16931
11552975001178628345.jpg
  • FFX
    HTX
  • zenemano
    Ezen a cd-n van rajta a zene amit keresel:

Tourist Trophy Original Game Soundtrack

Itt az infója:

Jobb torrent oldalakról le lehet tölteni a full CD-t.
  • zenemano
    Meglett... bocs...
    GT HD: Ferrari múvi...gondolom ezt kell sasolni :)
  • zenemano
    Hol van itt videó? Mit kell nézni és hallgatni...itt fórumszövegeket láttam, de videót nem...
  • zenemano
    Ha tudnád hány Breaking The Law-ot hallgattam végi funkhouse-os létemre... de a 20dik változat után elfáradtam... a többire nem maradt türelmem, de elküldtem havernak aki metál-ismerő, csak ő még nem ért rá meghallgatni...
    Ennyire futotta, de te valóban nagy melót vihettél véghez mégha segítséggel is.
    Az 1 és 2. dik számot ismertem amúgy (de csak hallásból!!!), a metálos srácnál hallottam először őket és ezt a kettőt pl. meg is szerettem, de mint mondtam inkább dance-es vagyok, de akad pár metál-rock gyöngyszem, amit nagyon szeretek.
  • FFX
    ja sry a linket kihagytam nagy sietségemben.
    link
  • FFX
    Hi!
    Valaki esetleg nem tudja, honnan tudnám leszedni a video alatt szóló zenét? Tudom, hogy a video végén kiírják de amit emule-val leszedtem annak köze sincs a számhoz sajnos :-/
  • CarajoEsp
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy még anno a Doom nevű játékban az első pályán használt zenének részletét felhasználva készült belőle egy Metal dal, szöveg neélkül, de az istennek se találom. Ha esetleg valaki emlékszik valami hasonlóra nagyon megköszönöma segítséget.
  • Hixer
    Kínszenvedés és keresések ezrei után megtaláltam mind a négy számot, sokat segítettet az "Ismerd fel a bandáról a képet"-topik lakói is köszönöm. Mivel mást is érdekelt anno a dolog ezért megmondom mik azok:

1. Nightwish - Moondance
    2. Doro Pesch - Breaking the Law (Classic Diamonds albumról!)
    3. Metallica - I Disappear
    4. Iron Maiden - Fear Of The Dark (ezért szégyellem magam mert illett volna felismernem)
  • Sharks
    Sziasztok, én a Halálos iram 1-ben keresném 2 szám címét. Az egyik annál a résznél van, mikor sötétedik és Brian eöször megy versenyezni Toretto-val. A második akkor játszódik, mikor Jonny Trant letartóztatják. ??? Aki tudja a számok címét ill. előadóját, küldje már el légyszi egy privát levélben.
    Köszi előre is!
  • zenemano
    Hívd fel a Duna TV-t, lehet tudnak segíteni, átkapcsolnak esetleg olyanhoz, aki tud ilyen zenei dolgokban segíteni vagy adnak e-mail címet.

http://www.dunatv.hu/dunatv/kozonsegszolgalat.html
  • signori
    Ezt a művet keresem. A Duna TV Századunk c. műsorának végén csendül fel ez a zene.
  • Hixer
    Ennek a részletnek keresném az előadóját szerintem vmi klasszikus zene azon a téren pedig silány a tudásomm mindenesetre egy előadásin játszotta el egy csávó szintin.. szóval nem tudja valaki ez milyen zene, vagy esetleg több zene?
  • zenemano
    A T-Mobile, Domino Társ reklám zenéjének infója a www.reklamadatbazis.hu-n fent van.
  • ngcsnet
    az engem is érdekelne
  • cicai
    köszi
  • Zeccc
    Teriyaki Boyz - Tokio Drift
  • zebulon
    Ha meg akarod tudni,akkor kérdezz szakembert! Én elküldtem e-mailben egy-két rádiónak a részletet(mp3-ban),és kértem a zenei szerkesztőt ,hogy mondja meg a szám címét,és az előadót. Elküldték az egész számot is! Jó fejek!
    Szóval kérdezzetek szakembert.
  • cicai
    Mi az 1. számnak a címe?
  • zenemano
    Hát ha felhívnád őket, szabadidődben, lehet már nem itt a fórumon kellene kérdezd ;)
  • nímó333
    jól emlékeztél, kösszencs
  • TothLaci
    Scissor Sisters- Filthy Gorgeous című szám feldolgozása érdekelne, nagyon jól sikerült, dallam az változott, de a szöveg az maradt. 1.FM-en szoktam hallani, Scissor Sisters- Filthy Gorgeous-ként van kiírva, így nem tudok rájönni, melyik feldolgozás.
  • sweech
    resident evil tracklista ha jól emlékszem valamelyik Marilyn Manson szám de nem biztos
  • nímó333
    ide is megírom...
    Resident Evil:A Kaptár című film végén amikor a csaj előveszi a shotgunt és a kamera távolodik tőle az egész várost bemutatva <------------- az alatt mi megy?
    a szám címét előre is köszönöm
  • Qwerty4
  • Pheaper
    ezer kösziiiiiiiiiiiiii qwety :)) hálával tartozom
  • zenemano
    Látod, erről beszéltem, ilyen emberek kellenek egy ilyen feladatra. Ez a te mai szerencséd :)
  • Qwerty4
    Itt le is töltheted!!!
  • Qwerty4
    ne fáradj a szám címe:Westbam & The Love Committee - United States Of Love
  • Pheaper
    egy videóból van ha kell felrakom
  • zenemano
    Túl rövid a részlet, csak azért kérdeztem...sokat segít ha tudja az ember miben van az adott zene.... bár aki jártas ilyen zenékben (pl. egy Dj) annak ezt nem lesz nehéz kitalálni, csak az a kérdés hogy (regisztrált) Dj-k & zenemániások milyen sűrűséggel jönnek ebbe a topic-ba...
  • Pheaper
    van és kész :P nem tom honan most találtam meg de nem tom a cimét :((( pls segitsetek
  • zenemano
    Mi a csudából vetted fel ezt a tucat-zenét? Látom a pénz ördöge se alszik.
  • Pheaper
  • Pheaper
    www.userjaim.atw.hu/index_elemei/0005.mp3
  • sweech
    jah ok megvan..de nemtudom, nem vagyok otthon ilyen zenékben :)
  • sweech
    Not Found
    The requested URL /www.userjaim.atw.hu/index_elemei/0005.mp3 was not found on this server.
  • Pheaper
    valaki ismeri ezt ? pls válaszoljatok köszi
  • Zeccc
    naa.. ha tudod mondmár léccii :D
  • zenemano
    Én nem adom ki az infóit, az biztos .... szenvedjetek vele :)