Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali.Ujra itt.Végigolvastam amirõl lemaradtam és tetszik amit irtok (1-2 kivétellel. 1.nem akarok kötöszködni Speedbreaker de te írtad hogy idézem "de szerintem back to topik, és no off." és van egy válaszod szintén idézem "Ez így van, mégpedig itt" válaszod az 1556-os üzire.Szerintem ez kissé ellent mond nem? 2.Remélem nem úgy fogjátok fel hogy ki ez a nagy képû köcsög de írtam az 1518-as üzit és mindenki ezzel kapcsolatban írt valamit.Ez ojan jó érzés nem is tudom leírni.<#banplz>3.Olvastm hogy azt írjátok unalmas,fárasztó,keveset vannak családdal nem tudom de szerintem is így van de én ezért szeretnék kamionos lenni idézem "Aki kamionos akar lenni az nem csak azért akar azlenni mert nagy dögökkel járhat hanem azért mer szeret vezetni világotlátni csavarogni és az meg hogy türelemkell szerintem minden szakmához anmit rendesen elakarsz végezni ahoz mindhez kell türelem." ésén még kiegészíteném azzal amit Ranger778 írt a vezetési stílusáról.Énis segíteni akarom a többi közlekedõt mindegy hogy mivel megy.Lehet hogy ez eggyeseknek hülyeség nekem nem hanem ez az álmom.Ja és Speedbreaker 18-at töltöttem.Tudom nem sok életév de bízok benne hogy el is érem majd az álmom.

A lóerő legyen veletek! :))

Speedbreaker
<#worship>Ez így van, mégpedig ITT<#worship>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

allock
és? kit érdekel? van kamionos topik, ennek ott a helye

#hhwnd

bertino
nem unjátok ? köze van a kamionokhoz, tehát közel sem off a téma, be lehet fogni az ilyen értelem és semmilyen/üres hozzászólásokkal, fõleg 14-18 között
stfu

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

allock
mi is a topik címe?

#hhwnd

Kit--Kat
Te menyjél már nyugdíjba! Ki szólt hozzád?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
jó dolog, hasznos, szükség van rá, de sokan visszaélnek a "hatalmukkal"

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Speedbreaker
nem szereted a kamionosokat? HA õk lennének, sok mindent nem kaphatnál meg szerintem

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Magnumrolcsi
Hagyad már magad!!

Kit--Kat
Meg az is jellemzõ, hogy kifordulnak au utcából, vagy a telephelyükrõl úgy, hogy neked lenne elsöbbséged, csak mivel 4emeletes a dögük, bevállalják, mert nem nekik fáj, meg úgy gondolják megtehetnek bármit így, elvárják, hogy telassíts le és engedd el õket...

Speedbreaker
Én már hallotam olyan ról is, hogy mentek az autópályán, megelõzték õket, utána mentek, megállították és megverték mert megelõzte... Szóval igaz dj bee, hogy akár kamionios, akár buszos, akár autós, stb hülyék mindenhol vannak, de szerintem back to topik, és no off.

DJ Bee18
mondjuk ültem én is autóban, amikor Pesten dugóban álltunk, félig besoroltunk egy kamionos elé, elindult a sor õ meg mintha ott se lennék elindult, és már az autó oldala recsegett, gyorsan picit odébbmentünk, aztán megint tolt le minket, csak hátrébb. Azt állította nem vette észre, véletlen volt... Aha kétszer...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Truck Driver001
Van benne valami..Sok a kamionos nagyképû vadálatt,mikor báttyusal' beakartunk sorolni az autópályán lelasított hogy beengedjen..látta hogy már félig bent vagyunk erre rányomta a gázt..a pótal majdnem levitte a kocsi elejét ha nem kapja félre a kormányt tesó..vannak ilyen idióták..azért mert õk az utak királyai nem mindent tehetnének meg..Bár vannak rendes sofõrõk is..De azok ritkábak inkább.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DJ Bee18
ez is marhaság. Minden kategóriában vannak barmok, nem általános... Autósok, motorosok, kamionosok között. Sokat utazom én, most már inkább utaztam a faterommal, csak autóval, ugyanis cégnél dolgozott, évi 70-80e km-t ment nagyobb tempóban. És sokkal kevesebb gond volt gyakorlott kamionosokkal, mint vasárnapi vezetõ autósokkal, akik évi 4-5000 km-t vezetnek... Meg sok kamionos elenged jobbra indexeléssel, nem úgy mint jónéhány autós, aki beletapos, ha kielõzöd...

DJ Bee18
inkább ez a hülyeség. Autópályákon világot látni mi? napi 14 órás vezetések után biztos más az ember véleménye. Uggyanmár. Ez nem álom, hanem munkalehetõség...

DJ Bee18
így van. Nem valami izgalmas pl. Spanyolországig 3000km-t menni 90-nel végig autópályán, aztán vissza, távol mindenkitõl. Kocsival megtenni se izgalmas, meg fárasztó. Pedig az még 130-140 km/h, nem 90. Szóval gyerekes dolog, arról ÁLMODNI, hogy kamionozz.

gumikacsa
Én igen... Talán nem véletlen, hogy a nehézpóthoz rendelkezni kell 5 év gyakorlattal... Az a baj, hogy a papa kedvence a papa kedvenc kocsijával valószínû elõbb fog balesetet okozni, mint az a kamionos, aki 70 rongyol keresztül a lakott területen. Kamionoztam, igaz nem sokat, nem nagy gépekkel, de én is mentem mint állat, ami a rába ede-bõl kifért ( a 70 lakott területen bõven megvolt), sõt, ahol tudtam pofátlan voltam a köcsög úrvezetõkkel, sõt csináltam sok okosságot, amit nem biztos, hogy egy személyautóval megmernék... De balesetet 1X sem okoztam, csak anyukám sokat csuklott...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Magnumrolcsi
Erre NEM válaszolok semmit!

Kit--Kat
1általán nem uyganaz, nem érzik át a felelõsséget, 70el átmenni azért megint nem ugyanaz 1 sportkocsival meg 1 nagy dög kamionnal a falvakon, szerintem ennyit errõl.

Speedbreaker
Õ én például rengedeg olyan suhancot ismerek aki azért mennek kamionozni, hogy hú de szép nagy meg gyönyörú új kamion.

Magnumrolcsi
Ugyanez van a kocsival közlekedõkkel is!! Szal.......

Kit--Kat
Elhiszem, hogy korrekt vagy, de a többi barom lerontja a kamionosok megítélését.

Cream78
Hát légy az! Sok szerencsét hozzá! Kívánom, hogy szeresd majd!

Mondjuk néha én is vissza mennék, de csak egy fuvarra!<#hehe>

daf xf
aha értem én ismerek olyan sopfört aki nemzetközizik és már ha itthonkell neki lennie pl 3-4 napot mkmár minden bajavan mert mehetnéke van vissza.
Nálunk nagyapám és fater is kamionozik még bár igaz nagyapám már 60 körül van és még mindig csinálja mert szereti fater is megh majd énis szeretni fogom😊
Én 5éves korom óta nemakarok más lenni csdak kamionsoför.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Cream78
Tényleg van egy két kolega aki kihasználja az erõsebb kutya b@szik szabályt de nem ez a jellemzõ! Én segíteni szoktam a többi közlekedõt, ha be akar sorolni elém valaki nem erõsködöm, a gyalogosokat átengedem a zebrán(fõleg ha jó csaj az illetõ <#awink>). Nem ám mint a sok lakott területen 100 al száguldozó faszkalap! A biciklisek,+a motorosok idegesítenek néha, mennek minden fele,keresztbe, hosszába!

Cream78
Hát tudod változnak az idõk régiek azt mondják, annak idején azé jobb volt!
Amúgy az irományomhoz oda volt írva, hogy magánvélemény! Én mikor nemzetközizni kezdtem tetszett, aztán kezdett unalmas lenni...
A cégtõl ahol dolgoztam sokan elmentek, elegük lett. Többnek ráment a családja!
Egy kolega 1 éven belül 2x lett rosszúl a sok hajtás végett! 1 éven belül 2 kolega aludt el vezetés közben az eggyik majdnem ott is maradt, 2 nyergesbe szabott bele hátulról,amik stau-ba álltak! A traktor totál káros lett(2 éves volt) A pót is kapott rendesen! Sok ember csak azért kamionozik, mert kell neki a nagy lóvé, nem azért mert élvezi! Persze vannak nekem is ismerõseim akik élvezik, szeretik csinálni, embere válogatja! Mondtam ez csak magánvélemény!

Csak arra akartam rávilágítani, hogy az ember jól gondolja meg mibe vág bele!

Én belföldön billencsezek Egy MAN 41.414 8X4 kocsival nagyon élvezem, szeretem csinálni, minden este otthon vagyok! Nem olyan kényelmes mint a Scania amivel nemzetköziztem, de hát ebben nem kell lakni!

Speedbreaker
😛

bertino
végülis te most felvázoltál nekem 2nél kicsit több kategóriát, összes PÁVot, nemzetközit, mondhatnám szintem mindent, persze gondolom nem ma tette le
"Lehet túlzás volt a 400" inkább biztos :-b

Speedbreaker
Nos. Faternak van:

ADR, tehereutó, pótkocsi, belföldi áruszállítmányozási (Vagymi), nemzetközi, adr, páv1,páv2,páv3, + busz
Így összvissz, körülbelül 320 rongy. Lehet túlzás volt a 400, de azért akkor is fel kell kötni a gatyát. AKkor már miért ne tennéd le motorra, autóra, stb...

Kit--Kat
Nem azzal van gond, hanem boccs az általánosításért, de a kamionosok nagyrésze irtó nagy pokrócok és nem tisztelik a forgalom 1éb tagjait... Finoman szólva...

daf xf
Figyuzz!
Szerintem ez hülyeség.
Mert aki kamionos akar lenni az nem csak azért akar azlenni mert nagy dögökkel járhat hanem azért mer szeret vezetni világotlátni csavarogni és az meg hogy türelemkell szerintem minden szakmához anmit rendesen elakarsz végezni ahoz mindhez kell türelem.Énfaterom nemzetközizik és õ mégis elvan..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Magnumrolcsi
zolo
Amit leírtál mind igaz!Nekem,amikor kicsi voltam,apám külföldön kamionozott.Én is voltam vele párszor,de valahogy nekem nem jött be.Fél napok a határon,fél nap a lepakolásnál a telepen,csak az csinálja aki nem türelmetlen.Nem sokat volt itthon ezekben az idõkben.

Most belföldön kamionozik,egy darus scaniával és minden este hazajön.És nem sokkal keres kevesebbet.Ha nem jön haza,akkor plusz pénzt kap az ottalvásért,mert jóban van a családunk a fõnökkel és családjával.Régi barátok.Ilyenkor nyáron jól keres mert sok a munka,télen meg uborkaszezon van,mivel építõipari cuccokat(cserép,tégla,térkõ,stb.)szállít.Itt is voltam vele párszor nyáron,de nekem unalmas.Persze más lenne a véleményem,ha én vezetnék,de most ez van.

Nem akartam ebbõl semmit se kihozni,csak jó volt leírni.Lényeg hogy a kamionozáshoz sok türelem kell.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Cream78
Hmm... Nálunk (Sopron) A busz jogsi most 400 000 HUF körül van!

Mé akar mindenki kamionos lenni hm??
Ne csak azt lássátok, hogy nagy meg faca meg minden! Az a szép benne mikor hetekig nem vagy otthon, hajt a fönök, alig látsz az álmosságtól, szivatnak a fel/le rakón, a rendõrõk azért is megbüntetnek, mert nem tetszik nekik hogy kamionnal vagy, a sok köcsög meg száguldozik 100 km/h-val a városban!

Ez egy életforma csak az csinálja sokáig, akinek ez lételeme!
Mindenki érdeklõdjön,kérdezzen mielõtt rászánja magát!
A családosnak nem nagyon való ez! Feleség gyerek stb... rájuk is gondolni kell!

A fent leírtakban a nemzetközi fuvarozásra gondoltam, és ez csak magánvélemény!
A belföld az más! Mondjuk ott is tud húzós lenni a dolog!

bertino
bizony szép, és a legtöbb helyen határozottan jövedelmezõ is
más kérdés, hogy otthon alig van az ember és ha van családja, rájuk se jut sok idõ

Kit--Kat
<#hehe>kamionsofõr?? szép karrier<#idiota>

Magnumrolcsi
<#wow3><#eplus2><#hehe>

Speedbreaker
te is 8 éves vagy? 😄

Truck Driver001
LoL.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Beszéltej itt nekem a jogsikról és csaka szívemet fájdítjátok.<#rinya>.Minden álmom hogy kamion soffõr legyek (lehetõleg minél hamarabb) de legalább fater az lenne sajnos olyan szerencsétlen vok.Mikor látok egy kamiont és ott ül bent egy kb.8 éves kiskölök faterja mellett mindíg arra gondolok ogy majd az én gyerekem is ott fog majd mellettem ülni és büszke lessz az apjára hogy ilyen monstrumot vezet.Kissé érzelgõsresikerült 😄

A lóerő legyen veletek! :))

Saddalim
ehh, ez nem a jogsi kategória? 😄

bertino
ja, honvédség, értem
ugy könnyû 😊
én már vlszleg nem leszek seregbe, de így akkor nagyon jol jártál

#1514 nem, nem értettem félre, srác 😉
most kérdeztem, direkt, hogy biztos legyek a dolgomban 😊
sima C és belföldi személyszállító: busszal és PÁV2vel együtt, vizsgadíjakat is beleértve: 180k
Miskolci ATi - A vezetés iskolája, hogy oskola mottót is mondjak nektek 😉

szal csak pszt azzal a 400kval... lehet, hogy nálatik annyi, itt viszont ennyi, kár ezen rágódni, de mondom, hogy hülyének ne nézzetek...
vlszleg azért IS ilyen kevés, mert ott csinálta C-t is, és így, hogy a tette le a buszt is, kapott rá egy rakás kedvezményt, nemtom hány ezer Ftot...

gumikacsa
Hát, én már nem most csináltam, 10 évvel ezelõtt, nekem akkor kb 30ezer forintba került, és egyszerre csináltam a b-vel. Akkor még a C kat nem volt szétbontva, tehát fullos C-m van, meg belföldis vizsgám. Azért került csak 30ezerbe, mert a honvétség álta a nagy részét a dolognak, csak majdnem utánna meg mehettem védeni a hont, ahol sofõr voltam, és egy DAC 665T vezettem...

SZilaJMaGGoT
Lehet férre értette... Nekem is fater valami 400 körülit mondott..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Speedbreaker
pfff.... Hát akkor majd reggel leírom miket kell megtenned... Nem hiszem hogy megvan 200-ból...

bertino
télleg ?
nagybátyám szted miért tette le most busszal együtt 200ért ?
ne gyerekeskedj...

Speedbreaker
összesen nemzetközivel, 400 rúgóból talán megúszod 😄

bertino
nem mondtam, hogy nem kamion...
B-s jogsid van mellé ? csak azért kérdem mert én eddig ugy tudtam, hogy miután ember letette B-t, azután 1 évvel következõleg teheti csak a C-t
mennyibe került a C egyébként összvissz cakkompakk ?

daf xf
Áh az lehetetlen mint lakatlanszigeten a tömegverekedés barátom😊)

gumikacsa
aha, mért, az nem kamion? Felénk az...