6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Djemba
    2007 nyarán jön a game
  • Attila56
    he-he én se....csak kár hogy a King Of The Roads is benne van a videóba :( :(
  • King of Roads
    énis leszedtem a videót. hát vaz én többet már nem tudok várni
  • Desert
    meglestem a videót :( de ez már volt egyszer csak akkor nem angolul amúgy jó lenne már játszani ezzel a játékkal :)
  • Saddalim #2436
    az egyik angolos tölti le
  • gumikacsa
    A videó immár angolra fordítva (NEKIESHETNE EGY JÓ ANGOLOS....)
  • Kit--Kat
    uyganaz csak új kiadóval új nevet kapott
  • akyyy
    én a king of the roads ismertem fel benne:(
  • gumikacsa
    Jobbat tudok, küld el nekem :D

Egyébként, ha valami márkás kormányod van, akkor ne bazd el vele. Én úgy csinálom, hogy a kormányt leszedem, és a megmaradt rúdra fogaskerék kerül, illetve mellé egy másik. Természetesen a kormány fordítva lesz, hogy ne kelljen még egy fogaskerék.
  • Slayerboy
    cellux :P
  • solle
    hello!
    Olvastam hogy gumikacsa azt akarja megcsinálni hogy 1 ikarus kormányt rak rá 1 gyári számítógépes kormányra.Nekem van 1 4-es seriás scania kormányom.Én vagy aki ért ehez rá tudná nekem rakni a kormányomra?:)
  • stuka85
    ezt akkor jól elnéztem. na bocsi akkor.
  • gumikacsa
    A videó nagyrészében nem is a rignroll van, hanem a hard truck 2. Amit te mondasz, hogy a zöldben mentek, meg sima teherautóval, az a hard truck 2, már lassan 7 éve megjelent
  • stuka85
    meg néztem a videót tenyleg über ez game. Egy kérdés ti is láttátok hogy ment sima teherautóval is/nem nyergessel/, ja és ott császkált a kamionnal a zöldben szerintetek ez benne lesza játékban? Ja és mindenképen kell versenyezni vagy lehet simán csak szálítmányozni??
  • gumikacsa
    off

vigyázni kell, mert nagyon ganajak. Én a hp kamerámmal szívtam volna nagyot, ha apám nem mondja el, hogy mi a törvény (fater is műszaki kereskedő.)
    Visszavittem a kereskedőhöz, nekem is azt mondták, hogy 2-3 hónap. Erre fater montódta, hogy a leadástól számítva 15 napjuk van megoldani a javítást, vagy a cserét. Erre én bementem, és mondtam, hogy két hét múlva jövök a kameráér, ha nem lesz itt, szivesen kitöltöm a panaszkönyvet... ott volt.

ON
  • exodu020
    ja bocs a bevezető árat irtam a g25re
    amugy a logitech driving force pro csak egy honapig birta a aztán tönkrement belül a motor, és ebbe az egy honapba nem is volt semmi carbon vagy vmi rángatosabb játék csak a haulin, most visszaküldtük a szervizbe már 4.honapja lovagolnak rajta hogy most adjanak egy ujat vagy ne, de ha adnak is a felét a ki kell fizetni...a szemetek
  • gumikacsa
    Ja, meglehet, de nem akarok rá annyit költeni, meg valahogy nem felel meg az elvárásaimnak (sztem a 6 fokozat a rignrollhoz kevés lesz.) Ha terveim szerint lesz, akkor nem valami sportkormány lesz, hanem igazi kamion belső... Egyébként jól mondja Schwarz, egy kormány lesz az alapja a cuccnak, a különböző gombok, és a sebességváltó pedig egy billenytűzet megfelelő gombjaira lesznek aplikálva (mivel a rignrollban a váltás az 0-9-es billenytűkkel fog zajlani)
  • Truck Driver001
    Amiről te beszélsz,az Logitech Driving Force Pro.A másikat meg már meglehet kapni 55-ért is.Logitech G25 néven.
  • Schwarz
    nemkell drivert írni, vesz egy kormányt, azt alakítja át, annak meg van gyári drivere
  • DJ BP
    rég voltam itt, látom jó game lesz valóban :)
  • bertino
    és ami olyan hibásan működik, mint a picsa
    sajnos
  • exodu020
    szia kacsa
    Mi olyan kormányt vettünk haverral ami annyit forudul mint előbe 900 fokot, van hozzá válto is csak tologatni lehet fel-le 30 rongy volt, de amugy nagyon, haulinhoz király volt egyszer mozgott a játékba lévő kormánnyal a pttm-hez szar..., de ennnek kijött egy ujabb változata amiba már rendes 6 sebeséges válto van vmi 80 rongy
    üdv
    exodus
  • gumikacsa
    ja, kösz, megnézem. Az enyém is töbsebességes lesz, hisz pofozgatós váltót venni is tudnék. 8+1, vagy 9+1 sebességes lesz, a rignroll igényeitől függően.
  • MBActros1848
    Ez lehet érdekelni fog Kacsa. Ebben a topicban amit linkeltem van egy emberke akinek a haverja épített, egy váltokonzolt. Talán ha valahogy feltudnád vele venni a kapcsolatot akkor tudna neked is segíteni megépíteni a saját konzolodat. Amit a gyerek épített nem csak fel le kellett kapcsolgatni hanem rendesen sebességbe kelett teni mint egy autot. Remélem tudtam segíteni.
  • Boconadi
    hopp
  • Neuman
    Köszi! én nyitottam :D
  • Boconadi
    tessék
  • Shodan
    na erre én is kiváncsi vagyok.
  • gumikacsa
    hehe, az már maradjon az én titkom, de hidd el, meg tudom oldani, az a legegyszerűbb része...

A nyáron már tuti kész lesz, de majd dobok fel videót róla.
  • zolo
    És majd írsz hozzá drivert, hogy elfogadja a windows, vagy hogy akarod működésre bírni?
  • Neuman
    és mit tudsz róla kiadták már valahol, le lehet tölteni?
  • Boconadi
    ja
  • gumikacsa
    Az enyém durcább lesz... Már megvan a kormánykerék, egy ikarus-ból, ahogy kell, tekerőgombával:P. Áttétellel meg lesz oldva, hogy legalább másfelet forduljon, mindkét irányba. Még nincs meg, de egy buszos haver már megigérte a többi alkatrészt (irányjelzők, 3db igazi telitalpas pedál :D, kézifék, meg pár kapcsoló, hogy minden a kormány környékén legyen, ne kelljen a billentyűhöz nyúlkálni) A sebváltó is megvan elméletben, a legyártása nem lesz a legegyszerűbb, de ha minden jól megy, megúszom az egészet kb 20.000ft-ból, azért ennyi, mert egy kormány mindenképpen kell a dolog kivitelezéséhez.
  • Neuman
    Valaki hallot már a Freigt tycoon inc. vagy más néven rig 'n' roll: truck tycoonról?

• norbi56
    naon király csak ne lenne személyautó kézifék rajta
  • Kit--Kat
    bazz a logód Kordával:DDDDDDD
    bevisítottam rajta:D
  • zaki
    Arra már nem futotta... :D
  • leho94
    jah
    XD
  • Kit--Kat
    vagy monitort