Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebbe a képbe szerelmes lettem <#szeret>

Magnumrolcsi
megjelenési dátum 😊

Speedbreaker
nem

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

passatgt
tudtok mondani egy magjelenési dátumot?

PLackó
Eléggé mellékes kérdés,viszont lehet-e tudni hogy itt meg lesz-e oldva pl. a vasút és vasúti forgalom?
Hangulatos lenne,ha egy városban meg kellene állni az átjárónál ha jön a vonat. 😊

gumikacsa
Ja, katt a képekre...

Renault magnum http://kamionszim.hu

óóó óóóóó sztárunkat elkapták biztos kicsit rávert.....😄

Web: http://www.tir.extra.hu

gumikacsa

Saddalim
najó de ha ennyit szórakoznak akkor illik nem elszarni

Magnumrolcsi
há vagy nem
Ha elb!szák vmelyiket netalán mindkettõt akkor nem lesz aratás!

Saddalim
az a halál. amelyik hamarabb kijön, az arat...szerintem...

Vviikkttoorr
😄

lassan ez a 18 Wheels of Steel: Haulin elõbb elkészül mint a rignroll
Truck Driver001
Õt?<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DJ Bee18
bocsi, de kit érdekel? 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
sztem nem lesz olyan hihetetlen grafika 😊, ,,csak" egy jó játék lesz (elvileg)

bertino
lál! 😄DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Cream78
Megjöttem! Vazz 1 hét után semmi hír! <#falbav>

Mehetsz több hétre is, nem maradsz le semmirõl se >.<

még annyit hogy nállam változotta a gép mert már írtam hogy milyen gépem van 1648-as hozzászólás csak annyit hogy a memóriám nem 512 hanem 1536 mb (1.5Gb)

A lóerő legyen veletek! :))

Bocsi nem követem az ATI kártyák fejlõdését de kössze a felhomályosítást,na mindeggy a lényeg az hogy szerintem annak a kártyának legalább 1Gb ddr memori kellene 2.2Ghz procival szerintem.

Tomo15
Több mint másfél éves😉
Hali.visszajöttem nyári szünetrõl és eddig nem jutottam net közelbe.ahogy elolvastam az üziket nem sok új dolog van.Ha jól emlékszem az ati x800xt az kb. fél éves kártya ugye????<#confused>

PLackó
Honnan a frászból tudjuk.
Egyébként érdekes kis összeállítás,Egy gagyi gép alá ilyen kártya nagyon felesleges😊az a proci nem hajt ki semmit.

<#conf>
allock
ha megjelenik a gém akkor van rá esély 😄

nayo nemtom, de kellesz hozzá egy rendes gép

#hhwnd

ja nem -e tudja valaki hogy mi lesz a gép igénye???? ja és hogy mikor jelenik meg!!!!! :d
Remélem hogy elfog futni az én gépemen:p3 1000mhz,512sd ram,Ati radeon X800XT 256mb-os!! Szerintetek elfog futni???
???
😄
Nekem,van egy olyan érzésem,hogy ehhez a HIHETETLENÛL gyönyörû grafikához,olyan gépigény fog tartozni,jogy IHAJJ.....<#wow1><#wow2><#wow1>
Vviikkttoorr
😄

DJ Bee18
elvileg 2 napon belül jössz, meg fogsz lepõdni, milyen sok hsz jött 😄DDD

Saddalim
ejj ne reménykedj 😄

Cream78
Nah elmentem nyaralni! Egy hét múlva jövök! Remélem addigra lesz valami friss hír!

Vviikkttoorr
Hmm...bárcsak íg lehetne felfogni a dolgot!!!
😄
Csak most 2006 ot írunk...és most épp nagyon szar a világ!!!
Zsebrerakják a pénzt a nagy fejesek!
Inkább nem írok semmit mert ha belegondolok megõrülnéK!

Saddalim
ha ez a baj, tegyék ingyenessé, és én felrakom az oldalamra oszt ihaj-csuhaj lesz látogató legalább 😛

Speedbreaker
csakaztán a gépigény nehogy visszaüssön <#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lehet írta már valaki, de most olvastam, hogy Jelenleg a következõ városok: Alturas, Atascadero, Barstow, Bishop, Bridgeport, Colfax, Greenfield, Kettleman City, Lancaster, Lebec, Lone Pine, Manteca, Oxnard, Palmdale, Patterson, Redding, Reno, Sacramento, San Francisco, Santa Barbara, Temecula, Ukiah, Victorville, Weaverville
Éjjel megjelenésén, világításán dolgoznak.
Az utak modellezésével is a végéhez érnek, több utat javítottak.
A városok modellezésével, a legnagyobbal Los Angeles-el is készen vannak, az egyéb tájak szintén.
Úgyhogy jó lessz ez.
Ja úgy van, pereljétek be a fejlesztõket, mert nem jön a játék<#ijedt>
Nyílván azért nics kiava egyik sem mert még nincs készen, vagy nincs kiadó vagy esetleg marketing stratégia miatt várakoznak a megjelenéssel.
Egyik fejlesztõ cégnek sem érdeke, hogy a nagyon sok péntzért és nagyon sok munkával fejlesztett játékot ne adja ki hanem csak ûljön rajta és szivassa a jónépet.
Persze volt olyan játé amit nem adtak ki de azok el sem jutottak odáig, hogy komolyabban fejesszék.
Tény és való mind nagyon várjuk a játékot, de ezek kis fejlesztõk munkái tehát nem az van mint a "nagyoknál", hogy ha kell duplázzák a fejlesztõk számát, és nem az a lényeg, hogy minél elõbb kint legyen és csak a lóvé dõljön, ez is fontos de csak akkor fog nekik dõlni a lóvé ha jó dolgot adnak ki.
Úgyhogy nem tudunk mit csinálni mint várni bármilyen nehéz is.
Vviikkttoorr
Sztem teljes mértékben igazad van!!
Ebbõl nagy botrány lesz még a végén....<#ijedt>

King of Roads
ba*ák meg a képeiket, a játék jöjjön már!
aa-ról, pttm-rõl meg convoyról nincs ennyi kép összesen mint a rig n rollról.
unom már, mindegyiken ugyanaz van
bocs h ilyen izé vok...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Vviikkttoorr
Most nézem ez valami robotos játék!
Csak netudom hogy lett rá engedéjük hogy ezzel a névvel forgalmazzák a game-t!
:S

Vviikkttoorr
http://www2.89.hu/gameland/iso.php
Nézzétek meg!!!
valami új Hard truck játék!
:S
Eléggé meglepõdtem ygerekek...😛

Vviikkttoorr
hehe

Speedbreaker
:o! Én kérek elnézést <#vigyor5>

A címe valószínûleg ez lesz: 18 Wheels of Steel Season 2006/2007
PLackó
mi lesz a címe?lehet már tudni?remélem jobb lesz mint a convoy..

Ha ez feltextúrázva is legalább ilyen jól fog kinézni, akkor az nem lessz semmi, de szerintem lehet láttak képeket a Rigbõl, és meg akarják mutatni, hogy õk is tudnak, de ez mind csak nekünk lessz jó 😊
gumikacsa
Már megint ki kell, hogy javítsalak... Készül az új 18wos, be is van jelentve, már egy render kép is elõkerült belõle a hivatalos oldalon, sõt már témát is nyitottam neki, csak a birka moderátor minden ok nélkül bezárta, majd törölte... itt a render kép:

Speedbreaker
Milyn új WOS? Nem lesz semmilyen új WOS. Busz szimulátor lesz..

Duddits
Szerintem se lesz, de én errõl már nem mondok semmit, úgy is csak lebasznak, hogy úgy is lesz, mert írták már...