -
#2375 aha, értem azért kösz. -
#2374 persze a videóba egy remix volt, nem tudom a remixet ki gyártotta -
#2373 De ez vmi más vagy vmi mix, mert letöltöttem a sima verziót, és naon más volt, a szöveg az hasonló, de a többi más. De azért kösz
-
#2372 csá
a Tokió Driftben amikor a fehér csávónak adnak egy Lancert akkor milyen zene szól?
úgy értem mi a címe? -
#2371 Köszi szépen! -
#2370 Beastie Boys - Intergalactic a szám címe -
#2369 Hali!
Aki esetleg tudná hogy mi annak a számnak a címe, ami a klip alatt megy az pls írja már le. klip
előre is kösz
-
Carti19 #2368 Depeche Mode - Only When I Lose Myself (Lexicon Avenue Remix) -
Dracco #2367 Cervusz. Depeche Mode-ot próbáltad már letölteni Torrenttel? -
#2366 +van :) -
#2365 ez alatt megy szám, mi a cime? -
#2364 kár hogy egyesek nem értelmezik a topic értelmét.. -
Carti19 #2363 Ment a PM! -
#2362 Sziasztok.
Honan tudnám letölteni a:
DEPECHE MODE - Only When I Lose Myself (Lexicon Avenue Remix)-t???????
A párom evvel nyaggat napok óta..... -
atesz02 #2361 Hy!Valaki akinek megvan a Dr. House zenéje, az küldje már el nekem, ha megkérhetem, mert az itt megadott linek nem hozzák be, és a honlapokon se találom.Előre is kösz!Ja és ha lehet, ide küldje el: [email protected]
Mégegyszer kösz! -
Csaby89 #2360 hát sajna nincs jobb minöségbe. de azért lécci gondolkozzatok rajat
köszi -
#2359 olyan nagyon ismerős...de nem jut eszembe, talán jobb minőségben menne, ami ugy-e nincs -
Csaby89 #2358 #2350 valaki tudna válaszolni? Lécci hallgassátok meg! -
#2357 nem sajnos