11900
-
Coco #33 :D,nem tom én még mindig ugy vagyok vele hogy jó hogy nincs benne semmilyen 3ds engine!
"engem meg nem zavar, hogy nincs benne 3D, csak elb*sznák vele a játékot... "
"bár nem lenne hátránya a játéknak, ha FIFA 2004-es engine lenne benne :)"
Hm? :)
-
#32 bár nem lenne hátránya a játéknak, ha FIFA 2004-es engine lenne benne :) -
Coco #31 -
#30 ja tényleg :P -
Coco #29 ezt mondom, hogy jó h. nincs benne 3d :) -
#28 engem meg nem zavar, hogy nincs benne 3D, csak elb*sznák vele a játékot... TCM az egy más tészta -
Coco #27 nem tom én éppen azért szeretem a CM-eket mert nem 3D-s, nekem a 2 volt meg előszőr, és még az is nagyon bejött, pedig abban alig volt vmi :)
Szal ha 3d-t akarunk arra ott a TCM... -
#26 Egyremegy -
#25 az nem 5, hanem 03/04, hányzor mondjam még el?! :P -
#24 Inkább kezdjék el az 5-öt fordítani.:) -
#23 Ja -
#22 bazz, mire lefordítják a game-t, már kijön az új :) -
#21 még nincs csak 80% os -
#20 EZAZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!És a manager 4-hez 100%-os magyarosítás nincs? -
#19 november 21-én jelenik meg, és ez már biztos! -
#18 És zaki!Nemtudod kb. mikor jelenik meg?Ugy ez nem fog késni fél évet.Elvileg ősszel kéne megjelennie. -
#17 itt van pár db új kép, igaz ez az editorról van, de a képekből látszik, hogy ez más, mint az előzőek -
#16 és ez az új logo:
-
#15 na a CMgamer.com-on most olvsom, hogy a játék egészen pontosan november 21-én jelenik meg, tehát már nem sok van hátra -
#14 az lehet, hogy az engine fifa 2004-es lesz, de a manager része érdekel engem, abba + 1értelműen CM a king -
#13 na akkor nézd meg ezt a videót:
tcm2004 előzetes
...a fifa2004-es motort fogja használni az új Total Club Manager!!! -
#12 ha mondjuk olyan engine lenne benne mint mondjuk a FIFA 2003, vagy a 2004-ben, akkor nem lenne rossz :) -
#11 dedede! jelentősen növelné a valóságérzetet. De csak akkor, ha patentul meg lenne csinálva...amilyet még nem láttam -
#10 sztem meg nem kéne ilyennel elb*sznia játékot, jó ez így, ahogy van -
#9 hát ez az. lehetne végre egy igazi 3d-s meccskommentár!! -
#8 azért olyan hatalmas nagy újításokra ne nagyon számítsunk -
#7 én is, meg azé' én több újítást vártam, mint amit eddíg beharangoztak -
#6 El tudnék képzelni olyat is, hogy a szurkolókkal való kommunikáció .... -
#5 jaja -
#4 hát ez külsőleg nem sok változtatás. Mondjuk a média aktívabb szereplése jó ötletnek tűnik... -
#3 itt van néhány kép -
#2 hát azt mondják, hogy ez lesz a legjobb, legszebb, legf*szom tudja milyenebb, és az utolsó. Remélem tényleg ilyen lesz, mert a 4-ben elég sok a bug(...), én már nagyon várom a game-t , bár szerintem nem valószínű, hogy novemberben jön a játék, nem lennék meglepve, ha csak jövőre jelenne meg -
#1 Az utolsó Championship Manager program készül a legendás sorozatot megalkotó SI Games berkeiben, ugyanis mint tudjuk a stúdió az idei rész megalkotása után külön utakra lép, míg a licensz a kiadó Eidos-nál marad. A londoni központú csapat ennek jegyében igyekszik mindent beleadni a novemberben érkezõ Championship Manager 03/04-be, így aztán számos játékmenetbeli újítás várható, melyekrõl ma közölt a csapat egy szép kis listát. Ebbõl csemegézünk most a fontosabbakat kiragadva:
# 4 új liga az eddigiek mellé
# Szélesebb körû visszajelzés a médiától
# Továbbfejlesztett meccs engine
# Leshibák orvoslása
# A hónap/szezon gólja díj
# Élõ kupasorsolások
# Még komplexebb edzésrendszer
info: 576 Online