16931
-
#2316 Naon szépen kösz!!! -
#2315 Sziasztok!
Remélem tud nekem valaki segíteni...
Ennek a számnak: edwyn_collins-a_girl_like_you__fiasco_and_nicely_bomb_disposal_mix az elején van egy fél perces rész, amit egy különálló számként is hallottam már és nagyon bejön, csak sajnos nem tudom a címét... Felraktam egy 1 mp-es részletet, hátha valaki ráismer. Azért csak 1 mp, hogy a többi effekt ne zavarjon meg senkit. Az éneket hagyjátok figyelmen kívül és akkor halljátok azt az effektet, ami abban a számban van amit keresek. Remélem érthető voltam :)
Itt a részlet:
http://www.sendspace.com/file/o4jypo
Előre is köszönöm a segítséget! -
#2314 Filter - Hey Man Nice Shot -
#2313 Hali!
Nem tudja vki ennek a számnak a címát,előadóját? klip
előre is kösz
cs -
#2312 Meghallgattam a számot egyáltalán nem az, az első pedig nem igazán hasonlít...
írtam, hogy a szöveggel nem lehet eljutni sehova. Rengetegen feldolgozták a Breaking the Law számot! Therapy?, Enfiserum, Boney Nem, Epitaph, ezek mind feldolgozták! Szóval tovább keresem mind a négy számot mert eddig nem találtam meg egyiket se! Azért kösz! -
Doma #2311 1. Mintha a Nana - He's coming című számra épülne
2. Boney Nem - Breaking The Law
A 3. meg 4. az meg abszolute nem árul el semmit számomra :( -
#2310 az elős kettő nekem is teccik de nem tom mi az _
TÉÉk -
#2309 Hello!
Egy videóból gyűjtöttem össze négy számból részeket, ezeknek szeretném megtudni az előadóját, címét! A másodiknál nem ajánlom a szöveg szerinti keresést mert a Judas Priest - Breaking the Law -hoz juttok majd el általában, én csak pár mást találtam de azok sem azok amiket keresek! Jó zenék ezek, nyugodtan aki tudja mondja!!! Biztos, hogy nem külön a videóhoz készült zenék, egy házi összevágott alkotásból szedtem ki őket!
Első szám
Második szám
Harmadik szám
Negyedik szám
Előre is kösz! -
#2308 Köszönöm szépen! -
zenemano #2307 Nyugi Akyyy! Én se vagyok gazdag faszagyerek, nem nagyon veszek én semmilyen OST-t. Szám.gépre is több hónapig spóroltam és dolgoztam. A netet is magam fizetem... na de nem akartam hogy bosszúság legyen a filmajánlóból. Az infókat a netről gyüjtögetem, meg külföldi lapokról. Nem kell megvenni az OST-eket, hogy tudja az ember melyik filmben mi szól éppen. Én sokat használom az amazon.com hangmintáit... fent vannak a legújabb és legrégebbi cd-k adatai. Így jöttem rá, hogy az első Karib T. Kalózai film OST cd-jén az utolsó szám egy részletét használták fel az RTL Klubbosok az őszi filmek beharangozójához... és Tiesto is feldolgozta nemrégiben... He's A Pirate... -
Metronusz #2306 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Első:
Juno Reactor vs. Don Davis - Navras
Második:
Karib tenger kalózai főcímdal: He's a pirate
-
#2305 Miért nem lehet beírni? Egyik a mátrix, azt tudom, de a másikét nem ismerem! Nem tudom miből gondolod hogy gazdag faszagyerek vagyok, aki felír 8-10 filmez és szalad a boltba megvenni az összesnek az OST-jét tízerzekért. (mivel be is kell mennem miskolcra mert itt ilyeneket nem lehet sehol kapni) -
zenemano #2304 Az RTL Klub-os őszi filmajánló zenék (2 db) infói nagyon egyszerüek...
Annyit segítek, a "zenék elhangzásakor látható 2 film a kulcs ..." ...és innentől könnyű lesz a megfejtés. Na akkor óra indul.... várom a helyes megfejtéseket! Addig megyek alszom kicsit... -
#2303 ez aaaz,köszi! -
#2302 rtl reklámozza az öszi filmjeit. először amátrix zenéje szol aztán valami másik filmzene, és ennek a cimére vok kiváncis.. -
zenemano #2301 Az eredeti:
Snow - Informer
(mellékesen, ez az eredeti a legjobb, kár hogy Aneela-ék belenyúltak, jobb lett volna megmaradniuk a saját zenéjüknél, ehh :))) -
csabiks #2300 Köszönöm szépen! -
#2299 ja nem tudtam hogy ez egy feldolgozás és én a címére írtam hogy eredeti azt gondoltam azt keresed, na mindegy, nem tudom az eredeti előadót -
#2298 ez tuti nem az eredeti.. ennek keresem ugyanis az eredetijét(valószínűbb,hogy ez már feldolgozás,ugyanis amit én keresek,azt még tavasszal hallottam valahol...) -
#2297 eredetiben a címe Aneela feat. Arash - Chori Chori -
#2296 Sziasztok!
Arash-Chori chori c. számának eredetijét(vagy esetleg másik feldolgozását az eredetinek,nem tudom...ugyanúgy van benne "boom boom yeah":) ) keresem. Tudtok segíteni? -
zenemano #2295 Az a válogatás amit te hallhattál, az a következő (sajnos a számok remix verzió nevei nincsenek feltüntetve!!!):
Summertime 2006
1. Náksi vs Brunner feat. Guru: Hello (csak 5 napig tart a nyár) D.O.N Tekk Elektrohouse Mix
2. A Studio: SOS
3. Axwell feat. Steve Edwards: Watch The Sunrise
4. Ferry Corsten: Fire
5. Deep Dish: Dreams
6. David Guetta: In Love With Myself
7. Beam: On your mind
8. Bob Sinclar feat. Steve Edwards: World hold on
9. Cuba Club: Cuba
10. Beatfreakz: Somebody's watching me
11. Mylo: In my arms
12. Tocadisco: You're no good for me
13. Aaron Smith feat. Luvli: Dancin'
14. Pakito: Living on video
15. Dj Bomba: Crazy pipe
16. Bob Sinclar feat Steve Edwards: Love generation
17. Mike Newman: Dubble Dubby
18. Peat Jr & Fernando: Let it be love
19. Tom Mountain & NvsB presents Bass Ball: Your eyes 2006
20. Cascada: A neverending dream
21. Ray Silver: Live in piece
22. Dj Manian vs Tune Up!: Rhythm&Drums
23. Kimera: Sunbeam
24. Náksi vs Brunner feat Guru: Hello (csak 5 napig tart a nyár) Klubb Traxx Remix
Ebben a mixben a te részleted pontosan a 13. szám utolsó 13mp-ét tartalmazza és ahol véget ér a te kis részleted, onnantól kezdődik:
14. Pakito – Living On video (Noot's Vocal Mix)
Szerintem ez a szám lesz a megoldás:)
Nézz szét az orosz és lengyel honlapokon, biztos le lehet onnan is szedni ezt a verziót. Nem kell ide se dc, se torrentozás.
Sok szerencsét! -
zenemano #2294 A T-Mobile: Dominó Társ (srác telefonszámos könyve felett filózik...) reklám adatai fentvannak (megintcsak:) a reklamadatbazis.hu-n
Nézz be oda... is. -
csabiks #2293 Ez a szám kéne sajnos csak a vége van meg egy mixből , remélem tud segíteni valaki! -
#2292 mester :D -
#2291 Echo & The Bunnymen - Killing moon -
liuzzi #2290 Helo, egy olyan zenét keresek, ami a viasat 3 csatornán szokott menni, nem reklám zenéje, hanem műsorelőzetes, talán a szeptemberi kínálatot hirdetik vele, vagy talán az általános kínálatot, sajnos nem tudom...Annyit tudok róla, mmert egyébként régen hallottam már, hogy amíg a zenerészlet megy az előzetes alatt, csak dúdolnak benne, tehát nincs benne ének.Sajna semmi közelebbit nem tudok mondani. LÉgyszi segítsetek, rohadt jó az a zene! -
#2289 még valakinek eszébe juthat -
#2288 Nem baj, azért köszi. -
#2287 nem ismerem azt a számot...még az előadóra sincs ötletem -
#2286 A Témobájl oldalán van a reklám középen, talán eszedbe jut. Ha nem, nem baj. -
#2285 a reklámot nem ismerem, ha talán valahonnan előkaparnád akkor lehet tudnám!!! -
#2284 Hali! Valaki nem tudná mgmondani hogy a Témobilos reklámnál -amikor a srác gondolkodik hogy meik haverját hívja föl, és elgondolkodik hogy egyikkel, bicózik, másikkal bútort cipel a lépcsőházban- mien szám megy? Nem tudja valaki mi annak a címe? Köszi -
#2283 Először én is néztem hogy mi a zsíros fat :D:D:D -
#2282 azt tudom, feat. kellett volna oda -
#2281 Johogy! CSak rosszul irtad ! -
#2280 eltaláltam, jóra gondoltam? -
Nagyon thX!! -
#2278 Lumidee faat. Busta Rhymes - Never leave You talán? -
#2277 hy én is szertnék kérdezni valamit! Nem tudok semilyen klippet csak a refrén, o o oóó, o o oó egy csaj énekli és ez a refrén o o oóóó o o oóóó aki estleg tudná! Szokták a Danubiusba is nyomni!