16931
11552975001178628345.jpg
  • ity
    Megköszönném ha vki tudna segíteni abban, hogy
    mi ez a zene ?

A "Padlógáz 2" című filmben van ez a szám, de sajnos a film végén lévő track lista nem tartalmazza ezt a számot, mert azt mindet átnéztem és egyik sem ez :(

Szóval tudna vki segíteni előadóval és címmel esetleg?
  • Qwerty4
    gratulálok, én mellényúltam...
  • BlackShadow
    köszönöm szépen
  • zenemano
    Jajj a szemem s a fülem, mire kibányásztam a sok értelmetlenül reppelő nepperek dadogta sznoop doggi doggos drogos shitek, bitchek és nigazzok közül a megoldást... heee vazzzze, heee vazzzzeeee, széjj váttt vazzzeee, ezt tudják énekelni csak ...vazzzzeeee.

Rapp-es klippeket most egy ideig pihentessük, ok? ...kösz!
    De a rock-ot se vigyük túlzásba. Ándörszteeeen vazzzzeeee :)))))
  • Qwerty4
    az előadó sztem DMX, a szám címére nincs tippem
  • BlackShadow
    a video alatti zenét ismeri valaki?
    http://video.google.com/videoplay?docid=-766470374057482185&q=puramuk
  • Qwerty4
    Zucherro - Baila
  • fear
    Hi!

Mik ezek?

zene1
    zene2

a minőség elég gyenge, de remélem tudtok segíteni

THX!
  • Brolly
    ÁÁ tényleg, naogyon szépen kösz
  • SlayR
    Chocolate Puma - Always & Forever
  • zenemano
    Majd a rockerek segítenek, türelem.
  • Ron Ragm
    Az első részlet, a Maiden számnak a címe kellene, htx
    link
  • superkenny
    hali ha valakinek megvan a run dmc-s lambada remix az léccike tegye már föl!!
    köszke előre is
  • raikkonen
    Hi! A Super1 musiconn láttam 1 klippet: 1 csávó hintaszékben énekel bottal a kezében előtte rángatózó emberek és folyamatosan ezt éneklik: Under the moonlight! Aklipp végén 1 néger csaj 1 holdat tart a kezében. Ha vki tudja a számnak a címét kérlek ossza már meg velem. Előre is köszi!!!
  • Brolly
    jó ötlet
  • zenemano
    Biztos adják még azt a klippet a viván, a legjobb megoldás ha egy 4 órás videókazira felveszed a műsorokat, majd visszapörgeted, biztos ki lesz írva a zene infója...
  • Brolly
    Hát ha feltudnék venni, akkor már trükköztem volna vmit, de enniy infóval nem tok rákeresni a neten sehol.
  • zenemano
    Vegyél fel egy részletet a klippből és linkeld be ide, majd megfülelem.
  • Brolly
    hali
    ma láttam a vivan egy klipet, discos szám, egy néger csávó hosszú hajal ismétel vmi szöveget, discoban vannak, néz folamatosan egy csajt, és hozzá megy, és végig "gázol" a tömegbe, ennyi töbebt nem tok mondani bocsi, de ha vki esetleg ebből is tudná a számnak a címét, az pls írja már le.
    Előre is kösz
  • zenemano
    Mekis-focis-krumplis-reklám-zene rajongók...
    Ha valakit még érdekel....
    Felkerült a reklám lehetséges legteljesebb infója a reklamadatbazis.hu-ra!
  • Zeccc
    köff :)
  • Hixer
    Paul Stanley - Live To Win
  • Zeccc
    hi

EZ MI?

thx
  • sweech
    :D
  • TothLaci
    Van egy zeneszám, amit 90-es évek végén játszott főleg a Juventus Rádió, de a Roxy is lejátszotta párszor. A zene az nem egy tücc-tücc féle, de nem is rock, rap, pop, de sem a címét, se azt nem tudom, mit mond benne az előadó. Asszem rádió effektussal szólal meg a csávó, és a dallama, hát, csak így tudom leírni: téééétűűűű titéééétűűű titéééétűűű titéééétűűű és ez ismétlődik.
  • jbal
    kösz!!!!!!!!!!!!!!!
  • Qwerty4
    Fatboy Slim - Right Here Right Now
  • jbal
    hello!
    nem tudja vki ennek a számnak a címét ami itt megy?nem az első a timo maas hanem ami a gólok alatt megy.
  • demetan
    THX!!!!
  • Hixer
    rednex - cotton eye joe
  • demetan
    Ki az előadója egy country számnak, vagy milyennek, amiben van a captain joe???
  • zenemano
    Ha választ szeretnétek mihamarabb, próbáljátok meg a filmből ezeknél a részeknél felvenni a zenét (pl. XP hangrögzitővel), majd mp3ban töltsétek fel valamelyik feltöltős lapra, és a linket írjátok be ide a topicba. Ha tudok segítek!
  • nímó333
    akkor én is kérek 1 privát levelet a szám címéről
    mert én kíváncsi vok rá
  • akyyy
    miért titkolod? és ha más is kiváncsi rá!?
  • Sharks
    Sziasztok, én a Halálos iram 1-ben keresném 2 szám címét. Az egyik annál a résznél van, mikor sötétedik és Brian eöször megy versenyezni Toretto-val. A második akkor játszódik, mikor Jonny Trant letartóztatják. ??? Aki tudja a számok címét ill. előadóját, küldje már el légyszi egy privát levélben.
    Köszi előre is!
  • Hixer
    nah itt van:

Walking on ice
  • zenemano
    A 1988-as link már nem él, mármint az mp3 linkje. Ezt az mp3at linkeljétek már be mégegyszer! Szeretnék belehallgatni!
  • Joke 33
    a címem [email protected]
  • Joke 33
    hali!
    van a daft punk - herder,better című számának egy remixe.
    nemtom,hogy melyik az,csak egy részletem van belőle,ha valakinek van tőle remix,az vegyen fel msn-re,és elküldöm neki.nagyon kéne a szám
  • Hixer
    Nem vádlóképpen akartam ezt mondani... Csak, mások is szerették volna megtudni, tudom hogy próbáltatok segíteni és köszi mindenkinek. Tény, hogy én is inkább dance/trance fele húzok, de meghallgatok bármilyen jó zenét, főleg a gyöngyszemeket. Az Iron Maiden-t tudni illett volna nekem ezért is zavar, hogy nem jutott eszembe. Szóval kösz mindent, végül csak meglesz minden szám, kivéve azt amit az #1988-as hozzászólásban konyi tett közzé, az hihetetlen de SEMMIT sem lehet arra találni. Egyszerűen ilyen szám nemtom nem létezik és mégis van. írtam is, hogy ilyennel még nem találkoztam...