6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Kisvigyori
    köcce
  • King of Roads
    a fene egye meg, király vagy, kösz!!
  • gumikacsa

köcce. Majd leisszuk
  • dav
    Helló Kacsa! Új infó sajnos nincs benne, de azért lefordítottam, mert olyan marha rendes vagyok :) Az első mondatból úgy veszem ki, hogy ez csak egy részlet egy hosszabb cikkből:

"Ennyit fordítottam le eddig. Bocs srácok, de a teljes fordításra pár napot várnotok kell, most túlzottan lefoglal a főiskola.

A második részről:

A KOTR 2 egyike azon játékoknak, amiket éveken keresztül lehet játszani. Kapsz egy kamiont, egy kis pénzt, és egy virtuális világot tele hozzád hasonló sofőrökkel. Te döntöd el, mihez kezdesz: ha pénzt akarsz szerezni, akkor keményen kell dolgoznod és jól fizető fuvarokat vállalnod. Ha viszont egy kis változatosságra vágysz, akkor versenyezhetsz is, de ha csak kocsikázni akarsz a környéken, abban sem akadályoz meg senki.

Ez a varázslat a Softlab-Nsk sorozatában. A KOTR 2 az egész világon sikert aratott, és a mai napig a legnagyobb példányszámban eladott orosz játék. A harmadik rész pedig minden idők legjobban várt orosz játéka.

Kalifornia nyitott terei:

A KOTR 2-höz hasonlóan a harmadik részben is egy összefüggő játéktér áll majd rendelkezésükre, a játék világa nem lesz kisebb részekre osztva, nem lesz töltögetés. Az úthálózat hossza az első részben kb. 20 km volt, a másodikban 100 km, a harmadikban viszont 2000 km lesz. Míg az első két rész egy kitalált világban játszódott, addig a harmadikban az igazi napsütötte Kalifornia várja a játékosokat.

Miért Amerika? Ez nem valami hazafias. A játékosok és újságírók mindig a fejlesztők orra alá dörgölik ezt a kérdést. A választás oka az, hogy Amerikában (különösen Kaliforniában) a kamionos szakma nagyon kiforrott. Cégek százai versenyeznek a szállítmányokért, és ez érdekesebbé teszi majd a játékot.

A másik ok a környezet: Oroszország kétségtelenül gyönyörű, de a fejlesztők szerint nem túl változatos. Erdő-mező-erdő-mező… Eközben Kaliforniában ott a Csendes-óceán partvidéke, a Mohave sivatag, a Halálvölgy, és a Sierra Nevada hegyei. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a környezet kidolgozására, ezért többször is meglátogatták az USA legnépesebb államát.

Két kamerát szereltek a kocsijukra, és fel-alá autóztak Kaliforniában. Az összegyűjtött anyag mennyisége még a fejlesztőket is megrettentette először. Egyedül Los Angelesben kereszteződések százairól, hidakról, autópályákról készítettek felvételeket. De Kalifornia nem csak LA-ből áll, itt található Sacramento, San Diego, San Francisco, San Jose, és még több száz kisebb város, az őket összekötő utakról nem is beszélve.

A fejlesztők azonban nem adták fel, megtalálták az arany középutat. Lekicsinyítették a városokat, és csak a legfontosabb főutakat modellezték le.

A hangokról:

A motorhangokat egy hollywoodi hangstúdióban rögzítették, több kamionnal, különböző sebességi fokozatokban, különböző sebességek mellett. Ennek köszönhetően egy Mack hangja, miközben harmadik fokozatban kapaszkodik fel egy emelkedőre, teljesen más lesz, mint egy Kenworth hangja, amely egy sima úton halad ötödikben. A fejlesztők ennyire szeretnék kényeztetni a füleinket.

Zene:

A játék különböző stílusú zenéket tartalmaz majd: Rock’n’Roll, country, rock és rap is található a repertoárban. Összesen kb. 100 számot hallhatunk majd. A játékban lesz rádióadó, különböző csatornákkal. A zene attól is függ majd, hogy a sofőr épp melyik városon hajt keresztül. Kisebb városokban country szól majd, míg LA-ben a rap dominál. Természetesen saját mp3 formátumú zenéinket is hallgathatjuk majd.

Még több információ a játék világáról:

Alekszej Artemenko, az 1C PR menedzsere szerint a Rig’n’Roll E3-as standja előtt elhaladó nézelődőket szinte sokkolta, hogy milyen részletes és élethű lett Los Angeles modellje. Egyikük még azt is meg tudta mutatni, hogyan lehet az egyik felhőkarcolótól eljutni a lakásáig. A táblák és a közlekedési szabályok is megfelelnek a kaliforniai valóságnak. A fejlesztők fel is tették a honlapjukra a kaliforniai szabályokat, amiből megtudhatjuk például azt is, hogy Schwarzenegger kormányzó államában piros lámpánál is szabad jobbra kanyarodni. A táblák szinte minden sarkon megtalálhatók, így gyakran rá sem kell nézni a navigációs rendszerre, elegendő alaposan megfigyelni a táblákat, hogy eljussunk célunkhoz. A gazdasági szimuláció szintén nagyon realisztikus lesz. Például, ha a valós életben senki sem szállít zellert Oaklandből Sacramentóba, akkor a Rig’n’Rollban sem fog ilyen szállítmány szerepelni.

Játék az élet:

A másik fontos ok, amiért a fejlesztők Kaliforniába utaztak, az volt, hogy megtudják: milyen érzés kaliforniai sofőrnek lenni. A fejlesztők elbeszélgettek a sofőrökkel a bárokban, motelekben aludtak, és rájöttek, hogy a kamionvezetés nem egyszerűen egy szakma, hanem egy életforma. Ezt az érzést természetesen a játékban is megpróbálják visszaadni. A Rig’n’Rollban érdemes lesz betérni a kis kávézókba, mert így tudhatjuk meg a legfrissebb híreket, és így beszélgethetünk a többi sofőrrel. Aki nem szeret éjszaka vezetni, az az éjszakákat motelekben töltheti. A szervizekben megjavíthatjuk járművünket, a benzinkutakat és raktárakat is értelemszerűen használhatjuk. A játékos egy használt kamionnal, egy kis irodával és egy titkárnővel kezdi karrierjét. Ahogy az anyagi lehetőségek engedik, a játékos egyre nagyobb hálózatot építhet fel, míg cége Kalifornia egyik vezető szállítmányozási vállalkozássá nem válik.

Ehhez azonban nem csak a rakományok célba juttatásáról kell gondoskodnia. A fejlesztők egy fordulatokban gazdag sztorit kanyarítottak a játék alá. A főszereplő egy egyszerű orosz fickó, aki az igen gyakori Iván névre hallgat, és azért vándorolt be Amerikába, hogy szerencsét próbáljon. Eleinte a maffia nem törődik kis üzletével, de ahogy a cég egyre nagyobbra nő, a maffia is felfigyel rá. A fejlesztők izgalmas üldözéseket ígérnek. Eközben persze a konkurencia sem alszik majd. A képet tovább bonyolítja egy romantikus szál is: képzeld el, ahogy a Csendes-óceán partján vezetsz, oldaladon a szerelmeddel.

A kamionok kidolgozására nagyon nagy figyelmet fordítottak a fejlesztők. A járművek többsége licenszelt márkák közül kerül ki: Peterbilt, Kenworth, MAck, Volvo, stb. Összesen 20 típus, de az összes skint figyelembe véve 200. Természetesen a modellek élethűen fognak viselkedni, még billentyűzettel irányítva is egyértelmű lesz, hogy a játékos egy többtonnás kamiont vezet, és nem egy személyautót."
  • akyyy
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
  • bertino
    ték
  • Cream78
    LOL! Nem hiszem el,ekkora marhát!
    (Mondjuk jót röhögtem..)
  • Boconadi
    én eleve nem értem mit kérdezett..
  • [HUN]FaTaL
    érdemes megnyitni a nyitott topicjait is:D:D:D:D lol
  • bertino
    szerintem
    gurulj vissza a matchbox-aidhoz -.-
  • leho94
    hej bazdmeg:D ilyet nem éltem mint ez a topic meg a Bus Driver...kurva jó:D:D::D
  • King of Roads
    seggfej
  • [HUN]FaTaL
    fórumon=topicban csak nemtudok már írni annyira felidegesít ez a hülyegyerek...
  • [HUN]FaTaL
    a seggedből baszdmeg! hihetetlen vagy ember minden fórumon nyomod a baromságod? OLVASS MÁR VISSZA!
  • gumikacsa
    na jóvan inkább fordíjjatok
  • Djemba
    nekem csak annyi másolás beillesztés
  • leho94
    nekem 6 perc..pár száz hibával
  • Slayerboy
    Bazmeg ennyire nem lehetsz idióta balfasz... Ha 15ezerszer nem lett leírva h nem jelent még meg ez a kurva kibaszott játék, akkor egyszer se!
  • gumikacsa
    leírtam, ez nekem 5 perc... :P
  • leho94
    ezt bemáslotad vagy leírtad?
  • gumikacsa
    Valami jó angolos nekieshetne hátha van új infó:

This is what I translated so far. I'm sorry guys the entire translation might not be completed for a few days. I am way too busy with college right now.

From the height of the second floor:

Dalnoboyshiki-2 is one of those games which you can play for years. You have a truck, some money, and a small world with other truckers like yourself. You are the one who decides what you will do in the next moment. You want to make money, then you need to work hard while delivering expensive loads. You want something a little different, go participate in the races. But nothing is in your way if you want to just ride around and look at the scenery.

That of which we spoke in the introduction is the magic of this series by Softlab-Nsk. Dalnoboyshiki-2 has been successful all over the world and is still the most sold Russian game. And the third game in the series is the most awaited Russian game of all time.

The open spaces of California:

Just like in Dalnoboyshiki-2 we will have one gameworld. Not a gameworld which is divided into levels. There will not be any pauses for reloading. To correctly judge the size of this gameworld one must use comparison. If the first game in the series had 20km, the second game 100km, then Rig’n’Roll will have 2000km! Just imagine what 2000km means. In the previous games the gameworld was fictional, but in Rig’n’Roll we will end up in real sunny California.

Why America? This is not patriotic. The gamers and journalists never cease asking this question from the developers. The point is that in America, and especially in California, the profession of the trucker is very developed. Hundreds of companies are in competition for the loads, and that means it will be more interesting for us.

The second reason is the scenery. The scenery of Russia is undoubtedly beautiful, but in the opinion of the developers too alike. Forest, plains, forest plains. While California has, coasts of the Pacific, Mojave Desert, Death Valley, and the mountains of Sierra Nevada. The game developers from Novosibirsk took this very seriously and visited the most populated state in America many times.

They just installed two cameras in the car and drove around the roads of California. There was enough footage for the developers to be so scared that they reconsidered making the game. Los Angeles alone had enough footage, with its hundreds of interchanges, many bridges, and highways. But California is also Sacramento, San Diego, San Francisco, San Jose, and hundreds of smaller towns and cities, not to mention the roads in between.

Closer to the stars:

But the developers did not give up. They found the golden middle. They compressed the cities, the roads, and lastly modeled only the most important and major roads.

Red caption Truck Daf.

Not a roar, but a song:
    The sounds of the engines in Rig’n’Roll were recorded at one of Hollywood’s studios, with different trucks, at different gears, and at different speeds. In other words the roar of a Mack on the 3rd gear while climbing uphill, will sounds very different from a Kenworth on the 5th gear going on a flat stretch of road. That is how much the developers care about our ears.

Music red caption.
    The game will have music of very different styles. Rock’n’ Roll, country, hard rock, and rap. In all there will be more than 100 tracks which you can listen to. The game will have an FM radio with many stations. Also while the gamer will pass through different towns and cities he will hear different music. While passing through small towns you will hear country, when you drive past Los Angeles you will hear rap. Also the gamer will be able to add his own music to the game in mp3 format.

Continuing with Closer to the stars:

But none of this affected the scenery. According to the words of Aleksey Artemenko, the head PR manager of 1C, people who passed by the Rig’n’Roll stand at the E3-2006 expo were in shock when they seen how detailed and realistic Los Angeles is. One of them even came over and pointed out how to get from a skyscraper to his house. The signs, the traffic rules, all this corresponds to real California. By the way, the developers have placed the traffic rules of California on their official site. When you read it, you will see that in the state of Arnold Schwarzenegger you can turn right on red in many places. The developers even considered the style of the road signs, and the fact that they are found at nearly every corner. Often you don’t even need to use the navigation system but just look carefully at the traffic signs. The developers also created an economic system in the game which is realistic to the cargo trade in the state of California. If for example, in real life no one delivers a load of celery from Oakland to Sacramento, you can be sure that in Rig’n’Roll you will not see such a load on that route neither.

Life is a game:

Another important reason why the developers traveled to California, is to find out what its like to be a regular driver in California. The developers talked to drivers in bars, spent the night in motels, and found out that a trucker is not a profession but a way of life. Of course they tried to represent all this in the game. In Rig’n’Roll there will be small cafes into which it will be useful to enter in order to find out the latest news and to talk to other truckers. You can spend the night in motels if you don’t like driving at night. In service centers you will be able to do diagnostics and fix your damage. Gas stations and warehouses are self explanatory. You start your career with one used truck, a small office, and a secretary. While you progress financially in the game you can open chains of your company in all parts of California. Your main goal is to increase the size of your company until it becomes one of the leading trucking companies in California.

But this time delivering loads is not your only object. The developers created a storyline full of intrigues and unexpected events. The main character is a plain Russian guy with an even more common name of Ivan, who came to America to make a living. At first the mafia ignores his small business, but as you progress in the game, the mafia begins to pay attention to him. We are promised amazing chases. It will not be boring! Your competition is not asleep neither, nor does it want to share their loads with you. At the same time there is a romantic storyline. Imagine driving along the Pacific coast with your beloved.

Start it up!

A lot of attention has been spent on the trucks. Most of them are licensed. In Rig’n’Roll there will be truck brands like Peterbilt, Kenworth, Mack, Volvo, and others. In all about 20 models. And considering all the skins and colors, not less than 200. Obviously they will behave as the real truck model would in different situations. Even while using a keyboard it will be obvious that you are driving a multi ton truck and not just a car. The trucks take a long time to gain speed, stop, and behaves realistically at sharp turns.
  • Bacsa Szabolcs
    sziasztok!!
    lenne egy kérdésem ez a kamionos külömbözik a másik kamionos játékokal??
    mert ha igen mondjátok már el hogy hol lehet letölteni a játékot??????????????????
    ja és eröreis köszike:)
  • [HUN]FaTaL
  • allock #2537
    nem
  • leho94
  • King of Roads
  • fernandez93
    sziasztok :meg jelent már a játék?
  • Boconadi
  • Truck Driver001
    Ígyvan!:DDD
  • Slayerboy
    Mi az h nem akar többet elárulni? 5 év várakozás után már igazán a kurva annyát..
  • akyyy
    mindkettő kamionos, szal ennyi közös dolguk már van:D
  • Kit--Kat
    annó volt róla szó, hogy szélesen akarják teríteni
  • King of Roads
    én azt tudom, h nincs köze hozzá, ugy értettem h ha azok se voltak kiadva akkor nem hinném h pont ez lenne itt...
    de majd meglássuk
  • [HUN]FaTaL
    ja azt nem olvastam bocsi:D
  • gumikacsa
    Ki lesz adva magyarországon is, semmi köze nincs a 18wos-hez.
  • King of Roads
    irtam is, h a HT az megjelent.
  • [HUN]FaTaL
    az első 18wos kijött itthon is:)
  • King of Roads
    szerintem kizárt, h itthon kiadják... egy 18 wos-t se adtak ki a hard truckon kivül. úgy értem h még azokat se adták ki
  • Boconadi
    szerintem azok fogják elsőnek törni a játékot illetve warezolni.
  • Kit--Kat
    jogos:)