16931
-
ő lenne az :D -
zenemano #2435 Jajj istenem, idáig süllyedt a média, anyám.... hát ha tudnám se adnám tovább az infóját :) gumimaci,cici,cucli,duci.... Írj a TV2-nek... -
#2434 aktivban volt ien zöld gumimaci és akkor énekelte hogy gumimaci gumicumi meg minden és elég disco-s volt.. arra egy linket vagy a pontos nevét a cuccnak megtudná valaki adni? köff! :D -
#2433 ez is elég segítség :) THX! -
zenemano #2432 Ha valakit érdekel, a www.reklamadatbazis.hu oldalán a Radio.Blog-ba ("internetes Winamp") felkerült pár reklámzenei csemege, amit regisztrálás után meg lehet hallgatni. Ízelítő, mely reklámok zenéi vannak fent jelenleg (a legtöbb teljes verzióban hallható!!!):
Aranyászok - Mood Indigo - Golden Light
Axe Klick (Ben Afflec-es reklám) - Johnny 'Guitar' Watson - Gangster Of Love
Blaupunkt (nyuszi és a maci hancúrozik) - Alex Peace - Blaupunkt P.I.M.P.
DJuice (mobillal trükköznek) - Pop Tarts - Girlie Pop
HVB Bank (fagyislenyalós néni) - NaNaNaNa
Medvesajt (kislány durcizik) - R. Myhill - Let Me Baby
Nike Air (sportolók fájdalma) - Johnny Cash - Hurt
Orbit (mindent foggal csinálnak) - T. Bryson & P. C. Irving - Are You Ready
Orbit Drops (lány a szökőkútnál és munka közben) - D. Edwardson - Everyday Sunshine
Palette Color XXL - Lectro - Live X.X.L. (Teljes hosszban CSAK ITT!!!)
Panasonic Lumix (taxiból fotózza a lány számát) - Tobias Froberg - When The Night Turns Cold
Peugeot 207 (katica hancúr) - The Marcells - Heartaches
Skoda Roomster (tengerpart és erdő) - Kris - Room For More
T-Mobil Domino Társ (srác telefonkönyvvel) - Graham Coxon - You And I
Tom Tailor Fragrances (pár a tengerparton) - Asher Lane - Easy To Be Free (Rick Nelson Cover)
Vodafone 3G (srác a városban) - Sunhatch - Watch The Pendulum (Zenefan Rmx)
Winterfresh (csokról csókra) - Jan Cyrka & Toby Bricheno - The Love Express
.... .... ....
Asszem van egy-két olyan RITKASÁG köztük, amivel máshol nem fogtok találkozni (sehol a neten) jó ideig...
Jó szórakozást! -
DecenS #2431 az igazat megvallva én nem gondolok semmire.
tőlem is segítséget kértek, de hasztalan - mivel évek óta nem tévézek/rádiózok, abszolút nem vagyok képben az aktuális "slágerekkel"... gyanítom ez is valami újabb popszenny lehet :) -
zenemano #2430 Van egy-pár ilyen..., kéne valami pontosabb infó, hogy mire is gondolsz. -
DecenS #2429 hello, állítólag van mostanság vmi zene, amiben klasszikus zenei alapra női rap/hip-hop vokál került...
ismerős valakinek, miről is lehet szó? -
Doma #2428 Asszem az egy George Michel szám volt. Címet nem tudok. -
#2427 #2400???
ha vki tud segíteni azt nagyon megköszönném! -.- -
zenemano #2426 Ahh testvír, jól végignézted ezt a videót... az elején írják a dal infóját, szerintem ez a megoldás:
Dr. Dre - Nuthin' But A "G" Thong
Nigazz bradőr:) -
#2425 http://www.youtube.com/watch?v=uVT5I9aakjo&mode=related&search=
Ennek a számnak mi a címe?előre htx -
#2424 Madonna - Die Another Day [5MB |3:30MIN]
ha letöltötted kérlek írj mert utánna letörlöm -
#2423 madonna- die another day vagy ilyesmi.. :D -
#2422 Mi a címe a ma esti James BOnd film főcímének? -
#2421 -
#2420 hmmm, ez tényleg jó...
mostmár enegem is érdekelne az előadó -
#2419 Nemtom miből van, de a pipi sem rossz... :))) -
zenemano #2418 Látod, tudtam én hogy sokat számit ha többet mutatsz meg a zenéből...
Szép munka volt Sweech! -
#2417 Fort Minor - High Road -
#2416 LEcseréltem a részletet egy hosszabbra. Így tudja valaki? -
#2415 zenemano úgylátom még mindig nem hagytál fel a segítségnyújtással. <nagy tapsot neki> :)
tudnál nékem újra segíteni? van itt egy videó: a kérdés egyszerű, melyik számból van kivágva az a részlet? ha nemtudod nem nagy probléma, de azért köszi előre is -
#2414 a mostani t-mobilos reklámban, amikor a pasi nézegeti a telefonkönyvét és eszébejut, hogy pl. leugranak a szikláról...
ott a zene címe mi?
-
zenemano #2413 Ez így kevés nékem, próbálj meg többet feltenni belőle. DE aki ismeri az persze ennyiből is meg fogja mondani. -
#2412 Ennek mi a címe? -
#2411 Original Soundtrack
Érdemes volna megkeresni a film OST-jét és végighallgatni, biztosan rajta van. -
#2410 az mi az az OST?
valaki mondja meg a szám címét?! -
zenemano #2409 Nem hinném, annyira speckó a zene, hogy ezt meg kell kérdezni a honlap tulajától, hidd el nekem. De tőlem várhatsz is. De sokszor az egyszerűbb zenékre sem írnak megoldást a fórumokon, nemhogy egy ilyen speciális darabra (az ilyen művészek nem hétköznapi zenéket tesznek be a honlapjukra háttérzenének, ami minden "netsarkon" letölthető, hanem olyat, amit külön az oldalukhoz irattatnak más zenészekkel). -
#2408 ezt véeltlenül nem tudja vki? :| -
#2407 köszi a segitséget, azért remélem hogy valaki hátha kitalálja -
zenemano #2406 Nem ismerős, de jó zene megy a háttérben, az tény és való.
Ha a honlapon végighallgattad a zenét, utána azt ajánlom hogy XP fájlkeresőbe (vagy total commander keresőjébe) írd be hogy:
bso[1].mp3
Elvileg ez a zene (töltődik le és) megy a háttérben, de címet, előadót én se tudnék most mondani. Írj a fotósnak hátha elárulja az adatokat. -
#2405 igen ezaz ebből vágtam ki én is :) Linkeket csekkolom köszi ! -
#2404 köszinem tudja valaki ezalatt milyen zene szól? köszi -
#2403 köszi ;) -
konyi #2402 Vengaboys - Cheeky Bow Wow ( That Computer Song )
Nem biztos, csak tipp! -
konyi #2401 Chris Norman & Suzy Quatro - Stumblin' in -
#2400 hi!
a tvben láttam egy videoklippet, csak az a baj a szám előadóját és címét nem írták ki...
a klipben az van, hogy egy viszonylag kövér fazon felkel egy szállodai szobában, majd megy brunyálni, azután hajat szárít, de az haamrosan felrobban.. ezután jön egy pár nő meg fazon mindenki kínlódik vmit, vasalnak átöltöznek kondiznak, de mindezt a szobában. Egy fazon énekel benne a szöveg amit értek: It's no good! a szám stílusa meg olyan diszkós pop, esetleg funk...
remélem elég információt adtam meg, hátha vki tudna segíteni mi ennek a címe :)
thx előre is! -
The Fugitive #2399 Üdv!
egy olyan zeneszámot keresek, amiben egy pasi kb ezt dúdolja:
tiki tiki wá wá
:) sorry a megfogalmazásért :) -
zenemano #2398 Találtam pár hasznos infót amiből már ki lehet hámozni melyik szám ez:
Ebben a szettben van ez a szám is, amit keresel, gondolom én (nem szedtem le, csak tippelem, hogy ebben lesz.):
James Holden Live At Sonnemondsterne Festival 11.08.2006 - A teljes szett (mp3-ban)
És itt van pár oldal ahol fejtegetik a számcímeket (elég rendesen):
Anders B-Log
Border Community -
#2397 Hali!
ezt ismeri valaki ?
Link