Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok<#integet2>jó kis kamionszim lesz ez de mikorra várható<#kerdes>
Rosszúl írtam ezt azt.Bocs de sietnem kell.

A lóerő legyen veletek! :))

akkora mákom Van hogy mire kijön a Rig'n'nroll addigra lessz egy erõs gépem.Ugy emlkszem mintha már let volna de azért megkérdezem milyn VGA kell alá minimum Kb.???

Cream78
Hja! Elõbb utóbb valaminek engedni kell!<#hehe>

King of Roads
köszönöm köszönöm<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

gumikacsa
Nekem mondod, öreg cigánnak hogyan kell hegedûni.... 😛 Igazad van, de láttam én már szétszakadt szerelvényt.

Abban adok inkább igazat, hogy nem reális, hogy minden alkalommal a legkissebb bicskánál leszakad a játékban

Renault magnum http://kamionszim.hu

Cream78
Azé iszonyat erõs ám az a királycsap+ a nyeregszerkezetek is jól kivannak találva! Nehezen szakad le!

Jómagam nem játszottam vele,mert szerintem Maffia majmolás!?

Slayerboy
Csak annyi h iszonyat nagy várakozás volt, és iszonyat szar lett.. <#idiota>

Voltam zárás előtt. _______________

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

King of Roads
mindegy nem akarock vitatkozni, haggyuk mer aztán mindenki engem szid 😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
jó eccer biztos, de tolatástól nem kéne...

King of Roads
láttam már kamiont tolatni (nem is egyet) ami izomból kifordult mégse szakadt el... eleve nem szabadna h elszakadjon.

gumikacsa
mi a baj ezzel? élõben is leszakad, ha izomból bebicskázod

Miért mi a baj azzal a gammával?

Slayerboy
Mint a Godfathernél :C

Voltam zárás előtt. _______________

MAN TGA
kacsa van valami hired a mgjelenésröl???

King of Roads
Speedbreaker: az Across Americában, a PTTM-ben és a Convoyban leszakad a pót ha tolatsz és félremegy.

bertino
ja, akkor álljunk hozzá optimistán <#idiota>

M@TriX
na már rondul a játék, sztem nemsokára megjelenmik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gumikacsa
Most, hogy jobban átnéztem a képeket, rájöttem, hogy nincs is közte új kép....

Speedbreaker
miben szakadnak el? <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

King of Roads
jók a képek, de 95 százalékukat már sajna láttam... <#gunyos1>
igazán újat csak az fog tudni mutatni, ha megjelenik.
ja és remélem hogy itt a pótkocsik már nem szakadnak el <#bohoc><#bohoc><#bohoc>

de ez a kép már volt 1395

Tényle észre sem vettem,de csak azért mert nem láttam a szememtõl.<#zavart2>

Saddalim
hehe de legalább angol

jók a képek,csak az a baj hogy ("tesztképek")😄<#vigyor>

Speedbreaker
Újabb tesztelés <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

gumikacsa

Truck Driver001
😄DDDD

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

bertino
hát az beb@szna...

Saddalim
szerintem a "teszteljük" arra utal, hogy épp tesztelik a 7-es autópálya terveit. aztán elkezdenek modellezni (csak röpke 1-2 év), majd tesztelik a modelleket, majd ténylegesen rárakják a pályára (még pár év), majd elkezdik tesztelni (ezzel a munkatempóval egy év), vagyis már csak 5 év és megjelenik!

gumikacsa
Jól emlékszel, be van ígérve a multi. Bár, az is igérve volt, hogy 2004-ben megjelenik...

De tényleg, szinte minden riportban szó esett a multiról, és mindig azt mondták, hogy lesz. Reméljük a legjobbakat, bár én már annak is örülnék, ha egyáltalán megjelenne..

Osztom véleményed.Én úgy emlékszem mintha már lett volna említve a Multi ebben a topicban.

Saddalim
Minden egymást fikázónak csitt.
1. Mindent a maga topikjába (gyengébbek kedvéért ennek a témának a neve Rig'n'Roll)
2. Az hogy veszekedtek semmire se jó, max jól felhúzzátok magatokat egy olyan emberrel akit nem is ismersz...

Duddits
Nem szóltam be senkinek, de itt engem a játék érdekel(ne)...

Speedbreaker
Akkor örülj magadnak. Te minden hozzászólásban csak beszólsz az embereknek. Te sem vagy olyan idõs hogy rohadt nagy szád legyen. Nem veszekedni akarok, nem azért van a fórum. téma lezárva részemrõl csá! <#email>

Duddits
Figyelj! Azért mert nincs valamirõl infó, akkor tök mind1 mirõl beszélünk a játék topikjában? Írj te, ha olyan okos vagy. Multi meg úgy se lesz, eddig még semmi infó róla.

Speedbreaker
A multiplayer-rõl nincsennek képek? Vagy csak a single-rõl tudnak mutatni?! :S

Szerintem lehetne egy kicsit finoabban is.Írod hogy fekúrta az agyvized és mi?Nekem meg a válaszod.azt gondoltam értelmesebb vagy Csalódtam 😞((
"NEM BUZIS SZÖVEG"

Speedbreaker
akkor mondj vmit róla <#lama>

Saddalim
annyira birom ha valakik ezt csinálják:
"szerintem hülye vagy. de térjünk vissza a topikhoz."
"ok térjünk vissza, de ettól még hülye vagy."
"te vagy a hülye de back to topic"
"szerintem is vissza a topikhoz. ja, jut eszembe hülye vagy"

leállnátok?

Duddits
És akkor mi van? Szét kell offolni?? Nyugi már, menjetek a kamionos topikba!

Speedbreaker
Minek back to topik? Úgy sincs semmi hír róla :S

Truck Driver001
csak kezdted😛

Speedbreaker
LoL : |

daf xf
Én nemflémeltem csak ez a hozzászólás kicsit felkúrta az agyvizem na de back to topic..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Truck Driver001
ne csináld a flémet..htx

daf xf
Ésd akkor mivan ha valaki 14-18 között van 100% hogy többet tud a kamionozásrol mint te aki 18-25 között van szal én a helyedben inkább kussolnék.Pls..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

bízok benne hogy az a tábla jót jelent😊)))