11900
-
#736 vazze tiszta ideg vagyok, úgy kaptam ki a schalke-tól 4-1-re bl negyeddöntőben, hogy a fél csapatom hiányzott, mert vb selejezőre vitték a braziljaimat... (Mancini, Diego, Lúcio, Emerson, Rubinho) most tiszta ideg vagyok, ráadásul eddig ez a legnagyobb vereségem -
#735 vazze, előző meccsemen megkaptam az idénybeli 5. piros lapomat , az nem semmi :( -
#734 végre mexakadt a rossz szériám, és egy idegenbeli 1-1 után (az ancona ellen(, sikerült 4-0-ra nyerni a Sampdoria ellen idegenben, Totti vissatért 2 góllal (3 hetes pihi után) -
#733 még szerencsém sincs, Mancini-nek az elmúlt 3 meccsen volt 4 sárgája+2 pirosa... persze most is csak egy 0-0-ra futotta a Parma ellen otthon... -
#732 nekem a Roma-val az utolsó 5 meccsem a bajnokin gyatra volt, Totti nélkül 6 pont 1 rúgott 2 kapott gól, még az a szerencsém, hogy a Juve ellen lőttem azt az 1 gólt idegenben, és azzal nyertem, most viszont pl az Atalantától kaptam ki otthon 1-0-ra :( -
#731 1ébként veletek mizujs, ki kivel játszik a gameval, és hol tartotok? -
#730 húúú de ráb*sztam az ik meccsemen: 2-1-re vezetem a 62. percig, és lesérült a kapusom, Pelizzoli. a baj, csak az volt, hogy elfogyott mind a 3 cserém, és Mancini-t kellett beállítanom a kapuba, és végülis egy 3-3-mal megúsztam a dolgot. azért mondom, hogy megúsztam, mert 2 kapuralövést kapott csak, és mind2-t bekapta, szerencsém volt, hogy nem jött több kapura lövés :) -
wizso #729 na ezt megosztom mindenkivel.
Ujratelepitettem a 0304-et, most a patch nelkul. Mint mar sokszor mondtam, NAGYON sokat szivtam a 4.1.2-es verzióval.
VASASsal kezdtem megint, havertol kaptam tippet egy jó támadó taktikára, hazai pályán ez biztos beválik:
343 az alapja, a 3 csatár nincs nyilazva sehova, a két szélső kp felfut a csatársorig, középső kp-k egyik fel, a másik lenyilazva. a középső védő meg hátranyilazva söprögetőnek.
Kiváncsian vártam hogy milyen lesz ez a taktika, első meccs 5:1 a második 4:0. Ja és edzőmeccs ZTE ellen 1-0. Szóval igy már nem irreálisan nehéz, a 4.1.2 verzió lehetetlen dolgokat csinált.
ha valaki sokat szív próbálja ki ezt. -
#728 az adatbázist ragd mediumra,vagy teljesre -
#727 sehogy:) -
#726 thx, én meg azt hittem, hogy vmi jót jelent...
donpedro neked is thx -
donpedro #725 :) -
Nasheem #724 Szasztok!
A 03/04gyel, hogy lehet úgy beállítani az adatbázisokat, hogy a kijelölt 1 liga mellett a többi is max részletességgel szerepeljen, de nem kell, hogy az eredményeiket számolgassa és irogassa?
Tökre nem érdekelnek pl az amcsi eredmények, de a Freddy Adu kölköt szívesen leigazolnám, aki ha nem ikszelem az amcsi bajnokságot fullra, nincs a játékban. -
#723 Apróbb sérülés, esetleg a gyúró is bement hozzá a pályára.
Érdemes megnézni a kondicióját, általában ilyenkor jobban lecsökken.
Ha tehetem inkább lecserélem őket is. -
donpedro #722 Olyan sérülés, amivel még tudja folytatni a játékot, azt hiszem. Mindenesetre amikor pályán hagytam az illetőt, akkor néha meccs után kaptam az üzenetet, hogy a fickó megsérült, illetve úgy vettem észre, hogy ezeknél az emmbereknél meccs közben hirtelen lecsökken a fitness-érték. -
#721 mi az a kis zöld plusz jel balra a játékos mellett, amikor meccs közben cserélni akarok? mert amikor lesérült, akkor piros plusz van, de mit jelent a zöld +? -
#720 az az idegestő a játékban, hogy amíg a szünet tart (télen kb 1-2 hét, nyáron május végétől augusztus közepéig), qrva lassú a játék, de amint beindul a szezon, megy a játék elég korrekt sebességgel, legalábbis én így vettetm ésre az első szezonomban -
#719 semmi :) -
donpedro #718 Óh, bocs, akkor nem szóltam. -
#717 én a könyvtárnál nyomtam, és úgy is jó -
donpedro #716 Mármint minden egyes db fájlnál nyomj tulajdonságot, ne a könyvtárnál. -
#715 data könyvtárra jobb egér gombot nyomsz, tulajdonságok, és az írásvédettséget kilövöd -
#713 bakker, nálam a 2004-es EB-n cseh-román döntő volt (2-1) -
#712 szüntesd meg az írásvédettséget... -
#709 na lenyomtam az 1. szezonomat a Roma-val 4. lettem, azonos pontszámmal a Milannal, de ő a 3. lett, miért? olaszba nem az van, hogy azonos pontszám esetén egy playoff meccs dönt az ilyen esetekben? -
#708 ez van, én is ezt használtam/használom -
#707 de ez szar,e4gy év mire betölti -
#706 de van, ott van a játék főkönyvtárában -
#705 háát nagy szarok a skinek -
#704 ez mit jelent?:==================================================================
TerHand - Championship Manager 4 Skin
==================================================================
Version : 1.1
Project Start : 26th November 2003
Last Updated : 28 November 2003
------------------------------------------------------------------
INSTALLATION :
- Extract all files inside this RAR to your CM 03/04 Skin folder;
* Example : C:\Program Files\Eidos\CM 03-04\data\skins
( While extracting using Winrar, don't forget to tick the,
"Use Folder Names" option checkbox. )
Please make sure you backup the previous "Ter" skin as this
skin will overwrite the ter skin
To load the skin goto Preferences and load "Terhand"
==========================>
AUTHOR INFO & CONTACT
-------------------------->
Name : Adam Williams
Nickname : Wilco
E-mail : [email protected]
Web : www.Cmgamer.com
Special thanks to Craig Hunter with his Tutorials
and Beefster for his help on the Si Forums
------------------------------------------------------------------
==========================>
Credits
-------------------------->
Ter
Stevanus Lioni aka Godhand
==================================================================
Fixed
* Fixed Job Information screen widgit error
* fixed transfer screen wages offer
COPYRIGHTS INFO :
- Championship Manager 4 is (C)opyrighted by SIGames(.com)
- Championship Manager 4 is published by Eidos Interactive.
============================================================ -
#703 de már fent vagyok.ott vagyok(kisficege:Sunderland) -
#702 a [email protected] nem válaszól. -
#701 editor nincs még hozzá? -
#700 gamecopyworld.com -
#699 de -
#697 nincs mit -
Takezó #696 köszi én :) -
Takezó #694 sztem DC++ csak mert a hdc pénzes... -
#693 hdc-ről le tudod tölteni asszem, vagy ott van Direct Connect -
#691 nem lehet premieres-t kikötés hogy premier alatt kell indulni