6107
-
#2280 Nah... mivan már mi ez az ernyedség?Itt van 2007 és sehol a játék? :( -
#2279 En is kijottem Angliaba, es van laptopom, amin tudom nyomni a PTTM-et es az AA-t. Te is vihetsz ki magaddal, vagy vehetsz majd ott is egyet a fizudbol. -
#2278 egy kamionjogsi árából vehetsz egy kisebb gépet vagy még itt laptopot és akkor játszhatsz vele :P -
CsuHuCsu #2277 Hali mindenkinek,Boldog újévet.Rég írtam már a fóruban.Tudjáttok örültem,hogy kijön a rignroll megvettem nagynehezen a gépemet hogy majd fusson is rajta a gamma.Ezzel nincs is baj csak addig húzták halasztották hogy kimegyek olaszországba melózni 11.-én és kurvára nem tudok majd vele játszani,szóval egy világ dőlt össze bennemCsak az vigasztal hogy odakint össze tudok szedni annyi pénzt hogy letegyem a jogsit kamionra cakkom púder.A képek alapján egyre jobban vágyok a gémre. -
#2276 B.U.É.K. minden fórumozónak!!! -
#2275 Jah ez igaz :D :D -
#2274 Amúgy az is lehet, h ez egy qrva régi kép, és az a CD a King of the road CD-je :DD -
#2273 Egyébként azért ígérgetnek mindent, h mindkét játék kijön, mert tudják, h este úgy berugunk, h másnapra úgyis elfelejtjük... -
#2272 tudom :D -
#2271 A bus drivert senki sem mondta, hogy idén kijön. A rignroll-t sem mondta senki, hogy kijön idén... -
#2270 Nem ez amiről te irsz az a King Off the road Orosz változata az is rig&roll nekem megvaneredetibe ukrajnából :) -
#2269 Álmodj kicsávó........ :D :D
A 18 WOS következő rséze holvan még???Még ott punnyadnak a Bus Driverrel :D
És azt se fogják kiadni 31.-én.RNR-rt sem.Ez mind csak kamu hogy örüljünk.Vagy hogy megint felélesszük a topicot ........
Szerintem kamuznak.Majd talán 2007-ben mind2 játék :) -
#2268 -
#2267 bocs, ha hülye vok, dehát nekem 1 nap múlva már nem lesz netem
most próbálnék még 65 képet lementeni, h meglegyen az 1000 (csak kamionok), dehát baxik hozzáfogni. rohadnának meg, mi a rákért kell ennyire belassitani. -
#2266 Ne bankodjatok, most elvagytok meg a Haulinnal es a PTTM-el, utana nemsoka` kicsit elleszunk a Bus Driverrel, azt meg nem sokkal (remelem legalabbis) koveti az RNR. Bar lehet, hogy hamarabb jon ki a 18wos kovetkezo resze, mintsemhogy az rnr megjelenne. -
#2265 némmá more, betöltötte azt a rém szar vasos képet... -
#2264 egészségedre.. -
#2263 Nekem is eleg sz@r a netem itt Lincolnshire-ben, sajna itt csak wireless van egyelore. -
#2262 ja hát azt nem láttam -
#2261 hosszú, fájdalmas HALÁL? -
#2260 Őőőő, csak poén volt, a ma esti kultuszfilm tiszteletére.... eszem f@szom megáll.. -
#2259 hát azért már énse vok annyira marha h asziggyem h 2006ba még kiadják
-
#2258 nekem szar lassú a netem, még a képet se látom, mert nem tölti be :(
(be van lassitva) -
#2256 nah, 1 értelmes ember a híg fos tengerében :P -
#2255 nem nagyon lehet félreérteni a képet, a puhalabor eneszká csak célzást tett arra, hogy a 2007-es évben tényleg megjelenik. ugye már megint igazam van? :D ugye? naugye :P -
#2254 Vagy én vagyok hülye (ami nem kizárt), vagy itt egy páran, de nekem ebből a képből, és a szövegből eszembe sem jutott, hogy a 2006-os évre gondolnak... -
#2253 :PP -
#2252 az lehet, Lnézést :-) -
#2251 szerintem nem vetted észre az iróniát a hozzászólásomban ; ) -
#2250 nem találod furcsának hogy dec.30-án azt mondják hogy ebben az évben kijön? kicsit érdekes lenne ha holnap megjelenne a boltokban... -
#2249 Nugát vagy tejcsoki???:D -
#2248 a honlapján van 1-2 új járgány meg pótcsoki. -
#2247 huráhurá má eben a zévben játszhatunk is -
#2246 jólvan. csalás még mielőtt kijött volna :D -
#2245 Wtf? -
#2244 Vagy ez nem a Rig N Roll? :D :D -
#2243 Ezt nézzétek: Rig & Roll «
Megjelenés éve :
Kiadó :
Trainer :
Savegame :
Végigjátszás : -
-
-
-
-
Cheat :
Állítsd meg a játékot (Pause) és írd be a kódokat. Utána folytasd a
játékot.
SLALLCHEATS - összes cheat alkalmazása
SLLOTTERY - pénz és licence
SLROADS - összes lezárt út megnyitva
SLMAP - térkép
SLFILLUP - üzemanyag
SLREPAIR - kocsi kijavítás
SLRECOVER - ?
SLTURBINE - ? -
#2242 Szerintem kicsit sokat vodkáztak a Softlabos fiúk az évvégi bulin.....
-
#2241 éjjeen! idén már játszhatunk vele -
#2240 Ez hivatalos: a játék még idén kijön [idén? 1 napjuk van rá :D]. A kép mindent elárul.
Hadd magyarázzam meg a képet egy kicsit. Oroszországban a Mikulásnak van egy lánya akit Hópehelynek hívnak, a Mikulást pedig Fagyos Nagyapónak [:P]
Szóval amit a képen láthatsz: a Softlab egész fejlesztőcsapata feltart egy kamiont. Mivel 2007 a malac éve, egy malac áll a kamion tetején. Aztán egy rénszarvas feltartja [már mint bakot tart neki] Mikulás lányát, aki Mikulást tartja fel, aki A LEMEZT tartja a kezében. A Rig'n'Roll lemezét. Ez minden.
[lol, ezek szórakoznak velünk??]