16931
11552975001178628345.jpg
  • Sylvester
    Sorry , megtaláltam Coolio feat. Snoop Dogg - gangsta walk (urban) :)aszem:P
  • Sylvester
    mi annak a zenének a címe ami a Té- Mobile Web 'N' Walk reklámjában van ?
  • liverpool123
    Mi annak a számnak a cime ami az eurosporton megy a nyári ajánlóba?
  • epernye
    Tudjátok az üvegtigrisből!!
  • epernye
    Nem tudja véletlenül valaki mi annak a számnak a pontos címe assze benassi-tól a satisfaction van feldolgozva és benne van a KIRÁLYSANYI!!!!
  • zenemano
    Nem rossz, de szerintem tucatzene. A kérdés az, hogy honnan vetted fel? Rádió? Buli? Netről?
  • modellmaker
    az volt. :) nagyon szépen köszönöm! :)
  • HooDoo
    Ezt valaki felismeri?
    link
    thx
  • zenemano
    Lehet kitagadtok a fórumról, de nekem a zene jobban bejött, pedig nem vagyok oda nagyon a rock zenékért, de ez egy jó kis szám. A csajnak több esélye lett volna nálam, szilikon nélkül.
    Ja igen, a zene szövege ez volna. Innen már gyerekjáték az egész, remélem...
  • zenemano
    Tudsz te ha akarsz :), kiváncsi voltam, mikor ugrik be neked, hogy szöveg alapján 1 perc alatt ki lehet deríteni, ki az előadó:)
  • JohnnyP
    Már megvan. SR-71 - Tomorrow
  • modellmaker
    Mi annak a számnak a címe ami ez alatt a videó (+16 :D ) alatt megy? a zenére koncentráljatok..!! :)
  • zenemano
    grizzly21:

Ezt a zenét hivatalosan nem adták ki. De pár leleményes ember külföldön valahogy lementette a játékból a zené(ke)t... gondolom a játékban sem szól kristálytisztán. Találtam két rapidshare rar fájlt (70 MB és 65 MB-os csomagok, 128kb/s minőségű számokkal). 2 CD-nyi zenei anyagot csináltak a FIFA World Cup 2006-hoz és az ELSŐ CD-n rajta van a te számod is a: Furius Kay & Lou Valentino - People Shining. És itt a MÁSODIK CD anyaga is, rarban.

Vigyázat!!!!!!!!!!!
    Ha fontos neked az a szám, mihamarabb, akkor mindenképp az elsőt töltsd le először, mert rapidshare-n az a szabály, hogy 1 órán belül 30 MB szedhető le, persze ettől még a 65 Mb-os rar-t le lehet tölteni, de utána 60 perc múlva enged újra tölteni.
    Ha valami nem világos és gondod van, szólj, ide vagy privátba...
  • JohnnyP
    Ez alatt a video alatt megtudná valaki mondani mi megy? Htx
  • zenemano
    Drága FearFactory!

Légy óly jó és legközelebb írd hogy mire hivatkozol, tudod hogy kell. Vagy írd, hogy milyen témához szólsz. De lehet csak én vagyok dilemmába, hogy mire gondoltál....
    Ha a 2180-as szövegemre utalsz, akkor az ott leírtak az érvényesek.
    Az első zene privát munka, a második meg saját kutatásaim alapján a Modern Talking - You Can Win If You Want (Special Dance Version)... leellenőriztem:)

Többre most ne vágyjatok...
  • FearFactory
    Ez engem is érdekelne, ugyanez a kérdésem. Talán ez egy feldolgozás lenne?
  • zenemano
    A klipp hivatalos neve: Booming Car
    1. Ez nem filmből van!
    2. Holland biztosító cég reklámja!
    3. Van egy másik verziója is (más benne a második zene és narancs pólóban ülnek a kocsiban)!
    4. És van egy hosszabb verziója is (ami 47mp-es, a végén többet figuráznak a fejükkel ide-oda:)))
    5. Beszéltem a reklámcéggel, akik ezt a klippet készítették és a következőt írták vissza az első zenével kapcsolatban:

"...The music that has been used in the commercial has been made especially
    for the commercial and is not from a artist. Everytime someone wants to
    have/ use it, they have to pay for it. That is why I unfortunately can't
    give the name of the composer...."

Magyarán klipphez készített rap zenéről van szó, amiért ha meg akarod hallgatni vagy meg akarod tudni az előadóját ... fizetni kell és szerintem nem is keveset :) ahogy az ABBA énekelte akkoriban .... mánni mánni mánni, mászt bi fáni...

Szerény véleményem szerint van ennél a rap számnál 1000szer jobb is, ami leszedhető a netről... ne búsúlj... egy jó 2Pac szám szerintem mindent kárpótolhat.
  • grizzly21
    ja csak sajna nincs dcm:(
  • zenemano
    Dc-n próbáltad már? Ott biztos meglesz valakinek...
  • grizzly21
    Fifa WC 06 ban van ez a szám:
    Furious Kay and ???- People Shining.
    Ismeri valaki? honnan tudnám beszerezni? sehol nem látom
  • nesto
    zenemano csak most van időm megköszönnöm, még a videós zenét, nagy király vagy vagy sok időd van de tényleg az a szám! thank you!
  • zenemano
    Fiat Ducato reklám infója a www.reklamadatbazis.hu-n fent van.
  • pries
    Nem Tudja Valaki, Hogy Mi Az Új Fiat Reklám (Amiben Pár Olasz Focista Van) Zenéjének Címe?
  • thomassvk
    Üdvözlet mindenkinek!

Van egy dal, aminek a címét keresem, de a reklámot nem adják televízióban...tudtommal. Ezen a weboldalon lehet meghallgatni, mint 'intro' jön be:

Ha valaki felismeri a dalt, nagyon megköszönném neki, ha leírná a címét és az előadóját.

Előre is köszönöm :)
  • France men
    Okés ;) THX!
  • zenemano
    Majd ha kiadják cd-n akkor talán fel lesz téve...
  • France men
    Köszi de tuttok még egy kicsit segíteni nem tudom honnan leszedni, valahogy felraknátok ;).
  • konyi
    Még évekkel ezelött vettem fel a rádióból
  • zenemano
    Arany Ászok:

Mood Indigo - Golden Light
  • zenemano
    Mert ez a részlet amúgy honnan van?
  • France men
    Ennek a klippnek kéne a címe és az előadója plz!
  • konyi
    A Star Wars - nak keresem ezt a változatát, már elég régóta

Kéne az előadó, ill. a pontos címe

Minta:

http://www.sendspace.com/file/7auxaq

Előre is köszönöm
  • csm
    nagyon szépen köszönöm, már régóta kerestem.
  • zenemano
    Nem vagyok nagy rockszakértő és rajongó, de egész jó kis szám ez és a rappel ellentétben ebben a műfajban jobban lehet érteni mit is dudorásznak a fiuk-lányok.
    Sejtésem beigazolódott, a refrén lesz a szám címe, igaz több előadó is készített ilyen című számot, na nem rizsázok többet, tessék:

Avantasia - Breaking Away

Itt a szövege.
    Itt a CD , amin szerepel ez a nóta és bele is lehet hallgatni (amazon.com-os infó).

Remélem jó infókat adtam.
  • JohnnyP
    Spice Girls - Wanna be
  • akyyy
    ennek a végén van egy szám, annka mi acime???
  • csm
    jaja, az a szám ami a klip alatt szól, vagyis cím meg előadó kellene
  • zenemano
    Itt csak az "ifjú Balázs Öcsit" láttam, ennek kell a zenéje?
  • Brolly
    Aham tán ő, köszi szépen:)
  • csm
    #2081, vki pliz segítsen!