6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • gumikacsa
    Ez az Igor Belago sem kicsit megszállott kamionszimes... Valami ilyesmit akarok énis, csak az enyém még ilyenebb lesz... :)
  • leho94
    az naggyom baba lenne..
    kössz
  • Cream78
    Lehet majd...
    Legalább is ezt ígérték....
  • Kit--Kat
    Fordítás az mikor lesz hozzá?
  • gumikacsa
    Ugyanaz, csak jóminőségben
  • allock #2395
    ez ugyanaz ami a 24megásban van, vagy van benne vmi új is?
    bár ha 844mega akkor csak új elhet benne..talán :D
  • Faterx
    Aki teheti, nézze meg a 844 megásat: megéri!
  • leho94
    bocs a láma kérdésért előre is..
    már biztos írták párszor ( vagy nem )
    lehet majd onlineban menni????
  • gumikacsa
    Van benne egy jelenet, ahol a kamion berongyol a kajáldába....

• akyyy
    rájöttem már miértlassú (tesóm elvette a sávszélt:( )
  • gumikacsa
    ja, biztos szedjük páran.... bár nekem már 80% nál jár
  • akyyy
    van itt jobb minőségű i én azt nézem, kemény 800 mega, este 7 órára leér mert valami miatt nagyon lassan jön:(
  • zolo
    Megnéztem a videót , hát elállt a lélegzetem , ez földbe döngöli az eddigi 18 wos részeket eggyütvéve.Nem tok oroszul, meg a videó minősége se valami egetrengető , ki tudta nézni valaki , milyen dátum van a naptáron? Plusz idén 10 éves a sorozat, azért vana torta?

Kedvet kaptam a Kotr-hoz , elő kéne valahonnan kaparni :D
  • zolo
    LAda Racing Clubbal is lehetett játszani ,függetlenül hogy orosz volt ,ezzel se lesz gond.Mástnem előveszem osztálytársamat, aki most középfokúzott oroszból
  • Kisvigyori
    megéri letölteni?
  • akyyy
    nah most már jóak
  • gumikacsa
    hja, miután bemásoltam, nekem is feltünt...
  • akyyy
    jaja
  • Cream78
    Khm...
    Valami gond van a linkel...
  • gumikacsa
    Here is the high quality version of this video. Its in Russian only for now.

Full quality 844mb
    http://dropbox.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=THE3S3hZNHY0b0I1VEE9PQ
  • gumikacsa
    nekem mindegy, milyen nyelven jelenik meg, oroszul is olyan jól tudok, mint angolul...(sehogy...)
  • Slayerboy
    Csak megéljük hogy elkészül?
  • Saddalim #2378
    oá ha belegondolok hogy először oroszul fog megjelenni. az oroszok már élvezik, mi meg még mindig várni fogunk :S
  • gumikacsa
    Na, néhány kép, ami tetszett. A 6. képet külön kiemelném, mikor a videóból kiloptam ezt a képet,a videószerkesztővel képkockánként léptettem, a sofőr mozog, ahogy megy alatta a gép, szinte él a vezetőülésben (nem tudom hogy megfogalmazni, remélem érthető).

• leho94
    jaja...naggyon jó a graf.meg minden.
  • gumikacsa
    A lényeg: odabasz...
  • dav
    Az 5 percet a játékbeli részekre írta csak, vagyis összesen kb. ennyi ingame jelenet van a 23 perces videóban.
  • gumikacsa
    23 perc
  • gumikacsa
    Ha tényleg 5 perc, akkor nem lehet valami jó minőség... 24mb

Ladies and Gentleman....the new RnR Video^^:
    And hey Ubaku...got a job here for ya

http://files.filefront.com/6668979
  • Kisvigyori
    jaja
  • Cream78
    Várjuk!
    Szombat van....
  • dav
    Fordítás:

Épp most láttam a műsor rossz minőségű verzióját. Fantasztikus!

Még kövek és pocsolyák is lesznek az utakon. A kamionok törésmodellje hihetetlenül realisztikus. A környezet részletes és valósághű. Szavakkal le sem írható. A kaminok hangját egy hollywoodi hangstúdióban vették fel. Minden városnak és falunak saját rádióadója lesz: LA-ben például rap, vidéken country, stb.

Imádni fogjátok ezt a videót. Persze több értelme lesz, ha lefordítom angolra, de így is van benne annyi ingame jelenet, hogy képet kaphassatok a játékról (kb. 5 perc).

Szombaton megadom a linkeket a jó és a rosszabb minőségű verziókhoz is. Egyelőre a feltöltésen dolgozunk.
  • dav
    Fordítás:

A műsort leadta az orosz MTV. Az 1C fórum tagjai, akik látták, nagyon jó véleménnyel voltak róla. Azt is mondták, hogy a műsorban sokminden kiderült a játékmenetről. Ha feltöltik a netre a videót, akkor lefordítom, amint tudom.
  • gumikacsa
    I have just seen the low quality version of this program. Its amazing.

Guys there will be rocks and puddles on the road. The damage to trucks is insanely realistic. The detail and realism of the scenery. No words to describe. The truck sounds were recorded at a Hollywood recording studio. Each city and town has its own radio station. Meaning rap in LA, country in the small towns and etc.

You will love this video. Of course it will make more sense when I translate it into English. But there is enough gameplay footage to see what the game is like.

I would guess around 5 minutes worth gameplay footage.

Anyway Saturday I will give you the links to both the high and low quality versions of this video. We are still working on uploading it.
  • gumikacsa
    nem lehet, törődj bele. (különben sem kell kifizetni, kártyával tankolunk...)
    Itt egy video a tankolásról...
  • Cream78
    Vagy esetleg meglógni fizetés nélkül, és menekülni a zsernyákok elöl...
  • norbi56
    visszatérve egy előző témára nekem tetszene ha kilehetne szállni mert akko belehet menni kifizetni az üzemanyagot meg ilyesmi
  • gumikacsa
    nem tudom, mit jelent, lehet, nem is fontos, de hátha:

Well the program has already aired on Russian MTV. Comments from 1C forum members who have seen it are very good.

Many of them said, I will so buy this game!!! They also said that this program shows some gameplay and shows a lot about the features of the game.

Anyway I'm waiting for them to upload the video to the internet and then I will translate it as soon as possible.
  • Attila56
    olvass vissza te láma :D
  • rumanmark
    sziasztok !!!!!! mikor jön ki a game???????