Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs hogy kifelejtettem a Cs-t.<#falbav>és azért is hogy elfeledkeztem a topicról.A képek nagyon tutik,de azon a térképen kissé lehetne alakítani.

A lóerő legyen veletek! :))

Speedbreaker
😄DDD "de azért megjegyezném: én is CoDos vagyok 😛" 😄DDD

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Saddalim
sztem is hadjuk abba, nem ide való
de azért megjegyezném: én is CoDos vagyok 😛

0Fritz0
Sztem ne itt tárgyaljuk ki, hogy "az én apukám erõsebb és a játékommal is többen játszanak!" 😉

(Kijött már a játék? <#hehe>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Speedbreaker
off

Hol marad a CS? Jeleneleg 254 szerver található magyarországon. A CS-t játszák legtöbben. CoD?! pf. Hol marad az a cs-hez képest. 63 ezer fõ számú magyar kolóniája van tudomásom szerint, és ebben nincs feljegyezve mind...

on

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Cream78
+ Még rohadt sok játékkal játszanak neten! De mindent a maga topicjában....

Üdvözlet mndenkinek.Egy kicsit korábbi témához szeretnék hozzászólni.#1398-tól az #1417-ig tart a grafikárol.Nekem nincs nagy gépem még az élet 18 keréken elfut rajta, ennek ellenére várom a gammát.A grafika k...ára nem érdekel csak a játékélmény.Nézzétek meg mivel játszanak a neten mostanság pl.:Star Craft, Diablo 2, Warcraft 3 stb,és ne csak azt hogy mivel hanem aztis hogy MENNYIEN.Star Craft,Diablo 2 a kedvenceim de még sok régebbi is pl.😄og Fighter,Elasto Mania😄.nem tom mit írjak úgyhogy csá.

A lóerő legyen veletek! :))

Sajnálom, de mást igazán nem tudhatok amerikáról, ez a kép van bennem, és nem is jártam még amerikában.

gumikacsa
túl sok sorozatot nézel

Renault magnum http://kamionszim.hu

Még soha életembe nem láttam ilyen fuvarosokat. <#szomoru1>
Amerikai fuvarosokról sörhas, baseball sapka, és kemény nézés jut eszembe 😊))

Speedbreaker
Ez Hard Truck 2 ill. King of the road map <#idiota>

gumikacsa
Nem kell agódni, az elõzõ részt ismerve itt is lesz "rignroll.exe hibát okozot...." 😄

bertino
nahálistennek... nekem 18 WoS is csomószor kifagyott prism3Dvel...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gumikacsa
nem, az teljesen más kategória

igaz, de a king of the roadban megis van.
es remelem ez a jatek nem fogja hasznalni a prism3d-t 😊

gumikacsa
Asszem, inkább konkurencia lesz, de õk is azon lesznek, hogy ne érj oda a fuvarral idõben.

[HUN]FaTaL
nem lesz, ez nem GTA

http://goo.gl/gd6Zi5

van mar komoly idopont, hogy mikor jelenik meg?
ebben is lesz maffia? 😞

Saddalim
na kb mennyibe fog ez kerülni?

daf xf
Jha tényleg.<#wow2><#wilting><#vigyor5>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Kit--Kat
Mert ez a Hard Truck 2-é??😮OOO<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

daf xf
Qurvaisten sorry a nagyképért.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf

daf xf
Hát nemtom ez a map eléggé kisértetiesen hasonlít a King of the road mapra😞

DJ Bee18
Bocs de én ezt sosem értettem. USA-ban játszódó game, minek bele EU-s kamion, meg trailer 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

allock
aztírták nemlehetlesz moddolni

#hhwnd

Saddalim
jah, csak az a kár, hogy ugyanolyan kamionok meg utánfutók lesznek mint a 18wos-ban, nade nem baj, majd lesz pár fanatikus akik csinálnak rá egyet s mást.
amúgy árfekvésben kb. mennyi lesz?

Szerintem nagyon penge lesz a játék
Shodan
<#alien2><#alien2>biztos sokkot kaptál a hírtõl!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Speedbreaker
bocs ha már volt

Saddalim
lol, azóta visszajött, mi történik itt? <#confused>

bertino
?

Saddalim
eh-eh 😄 eltünt a felsõ rig'n'roll banner logo :S

Slayerboy
Nem 2007 májusára gondolt? <#idiota>

Voltam zárás előtt. _______________

Kit--Kat
<#worship>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

daf xf
ÁÁ nemhiszem el.
Kifog jönni a gamma?<#guluszem1><#szeret>

bertino
pompás
mire megjön az uj VGAm, tolhatom is vele

Így van ez jó hír. Azt írja, hogy most folyik a játék teljeskürû tesztelése és végzik az utolsó változtatásokat, amit mindenki segít. Ez várhatóan lezajlik májusban és game hamarosan megjelenik.

M@TriX
hmm, jó hír, nem vagyok egészen biztos benne, de ha jól értem az a helyzet, hogy május végéig azt mondta Igor hogy ne zavarják kérdésekkel, meg riportokkal, mert most végzik az utolsó teszteket.

ami talán azt jelenti, hogy hamarosan megjelenik a játék.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gumikacsa
I have written an email to Jarek the admin of TruckPol, asking him to send an email to Igor Belago and ask him for a progress report. This is what he said in the reply to my email.

I promised to Igor do not disturb him till to end of May. So we must wait to this moment. They have internal test and last changes to road day. All man resources are moved to this.

That means they are finishing the game. It will be released very soon. Just have a tiny bit more patience.

Speedbreaker
én meg arról, hogy te állandóan csak a nyálad vered, meg nyávogsz + lámázol feleslegesen. kussolj már

Duddits
Én meg az olyan embereket bírom, akik akkor is írni akarnak, ha nincs mirõl. És akkor beírja, hogy Na mivan, kihalt a topik? <#szomoru1> Ha nincs mirõl írni...

Amúgy birom az ilyen topikokat, mint a STALKER, hogy egy-két évvel a játék kiadása elõtt nyitják a topikot, és már több ezer üzi van azelõtt hogy kiadták volna a gémet. 😄

Nekem már semmi véleményt nem hagytatok. 😄 <#eplus2><#nyes>

Web: http://www.tir.extra.hu

Jobbról a második fának ha megnézed az alját, lehet hogy fényképrõl van. De ha az útra koncentrálsz akkor jó.

Cream78
Na fasza lesz úgy érzem! A grafika annyira nem fontos, a játékélmény a lényeg!<#eljen>

Schwarz
egyetértek

Mi az a windows?

Saddalim
egyetértek. ott van például a worms. azt is birom (a sima, alap, worms 1)

Speedbreaker
Leszarom milyen a grafika. Szeritnem a régebbi játékok, és a nemtúlélethû játékokba sokal jobban beletudom élni magamat. :S
Engem a multi érdekel, ami biztos nagyon jó lesz, ha lesz. Alig várom, hogy HONVÉD barátomat az árokba taszítsam 😄

Truck Driver001
nincs 1 geci erõs gépem,szal nekem ilyen grafal is tökéletes lenne😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.