6107
-
fernandez93 #2360 De ebben s játékba ugyanúgy szállítani kell ügye?remélem én úgy tudom mondjuk itt a faqcsak értelmetlen -
fernandez93 #2359 Nyugi nem én fordítottam! -
#2358 Most megfogtál... :P Nem tudom, velószínű nem... -
#2357 Fordítóprogram írt olyat h "Mien"? -
#2356 há persze... copy-paste...
Egyébként Vviikkttoorr itt fordította le, és asszem, tényleg fordítóprogrammal.. -
#2355 szegényt ne maceráljátok már...annyit írt...:D -
#2354 ezt mintha valahol már olvastam volna. Vagy csak hasonlót?! -
#2353 hát, hmmm... köszönjük
kedvenc kérdésem:
"Q: Lehetséges lesz az ember saját teherautója által embereknek adni egy emelést?"
teljesen értelmezhetetlen...
ha már fordít, akkor először magyarul kéne megtanulnia.. "mien" és társai... nem sok különbség van benne egy fordítóprogram végeredményéhez képest.. -
fernandez93 #2352 RIG'N'ROLL FAQ
Fordította Vviikkttoorr (sg fórum)
Q: Mikor fogják a játékot forgalomba helyezni?
A béta változat 2006 decemberében mutatkozik be ! A full-t pedig amikor a tesztelők véglegesen letesztelték a játékot!
Q: A játék hány lemezen lesz kapható?
Valószínűleg DVD-n. Ez van. Rá kell férnie a nagy mennyiségű adatnak.
Q: A játéknak milyen verziója lesz elsőként kiadva: az orosz vagy az angol?
A játék első kibocsátását Oroszországban tervezik így valószínüleg orosz nyelven lesz!
Q: Mik a gépigyények?
A rendszerkövetelményeket végülis még nem határozták meg.
Egy durva becslés szerint min. 512 MB RAM a videókártya GeForce 5 vagy annál magasabbat fognak igényelni!
Q: A játékvilág térképe milyen nagy lesz, hol fog a játék története zajlani? Mien városokban?
A játék Californiába és Nevadába fog lezajlani.
A játékvilág körülbelül 2000 kilométer útjait modelleztük. A játékosok látni fognak több mint 40 várost és falvakat, hegyeket, völgyeket, tavakat és szép óceáni városokat!
Q: Itt Amerikában lesznek európai kamionok is?
Lesznek a motorszállításnak néhány modellje mely európai lesz amit gyakran láthatnak Californiába!
Q: Könnyűsúlyú teherautók felvétele jelen lesz a játékban?
Igen jelen lesz!
Q: A trélereknek hányfajta verziója lesz jelen a játékban?
Lesz a nyerges vontatóból több mint 20 fajta és ponyvás trailerek,munkagépesek melyekhez 4 vagy 6 féle skin társul!
Q: Mien lesz a kamionok feljavítása a különbőzö kamionok motorjainak és egyes részekeinek üzembehelyezése?
A játékosnak alkalma lesz arra, hogy fejlessze a teherautót azáltal, hogy realisztikusan váltja fel vagy adja hozzá ezeket vagy azokat az egységeket.
Q: A több fajta nézet meg lesz valósítva a játékban? Lesz-e szabad nézet, amit az egér segítségével irányíthatunk?
Igen,benne lesznek ezek a kameraállások a játékban!
Q: Lesznek kamionhibák meg balesetek a játékban? (le tud robbanni a kamion stb. )
Igen, ezt is megtaláljátok majd a játékban.
Q: Lesznek olyan utak ahol tiltják az útlezárások a haladást?
A játékban nagy valózsínűséggel gyakori lesz ez az eset országutakon néha autópályákon is. Lehetséges lesz persze keresztül hajtani minden útlezáráson vagy rendőri ellenőrzésen de magadra kell vállalni a felelősséget! : P
Q: Gyalogosok lesznek a játékban?
Igen, gyalogosok lesznek a játékban.
Q: A forgalmi szabályok milyen valószerűek lesznek a játékban?
Az alapvető szabályokat meg fogják valósítani (ez vonatkozik az AI-ra is!)
Mellesleg a szabályok Kaliforniaiak lesznek, melyek különböznek az európaiaktól egy keveset.
Q: Hogyan , mennyire élethűen fognak viselkedni az AI-k?
A játékban ugyanazok a törvények vonatkoznak az AI-ra mint ránk. Pl. Javítást kifizeti ha
belédjön, nekik is megkell állni tankolni hogy folytassák útjukat mint ahogy versenytársaid a kamionnal.
Q: A forhalom változni fog a napszakoktól függően és a távolságtól függően?
Igen, megpróbáljuk számításba venni mindazt, hogy benne legyünk a rendszerkövetelményekbe, szóval nem birunk mindent megvalósítani!
Q: Lehetséges lesz irányítani a bérelt vezetőket hogy cseréljen helyet velük a játékban?
Igen,ez lehetséges lesz.
Q: Lesz majd mindenes könyv ahol láthatjuk a sofőreink adatait hogy pl. merre járnak,mi a nevük,hány évesek és épp hova tartanak?
Igen, lesz egy mindenes könyv.
Q: Milyen versenyfélék lesznek találhatóak a játékban?
Lesz két változat, rakománnyal és anélkül!
Q: Fog időt igénybe venni a berakodás és a kirakodás?
Igen, egy kis időt igénybe fog venni és addig kis introk fogják mutatni a folyamatokat!
Q: Az üzemanyagárak a különböző benzinkutakon különbözőek lesznek?
Igen, az árak különbözőek lesznek az egyes benzinkutaknál!
Q: Fizetős utak lesznek a játékban?
Nem. Az országutak közül mindegyik, amit szimuláltak a játékban, a valóságban vámmentes.
Q: Lehetséges lesz buszokat vezetni a játékban?
Nem, azt nem tervezzük meg. A játék kamionosokról szól és nem szól buszvezetőkről.
Q: Lehetséges lesz az ember saját teherautója által embereknek adni egy emelést?
Igen, megtervezünk egy olyan jellemzőt.
Q: A főszereplőnek mit kell annak érdekébe tenni hogy másik soffőrökkel barátkozzon, felvegye őket a céghez?
A játékosnak információt kell megkapnia majd, ügyfelekkel kell majd kommunikálnia, üzletet kell vezetnie majd és végül, egyszerűen pihenni.
Q: Lehetséges lesz mozogni a teherautó-fülkében?
Igen, de természetesen a mozgás korlátozott lesz.
Q: Maffia lesz a játékban?
Igen, és előbb-utóbb a játékosnak el kell kezdenie majd gengszterek ellen harcolni hogy védje az életét és az üzletét.
Q: A játék karakterének lesznek fegyverei és lehetséges lesz használni őket?
Nem, fegyverek nem lesznek, a játékos használhatja a teherautót, a saját készségei és intelligenciáját.
Q: lehetséges lesz hogy a játékhoz tudjunk szerkeszteni kamionokat, pótokat és pályákat?
Nem, ezeket a jellemzőket nem fogják megvalósítani a játék végső változatában.
Q: Lesz Multplayer a játékban?
Lesz a játékban egy multiplayer mód. Azt tervezzük, hogy hasonlóvá tesszük a sima játékmódéval!
Q: Lesznek különféle időjárási hatások pl. hogy napos az idő van, havazik, esik az eső stb.
Igen, az új eleven motor megengedi, hogy sokféle vizuális hatást a játékba, hogy különféle hatásokat fejezzen ki különféle időszakokban!
Q: Valóságosak lesznek a játékban a motorhangok a váltók és a fékek?
Különbözni fognak, mivel több kamion is lesz a játkban!
Igen, ezt megtervezik.
Q: Lesz sok csatornából álló CB rádió a játékban?
Igen, ez is benne lesz!
Q: Lesz mód a Multiplayer módba a versenytrsakkal együtt kommunikálni a CB rádión?
Igen, valami formában ezt is megtervezzük!
Q: Lehetséges lesz zenés fájlokat behozni a játékba? Melyik hangformátumot fogják használni a játékban (MP3, OGG vagy egy másik)?
Igen, lesz egy olyan jellemző. Szólaltass meg formátumot: MP3.
Q: lesz a játéknak kétnyelvű opciója?
Nem, a teljesen kétnyelvű verzió kibocsátását nem tervezik meg.
Q: Tervezik a játékot majd európai nyelven is kiadni európában?
Ezt is megfogják tervezni csak idővel!
Q: Milyen zene lesz a játékban? Mien fajta stílusokat találunk meg benne?
Az ott levő játékban lesz a különféle műfajok eredeti zenéje: rock, metal, rap, country, pop, stb. Hozzávetőleg 100 fajta zene lesz!
Q: Lehetséges különleges szervereket szervezni hogy támogassa a multiplayer játékot az Interneten keresztül? Vagy a multiplayer mód hozzáférhető lesz csak közvetlen kapcsolaton keresztül?
A különleges szerverek teremtését nem tervezik meg.
Q: A rendőrség fogja ellenőrizni a szállítmányunkat miközbe visszük A-ból B-pontba?
Igen, ez megtalálható lesz benne!
Q: Büntetéseket helyezni fognak a vezetőre ? Pl ha balesetet okozol?
Igen, természetesen!
Q: Hogyan lesz lehetséges például megváltoztatni egy fajta kilátást a fülkéből, nézni a visszapillantó tükrökben? Az egér vagy a billentyűzet segítségével?
Egy: A billentyűzet által vagy az egér által bármelyik segítségével!
Q: Mennyi intro lesz a játékban?
Elég sok!
Q: A katasztrófák esetében a károk láthatóak lesznek?
Igen, nemcsak autókat,de a játék különböző tárgyait is rongálni lehet ezzel,pl védőkorlát,közlekedési lámpák,táblák stb.
Q: A teherautópiac milyen valószerűnek fog tűnni?
Teljesen valóságos lesz! Sok kilométerrel, kicsit összetörve is kaphatóak lesznek egyes darabok! A használt teherautók olcsóbbak lesznek mint egy új.
Q: Az ESRB minősítés végrendeletét lehetséges megszegni a játéknak? Mióta fegyverekkel rosszfiúk vannak a játéktervben, lesz egy kis kockázata a dolognak?
Nem lesz semmi gond, reméljük!!
Q: A játék kibocsátása után várhatóak lesznek különféle városi javítások stb? (patch)
Igen, lesznek,de reméljük nem kerül rá sor!
-
fernandez93 #2351 Sziaztok!Azt halottam ami szerintem nem igaz hogy a játékban csak versenyezni lehet én úgy tudom hogy normálisan szálítani kell ügye?És kit érdekel magyar faq errőla játékról?
-
#2350 ahogy mondod -
#2349 de igy, ahogy leirtad ez azt jelenti hogy nem lehet kiszálni. -
#2348 De, ht, amennyiben a ht - hard truckot jelent, ugyanis a játék címe Hard truck 3 amerika meghódítása.
Kiszálni kilehet majd, előre megadott helyeken, és nem te fogod irányítani a sofórödet, hanem átvezető animáció lesz. (de már ezt is nem egyszer leírtuk..) -
#2347 gonodlom nem olyasmi lesz mint a GTA-ba, mész vezetsz kiszállsz :)
de erről má volt régebben szó, talán csak a videókban száll ki az emberünk -
#2346 szerintem ha ki lehetne szállni (mondjuk nemtom hogy mit lehetne csinálnni úgy, lehet hogy egy baromi jó dolog fog kisülni belőle), akkor egy kicsit elvenné a ht-fílinget (neeeeem tudom, hogy nem ht, csak a fílung...) -
Bennz #2345 most lesz pénteken az orosz MTV-n egy riport velük.(készítőkkel)
A truckpol-on olvastam hogy az egyik orosz srác majd megoldja az angol szinkront
így talán több is kiderül majd a játékkal kapcsolatban. -
stuka85 #2344 itt 2007 tavaszát irják. Lehet, hogy nyár lesz belőle.
-
stuka85 #2343 hali lenne egy kérdésem, most akkor ki lehet szálni a kamionból a játékban vagy maradunk 18w filingnél. Lehet hogy egy kicsit balf* kérdés de ez van. -
#2342 Elvileg január vége van...
De lehet, hogy 2008 január vége lesz ebből... :D -
#2341 Hülyeséget írtam az nem ez a játék, ezt téli hónapokba mondták hogy ki jön, utoljára január vége. -
#2340 Még az idén, hogy mikor az jó kérdés az utolsó jelentés szerint tavasz környéke. -
#2339 nem tudni -
fernandez93 #2338 ÉS még 1 utolsó kérdés!Mikor jelen meg bocs ha volt! -
fernandez93 #2337 Kössz szépen!És bocs hogy nem olvastam vissza csak siewtnem kellett! -
#2336 Nincs köze a haulinhoz sem a hard truckhoz, lentebb találsz képeket és videokat!
Bocs az előző Slayerboy-nak szólt. -
#2335 Most miért kell leszólni a kissebet??
Amennyi időt szántál arra a 14 szóra az alatt leírhattad volna hogy ez nem az a játék. Mind1 végülis ez egy jó magyar szokás!
-
exodu020 #2334 mit vársz tőle, vagy 13 éves:D
üdv -
#2333 Olvass már vissza cseszd meg... Ilyen szemetekkel van tele a topic mert nem olvastok. -
fernandez93 #2332 Sziasztok!Ez a rig n roll ez lenne az újabb hard truck?hulin újabb része előre is köszi! -
#2331 olvassá' lejjebb. -
#2330 Hali!!Tudja valaki mikor adják már ki ezt a csodát??????? -
-
#2328 ok, ez logikus volt, tehát az a január vége azt takarja, hogy akkor lesznek a tévében...
SADDALIM: a www.rignroll.com-ról valamiért nem lehet képet linkelni. -
#2327 Elmondom, hogy a rignroll honlapján van fenn, és arról szól, hogy az MTV meglátogatt a fejlesztőket, és benne lesznek majd a TV-ben. -
#2326 na ezzel meg mi történt? kettészedte a hsz-t, a képeknek meg nyoma sincs... :S -
#2325 A csapat munka közben
A full csapat :-)
(www.rignroll.com) -
#2324 aszongya január vége -
#2323 tényleg, ebben a szövegben van valami info, vagy nem is a játékróll szól? -
#2322 ez mi volt gM?H? -
#2321 mija pitsa :\