16931
-
zenemano #2156 Lehet hogy Nelly Furtado száma lesz az, Turn Of The Light ... elvileg abban egy mocsárral kezdődik a klipp... -
#2155 Mi annak a számnak a cmíe, aminek a klipjében egy csaj énekel-rappel, és 3 helyszín van, és az első iylen mocsárban játszodik, az utosó meg vmi szerzetes rendnek az udvarában ha jól emléxem. -
#2154 köszi szépen :D -
Heavy knight #2153 Azért azt meg kell ahgyni,h. jól elírtam a szöveget. De rádiózajjal szabdalt, és anélkül is nehezen érthető szerintem.Egyébként örülök,h. népszerűsíthettem ezáltal is a videot.Méltónak mondható az a kis film a búcsúzó századoktól.
Zenemanó, konyi örök hálám! -
Heavy knight #2152 Nem is tudom mit mondjak.
Hálás köszönet mindkettőtöknek, főleg neked konyi!:D
Amúgy nekem megvan az egész video, és milliónyiszor láttam már.Ha kell, azért kivágom azt a részt a filmből, és feltöltöm valahova... -
konyi #2151 Letöltöttem a videot, megnéztem, meghallgattam, rákerestem, íme az eredmény:
Puddle of Mudd - Away from me
Itt találod a szövegét:
http://www.searchlyrics.org/puddle_of_mudd/away_from_me.html -
zenemano #2150 Huhh, hát bocsi de ennyit nincs időm leszedni, szedd le te és vedd fel belőle azt a részt, ami tetszik (xp kellékek - hangrögzítővel, majd mp3-ba) és tedd fel valamelyik upload oldalra.... ha megoldható. -
zenemano #2149 Ehh, szép kis tippet adtak néked ... ez nem G-Unit szám !!!
Ha kicsit érthetőbben énekelnének a rapperek (akkor az már nem rap lenne), hamarabb kifüleltem volna hogy mi a manó ez...
Itt a keresett zene szövege: The Game - Put You On The Game
És van ennek jó pár változata is:
1. The Game Feat. Fat Joe & Fabolous - Put You On The Game (Remix)
2. The Game - Put You On The Game (Ft. Kanye West)
3. The Game - Put You On The Game (Produced By Timbaland)
...tippem szerint az 1. változat lehet a klippben, mert több rappert hallottam énekelni benne.
Próbálkozz, mostmár rajtad a sor. -
Heavy knight #2148 Ennek a filmnek a 4. részében -, ha a zenék szerint osztjuk fel- hallható.
Kicsit lehet nagynak tűnik a file mérete, de érdemes leszedni, mert egy nagyon jól sikerült összeállítás a már ott leírt eseményekről. -
#2147 Nagyon szépen kösz!! -
Daza500 #2146 Bloodhound Gang - The Bad Touch -
#2145 Hali! Nem tudja vki hogy mi pontosan annak a számnak a címe, aminek a klipjében a zeggyütes majmoknak öltöznek be, és emberkeet ejtenek el, és a végén a ketrecbe van az összes(vagy 4 ember). Elég híres szám, tán 5 csávóbol áll a banda, nem tom. aki tudja az pls írja már le. köszi -
zenemano #2144 Amit tudtam belinkeltem. Az axwell-es verziót szerezd meg dcről, limewire-ről, vagy havertól. Nagyon ismert szám, nem lesz nehéz. -
zenemano #2143 Írd meg hogy hol és milyen filmben/klippben hallottad ezt a zenét. A szöveg nem egészen pontosan van leírva, nem hibáztatlak érte, de így meg elég nehéz kutatni utána. Kéne a klipp maga, mi történik a klippben, vagy részlet a zenéből (bármilyen formátumban jó lenne, nem baj ha torz), vagy hogy hol hallottad .... tv, rádió, netes hely, bármi. Ha van még valami infó, akkor írd meg. -
Heavy knight #2142 Hello!
Keresem egy szám elődadóját, és címét.Magát a zenét egy videofilm alatt hallottam,és elkezdtem fordítgatni, több kevesebb sikerrel.
Amire eddig jutottam: (1. 2 vszk. valami ilyesmi lehet)
Looking in now just sitting here by myself
and i think you find someone else
/Nomore/
now im gonna had/have to find the way put the buttom there and
why can't you see that I'm drawning in a pool of misery
Im now is afraid that you are gone
away from me
Im now is afraid that you lost in somebody
Im now is afraid that you are gone
away from me
Im now is afraid that you lost
Minden segítséget előre is köszönök! -
manthey #2141 Hát engem mindegyik érdekelne... Ha betudnád linkelni akkor megköszönném! -
#2140 szasztok!
a videoban az első szám cime érdekelne ha vki tud segitsen pls!
G-unit azt tom
a második már nem érdekel az megvn!
nagyon jo szal ha vkiismeri pls mondja meg!
Foci videó -
zenemano #2139 Segítek ha tudok, most akkor az axwell-es verziót kerested? Az jön be neked? -
manthey #2138 Zenemano nagyon nagyon köszönöm!!!Isten vagy!! -
#2137 Kössz szépen!!! -
zenemano #2136 Eredetije:
Nirvana - Smells Like Teen Spirit -
#2135 Nem tudná valaki megmondani, hogy a Warp Brothers - Smells Like Teen Spirit melyik szám átdolgozása??? -
zenemano #2134 No ezt is megszültem, bár kettősikrek is lehettek volna (azaz meg tudtam volna mondani a verziót is(!) ha hosszabb részletet veszel fel), de ami biztos az az, hogy ez a szám:
Jerry Ropero & Denis The Menace - Coracao
(a tippem meg az, hogy ez az Axwell verzió lessz!!!!!!!!!)
Itt a teljes Club Version ... szerintem ez sokkal izgalmasabb változat... -
zenemano #2133 No ezt is megszültem, bár kettősikrek is lehettek volna (azaz meg tudtam volna mondani a verziót is(!) ha hosszabb részletet veszel fel), de ami biztos az az, hogy ez a szám:
Jerry Ropero & Denis The Menace - Coracao
(a tippem meg az, hogy ez az verzió lessz!!!!!!!!!)
Itt a Club Version ... szerintem ez sokkal izgalmasabb változat) -
manthey #2132 hát igenSorry de máshogy nemtuttam megoldani -
zenemano #2131 Gondolom le kell tölteni az *.amr fájlt és meg kell hallgatni real playerrel és aztán törni kobakot mi is az... -
#2130 mit kell csinálni, hogy halljak is valamit? -
manthey #2129 #2124-be tud valaki segíteni?Fontos lenne.Előre is köszönöm! -
#2128 köszi -
#2127 Utóbbi Modern Talking - You can win if you want. -
#2126 Mi annak a számnak a címe amit a négerek hallgatnak, és mi annak a címe amit a fehérek?:
link -
zenemano #2125 Mert ezt kerested? Én úgy emlékeztem, mintha lenne ennek a számnak német verziója is, bár ki tudja melyik országban milyen verziót tettek bevezetőnek... -
manthey #2124 Hali!EZT a számot keresném. Ha valaki tudja a számcímet és az előadót az szóljon nagyon szépen kérem.Nagyon kellene a szám!Előre is tényleg nagyon köszi és bocsi hogy ilyen rossz minőségű a felvétel. -
#2123 ti vaze mindent megtaláltok?
hálás köszönet zenemano!! -
zenemano #2122 Asszem ez lesz az, hallgass bele:
Exilia - Can't Break Me Down
Az infót elvileg itt találtam.
Remélem sikerűlt segítenem kicsit... -
zenemano #2121 Az első zene a klippben:
Andain - Summer Calling (Angol szövege) -
#2120 nekem a Bohóc c. sorozat-nak a betétdala kéne, legalábbis annak címe
arra a számra gondolok ami az elején van, mikor kiírják a szereplőket stb.
már mindenhogy próbáltam keresni, de nem találtam meg :/
hátha valaki emlékszik... -
#2119 ha már ennyire szakik vagytok, remélem tudtok nekem segíteni a következő videó zenéjében is. Ez itt egy Adriana Lima videó, alatt megy két szám. Nagyon megköszönném ha megtudnétok mondani pontosan melyik is a két szám címe. -
#2118 Sziasztok, régebben a bajnokok ligája közvetitések elött, egy ford reklámban ment ez a szám... és kéne a címe, tudnátok segíteni? -
#2117 csak most volt időm visszanézni. köszi szépen zenemanó, ja és persze pheapper-nek is thx. vannak még rendes emberek. köszi szépen..