16931
-
#2597 ma hallottam egy számot ha jól láttam a TV2-n ment ma egy filmben
vmi olyasmit énekel h verijü láv mí.nem tudjátok mi lehet az?mondjuk biztos nem elég nehéz:) -
SlayR #2596 Keringőre sztem legalkamasabb a See The Day című szám az előadót nemtom de áltlaában feltüntetik hogy keringő -
zenemano #2595 Nekem se volt DC-m, de aztán apránként megbarátkoztam vele... Nem olyan bonyolult. DE ott a LimeWire, az még egyszerűbb ... Nekem lassú a feltöltési sebességem, de egye fene itt a mjúzik:
Jackie Chan - Who Am I -
atesz02 #2594 Kösz, de nekem nincs DC-m. Elküldenéd nekem a számot? cím: [email protected] Kösz! -
zenemano #2593 De mint kiderítettem, a dc-n fent van ez a zene ilyen néven:
Jackie Chan - Who Am I -
zenemano #2592 Ezt sajnos a filmhez készítették, jelenlegi információk szerint nem adták ki CD-n!!!
-
zenemano #2591 Itt a válasz:
http://www.singulartists.com/artist_c/covenant_lyrics/helicopter_lyrics.html -
Heavy knight #2590 Hello
Meg tudná mondani valaki, h. a klipp alatt hallhjató számnak mi a címe, elődajóa, esetleg az eredeti , alap szám, amit feldolgoztak, ha egyáltalán e feldolgozás.Én úgy gondoltam, az, de tévedni...
szoval, akkor ez:
EZ alatt, ami megy
Előre is köszönöm!
AS -
atesz02 #2589 Na ez talán segít. A videó alatti zenének a címét szeretném:
Jackie Chan Bakik -
atesz02 #2588 HY! Van a Jackie Chan: Az elveszett zsaru c. film, és abban mikor a sivatagban mennek a terepjáróval, akkor megy az a zene, aminek nem tudom a címét. sajna ennyit tudok, de a dallamot már nem tom mióta nem tudom kiverni a fejemből. Valaki segítsen! Köszi! -
Szabi1991 #2587 -
zenemano #2586 http://www.azlyrics.com/lyrics/jewel/hands.html
Jewel - Hands -
#2585 az előadó valószínű Jewel, a szám címére nincs ötletem -
Szabi1991 #2584 nem tudja vki ennek a számnak a cimét / előadóját ? -
lord nihilus #2583 mind1 szerencsére már rájöttem :DD -
Szabi1991 #2582 nincs rajtra soundtrackon :( -
#2581 de viszont valószínű hogy meg lehet valahol találni, ha letölti a játék soundtrackjeit(ha létezik már), éss nyugodtan köztük lehet(talán) -
zenemano #2580 Ennek a 27 másodperces száguldásnak nincs zenéje, ez sima töltelék zene, amit a programozók írtak, hogy ne legyen unalmas a motorzúgás... -
zenemano #2579 Hát a Bécsi Keringőre meg a keringő zenékre... nagyon másra nem lehet mert a keringőknek más üteme van mint az átlag zenéknek, ha jól emlékszem. -
Szabi1991 #2578 :: LETÖLTÖM / DOWNLOAD :: -> elindul a video -> de mi a szám címe vagy előadó ? -
lord nihilus #2577 Egy rendhagyó kéréssel fordulnék hozzátok! Nagyon hálás lennék ha vki megmondaná h mi a címe annak a műnek amelyre jellegzetesen bécsi keringőzni szoktak! előre is naon köszi -
#2576 Köszi! -
zenemano #2575 Remek, jó választás ;) -
zenemano #2574 Tom Novy - Your Body (Original Mix) -
Tsityu #2573 Goldie - Essential mix 1996 (part 1) -
#2572 Hali emberek!Régóta keresek egy számot,amit mindig a Rádió1-en nyomatnak,de természetesen soha nem mondják be a címét és az előadóját!:D
[faszi énekel benne,eztet-e:
"állóvánábári..állóvonábébi...számtingbácsjúbári.."
Na vlmi ilyesmit szövegel!:DD -
zenemano #2571 Kernkraft 400 - Zombie Nation (Chant Mix) -
#2570 http://www.cooltv.hu/
itt a futballista felségek promoja alatt milyen zene szol? -
BIZ0906 #2569 msn hangokban keresgéltem majd be adta ezt, de akkor tényleg egy hülyeség pedig a hülyeség általában teljes terjedelmében is megvan hát most no -
SlayR #2568 Szerintme ezzel semmi baj a techno dj-k szószerint anyáznak sokszor szal ez még poén :) -
zenemano #2567 Hát ez valóban az, egy jólmegtermett hülyeség ;) -
BIZ0906 #2566 Lehet, hogy csak egy hülyeség de ez ki és mi a címe?
http://s11.up-file.com/download3/98fc4b981278_syl2fn83mh2f2oqi/Untitled.mp3 -
zenemano #2565 Igen ezt tudja mindenki... csak nem akartam ragozni. De majd kiderül hogy ez valóban segített-e.... jelen esetben. -
#2564 HAli! Köszi utánanézek. Amúgy tudom mit jelent a T.G.M.T. de igazából egészen mást, ami miatt én nem is szeretem Hamvait, mint ember, hanem csak a zenéjét amit játszik. (Térdre G**ik Modern Tánczene) -
SlayR #2563 Hamvainak rengeteg mixe van amit innen onnan el lehet érni:) Rendszeresen felvételre kerül a Kecskeméten tett látogatásai is. A T.G.M.T pedig amolyan jelmondat amit Hamvai terjeszt mint a " Mivan Veletek? Semmi? " vagy a " Tegye Fel a Kezét ki hol lakik " szösszenetek vagy akár a " Modern Tánczene Mindenek felett! "
de aki ellátogat a tgmt oldalra ott olvashat erről és hamarosan lesz zenei frissítés is:) -
zenemano #2562 Ha hiszed ha nem, segített ez az infó! A TGMT egy csoportosulást/fan klubbereket (????) jelent, itt a honlapjuk:
http://tgmt.try.hu/
Ez 4 betü van rajta olykor Hamvai pólóján, látni a partyfotókon, lesd meg...
Az a szám amit keresel, nagy valószínűséggel a következő mixben lesz benne:
Ha minden igaz ez egy októberi fellépés:
Bázis - Music & Culture - Pécs - T.G.M.T. 001 mixed by Hamvai P.G.
Ebben a 15. track lesz szerintem a megfejtés.
Bár a DC-n belehallgattam ebbe a mixbe (2 embernek volt meg) és a 15. számban azt éneklik, hogy: I'll freek you up, so move you around... (bár nem vagyok egy ász angolbol, sorry)
Ezt a számot amúgy valaki már kereste itt (májusban), linkelt is be egy kis részletet (a neve az volt hogy 3.mp3), akkor nekem is megtetszett ez a szám, de a linkelt mp3 rövidsége miatt nem tudtam kideríteni semmi hasznosat.
A dcről letölthető változatnál is csak annyit ír ki a Winamp hogy: Track 15
De szerintem az "always in my mind" nem a 15 track lesz... ha te tuti hogy ezt hallottad ki a számodból. Bár az egész mixet nem hallgattam meg, de töltsd le a full mixet (INNEN) és akkor kiderül.
Gúd lák! -
#2561 Hát sajnos semelyik, úgy látszik sikertelen maradok. Ezek mind megvannak. A laptop amelyikről ment a zene, meg már nem volt ott, hiába vittem USB-t. De azért köszi. (Amúgy még 1 segítség, bár sztem nem nagy: TGMT - Track 15 volt asszem a track így kiírva winamp-ban, de hát az kábé annyival egyenlő h Hamvai azt kész :) -
zenemano #2560 Lehet, hogy ezt keresi Zolee ... de én 15-ös track-ként nem találtam ezt meg Hamvai szettjeiben, de lehet, hogy mindegyik listát nem tették fel a netre. -
SlayR #2559 Szerintem amit keresel a Paris Avenue - In My Mind című száma -
sakim #2558 Hello
Lenne egy nagy kérésem itt egy link:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=kYWe5I74b6Ahvzdy
a videó alatt megy egy szám amit rég óta keresek és ennek kellene az előadója vagy a címe.