16931
11552975001178628345.jpg
  • jbal
    ma hallottam egy számot ha jól láttam a TV2-n ment ma egy filmben
    vmi olyasmit énekel h verijü láv mí.nem tudjátok mi lehet az?mondjuk biztos nem elég nehéz:)
  • SlayR
    Keringőre sztem legalkamasabb a See The Day című szám az előadót nemtom de áltlaában feltüntetik hogy keringő
  • zenemano
    Nekem se volt DC-m, de aztán apránként megbarátkoztam vele... Nem olyan bonyolult. DE ott a LimeWire, az még egyszerűbb ... Nekem lassú a feltöltési sebességem, de egye fene itt a mjúzik:

Jackie Chan - Who Am I
  • atesz02
    Kösz, de nekem nincs DC-m. Elküldenéd nekem a számot? cím: [email protected] Kösz!
  • zenemano
    De mint kiderítettem, a dc-n fent van ez a zene ilyen néven:

Jackie Chan - Who Am I
  • zenemano
    Ezt sajnos a filmhez készítették, jelenlegi információk szerint nem adták ki CD-n!!!
  • zenemano
    Itt a válasz:

http://www.singulartists.com/artist_c/covenant_lyrics/helicopter_lyrics.html
  • Heavy knight
    Hello
    Meg tudná mondani valaki, h. a klipp alatt hallhjató számnak mi a címe, elődajóa, esetleg az eredeti , alap szám, amit feldolgoztak, ha egyáltalán e feldolgozás.Én úgy gondoltam, az, de tévedni...
    szoval, akkor ez:
    EZ alatt, ami megy

Előre is köszönöm!

AS
  • atesz02
    Na ez talán segít. A videó alatti zenének a címét szeretném:
    Jackie Chan Bakik
  • atesz02
    HY! Van a Jackie Chan: Az elveszett zsaru c. film, és abban mikor a sivatagban mennek a terepjáróval, akkor megy az a zene, aminek nem tudom a címét. sajna ennyit tudok, de a dallamot már nem tom mióta nem tudom kiverni a fejemből. Valaki segítsen! Köszi!
  • Szabi1991
  • zenemano
    http://www.azlyrics.com/lyrics/jewel/hands.html

Jewel - Hands
  • Qwerty4
    az előadó valószínű Jewel, a szám címére nincs ötletem
  • Szabi1991
    nem tudja vki ennek a számnak a cimét / előadóját ?
  • lord nihilus
    mind1 szerencsére már rájöttem :DD
  • Szabi1991
    nincs rajtra soundtrackon :(
  • Qwerty4
    de viszont valószínű hogy meg lehet valahol találni, ha letölti a játék soundtrackjeit(ha létezik már), éss nyugodtan köztük lehet(talán)
  • zenemano
    Ennek a 27 másodperces száguldásnak nincs zenéje, ez sima töltelék zene, amit a programozók írtak, hogy ne legyen unalmas a motorzúgás...
  • zenemano
    Hát a Bécsi Keringőre meg a keringő zenékre... nagyon másra nem lehet mert a keringőknek más üteme van mint az átlag zenéknek, ha jól emlékszem.
  • Szabi1991
    :: LETÖLTÖM / DOWNLOAD :: -> elindul a video -> de mi a szám címe vagy előadó ?
  • lord nihilus
    Egy rendhagyó kéréssel fordulnék hozzátok! Nagyon hálás lennék ha vki megmondaná h mi a címe annak a műnek amelyre jellegzetesen bécsi keringőzni szoktak! előre is naon köszi
  • Truck Driver001
    Köszi!
  • zenemano
    Remek, jó választás ;)
  • zenemano
    Tom Novy - Your Body (Original Mix)
  • Tsityu
    Goldie - Essential mix 1996 (part 1)
  • Truck Driver001
    Hali emberek!Régóta keresek egy számot,amit mindig a Rádió1-en nyomatnak,de természetesen soha nem mondják be a címét és az előadóját!:D
    [faszi énekel benne,eztet-e:
    "állóvánábári..állóvonábébi...számtingbácsjúbári.."
    Na vlmi ilyesmit szövegel!:DD
  • zenemano
    Kernkraft 400 - Zombie Nation (Chant Mix)
  • akyyy
    http://www.cooltv.hu/

itt a futballista felségek promoja alatt milyen zene szol?
  • BIZ0906
    msn hangokban keresgéltem majd be adta ezt, de akkor tényleg egy hülyeség pedig a hülyeség általában teljes terjedelmében is megvan hát most no
  • SlayR
    Szerintme ezzel semmi baj a techno dj-k szószerint anyáznak sokszor szal ez még poén :)
  • zenemano
    Hát ez valóban az, egy jólmegtermett hülyeség ;)
  • BIZ0906
    Lehet, hogy csak egy hülyeség de ez ki és mi a címe?

http://s11.up-file.com/download3/98fc4b981278_syl2fn83mh2f2oqi/Untitled.mp3
  • zenemano
    Igen ezt tudja mindenki... csak nem akartam ragozni. De majd kiderül hogy ez valóban segített-e.... jelen esetben.
  • zolee90
    HAli! Köszi utánanézek. Amúgy tudom mit jelent a T.G.M.T. de igazából egészen mást, ami miatt én nem is szeretem Hamvait, mint ember, hanem csak a zenéjét amit játszik. (Térdre G**ik Modern Tánczene)
  • SlayR
    Hamvainak rengeteg mixe van amit innen onnan el lehet érni:) Rendszeresen felvételre kerül a Kecskeméten tett látogatásai is. A T.G.M.T pedig amolyan jelmondat amit Hamvai terjeszt mint a " Mivan Veletek? Semmi? " vagy a " Tegye Fel a Kezét ki hol lakik " szösszenetek vagy akár a " Modern Tánczene Mindenek felett! "
    de aki ellátogat a tgmt oldalra ott olvashat erről és hamarosan lesz zenei frissítés is:)
  • zenemano
    Ha hiszed ha nem, segített ez az infó! A TGMT egy csoportosulást/fan klubbereket (????) jelent, itt a honlapjuk:

http://tgmt.try.hu/

Ez 4 betü van rajta olykor Hamvai pólóján, látni a partyfotókon, lesd meg...

Az a szám amit keresel, nagy valószínűséggel a következő mixben lesz benne:

Ha minden igaz ez egy októberi fellépés:
    Bázis - Music & Culture - Pécs - T.G.M.T. 001 mixed by Hamvai P.G.

Ebben a 15. track lesz szerintem a megfejtés.

Bár a DC-n belehallgattam ebbe a mixbe (2 embernek volt meg) és a 15. számban azt éneklik, hogy: I'll freek you up, so move you around... (bár nem vagyok egy ász angolbol, sorry)

Ezt a számot amúgy valaki már kereste itt (májusban), linkelt is be egy kis részletet (a neve az volt hogy 3.mp3), akkor nekem is megtetszett ez a szám, de a linkelt mp3 rövidsége miatt nem tudtam kideríteni semmi hasznosat.

A dcről letölthető változatnál is csak annyit ír ki a Winamp hogy: Track 15

De szerintem az "always in my mind" nem a 15 track lesz... ha te tuti hogy ezt hallottad ki a számodból. Bár az egész mixet nem hallgattam meg, de töltsd le a full mixet (INNEN) és akkor kiderül.

Gúd lák!
  • zolee90
    Hát sajnos semelyik, úgy látszik sikertelen maradok. Ezek mind megvannak. A laptop amelyikről ment a zene, meg már nem volt ott, hiába vittem USB-t. De azért köszi. (Amúgy még 1 segítség, bár sztem nem nagy: TGMT - Track 15 volt asszem a track így kiírva winamp-ban, de hát az kábé annyival egyenlő h Hamvai azt kész :)
  • zenemano
    Lehet, hogy ezt keresi Zolee ... de én 15-ös track-ként nem találtam ezt meg Hamvai szettjeiben, de lehet, hogy mindegyik listát nem tették fel a netre.
  • SlayR
    Szerintem amit keresel a Paris Avenue - In My Mind című száma
  • sakim
    Hello
    Lenne egy nagy kérésem itt egy link:
    http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=kYWe5I74b6Ahvzdy
    a videó alatt megy egy szám amit rég óta keresek és ennek kellene az előadója vagy a címe.