16931
11552975001178628345.jpg
  • CS@
    Ez gyors volt Köszi szépen még 1x
  • Tsityu
    Ignite - A Place Called Home

Ignite
  • CS@
    Üdv!
    Kicsit OFF, mert én ENNEK a számnak elsősorban az előadójára lennék kíváncsi, de ha tudja valaki, akkor jöhet a címe is.
    Előre is Köszönöm!
  • zenemano
    A linkin parkosok nem nagyon szoktak rappelni... de ha esetleg tudnál idézni a számból pár részletet, vagy valami támpontot, akkor hamarabb kiderülni mit is keresel...
    No ácsi, most találtam valamit ...
    Fort Minor - Where'd You Go (Videóklipp)

Nagyon remélem hogy ez lesz, amit keresel, mert baromi jó kis dal, ha kell ráveszem a rádiókat, hogy játszák mégtöbbet:)
  • laci92
    Sajna nem :(.De azért kösssz
  • zenemano
    Az szerintem nem Linkin Park-os csak ő is énekelt a Linkin Park-kal, neve: Jay-Z
    De lehet nem egy klippről beszélünk, de Viván most ezt nyomják sokat:

Beyonce Feat. Jay-Z - Deja Vu

Erre gondoltál?
  • laci92
    Hy.Mi annak a számnak a címe amiben egy Linkin Parkos csávó reppel+egy csajszi ,mostanában sokat nyomják a rádióban.A választ előre is köszönöm!!!
  • CzGobe
    Először is: Köszönöm szépen!!
    Másodszor: Hát, tudod a mobiltelefonok étereiben márcsak ilyen kicenzúrázott felvételek keringenek, a kiskorúak védelméért... :D
  • zenemano
    Szép kis videó, mondhatom ..., csak azt sajnálom, hogy nem orosz-ruletteztek a klippben, jó lett volna látni..., úgy hiányzott a kicsi szivemnek ...

Klubbheads - Hiphopping (Gangsta Long Mix) de van Gangsta Radio verzió is...asszem
  • zenemano
    Szép kis videó, mondhatom ..., csak azt sajnálom, hogy nem orosz-ruletteztek a klippben, jó lett volna látni..., úgy hiányzott a kicsi szivemnek ...

Klubbheads - Klubbheads - Hiphopping (Gangsta Long Mix) de van Gangsta Radio verzió is...asszem
  • CzGobe
    Hali! Valki meg tudná mondani a klipp alatt szóló zene címét? Előre is Thx :)
  • France men
    Köszi xD de ha megtudsz valamit plz irj! Thank!
  • zenemano
    Ahelyett hogy itt búsúlsz rég írhattál volna a TV2-nek, ...vagy elmondják vagy nem és kész ;) Ezt a zenét Amerikából küldték a beharangozóhoz, (lehet) nem adták ki kereskedelmi forgalomban...
    Hallgasd meg addig is Edwyn Collins - A Girl Like You című számát, van olyan jó mint ez a beharangozó zene és az eleje "picit" hasonlít is rá.
  • France men
  • zenemano
    Nyugi,nyugi, bár irtó hegyesre kellett hegyezzem a fülem hogy ezeket a sza...á harapdált, félig kidadogott szavakat kihalljam ebből a kis felvételecskéből...
    A megoldás: Juelz Santana - There It Go (The Whistle Song)
    A szövege pedig: itt

Valamit kihagytam volna?
  • cicai
    köszi
  • zenemano
    Joey infója a reklamadatbazis.hu-n fent van, múlt héten derült ki...
  • Szikszai147
    A joey című sorozatnak kellenne a zenéje

ha az előadót vagy a szám címét meg tudnátok adni, az is nagy segítség lenne
  • zenemano
    Elvileg ezen a néven fut:
    Gigi D' Agostino - I'll Fly With You (L'Amour Toujours) (Bla Bla Bla Edit)
  • manthey
    #2209-re tud valaki valamit??

Előre is köszi!
  • cicai
    Nem tudja vki mi annak a gigi d agostino számnak amibaen a bla bla bla és a lamour t. van össze mixelve?
  • DJviolin
    Köszi :)
  • Szabiee
    thx zenemanó /you are a God/ ez lett AZ!!! :)
  • zenemano
    Itt a kötelék-repülés zenéje: Andreas Johnson - Glorious

Az előtte hallható zene még körözés alatt áll!!! :)
  • DJviolin
    Azt, amikor a Zlinek repülnek már tudom, de a repülés előtti felkonf alatt hallható zene címét még nem.
  • France men
    Szeretném kérdezni ha valaki esetleg meg tudná mondani a Született Feleségek reklámzenéjét, mostanában szokott lenni reklámok közt a tv2 -ön, több infot nem tok ! :(
  • DJviolin
    Sziasztok!

Nézzetek bele a Légcsavar 5. adásába.

Nem tudjátok, hogy amikor a Zlin-142-esekből álló hármaskötelék repül, akkor mi az alatta hallható számnak a címe? És még a repülést megelőző zeneszámnak is a címe érdekelne, amikor Fajt Tibi-t, a pilótát interjuvolják.

Üdv:
    DJviolin
  • manthey
    Hali!Tudja valaki ENNEK a számnak a címét és az előadóját?Előre is köszönöm!!
  • zenemano
    Nézd meg ezt a szöveget, nem ezt éneklik-e a te számodban is. Én nem ismerem a 4400 sorozatot, most is csak tippeltem... a szöveg alapján.
  • Szabiee
    Szasztok!
    a 4400 második season uccsó részének a legvégén. "don't close your eyes this is your life" ez a szöveg a refrén, asszem és ennek a számnak kéne az előadoja, na meg a rendes címe.
    plíz somebody help me!! nagyon bejön, marhán kéne meg minden.
    előreis thx!!!
  • n2
    Hello.
    Nem, nem a joga bonitos volt.
    A vb-t reklámozta vele az rtl-klub, Klose örült benne, volt egy-két csel benne, ének az nem volt benne, csak zene szólt.
    A reklám végén magyar szöveg, hogy húszon valahányadik foci vb élőben az rtl-klubbon június 5-től.
    Amúgy azidőtájt a tv2 is ezzel a zenével reklámozta a nyári filmjeit.
    Régóta vadászok erre a számra /szám címre/ eddig eredménytelenül.
    Ide csak azért most írok, mert most találtam rá erre a fórumra.
    Nem fűzök nagy esélyt ahhoz, hogy megtalálom, de mondom beírom, hátha valakinek beugrik, hogy mi a címe.
  • zenemano
    No hadd hallom, mi volt még ebben a videóban? Próbálj meg visszaemlékezni... Nem lehet hogy ez egy Joga Bonito-s klipp volt ez? Vagy focis jelenetek voltak összevágva és "ezzel" a zenével volt aláfestve? Még jókor kérdezed... így fene nehéz lesz...
  • n2
    Sziasztok.
    Nekem annak a számnak a címe kéne, amivel reklámozta nyáron az rtl-klub a foci vb-t.
    Klose szerepelt a reklámban, meg asszem Ronaldinho is.
    Csak egy cím kéne.
    Előre is köszönöm.
  • zenemano
    Elnézést, később vettem észre, hogy a mostani Web'N'Walk reklám a focis-repülős-szivatós. Ennek a zenéjét külön a reklámhoz csinálták, elvileg kereskedelmi forgalomba nem kerül... max. a reklám hosszúságú zene lesz letölthető.
  • Hajnalcat
    Mi annak a számnak a címe, vagy esetleg előadó is elég lenne..., amelyik az Euro Sport Live reklámjában szelepel? Elöszőr még lassabb, és egyre gyorsabb lesz, és van benne hegedű is.
  • zolee90
    Köszi szépen, ez volt az!
  • Garga Pitic #2200
    Smash Mouth: All star
  • zolee90
    Azt a számot keresem, amiben ez a szöveg van:
    "Hey now, vagy hey young......only shooting star"
    kicsit rockosabb szám.
  • zenemano
    A Web'N'Walk reklámjának, amikor a lány Robbie Williams-t látja mindenkiben, abban a zene:

Robbie Williams - Tripping

DEEE, ennek is egy speciális, a reklámhoz készített változata hallható a reklám alatt.
  • Sylvester
    bakker:) mégse az :D sry ha valaki tudja az irjon