16931
-
#2236 Ez gyors volt Köszi szépen még 1x -
Tsityu #2235 Ignite - A Place Called Home
Ignite
-
#2234 Üdv!
Kicsit OFF, mert én ENNEK a számnak elsősorban az előadójára lennék kíváncsi, de ha tudja valaki, akkor jöhet a címe is.
Előre is Köszönöm! -
zenemano #2233 A linkin parkosok nem nagyon szoktak rappelni... de ha esetleg tudnál idézni a számból pár részletet, vagy valami támpontot, akkor hamarabb kiderülni mit is keresel...
No ácsi, most találtam valamit ...
Fort Minor - Where'd You Go (Videóklipp)
Nagyon remélem hogy ez lesz, amit keresel, mert baromi jó kis dal, ha kell ráveszem a rádiókat, hogy játszák mégtöbbet:) -
laci92 #2232 Sajna nem :(.De azért kösssz -
zenemano #2231 Az szerintem nem Linkin Park-os csak ő is énekelt a Linkin Park-kal, neve: Jay-Z
De lehet nem egy klippről beszélünk, de Viván most ezt nyomják sokat:
Beyonce Feat. Jay-Z - Deja Vu
Erre gondoltál? -
laci92 #2230 Hy.Mi annak a számnak a címe amiben egy Linkin Parkos csávó reppel+egy csajszi ,mostanában sokat nyomják a rádióban.A választ előre is köszönöm!!! -
#2229 Először is: Köszönöm szépen!!
Másodszor: Hát, tudod a mobiltelefonok étereiben márcsak ilyen kicenzúrázott felvételek keringenek, a kiskorúak védelméért... :D -
zenemano #2228 Szép kis videó, mondhatom ..., csak azt sajnálom, hogy nem orosz-ruletteztek a klippben, jó lett volna látni..., úgy hiányzott a kicsi szivemnek ...
Klubbheads - Hiphopping (Gangsta Long Mix) de van Gangsta Radio verzió is...asszem -
zenemano #2227 Szép kis videó, mondhatom ..., csak azt sajnálom, hogy nem orosz-ruletteztek a klippben, jó lett volna látni..., úgy hiányzott a kicsi szivemnek ...
Klubbheads - Klubbheads - Hiphopping (Gangsta Long Mix) de van Gangsta Radio verzió is...asszem -
#2226 Hali! Valki meg tudná mondani a klipp alatt szóló zene címét? Előre is Thx :) -
#2225 Köszi xD de ha megtudsz valamit plz irj! Thank! -
zenemano #2224 Ahelyett hogy itt búsúlsz rég írhattál volna a TV2-nek, ...vagy elmondják vagy nem és kész ;) Ezt a zenét Amerikából küldték a beharangozóhoz, (lehet) nem adták ki kereskedelmi forgalomban...
Hallgasd meg addig is Edwyn Collins - A Girl Like You című számát, van olyan jó mint ez a beharangozó zene és az eleje "picit" hasonlít is rá. -
#2223 #2211 -
zenemano #2222 Nyugi,nyugi, bár irtó hegyesre kellett hegyezzem a fülem hogy ezeket a sza...á harapdált, félig kidadogott szavakat kihalljam ebből a kis felvételecskéből...
A megoldás: Juelz Santana - There It Go (The Whistle Song)
A szövege pedig: itt
Valamit kihagytam volna? -
#2221 köszi -
zenemano #2220 Joey infója a reklamadatbazis.hu-n fent van, múlt héten derült ki... -
Szikszai147 #2219 A joey című sorozatnak kellenne a zenéje
ha az előadót vagy a szám címét meg tudnátok adni, az is nagy segítség lenne -
zenemano #2218 Elvileg ezen a néven fut:
Gigi D' Agostino - I'll Fly With You (L'Amour Toujours) (Bla Bla Bla Edit) -
manthey #2217 #2209-re tud valaki valamit??
Előre is köszi! -
#2216 Nem tudja vki mi annak a gigi d agostino számnak amibaen a bla bla bla és a lamour t. van össze mixelve? -
DJviolin #2215 Köszi :) -
#2214 thx zenemanó /you are a God/ ez lett AZ!!! :) -
zenemano #2213 Itt a kötelék-repülés zenéje: Andreas Johnson - Glorious
Az előtte hallható zene még körözés alatt áll!!! :) -
DJviolin #2212 Azt, amikor a Zlinek repülnek már tudom, de a repülés előtti felkonf alatt hallható zene címét még nem. -
#2211 Szeretném kérdezni ha valaki esetleg meg tudná mondani a Született Feleségek reklámzenéjét, mostanában szokott lenni reklámok közt a tv2 -ön, több infot nem tok ! :( -
DJviolin #2210 Sziasztok!
Nézzetek bele a Légcsavar 5. adásába.
Nem tudjátok, hogy amikor a Zlin-142-esekből álló hármaskötelék repül, akkor mi az alatta hallható számnak a címe? És még a repülést megelőző zeneszámnak is a címe érdekelne, amikor Fajt Tibi-t, a pilótát interjuvolják.
Üdv:
DJviolin -
manthey #2209 Hali!Tudja valaki ENNEK a számnak a címét és az előadóját?Előre is köszönöm!! -
zenemano #2208 Nézd meg ezt a szöveget, nem ezt éneklik-e a te számodban is. Én nem ismerem a 4400 sorozatot, most is csak tippeltem... a szöveg alapján. -
#2207 Szasztok!
a 4400 második season uccsó részének a legvégén. "don't close your eyes this is your life" ez a szöveg a refrén, asszem és ennek a számnak kéne az előadoja, na meg a rendes címe.
plíz somebody help me!! nagyon bejön, marhán kéne meg minden.
előreis thx!!! -
n2 #2206 Hello.
Nem, nem a joga bonitos volt.
A vb-t reklámozta vele az rtl-klub, Klose örült benne, volt egy-két csel benne, ének az nem volt benne, csak zene szólt.
A reklám végén magyar szöveg, hogy húszon valahányadik foci vb élőben az rtl-klubbon június 5-től.
Amúgy azidőtájt a tv2 is ezzel a zenével reklámozta a nyári filmjeit.
Régóta vadászok erre a számra /szám címre/ eddig eredménytelenül.
Ide csak azért most írok, mert most találtam rá erre a fórumra.
Nem fűzök nagy esélyt ahhoz, hogy megtalálom, de mondom beírom, hátha valakinek beugrik, hogy mi a címe.
-
zenemano #2205 No hadd hallom, mi volt még ebben a videóban? Próbálj meg visszaemlékezni... Nem lehet hogy ez egy Joga Bonito-s klipp volt ez? Vagy focis jelenetek voltak összevágva és "ezzel" a zenével volt aláfestve? Még jókor kérdezed... így fene nehéz lesz... -
n2 #2204 Sziasztok.
Nekem annak a számnak a címe kéne, amivel reklámozta nyáron az rtl-klub a foci vb-t.
Klose szerepelt a reklámban, meg asszem Ronaldinho is.
Csak egy cím kéne.
Előre is köszönöm. -
zenemano #2203 Elnézést, később vettem észre, hogy a mostani Web'N'Walk reklám a focis-repülős-szivatós. Ennek a zenéjét külön a reklámhoz csinálták, elvileg kereskedelmi forgalomba nem kerül... max. a reklám hosszúságú zene lesz letölthető. -
Hajnalcat #2202 Mi annak a számnak a címe, vagy esetleg előadó is elég lenne..., amelyik az Euro Sport Live reklámjában szelepel? Elöszőr még lassabb, és egyre gyorsabb lesz, és van benne hegedű is. -
#2201 Köszi szépen, ez volt az! -
Garga Pitic #2200 Smash Mouth: All star -
#2199 Azt a számot keresem, amiben ez a szöveg van:
"Hey now, vagy hey young......only shooting star"
kicsit rockosabb szám. -
zenemano #2198 A Web'N'Walk reklámjának, amikor a lány Robbie Williams-t látja mindenkiben, abban a zene:
Robbie Williams - Tripping
DEEE, ennek is egy speciális, a reklámhoz készített változata hallható a reklám alatt. -
#2197 bakker:) mégse az :D sry ha valaki tudja az irjon