Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lóerő legyen veletek! :))
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
stfu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Mondjuk néha én is vissza mennék, de csak egy fuvarra!<#hehe>#hehe>
Nálunk nagyapám és fater is kamionozik még bár igaz nagyapám már 60 körül van és még mindig csinálja mert szereti fater is megh majd énis szeretni fogom😊
Én 5éves korom óta nemakarok más lenni csdak kamionsoför.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Amúgy az irományomhoz oda volt írva, hogy magánvélemény! Én mikor nemzetközizni kezdtem tetszett, aztán kezdett unalmas lenni...
A cégtõl ahol dolgoztam sokan elmentek, elegük lett. Többnek ráment a családja!
Egy kolega 1 éven belül 2x lett rosszúl a sok hajtás végett! 1 éven belül 2 kolega aludt el vezetés közben az eggyik majdnem ott is maradt, 2 nyergesbe szabott bele hátulról,amik stau-ba álltak! A traktor totál káros lett(2 éves volt) A pót is kapott rendesen! Sok ember csak azért kamionozik, mert kell neki a nagy lóvé, nem azért mert élvezi! Persze vannak nekem is ismerõseim akik élvezik, szeretik csinálni, embere válogatja! Mondtam ez csak magánvélemény!
Csak arra akartam rávilágítani, hogy az ember jól gondolja meg mibe vág bele!
Én belföldön billencsezek Egy MAN 41.414 8X4 kocsival nagyon élvezem, szeretem csinálni, minden este otthon vagyok! Nem olyan kényelmes mint a Scania amivel nemzetköziztem, de hát ebben nem kell lakni!
"Lehet túlzás volt a 400" inkább biztos :-b
ADR, tehereutó, pótkocsi, belföldi áruszállítmányozási (Vagymi), nemzetközi, adr, páv1,páv2,páv3, + busz
Így összvissz, körülbelül 320 rongy. Lehet túlzás volt a 400, de azért akkor is fel kell kötni a gatyát. AKkor már miért ne tennéd le motorra, autóra, stb...
Szerintem ez hülyeség.
Mert aki kamionos akar lenni az nem csak azért akar azlenni mert nagy dögökkel járhat hanem azért mer szeret vezetni világotlátni csavarogni és az meg hogy türelemkell szerintem minden szakmához anmit rendesen elakarsz végezni ahoz mindhez kell türelem.Énfaterom nemzetközizik és õ mégis elvan..
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Most belföldön kamionozik,egy darus scaniával és minden este hazajön.És nem sokkal keres kevesebbet.Ha nem jön haza,akkor plusz pénzt kap az ottalvásért,mert jóban van a családunk a fõnökkel és családjával.Régi barátok.Ilyenkor nyáron jól keres mert sok a munka,télen meg uborkaszezon van,mivel építõipari cuccokat(cserép,tégla,térkõ,stb.)szállít.Itt is voltam vele párszor nyáron,de nekem unalmas.Persze más lenne a véleményem,ha én vezetnék,de most ez van.
Nem akartam ebbõl semmit se kihozni,csak jó volt leírni.Lényeg hogy a kamionozáshoz sok türelem kell.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Mé akar mindenki kamionos lenni hm??
Ne csak azt lássátok, hogy nagy meg faca meg minden! Az a szép benne mikor hetekig nem vagy otthon, hajt a fönök, alig látsz az álmosságtól, szivatnak a fel/le rakón, a rendõrõk azért is megbüntetnek, mert nem tetszik nekik hogy kamionnal vagy, a sok köcsög meg száguldozik 100 km/h-val a városban!
Ez egy életforma csak az csinálja sokáig, akinek ez lételeme!
Mindenki érdeklõdjön,kérdezzen mielõtt rászánja magát!
A családosnak nem nagyon való ez! Feleség gyerek stb... rájuk is gondolni kell!
A fent leírtakban a nemzetközi fuvarozásra gondoltam, és ez csak magánvélemény!
A belföld az más! Mondjuk ott is tud húzós lenni a dolog!
más kérdés, hogy otthon alig van az ember és ha van családja, rájuk se jut sok idõ
A lóerő legyen veletek! :))
ugy könnyû 😊
én már vlszleg nem leszek seregbe, de így akkor nagyon jol jártál
#1514 nem, nem értettem félre, srác 😉
most kérdeztem, direkt, hogy biztos legyek a dolgomban 😊
sima C és belföldi személyszállító: busszal és PÁV2vel együtt, vizsgadíjakat is beleértve: 180k
Miskolci ATi - A vezetés iskolája, hogy oskola mottót is mondjak nektek 😉
szal csak pszt azzal a 400kval... lehet, hogy nálatik annyi, itt viszont ennyi, kár ezen rágódni, de mondom, hogy hülyének ne nézzetek...
vlszleg azért IS ilyen kevés, mert ott csinálta C-t is, és így, hogy a tette le a buszt is, kapott rá egy rakás kedvezményt, nemtom hány ezer Ftot...

Renault magnum http://kamionszim.hu
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
nagybátyám szted miért tette le most busszal együtt 200ért ?
ne gyerekeskedj...
B-s jogsid van mellé ? csak azért kérdem mert én eddig ugy tudtam, hogy miután ember letette B-t, azután 1 évvel következõleg teheti csak a C-t
mennyibe került a C egyébként összvissz cakkompakk ?