11900
-
#319 elindult,de most 1kB/s-kel szedi,eddig legalább 7-8 volt...
Hé zaki te szeded már? -
#318 Ez a hülye bittorent megállt 44,3%-nál.. -
#317 nyugi!inkább adj egy címet!!! -
#315 na majd pont veled fogok veszekedni, kattints csak rá a logomra... :PPPPPP -
#313 idefigyelj, mondtam, hogy nagyon gyorsan vegyél vissza az arcodból, te kis unreg senki -
#312 De melyik címen?És azon belül melyik hub?Konrétan please -
#310 meg azt is hogy melyik hub -
#309 egyetértek -
#308 És melyik az a cím?Légyszi add meg!Thx -
#307 bittorent-et honnan lehet leszedni? -
#306 kicsit vegyél vissza az arcodból, és ne lámázz itt, mert nem leszünk jóban -
#305 ha valaki tud bittorrentezni annak itt 1 gyors link
CHAMPIONSHIP.MANAGER.2003.2004-DEViANCE -
#303 hát remélem, mert a hdc-re direkt nem rakják fel -
#302 nemsokára ugy is lesz vmi lanosnak is -
#301 :) -
#300 na jó, én nem fogok 36 órát várni -
#299 hát ez qrva jó :P -
#298 2k-val jön, az nem vmi jó :P -
#297 2 kB/s-kel szedi -
#296 bazz -
#295 [HUN][ADSL]Hefe csa az a baj hogy dsl..:( -
#294 van még szabad slot? -
#293 thx :) -
#292 Flas hub -
#291 jaja, hol találtad? -
#290 244 MB,asszem ez az.dev-cm34 -
#289 igen? és hol? -
#288 MEGVAN!!!!! -
#286 Na most megint megnézem,ha megint nincs akkor megyek tanulni! -
#285 még a warezen sincs! -
#284 vazze tényleg nincs, most néztem + az előbb... -
#283 nincs? melyik hubokon nézted +? matrix, koli, flash, elite? -
#282 én még sehonnan, de gondolom ezt már kitaláltad -
#281 már írtam kb 3X -
#280 írj nekik -
#279 vazze, hdc már tényleg elmegy a picsába... felteszik az arsenal club managert, sztem senkinek nem kell, de eddig b*szták feltolni a cm-et. na elmennek a qrva anyjukba már télleg... -
#278 mert a dcn-n még nincs... -
#277 Hé zaki,te honnét szedted le? -
#276 hát nem tudom, én ilyen problémával még nem találkoztam a CM-ekben... lehet, hogy tényleg vmi szart szedtél le... melyik verziót szedted le, a 250mb körülit? -
donpedro #274 Biztos unjátok már a post-jaimat, de rohadtul idegesít ez a nevekkel kapcsolatos marhaság. Ugyanis nemcsak a válogatott játékosok keresztnevei rosszak az alábbi országokban, hanem mindenkié, tehát pl. minden olasz focista, edző, scout, stb, rossz keresztnévvel szerepel.
Ugyanez a helyzet még az argentín, a norvég, a szlovák, vagy a szerb embereknél is, az alább említetteken kívül, és persze ez még valószínűleg mindig nem a teljes lista, hiszen kb. 50 országot ellenőriztem a 230-ból.
Az biztos, hogy ezt egy ember nem tudja kijavítani, mert hetekig tartan, és nincs olyan idióta, aki erre vállalkozna. Kérdés, hogy a végleges, bolti verzió is ilyen lesz, vagy abban már normálisak lesznek a nevek. Ha az jó lesz, akkor nincs gond, csak meg kell kérni valakit, akinek eredetije van, hogy a db fájlokat tegye fel valahová, és akkor minden warezes letöltheti magának.
Ám ha a bolti is ilyen fake neveket tartalmaz, akkor nem tudom mit lehetne csinálni. Az biztos, hogy akkor nálam előnybe kerül a TCM2004.