6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • allock #2600
    ez a pék
  • Boconadi
    Remélem most nem haragszotok, de TÉK
  • Boconadi
    jajj nem néztem a #2595-öt, boccs!
  • Boconadi
    itt egy rövidke ímél Igor Belago -tól, a rig'n'roll fejlesztési státuszáról:

... Most java részt a játék forgatókönyvével foglalkozunk. Sok fejlesztés van még.. Reméli ezen a tavaszon elkészül... Hozzácsatoltam az e-mailhez egy-két képet nektek.
  • gumikacsa
    Hehe, a Bus Driver topicban sír a szájuk, mert kicsit késik... Akkor itt már mit szóljunk???
  • [HUN]FaTaL
    A küldetéseket csinálják. Sok fejlesztés, reméli hogy tavasszal befejezik. Mellékel néhány képet
  • gumikacsa
    Here is a short email from Igor Belago about Rig'n'Roll update status:
    ...We are mostly working on economical and scenario parts of the game now. A lot of development yet... Hope to complete this spring nevertheless... I have attached some new screens for you.

• ZsZso
    "Megpróbálok mindent megtenni azért, hogy újabb híreket kapjak a játékról." ...

valahogy így fordítanám az utsó mondatot:

"Tudom, hogy mostanában elég nagy csönd volt a játékkal kapcsolatban."
  • Boconadi
    jah, csak unatkoztam.
  • King of Roads
    lényegében ugyanezt irtam csak nem fordítottam
  • Boconadi
    Egy kevés Rig'n'Roll fejlesztéséről szóló híreket kértem érvényes forrásból. Úgy néz ki kérdéseimre nemsokára választ fogok kapni. Ennél többet nem tudok mondani.

Megpróbálok mindent megtenni azért, hogy újabb híreket kapjak a játékról.

Az utolsó mondtad számomra értelmezhetetlen. ("A fejlesztés csendesen folyik, ezt most már tudom" [talán :D])
  • King of Roads
    a lényeg, hogy valaki föltett pár kérdést a játék fejlesztésével kapcsolatban és úgy néz ki, hamarosan választ is kap rájuk, de többet nem tud v nem akar mondani, de mindent megtesz, h új híreket szerezzen.
  • gumikacsa
    I have asked for some news about the development of RnR from a valid source. It looks very promising that my questions will be answered pretty soon. I cannot say anything more than that.

Just letting you guys know that I'm trying all I can to get some news about the game. It has been pretty quiet for a while now I know.
  • King of Roads
    fakkom! ennek a sok 100 megás rig n roll videónak csak nekem szar akadozós (idegesítős) a hangja??
  • King of Roads
    mellesleg sikerült összehozni a usenextet, természetesen semmi :D
  • gumikacsa
    hidd el, ha kijön, előbb fogjuk tudni, minthogy bárhonnan is le tudnád tölteni. Csak a TRUCKPOL oldalt és fórumot kell figyelni.
  • King of Roads
    nem igazán... tapasztalatból nem kezdtem el örülni, csak kiváncsi voltam mivel basszák át a fejünket...
  • thoomas
    okéés!!!azért gondolom megörültél neki:)...már csak azért mert én is megörültem neki:) ideje lenne már kiadni...
  • King of Roads
    1. csak pézér lehet regelni, már ezerszer próbáltam előtte
    2. tuti h kamu az egész, v max videó. kizárt, h lehessen tölteni.
  • thoomas
    mi ez a fej??:D nem japánul irtam:P azért nem töltöttem le mert regelni a kell a usenext-en... de amugy lehet kamu az egész:(:(
  • King of Roads
  • thoomas
    :D:D
    keress rá google-n:P "rig'n'roll download". és ott a hatodik link;)
  • King of Roads
    na mondd az oldalt.
  • leho94
    nem adták még ki
  • thoomas
    amugy éreztem h ez fog következni...:D:D:D nem haraxok, megérdemlem:P
    nah komolyra forditva a szót, rákerestem google-n és hát én találtam egy oldalt ahonnan lelehet tölteni... de persze én eredetibe akarom megvenni:D:D::D
  • Cream78
    1 oldalt legalább illene visszaolvasni!
  • King of Roads
    tenagyonbaromidiótahülyeállatseggfej
  • leho94
    te normális vagy????
  • thoomas
    nah ki játszott már vele??vélemyények??
  • King of Roads
    egyébként nem az volt, h elvileg 2006-ba kijön vmi verzió? v az nem publikuss?
  • Boconadi
    kezdjük ott hogy nálam az nem is működött
  • Tigristank
    Csak ne olyan multi legyen benne, mint a King of the Roadban, mert az nem sokat ér.
  • King of Roads
    biztos érdekes lenne, de én nem vágom fel az ereimet ha mégis kimaradna
  • bertino
    azért engem már most foglalkoztat előre
  • King of Roads
    a kotr az elődje ennek.
    #2564: szerintem ha megjelenik a game, nem sok mindenkit foglalkoztat majd a multi (legalábbis nem egyből)
  • Attila56
    kicsit King Of The Road-os feeling... :)
    Tudom hogy hülye kérdés ez de nem ők csinálták a King of The Road-ot?Mert tisztára ugyanaz ez az egész...olyan mintha felakarnák újjitani a King Of The Road-ot :)
  • Boconadi
    [apro] A zene attól is függ majd, hogy a sofőr épp melyik városon hajt keresztül. Kisebb városokban country szól majd, míg LA-ben a rap dominál.[/apró]

Nagyon állat lesz majd hogy így kapcsolgatni kell a rádiókat. Persze ha így lesz.

Amúgy a multiplayerről elég elenyészű írások vannak. Szerintem felmerülhet a kérdés hogy egyáltalán lesz-e.
  • SitatiS
  • Slayerboy
  • King of Roads