16931
-
ity #2517 Megköszönném ha vki tudna segíteni abban, hogy
mi ez a zene ?
A "Padlógáz 2" című filmben van ez a szám, de sajnos a film végén lévő track lista nem tartalmazza ezt a számot, mert azt mindet átnéztem és egyik sem ez :(
Szóval tudna vki segíteni előadóval és címmel esetleg? -
#2516 gratulálok, én mellényúltam... -
#2515 köszönöm szépen -
zenemano #2514 Jajj a szemem s a fülem, mire kibányásztam a sok értelmetlenül reppelő nepperek dadogta sznoop doggi doggos drogos shitek, bitchek és nigazzok közül a megoldást... heee vazzzze, heee vazzzzeeee, széjj váttt vazzzeee, ezt tudják énekelni csak ...vazzzzeeee.
Rapp-es klippeket most egy ideig pihentessük, ok? ...kösz!
De a rock-ot se vigyük túlzásba. Ándörszteeeen vazzzzeeee :))))) -
#2513 az előadó sztem DMX, a szám címére nincs tippem -
#2512 a video alatti zenét ismeri valaki?
http://video.google.com/videoplay?docid=-766470374057482185&q=puramuk -
#2511 Zucherro - Baila -
fear #2510 Hi!
Mik ezek?
zene1
zene2
a minőség elég gyenge, de remélem tudtok segíteni
THX! -
#2509 ÁÁ tényleg, naogyon szépen kösz -
SlayR #2508 Chocolate Puma - Always & Forever -
zenemano #2507 Majd a rockerek segítenek, türelem. -
#2506 Az első részlet, a Maiden számnak a címe kellene, htx
link -
superkenny #2505 hali ha valakinek megvan a run dmc-s lambada remix az léccike tegye már föl!!
köszke előre is -
raikkonen #2504 Hi! A Super1 musiconn láttam 1 klippet: 1 csávó hintaszékben énekel bottal a kezében előtte rángatózó emberek és folyamatosan ezt éneklik: Under the moonlight! Aklipp végén 1 néger csaj 1 holdat tart a kezében. Ha vki tudja a számnak a címét kérlek ossza már meg velem. Előre is köszi!!! -
#2503 jó ötlet -
zenemano #2502 Biztos adják még azt a klippet a viván, a legjobb megoldás ha egy 4 órás videókazira felveszed a műsorokat, majd visszapörgeted, biztos ki lesz írva a zene infója... -
#2501 Hát ha feltudnék venni, akkor már trükköztem volna vmit, de enniy infóval nem tok rákeresni a neten sehol. -
zenemano #2500 Vegyél fel egy részletet a klippből és linkeld be ide, majd megfülelem. -
#2499 hali
ma láttam a vivan egy klipet, discos szám, egy néger csávó hosszú hajal ismétel vmi szöveget, discoban vannak, néz folamatosan egy csajt, és hozzá megy, és végig "gázol" a tömegbe, ennyi töbebt nem tok mondani bocsi, de ha vki esetleg ebből is tudná a számnak a címét, az pls írja már le.
Előre is kösz
-
zenemano #2498 Mekis-focis-krumplis-reklám-zene rajongók...
Ha valakit még érdekel....
Felkerült a reklám lehetséges legteljesebb infója a reklamadatbazis.hu-ra! -
#2497 köff :) -
#2496 Paul Stanley - Live To Win -
#2494 hi
EZ MI?
thx -
#2493 :D -
#2492 Van egy zeneszám, amit 90-es évek végén játszott főleg a Juventus Rádió, de a Roxy is lejátszotta párszor. A zene az nem egy tücc-tücc féle, de nem is rock, rap, pop, de sem a címét, se azt nem tudom, mit mond benne az előadó. Asszem rádió effektussal szólal meg a csávó, és a dallama, hát, csak így tudom leírni: téééétűűűű titéééétűűű titéééétűűű titéééétűűű és ez ismétlődik. -
#2491 kösz!!!!!!!!!!!!!!! -
#2490 Fatboy Slim - Right Here Right Now -
#2489 hello!
nem tudja vki ennek a számnak a címét ami itt megy?nem az első a timo maas hanem ami a gólok alatt megy. -
demetan #2488 THX!!!! -
#2487 rednex - cotton eye joe -
demetan #2486 Ki az előadója egy country számnak, vagy milyennek, amiben van a captain joe??? -
zenemano #2485 Ha választ szeretnétek mihamarabb, próbáljátok meg a filmből ezeknél a részeknél felvenni a zenét (pl. XP hangrögzitővel), majd mp3ban töltsétek fel valamelyik feltöltős lapra, és a linket írjátok be ide a topicba. Ha tudok segítek! -
nímó333 #2484 akkor én is kérek 1 privát levelet a szám címéről
mert én kíváncsi vok rá -
#2483 miért titkolod? és ha más is kiváncsi rá!? -
#2482 Sziasztok, én a Halálos iram 1-ben keresném 2 szám címét. Az egyik annál a résznél van, mikor sötétedik és Brian eöször megy versenyezni Toretto-val. A második akkor játszódik, mikor Jonny Trant letartóztatják. ??? Aki tudja a számok címét ill. előadóját, küldje már el légyszi egy privát levélben.
Köszi előre is! -
#2481 nah itt van:
Walking on ice -
zenemano #2480 A 1988-as link már nem él, mármint az mp3 linkje. Ezt az mp3at linkeljétek már be mégegyszer! Szeretnék belehallgatni! -
#2479 a címem [email protected]
-
#2478 hali!
van a daft punk - herder,better című számának egy remixe.
nemtom,hogy melyik az,csak egy részletem van belőle,ha valakinek van tőle remix,az vegyen fel msn-re,és elküldöm neki.nagyon kéne a szám
-
#2477 Nem vádlóképpen akartam ezt mondani... Csak, mások is szerették volna megtudni, tudom hogy próbáltatok segíteni és köszi mindenkinek. Tény, hogy én is inkább dance/trance fele húzok, de meghallgatok bármilyen jó zenét, főleg a gyöngyszemeket. Az Iron Maiden-t tudni illett volna nekem ezért is zavar, hogy nem jutott eszembe. Szóval kösz mindent, végül csak meglesz minden szám, kivéve azt amit az #1988-as hozzászólásban konyi tett közzé, az hihetetlen de SEMMIT sem lehet arra találni. Egyszerűen ilyen szám nemtom nem létezik és mégis van. írtam is, hogy ilyennel még nem találkoztam...