Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
könnyûpót ? az a sima C, nem ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gumikacsa
17 évesen vizsgáztam könnyûpótra, mikor a 18-at töltöttem, már kamionoztam...

Renault magnum http://kamionszim.hu

bertino
jóval késõbb leszel te kamionos...
de azért reméljük hamarabb kiadják, mint gondoljuk 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Speedbreaker
lehet 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Ramires
Ez nem is fog megjelenni, ez csak egy terv, hogy milyennek kellene lennie egy jó kamionos játéknak 😛 Na jó, gonosz vagyok, de már egy ideje várjuk
Elõbb leszek én kamionos, mint hogy kiadják a játékot (17 vagyok)

Cream78
Hát ez a Rig'n'Roll topic, de mivel hogy még nincs kint a gamma,nem sok mindenrõl lehet a játékkal kapcsolatban beszélni! Fohászkodunk, hogy jöjjön má meg ilyenek, ha valaki hírt talál a megjelenésrõl, akkor az közli, nézhetsz egy csomó képet, ha visszább görgetsz. Amennyiben más játékról akarsz írni, akit érdekel az nem obégat, akit meg nem az lehet elküld a halál vérvörös faszára... De csak bátran! Ill a berek, nádak, erek kamionosok jó emberek!!!<#vigyor2><#vigyor2>

Nem akarok vitatkozni.Biztos hogy keverem a jétékot valamivel😞(
A lényeg az hogy szeretem a kamionszimet akár mi is a neve.Tuti hülyeséget kérdezek de itt csak rigNroll-ról lehet beszélni vagy más kamion szimrõl is.

A lóerő legyen veletek! :))

Speedbreaker
te biztos jobban tudod...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

gumikacsa
akkorlehet nem játszottál vele

Speedbreaker
hát, szerintem abban sem volt a legjobb, de itt azért már még is csak 2006 van. Majd meglátjuk 😉

DJ Bee18
vajon itt is lesz ilyen jó fizika?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Speedbreaker
😄DD öt évnyi játékcsinálás után gondolnád? 😄 (bár kitudja) Szerintem a kotr sem volt rossz játék. A jármûvek légrúgózása, dõlése angyon tetszett belsõ nézetben (külsõbe igaz nem is néztem sokszor).

DJ Bee18
csak nehogy olyan elkúrt játék legyen, mint a Lada Racing...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Speedbreaker
és abban meg már nem volt. Ennyi. téma lezárva, Back to topik

Kit--Kat
A lényeg megjelent a Hard Truck 2, azt itthon nem is forgalmazták abban volt akna.
Aztán 1-2év késéssel itthon is piacra dobták King of The Road címmel, kicsit felfrissítve.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

daf xf
A kotrban nincs akna babám abban csak Grey Stone fele van sivatag..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

allock
szerintem meg nem ide tartozik 😛

#hhwnd

Na most kinek higgyek. 😊)) szerintem meg van akna a Kotr-ban.

#1418???

Speedbreaker
az hard truck 2 amiben van akna. kotr ban nincs

Charly
Azért nem volt nálad akna mert már a javitott verzióval nyomultál nekem van bent akna de én Kievbe vettem grivnyáért.

Bocs hogy ilyen ritkán szólok hozzá csak könyvtárból netezek.A térkép miatt elnézést,de akkor az mi-é?Az aknához pedig annyit hogy mikor én elindítottam a Kotr akkor nállam nem volt akna.A Fekete Kutya nagyon jó film már sokszor láttam, aki még nem látta nézze meg.(nem reklám 😄.Ha jól emlékszem #1405 hozzászólás akkor az élsimítás a leg alapvetõbb.A képek amik felkerülnek K..VA jók.<#worship>

Saddalim
ez fix. nézd a dátumokat 😛

Speedbreaker
Én már nem hiszek el ezeknek semmit <#idiota>

[HUN]FaTaL
Vagy csak nincs frissítve a weboldal😉

http://goo.gl/gd6Zi5

Charly
Valószinütlen hogy tesztelik még a map sincs teljessen kész<#wow1>

Saddalim
na. mondtam én <#beka3>

Kit--Kat
Ok, akkor gamespoton hibáztak, mert IGN-en már két külön játékot hoz ki.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sry

Rig'n'Roll: Truck Tycoon
a két játék teljesen más

Kit--Kat
Nem, ez a neve és kész. Nem szoktak ott oda költeni a címhez saját hozzászólásokat.

Saddalim
a neve rig'n'roll
gamespoton ez van: rig'n'roll: truck tycoon
vagyis rig'n'roll, AMI EGY truck tycoon
legalábbis szerintem az a kettõspont ezt kívánja kifejezni

Speedbreaker
😄DDDDDD nem is tudtam <#wilting>

Kit--Kat

Kit--Kat
Mert ez a hivatalos neve...

Speedbreaker
Ez amúgy is RnR Tycoon D:

Kit--Kat
Game: Rig'n'Roll: Truck Tycoon (PC)
Release Date: 2006
This truck driving simulation lets players deliver cargo, race, and visit California cities including San Francisco, Los Angeles, San Diego, and San Jose.

Gamespoton ennyi van csak, szal jahh...

Speedbreaker
Szerintem az utóbbi 😄

Kit--Kat
Ez hivatalos, vagy csak a hasadra ütöttél???

Saddalim
tyû az ok
ára mennyi?

MÁR ALAKUL!!

MEGJELENÉS : 2006 . Június!! közepe!!

mert mivel most tetszelink!!
😄

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317

Saddalim
aha, de ehogy elnézem élsimítás nincs 😛

gumikacsa
Nincs? Nézd meg a fekete kutya címû filmet, vagy a T.I.R. sorozatot.

[HUN]FaTaL
végre normális városok😊 ezaz😛

allock
Pttm városai ehez képest kis semmik 😄 (lehet h voltak már 😊)

#hhwnd

Kit--Kat
Szerintem ez csak a történet szerinti filmbõl van, ha megnézed lent is meg fent is fekete csík van.

[HUN]FaTaL
az elõzõ részeknél akna volt az úton, hát az sem volt sokkal jobb😄

Slayerboy
Ez azért elég hülyeség lesz, hogy lövöldöznek rád más kamionosok.. ilyen nincsen. Nem lesz baj, h benne lesz, de ha túlzásba viszik és folyamatosan golyó zápor mellett kell fuvarozgatni... akkor no comment :/

Voltam zárás előtt. _______________

Speedbreaker
Ez nem a rigNroll térképe !