11900
  • zaki
    nincs mit. 1ébként a cmfaq.com-on érdekes dolgok vannak, érdemes oda ellátogatni
  • Csacsi
    Köszi, és ezt a cmscout-ot, honnan tudom leszedni?
    És hogy kell használni?
    Zaki: Köszi a címet.

• zaki
    Cerci... most vagyok 2006-ban, hihetetlen a srác... Simonetta is az...
  • Takezó
    Zaki: legközelebb egyébként sztem valami izgalmas ligában fogok kezdeni... nem tom milyenek vannak de pl gondoltam Koreára... szívesen lennék ott szövkap
  • Matthewpamer
    és?
  • zaki
    ezeket ajánlom én: angol, olasz, spanyol első, és másodosztály, francia, német elsőosztány, és sztem az 1ik legfontosabb a brazil elsőosztály, hiszen ott rengeteg tehetség van

magyarítás pedig a huncm.fw.hu-n van

• Ryan
    Sziasztok!

Hátha érdekel valakit. Én a Manchesterrel nyomom, és én inkább az utánpótlásra fektetem a hangsúlyt. Megvettem Cerci-t, Tuffey-t, Estefania-t és Pearson-t. Ha igazolni fogok sztár játékost, akkor az a védelembe fog kerülni. A Bellion gyerek például 5 meccsen 6(!) gólt lőtt eddig. Ráadásul ott van még Forlán, Cerci, Nardiello, akikből marha jó csatár lesz!
  • Matthewpamer
    Viszonyíts az enyémhez.Amd Duron 650 Mhz.128 SDRAM
    Közepes adatbázis,és a Spanyol,Olasz,Angol,Francia bajnokság van bent és elég jól megy.
  • Takezó
    1.-ben 8. lettem asszem 2.-ben bajnok és ez a 3.
    Skyline: 1) szem kb 10 liga és min/med adatbázi
    2) nem gyorsít, www.sigames.com
    3) van, de most nem tom honnan lehet, de olvass vissza, nemrég ki volt írva
    4) az az, hogy ha sokat edz meg ilyesmi, milyen LESZ, a cmscout egy játékon kívüli szévgémet megnyitó és abban turkáló scout, aki minden értéket tud meg ilyesmi
    5) az "egyelőre" és nem "egyenlőre"
  • zaki
    hányadik szezont nyomod? 2.?
  • Csacsi
    Sziasztok.

Tudom, hogy vissz kéne olvasni, általában szoktam is, de most nem tudom, hogy az összes kérdésemre megtalálnám a választ, ezért inkább kérdeznék, hátha lesz vki olyan jó, és válaszol Nekem.

Szóval akkor szépen sorban.
    1 : Milyen adatbázissal és hány ligával érdemes futtatni a játékot, hogy ne egy óra legyen, két meccs között. A gép : PIV-1,8 ,512ddr, asszem a többi enm fontos ehhez a gemhoz.
    2 : A patch gyorsít vmit a játékon, és honnan tudnám leszedni?
    3 : Van-e magyarítás a játékhoz, és ha igen, akkor azt honnan tudom leszedni.
    4 : Valki írt vmi cmscout-ot, nem biztos, hogy ebben a fórumban, lehet, hogy máshol, de ott írta, hogy van vmi "potential ability" nem biztos, hogy jól emlékszem, az micsoda? Egyáltalán mi ez a cmscout, és mire jó? Benne van a játékban, vagy ez külön dolog? Szóval a kérdésem, hogy mindent, amit tudni érdemes a cmscoutl, azt írjátok le pls. Mit? Hol? Hogyan? Mire? :))

Egyenlőre ennyi. A válaszokat előre is köszi.
  • Takezó
    huuhh 3:0-ra vertem hazai pályán a bordót kúúúl :)
  • Matthewpamer
    ja...8 év után
  • zaki
    asszem elkezdek egy új karrier-t vmi magyar csapattal :)
  • Takezó
    KisFicege: épp ez ajó benne, ahogy RealMadriddá küzdöd fel magad!!!
  • Matthewpamer
    én nem szeretek magyarokkal kezdeni..nincs pénz.
  • Takezó
    jah az jó lehet, még nekem se jött össze :S de sztem izgisebb is így, hogy csomót kell küzdeni 1-1 játékosért, meg ilyesmi
  • zaki
    az igen...
  • zaki
    lehet, hogy kezdek 1 új szezont vmi magyar csapattal, csak az a gáz, hogy én mindig nagycsapatokkal vagyok, és nem tom mit kezdenék egy magyar csapattal, hogyha senkit nem tudnék megvenni, mert most pl a Roma-val azt veszek meg, akit akarok, eredmény is van, de hát jó érzés lenne biztos, hogy pl 1 magyar kiscsapattal eljutni a bl-ig
  • Takezó
    amúgy más érdekes dolgok is történnek nálam: múlt évben a Dinamo Kijev megnyerte a BL-t, erremost 3 forduló után a csoprotmérkőzéseken utolsó 0 ponttal :S
  • zaki
    nem jó, vmi fiatal kellene, és csak 2 év múlva, és ő inkább védő
  • Takezó
    Zaki: nem tom az a baj nálam, hogy egy játékosom sem sztár :S ugyan a csapat remekül szerepel, de mpégis qrvára hiányzik a pénz, hogy nemzetközi szinten is fel tudjak mutatni valamit
  • Matthewpamer
    pasqualét az interből.
  • zaki
    3-4-1-2... mindig ezt nyomtam régebben, csak most a Romaval a 2 szélső DM-mel nyomom, középpályáig felnyilazva: Candela, Mancini miatt, majd 1-2 év múlva visszaállok a régi taktikámhoz, majd kell szerezni egy bagyon jó bal szélsőt
  • Takezó
    a taktikám 3-4-1-2 Ponton kicsit megváltoztatva... 4.1.2 :) nem tom én se, amúgy 2. fordulóban megkaptam a tetves bordót... hát szux lesz
  • zaki
    vazze, mi van veled? milyen taktika, patch van fent?
  • Takezó
    nah a Köbenhavn után újabb izgalmas eredmény :)
  • Takezó
    Ficege :) nem lep meg, de én így is jó vagyok ;)
  • zaki
    na, 22 játékost vettem 58 millió-ért (abból 20 volt Dalla Bona, akit véletlenül vettem meg, mert azt hittem, hogy el akarják vinni, közben csak a fele jog volt az enyém, így a másik fél ennyiért adta el nekem, na mind1 :P), és 34 játékost adtam el, összesen 376 milkáért
  • zaki
    pl Emerson-t 67 milkáért adtam el, Dieg-t (a csatárt, nem a középpályást) 38,5-ért, Dagoberto-t 31-ért, Kapo-t 28-ért, Montella 21,5, Kristiansen 20, Deco 21,5, Barry 21, Boumsong 15, Dalla Bona 15, és még volt egy pár játékos...
  • zaki
    mindjárt mondok pár transfer out-ot
  • zaki
    most kezdem a negyediket
  • Matthewpamer
    annyi nekem is van.....:P
  • Matthewpamer
    bazz...hánydik szezonod?Kezdésnél mennyi volt?Mondjuk én fontba játszok de akkor is kurva sok.Miből lett ennyi pénzed?
  • Takezó
    pls váltsd át fontba :)
  • zaki
    321 milliót pontosabban, annyit költhetek
  • zaki
    471 millió márka a Balance-n, ebből 320 milliót költekezhetek, de nem nagyon szoktam játékost venni, csak a játék elején, azután pedig jönnek a jobbnál-jobb igazolások
  • Takezó
    egyébként kiestem a BL 3. selejtezőfordulójából 0:2, 2:2-vel, most pedig a Grazer AK-t kell majd az UEFA-kupából elpakolnom :)
  • Takezó
    nekem halinál 180e font :) de gondolom ez nem érdekel
  • zaki
    nem tudom, mindjárt +nézem