11900
-
laczoo #560 -
#559 ja -
laczoo #557 bocs a képekért,remélem nem zavar senkit -
laczoo #556 Kristjansson:
-
laczoo #555 biztos hogy max adatbazis??
mert akkor benne kell legyen.
-
laczoo #553 a game lassabb mint a sima cm4.max 2-3 ligával kel jatszani és akkor még nagy adatbazis mellett is türheő a sebesség. -
Takezó #552 Hát nem tom, nálam elég lassú... amúgy Jovic most nagy "sztár" :) egyszer sem volt kezdő, de az utóbbi három meccsen kapott harminc percet. Első mecs UEFA-kupa Coleraine (NIR) ellen 3-at vágott, Vidi ellen meg a visszavágón egyet-egyet :) -
#551 kinek milyen lassú a game? -
#550 a gépről? -
laczoo #549 iceland (izlandi) csapatban keresd!csak a nagy adatbazis kell -
#548 hogyan lehet képet berakni? -
#547 #466 -
#546 merre van a nagyobb ? -
#545 miért nem töltöd le? -
#544 küld már el nekem a [email protected] -cimre.
0.9 méretü filét
-
#543 0,9 mega méretü kommentár magyaarítás van valakinek,
küldje már el nekem a [email protected] -cimre.
BIG THANXX
-
donpedro #542 a magas pace, illetve acceleration rohadt sokat számít. -
Takezó #541 én is kipróbáltam hááát néha rúg gólt :) -
#540 nyomj már be pls róla egy képet, hogy-hogy fest nálad a csávó :) -
Takezó #539 hát jah, nekem sem túl szimpatikus -
őróla lenne szó? hát elég gagyi játékosnak tűník így a játék elején... -
#536 -
#535 Nógrádi Árpád, és mégcsak fizetni sem kell, ha a Fradival játszol.....nekem 35 gólt lőtt az elmúlt szezonban (Gera-Nógrádi csatárkettős.....tököli ugyanolyan szar, mint valóságban ) -
laczoo #534 Porhallsson(fura P vel,a keresőbe orhallssont irj),Kristjannson(ezt nembiztos hogy igy irjak),Uche Okereke,Doncho Donev(talán),cherno samba
most igy fejbol tobbet nemtudok.
Porhallssont mindenkeppen igazold le.az egy vadállat:)) -
Takezó #533 Nem tudtok olyan viszonylag elfogadható játékosokat, akik jönnek is a Fradiba és megfizethetőek már első évben? -
#531 2 különböző méretű kommentár magyaarítás van:
1.:0,5 mega
2.:0,9 mega
Én a 2est használom, és működött a 4.11es verzióval is, meg a 4.12-essel is.
Tehát hiba az ön készülékébe.
Kipróbáltad mind a 2 fajtát?, mert ha nem akkor szerintem megérne 1 próbát, persze csak ha fontos meked.
Szerintem a 4.12es patch el van baszva. Egyszerűen minden meccsemet úgy letekeri, ha nem akkor meg 20-30 lövésből se tudok gólt lőni, pedig Vieri, Claudio Lopez, Cavenaghi csatársorom, és ők nem éppen a legszarabb emberkék a progiba. -
laczoo #530 ne másold be a kommentátor magyarítást.maradjon az eredeti -
#529 hát az a kommentár -
#527 valami match event-es hibát.. -
laczoo #526 en nem tudok rola hogy lehetne.miért akarod visstavenni? -
laczoo #524 mit ír ki? -
#523 -
Takezó #522 ehh köv fordulóra megkaptam Barcelonát, asszem búcsúzom az európai színtértől :S -
Takezó #521 vazz Fradival UEFA kupa selejtező: Kutaisi ellen idegenben 1:1, otthon 0:0 :) ezek után megkaptam Sparta Praguet, mondom na akkor vége: otthon 0:0, idegenben Jovic mesterhármasával 3:0 :)) nagggyon durva. Egyébként szvsz Somorjait cserecsatárként érdemes alkalmazni, mivel Tökölinek a meccs kondíciója mindig 50% körüli lesz a 2. félidőben, lehet, hogy sak nálam -
#520 hát nekem nem jó a magyarítás..mindig kiír egy hibát:((( -
#519 igazad van... -
laczoo #518 bocs a modoromért,de kezd idegesito lenni hogy minden ember azt varja,hogy más dolgozzon helyette.te is ugyanugy vissza tudsz olvasni,mint én leirni. -
laczoo #517 OLVASS MÁR VISSZA A ROHADT ÉLETBE.
5 kurva hozzászólással lejjebb ottvan a megoldás.
kicsit tessek mar mindig visszaolvasni!
laczoo -
D. #515 Már sikerült megcsinálni. Egész jól le van fordítva. A 4.12 patch szerintem nagyon kell a játékhoz, mert ezelőtt olyat csinált nekem, hogy automatikus csapatösszeállításra mentem, és a gép Saviolát bal hátvédnek tette be, amitó fent van az új, azóta ilyet nem csinál, és a játékosok újra igénylik a meccsgyakorlatot, patch előtt nem volt ilyen, nekem ez a kettő dolog tűnt fel eddig. -
#514 Amúgy nem tartana semeddig se kipróbálni, de mind1.