6107
-
#2320 joooo, remélhetőleg lesz pár jó ingame video -
#2319 Hoppá-hopp el ne kerüljék a figyelmeteket a hírek:
an. 17, 2007
MTV visiting the developers
Footage for the next MTV’s "Icon" program dedicated to Rig'N'Roll was shot on January 12, 2007. The program is going to be aired at about the end of January 2007. Follow the announces at MTV.ru.
CSekk a homepaget!!! -
#2318 Előszöris az, hogy megkapjam, aztán pedig hogy némi rendet tartsak a topicban
Ami most van, az még nagyjából el is megy, de ha megjelenik a játék, itt elszabadul a pokol -
#2317 mit széndékszunk elérni a házigazdasággal tulajdonképpen? :P -
#2316 mi sem tudjuk. 2007 első negyedéve. :\ -
#2315 Hali!
Tudtok már vmi pontos dátumot, hogy mikor jön ki végre a gém? Má jáccanék vele 1000-el. :D A választ előre is THX! -
#2314 Szerintem a játékmenet legyen faszán eltalálva....
A graf nálam másodlagos...
Van egy két játék, ahol előnyös a rosszabb graf (álltalában fps)
elmenne high-on, de vissza van húzva minden low-ra..
Aki bf2-t nyomta tudja miről van szó... -
#2313 nekem pont ellenkező a véleményem, szerintem ennek sokkal élethűbb grafja van, mint a 18wos bármely részének. Ha csak egy kicsit jobb lesz, mint a Hard Truck 2 (king of the road) akkor már jobb lesz. Szerintem ugyanis a king of the road még mindig jobb, mint bármelyik 18 wos... -
#2312 hali
azt nem értem ebben a gaméban hogy miben lessz jobb a haulinnál meg a pttm nél??
a grafja a képek alapján elég meseszerű és ez szentem nem túl jó
nektek mi a véleményetek ?? -
#2311 itt is mint a bus driver topicba!!!Come on -
#2310 hja, és ez tényleg szánalmas. de kacsa majd rendet tesz^^ hajrá kacsa!:P
-
#2309 Támogatom! -
#2308 hajrá :) -
#2307 Nem ártana, mert szánalmas, ami itt megy... -
#2306 Veled vagyok!:P -
#2305 mit szólnátok hozzá, ha házigazda jogot kérnék? -
#2304 kb ilyen szinten van az összes kamionos topik -
#2303 szarjá bele...bittos fincsi lesz:D:)))) -
#2302 csá!!!!!!!!!!!!! ezit a zokosok tápigja???????? akor lyó hejen járok!!!!!!!!!!!!!!! asszeretném megkérdeszni hogy mivel igyam a tejet mer a kakaoporral nem izlik!!!!!!!!!!!! -
#2301 be kelle fejezni gyerekek -
#2300 meg hülye!!XD -
Bacsa Szabolcs #2299 katona vagyok -
Bacsa Szabolcs #2298 nem vagyok magyar -
#2297 Legalább magyarul írni tanulnál meg! Szerencsétlen... -
#2296 Legalább a magyar nyelvet ismered. -
Bacsa Szabolcs #2295 magadrol beszélsz mi:D ez szomoru hogy az anyád sege ojan de hát vanak ijenek -
#2294 te legalább röhögsz magadon hogy milyen paraszt voltál, grat. -
#2293 Anyád szaros seggébe keresd.Ott ingyen letölthető :D :D
Ekkora IQ-t.Olvassatok vissza,még akkor is ha nem szerettek,én azóta szeretek olvasni.Köszönöm SG fórum :D :D -
#2292 Még nem jelent meg a játék. -
Bacsa Szabolcs #2291 mondjártok már meg hol lehet letölteni a jatékot -
CsuHuCsu #2290 Úgy látom kissé kihótt a topik,na mindegy mivel én holnap utazom sok sikert a játékhoz meg jó időtöltést hozzá.Majd ha sikerül net közelbe érnem majd látogtom a topikot.Minden jót néktek,és a "Lóerő legyen veletek" -
CsuHuCsu #2289 Fogok is venni egy gépet csak kicsit magasra tettem a lécet ugyanis 8800 gtx-et szeretnék + a hozzá tartozó alkatrészek.#2278 üzenetre válaszolva igen igazadvan de nekem mindenem a kamion és eszt mérlegelve a jogsi mellett döntök.Soha nem gondoltam hogy megtudom majd szerezni a pénzt a jogsira mindíg csak álmodoztam,de most lehetőségem is van rá. #2281,#2282 úgy van ahogy mndjátok ami befolyik abból egy jó gép,és csak igazi kamion.Apropó késő az hogyha az ember 23-25-éves korában kezdi el a jogsit.#2284 csóró gyerek el van tájolódva.#2283 vess fel egy témát a topikhoz kapcsolódva és hidd el hogy a topiknál maradunk. -
#2288 Olasvd el a nem létező FAQ-t.Keress rá Googlin.......a jáétkra. -
#2287 -
#2286 -
#2285 -
Bacsa Szabolcs #2284 szasztok!!
lenne egy kérdésem hol lehet letölteni a játékot??? -
#2283 off totyik. -
#2282 Kamion jogsival meg igazi kamiont vezethet!
Te melyiket választanád: gépet vagy a jogsit?
Most csinálom a jogsit így már tavasszal remélem vezethetek is! -
#2281 jaja, lehet h drága a kamion jogsi, de ami abból befolyik pénz.... :D:D:D