11900
-
#650 itt van 3 brazil tehetség, akiket le lehet majd igazolni ingyen, vmikor télen: Dagoberto, Maxvell, Dudu Cearense -
Takezó #649 :) jóvanna, akkor atótl, aki Fradival jáccik -
#648 Roma-ban Tököli? -
Takezó #647 ti amúgy nem szoptrok Tökölivel? mindig kéreti magát, hogy aláírjon-e vagy sem, de végülis mindig szájnolja aszerződést -
#646 meg az is jó, hogy újra visszakerült a past meeting opció is, meg a next match is, mert ezek nem voltak benne a 4-ben -
Takezó #645 Zaki: én még nem jáccottam a hárommal szal nem ismertem régen, de jópofa dolog az tény :) mindig nagy kő esik le a szívemről, ha egy Romát máshoz sorsolnak vagyilyesmi -
#644 tök komoly, hogy visszatették a játékba az élő kupasorsolást, újra lehet izgulni, hogy milyen csapatot kapunk :) -
Takezó #643 KisFicege: nézz utána külföldi szájtok fórumain, ott ajánlgatnak embereket, amúgy meg mire való a scout? :)
Zaki: aha, csak a z a gáz, hogy így a többiek nehezebben értenek, sokan jáccanak forintban v fontban -
#642 a shortlist:amikor tehetséges fiatalokat gyüjtenek össze.. -
#641 a 3 óta márkában nyomom, már mexoktam :) -
Takezó #640 vazz mé pont márkában számolsz? ott van a font, az jobb :) -
#639 én meg kénytelen voltam új játékot kezdeni a Roma-val, kezdésnek le is igazoltam Lúciót, csak 28,5 millió márkába került -
Takezó #638 hát a basel megállított (2:2, 1:3) :S
és alsóházba jutottam :S
de legalább magyasr kupában benn vagyok :) -
Takezó #637 jah hát nekem sem szimpi a dolog, de azé kűzdünk nagyon :) -
#636 9. a Fradival? :PPP -
Takezó #635 hmmm ezek után Benfica - FTC 1:2
Feyenoord - FTC 4:2
FTC - Feyenoord 3:0
eközben a bajnokságban 9. vagyok és küzdök az első 6-ba kerülésért :S -
Takezó #634 ehh történnek még furcsaságok... Fradival vagyok
UEFA KUPA SELEJTEZŐ:
Publikum (Szlovén) - FTC 1:0
FTC - Publikum 2:0 (hosszabításban)
UEFA KUPA ELSŐ FORDULÓ:
FTC - Benfica 5:0 :)))) -
Takezó #633 ezt most így én sem, KisFicege mit értesz ez alatt? -
#632 shortlist-et? ezt nem vágom -
#631 mikor adnak ki hozzá shortlistet?Ja,és #585 -
#630 lehet benne vmi, thx :) -
GeGab #628 Én is köszönöm a linket a fordításhoz, de nem tud valaki egy teljes verziót? -
#627 basszemeg, hogy rábasztam, már a 25. forulkónál jártam, amikor meghalt a gépem, és újraindult, az elmentésem meg csak a 2. fordulóból van -
#626 vazze, nyárom nagybevásárlás lesz: csomó játékosnak lejár a szerződése, már meg is szereztem Srankovic, Boumsong, Bonera, M. Gallardo, Kapo, Coloccini-t, hogy csak a nevesebb játékosokat említsem -
#625 nincs mit :) -
#623 itt -
#621 csak elkezdtem játszani :PPP -
#620 Ez már nem Championship Manager 03/04
Ez már Zaki Manager 03/04 -
#619 már van -
#617 na most egy kicsit jobb kedvem van, nyertem Bolognában 5-1-re, Cassano villogott, rúgott is 2 gólt :) -
#616 Deco-t is megvette 12milkáért, eddig az sem csinált semmit, nagyon nem lesz ez így jó, nem tudom mi a f*sz legyen -
#615 Totti is egy kalap szar, Cassano-ról nem is beszéltem, eddig még nem csinált semmit, már meg is bántam, hogy nem adtam el 58m márkáért a Betisnek -
#614 faszom kezdek nagyon ideges lenni: Romaval nyomom, bajnokságban 4gy 2d 3v, 8 rúgott 6 kapott gól, össz 12 meccs 5gy 4d 3v, 11 rúgott 8 kapott gól, szánalmas... -
#613 viszont most begyorsult a játék, vagy nem tudom, 1 hetet léptem tovább kb 10 perc alatt -
#612 azért nem semmi 13 játékost adtam kölcsön :) -
#611 vazze, 2-2-vel kezdtem Udine-ben, végülis elfogadható eredmény -
#610 lol, olaszország 1. forduló: Lazio - Lecce 5-5 :P -
#609 igaz hogy van már 4.1.2-es patch? -
donpedro #608 Végre befejeztem a rohadt NFSU-t, mostmár nyomhatom a CM-et ezerrel. :) -
donpedro #607 Igen én vagyok. :)