11900
-
#1465 bazz, most igazoltam le Ongfiangot, nagyon jó játékos lesz belőle, emléxem, mikor a 4-el nyomtam, vagy 10 éven keresztül nyomta nálam a Parma-ban -
#1464 hogy hívják? -
Takezó #1463 most szerződtettem le a Fraditól egy kis srácot, akit hívott a Lazio is. 18 éves, minden technikai és mentális értéke 10 körül, a fizikaiak meg 15-20... szal remélem jó lesz -
#1462 megy tovább a játék, az új patch-el -
#1461 mehet tovább... -
Takezó #1459 nemáááá inkább kezdj újat, az olyan uncsi lehet :) -
#1458 na jó, én most lépek ki a játékból, nyomom tovább a Roma-val... -
Takezó #1457 hát az tény, hogy nyáron lassabb, de... nem tom, nekem akkor se olyan gáz. -
#1456 lol -
#1455 én nem tudom mert még 1 szezont se játszottam le:) -
#1454 nálatok is úgy van, hogy nyáron qrva lassú a game, de viszont amikor elkezdődik a banokság, már repeszt, mint az atom, emrt nekem ez mindig eljátszódik a Romaval -
Takezó #1453 KisFicege: nem tudtam, de nem is igazán érdekelt :)
Zaki: aha... áht az gáz -
#1452 Kaposvárral nyomnám, de ez nem fog menni, mert ez nonszensz, hogy már 1 perce megy a game, gondolom már vagy haladtam 1,5 napot -
#1451 bakker,ezt tudtátok?
alt + <-- previous screen
alt + --> next screen
pg up previous screen
pg dn next screen
space continue game / read unread news (when on news screen)
ctl+c copy
ctl+v paste
ctl+x cut
ctl+z undo
ctl+sh+z redo (mac standard)
ctl+y redo
ctl+a select all
sh+insert paste
ctl+insert copy
sh+delete cut
ctl+q quit
ctl+s save
ctl+sh+s save as
TAB advance selection to next edit box
ctl+f fullscreen
alt+return fullscreen
F1 your squad
F2 your staff
F3 your finances
F4 your fixtures
F5 your transfers
F6 news
F7 default competition that you are in
F8 player/staff search
F9 manager chat
F10 game status
F11 training
[NEWS]
up/down next/prev message
[DIALOGS]
return default button
esc cancel
[MENUS]
return choose selected item
esc cancel
up move selection up
down move selection down
pg up/dn move selection by page
home move selection to first item
end move selection to last item
-
#1450 mtk-val -
Takezó #1449 nah amúgy hogy állsz? kikkel kezdted? felkészülésik? transzfer? -
Takezó #1448 Magyar, Szlovák, Horvát, Ukrán, Angol, Spanyol, Német, Olasz és small database -
#1447 te hogy nyomod, csak a magyar liga van bejelölve? -
Takezó #1446 jah, modnjuk a largeot vissza mediumra -
#1445 bazz, olyan lassú a game, hogy a csiga hozzá kképest kapkodó idegbeteg, szal nem lesz ez így jó, vmiből vissza kell venni -
Takezó #1444 jaja, izgalmas :) örülök, amikor a nagycsapatokat már kihúzták :) -
#1443 1ébként sztem nagyon kúl, hogy újra élőben lehet nézni a sorsolást... én mindig halálra izgulom magam :P -
Takezó #1442 így se fogsz igazolni, a külföldiek nem akarnak jönni.... -
#1441 na végre, betöltötte a játékot... melyik magyar csapattal legyek? :) -
Takezó #1440 akkor remélem őekt is elpakoljuk :) -
#1439 szerencsés... kb egy szinttel van a bordóval -
#1438 vágom, de kell egy magyar bajnoksághoz... anélkül alig tudnék bárkit is leigazolni külföldről... -
Takezó #1437 nah a Birminghamet kaptam... hát meglátjuk majd :) -
Takezó #1436 a lárdzs databéz nagyon durvává teszi! -
#1435 én nem is használok magyarítást, csak a meccs kommentárt, most tettem fel az előbb -
#1434 nekem nem működik a magyarosítás!!!!mindig kiír egy hibát. -
#1433 vazze, majdnem 1 órája generálom az új játékot... olasz, spanyol, német, francia, brazil 1. soztályokat jelöltem ki csak, de large database-l. lehet, hogy ez így nem lesz jó -
Takezó #1432 tényleg... igaz :) akkor nemsokára kiderül -
#1431 decemberben lesz a sorsolás, kb akkor, mint a mostani sorsolás a való életben. nem tudom mikor volt, olyan 1 hete... -
Takezó #1430 Skyline jaja jó gémet
Zaki: majd mondom, de mivel a köv forduló csak mráciusban lesz és most van dec eleje, sztem a sorsolás még messze van -
#1429 majd mondjad, kivel kerültél össze a köv. fordulóban -
#1428 jó gamet -
Takezó #1427 Nah Bordeauxban is tönkrevertem őket :) megint 3:0, így összesítve 6:0-lal jutottam tovább. HALI POWA -
#1426 Köszi mindenkinek a helpet. Most, hogy január 10-ig szabin avgyok, kell vmivel játszanom, és ezt a játkot találtam érdemesnek erre. Majd ha lesz még kérdés, akkor szólok. Mindenkinek thx.
-
Takezó #1425 Skyline: pontosan nemtom de sztem www.cmfaq.com-ról mindenkpp találsz linket...