6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Slayerboy
    Nah... mivan már mi ez az ernyedség?Itt van 2007 és sehol a játék? :(
  • bepe79
    En is kijottem Angliaba, es van laptopom, amin tudom nyomni a PTTM-et es az AA-t. Te is vihetsz ki magaddal, vagy vehetsz majd ott is egyet a fizudbol.
  • Saddalim #2278
    egy kamionjogsi árából vehetsz egy kisebb gépet vagy még itt laptopot és akkor játszhatsz vele :P
  • CsuHuCsu
    Hali mindenkinek,Boldog újévet.Rég írtam már a fóruban.Tudjáttok örültem,hogy kijön a rignroll megvettem nagynehezen a gépemet hogy majd fusson is rajta a gamma.Ezzel nincs is baj csak addig húzták halasztották hogy kimegyek olaszországba melózni 11.-én és kurvára nem tudok majd vele játszani,szóval egy világ dőlt össze bennemCsak az vigasztal hogy odakint össze tudok szedni annyi pénzt hogy letegyem a jogsit kamionra cakkom púder.A képek alapján egyre jobban vágyok a gémre.
  • Vviikkttoorr
    B.U.É.K. minden fórumozónak!!!
  • Attila56
    Jah ez igaz :D :D
  • Slayerboy
    Amúgy az is lehet, h ez egy qrva régi kép, és az a CD a King of the road CD-je :DD
  • Slayerboy
    Egyébként azért ígérgetnek mindent, h mindkét játék kijön, mert tudják, h este úgy berugunk, h másnapra úgyis elfelejtjük...
  • Attila56
    tudom :D
  • gumikacsa
    A bus drivert senki sem mondta, hogy idén kijön. A rignroll-t sem mondta senki, hogy kijön idén...
  • Charly
    Nem ez amiről te irsz az a King Off the road Orosz változata az is rig&roll nekem megvaneredetibe ukrajnából :)
  • Attila56
    Álmodj kicsávó........ :D :D
    A 18 WOS következő rséze holvan még???Még ott punnyadnak a Bus Driverrel :D
    És azt se fogják kiadni 31.-én.RNR-rt sem.Ez mind csak kamu hogy örüljünk.Vagy hogy megint felélesszük a topicot ........
    Szerintem kamuznak.Majd talán 2007-ben mind2 játék :)
  • Slayerboy
  • King of Roads
    bocs, ha hülye vok, dehát nekem 1 nap múlva már nem lesz netem
    most próbálnék még 65 képet lementeni, h meglegyen az 1000 (csak kamionok), dehát baxik hozzáfogni. rohadnának meg, mi a rákért kell ennyire belassitani.
  • bepe79
    Ne bankodjatok, most elvagytok meg a Haulinnal es a PTTM-el, utana nemsoka` kicsit elleszunk a Bus Driverrel, azt meg nem sokkal (remelem legalabbis) koveti az RNR. Bar lehet, hogy hamarabb jon ki a 18wos kovetkezo resze, mintsemhogy az rnr megjelenne.
  • King of Roads
    némmá more, betöltötte azt a rém szar vasos képet...
  • King of Roads
    egészségedre..
  • bepe79
    Nekem is eleg sz@r a netem itt Lincolnshire-ben, sajna itt csak wireless van egyelore.
  • King of Roads
    ja hát azt nem láttam
  • akyyy
    hosszú, fájdalmas HALÁL?
  • gumikacsa
    Őőőő, csak poén volt, a ma esti kultuszfilm tiszteletére.... eszem f@szom megáll..
  • King of Roads
    hát azért már énse vok annyira marha h asziggyem h 2006ba még kiadják
  • King of Roads
    nekem szar lassú a netem, még a képet se látom, mert nem tölti be :(
    (be van lassitva)
  • gumikacsa
    nah, 1 értelmes ember a híg fos tengerében :P
  • eightmiles
    nem nagyon lehet félreérteni a képet, a puhalabor eneszká csak célzást tett arra, hogy a 2007-es évben tényleg megjelenik. ugye már megint igazam van? :D ugye? naugye :P
  • gumikacsa
    Vagy én vagyok hülye (ami nem kizárt), vagy itt egy páran, de nekem ebből a képből, és a szövegből eszembe sem jutott, hogy a 2006-os évre gondolnak...
  • King of Roads
    :PP
  • Saddalim #2252
    az lehet, Lnézést :-)
  • eightmiles
    szerintem nem vetted észre az iróniát a hozzászólásomban ; )
  • Saddalim #2250
    nem találod furcsának hogy dec.30-án azt mondják hogy ebben az évben kijön? kicsit érdekes lenne ha holnap megjelenne a boltokban...
  • leho94
    Nugát vagy tejcsoki???:D
  • King of Roads
    a honlapján van 1-2 új járgány meg pótcsoki.
  • eightmiles
    huráhurá má eben a zévben játszhatunk is
  • Saddalim #2246
    jólvan. csalás még mielőtt kijött volna :D
  • Boconadi
    Wtf?
  • Attila56
    Vagy ez nem a Rig N Roll? :D :D
  • Attila56
    Ezt nézzétek: Rig & Roll «
    Megjelenés éve :
    Kiadó :

Trainer :
    Savegame :
    Végigjátszás : -
    -

-
    -
    -

Cheat :

Állítsd meg a játékot (Pause) és írd be a kódokat. Utána folytasd a
    játékot.
    SLALLCHEATS - összes cheat alkalmazása
    SLLOTTERY - pénz és licence
    SLROADS - összes lezárt út megnyitva
    SLMAP - térkép
    SLFILLUP - üzemanyag
    SLREPAIR - kocsi kijavítás
    SLRECOVER - ?
    SLTURBINE - ?
  • Cream78
    Szerintem kicsit sokat vodkáztak a Softlabos fiúk az évvégi bulin.....
  • King of Roads
    éjjeen! idén már játszhatunk vele
  • Saddalim #2240
    Ez hivatalos: a játék még idén kijön [idén? 1 napjuk van rá :D]. A kép mindent elárul.

Hadd magyarázzam meg a képet egy kicsit. Oroszországban a Mikulásnak van egy lánya akit Hópehelynek hívnak, a Mikulást pedig Fagyos Nagyapónak [:P]

Szóval amit a képen láthatsz: a Softlab egész fejlesztőcsapata feltart egy kamiont. Mivel 2007 a malac éve, egy malac áll a kamion tetején. Aztán egy rénszarvas feltartja [már mint bakot tart neki] Mikulás lányát, aki Mikulást tartja fel, aki A LEMEZT tartja a kezében. A Rig'n'Roll lemezét. Ez minden.

[lol, ezek szórakoznak velünk??]