16931
-
FFX #2476 HTX -
zenemano #2475 Ezen a cd-n van rajta a zene amit keresel:
Tourist Trophy Original Game Soundtrack
Itt az infója:
Jobb torrent oldalakról le lehet tölteni a full CD-t. -
zenemano #2474 Meglett... bocs...
GT HD: Ferrari múvi...gondolom ezt kell sasolni :) -
zenemano #2473 Hol van itt videó? Mit kell nézni és hallgatni...itt fórumszövegeket láttam, de videót nem... -
zenemano #2472 Ha tudnád hány Breaking The Law-ot hallgattam végi funkhouse-os létemre... de a 20dik változat után elfáradtam... a többire nem maradt türelmem, de elküldtem havernak aki metál-ismerő, csak ő még nem ért rá meghallgatni...
Ennyire futotta, de te valóban nagy melót vihettél véghez mégha segítséggel is.
Az 1 és 2. dik számot ismertem amúgy (de csak hallásból!!!), a metálos srácnál hallottam először őket és ezt a kettőt pl. meg is szerettem, de mint mondtam inkább dance-es vagyok, de akad pár metál-rock gyöngyszem, amit nagyon szeretek.
-
FFX #2471 ja sry a linket kihagytam nagy sietségemben.
link -
FFX #2470 Hi!
Valaki esetleg nem tudja, honnan tudnám leszedni a video alatt szóló zenét? Tudom, hogy a video végén kiírják de amit emule-val leszedtem annak köze sincs a számhoz sajnos :-/ -
#2469 Egy olyan kérdésem lenne, hogy még anno a Doom nevű játékban az első pályán használt zenének részletét felhasználva készült belőle egy Metal dal, szöveg neélkül, de az istennek se találom. Ha esetleg valaki emlékszik valami hasonlóra nagyon megköszönöma segítséget. -
#2468 Kínszenvedés és keresések ezrei után megtaláltam mind a négy számot, sokat segítettet az "Ismerd fel a bandáról a képet"-topik lakói is köszönöm. Mivel mást is érdekelt anno a dolog ezért megmondom mik azok:
1. Nightwish - Moondance
2. Doro Pesch - Breaking the Law (Classic Diamonds albumról!)
3. Metallica - I Disappear
4. Iron Maiden - Fear Of The Dark (ezért szégyellem magam mert illett volna felismernem) -
#2467 Sziasztok, én a Halálos iram 1-ben keresném 2 szám címét. Az egyik annál a résznél van, mikor sötétedik és Brian eöször megy versenyezni Toretto-val. A második akkor játszódik, mikor Jonny Trant letartóztatják. ??? Aki tudja a számok címét ill. előadóját, küldje már el légyszi egy privát levélben.
Köszi előre is! -
zenemano #2466 Hívd fel a Duna TV-t, lehet tudnak segíteni, átkapcsolnak esetleg olyanhoz, aki tud ilyen zenei dolgokban segíteni vagy adnak e-mail címet.
http://www.dunatv.hu/dunatv/kozonsegszolgalat.html -
signori #2465 Ezt a művet keresem. A Duna TV Századunk c. műsorának végén csendül fel ez a zene. -
#2464 Ennek a részletnek keresném az előadóját szerintem vmi klasszikus zene azon a téren pedig silány a tudásomm mindenesetre egy előadásin játszotta el egy csávó szintin.. szóval nem tudja valaki ez milyen zene, vagy esetleg több zene? -
zenemano #2463 A T-Mobile, Domino Társ reklám zenéjének infója a www.reklamadatbazis.hu-n fent van. -
#2462 az engem is érdekelne -
#2461 köszi -
#2460 Teriyaki Boyz - Tokio Drift -
#2459 Ha meg akarod tudni,akkor kérdezz szakembert! Én elküldtem e-mailben egy-két rádiónak a részletet(mp3-ban),és kértem a zenei szerkesztőt ,hogy mondja meg a szám címét,és az előadót. Elküldték az egész számot is! Jó fejek!
Szóval kérdezzetek szakembert.
-
#2458 Mi az 1. számnak a címe? -
zenemano #2457 Hát ha felhívnád őket, szabadidődben, lehet már nem itt a fórumon kellene kérdezd ;) -
nímó333 #2456 jól emlékeztél, kösszencs -
#2455 Scissor Sisters- Filthy Gorgeous című szám feldolgozása érdekelne, nagyon jól sikerült, dallam az változott, de a szöveg az maradt. 1.FM-en szoktam hallani, Scissor Sisters- Filthy Gorgeous-ként van kiírva, így nem tudok rájönni, melyik feldolgozás. -
#2454 resident evil tracklista ha jól emlékszem valamelyik Marilyn Manson szám de nem biztos -
nímó333 #2453 ide is megírom...
Resident Evil:A Kaptár című film végén amikor a csaj előveszi a shotgunt és a kamera távolodik tőle az egész várost bemutatva <------------- az alatt mi megy?
a szám címét előre is köszönöm -
#2452 -
#2451 ezer kösziiiiiiiiiiiiii qwety :)) hálával tartozom -
zenemano #2450 Látod, erről beszéltem, ilyen emberek kellenek egy ilyen feladatra. Ez a te mai szerencséd :) -
#2449 Itt le is töltheted!!! -
#2448 ne fáradj a szám címe:Westbam & The Love Committee - United States Of Love -
#2447 egy videóból van ha kell felrakom -
zenemano #2446 Túl rövid a részlet, csak azért kérdeztem...sokat segít ha tudja az ember miben van az adott zene.... bár aki jártas ilyen zenékben (pl. egy Dj) annak ezt nem lesz nehéz kitalálni, csak az a kérdés hogy (regisztrált) Dj-k & zenemániások milyen sűrűséggel jönnek ebbe a topic-ba... -
#2445 van és kész :P nem tom honan most találtam meg de nem tom a cimét :((( pls segitsetek -
zenemano #2444 Mi a csudából vetted fel ezt a tucat-zenét? Látom a pénz ördöge se alszik. -
#2443 -
#2442 www.userjaim.atw.hu/index_elemei/0005.mp3 -
#2441 jah ok megvan..de nemtudom, nem vagyok otthon ilyen zenékben :) -
#2440 Not Found
The requested URL /www.userjaim.atw.hu/index_elemei/0005.mp3 was not found on this server. -
#2439 valaki ismeri ezt ? pls válaszoljatok köszi -
#2438 naa.. ha tudod mondmár léccii :D -
zenemano #2437 Én nem adom ki az infóit, az biztos .... szenvedjetek vele :)