Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vviikkttoorr
TUDOM!!!
Én az új 18 WOS ra is hivi leszek!
Remélem mégjobb lesz mint a rig'n roll!
De úgyse lesz jobb!
😄DD

Speedbreaker
Banned 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Truck Driver001
Szórakoztam csak..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Vviikkttoorr
Most mé baszogatok!!!
ÁÁÁ...rosszat mondtam!!!
ejjjjnye mááá emberek

Hát ahogy elnézem a helyzet mostani állását, szerintem örülnek ha a játékot megcsinálják, a multi az egy külön fejezet, külön fejlesztõk kellettek volna rá.
Meg igazán nem látom értelmét a multinak,(Álom on) egy online központi adatbázis viszont nem lett volna rossz, amihez a játékosok csatlakoznak, és az generál nekik fuvart, igazgatja a karrierünk alakulását, dinamikusan, ergo nem volna könnyû megunni a játékot.
Pl lehetne látni a térképen a többi online játékost és az adatait, és lehetne versengeni a pontjaink alapján, és így nyerve el új pótokat alkatrészeket, esetleg váratlan szituációkat állíthatna elõ......
na jó (álom off)
meg külömben is ez hatalmas feladat lett volna ennek a csapatnak.
gumikacsa
Azért ne éld bele magad nagyon... Szerintem nem lesz multi, nem hiszem, hogy van erejük megcsinálni, a több mint 100 városból is "csak" 38 lett...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Speedbreaker
Ez tök kúl lehet majd 😊
nagy kép

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Hát igen ez sem most volt
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32370
Öööö álmodni nem szabad ??? nem is komolyan gondoltam 😛
Valahogy mára már marhára elveszítettem a bizalmam, a ruszki vodkanyelõ fejlesztõk felé, és nem csak ez az egy game az ami ezt alátámasztja.
Ok szabadidejükben fejlesztik meg minden, de nem egy orosz játék van megjelenõben ami elõbb, hónapokat majd évet csúszik...
Ennek oka szerintem pénzhiány mint lustaság legalább is remélem.
De remélem a fejlesztési idõ arányos is lessz a minõséggel, no meg a játszhatósággal.
Persze ami nincs készen az nincs készen, hiba is lenne kiadni egy olyan dolgot ami tele van bugokkal, de azután nehogy visszafelé süljön el a csúzli....
Persze azért sír a szám mert már marhára szeretném, úgy mint mások is.....bennem hihetetlen várakozások vannak a játékkal kapcsolatban.
bízok hogy elfog futni nállam is.Nekem GF 6200gt 128bites vga,2.5 amd barton 512ddr.meg merjem kockáztatni a fullt is

A lóerő legyen veletek! :))

Truck Driver001
Téged majd lebaszunk az útról,oszt mehetsz csövezni az árokba..<#wilting>

Truck Driver001
huácsá -.-

Vviikkttoorr
xD
De a multira leszek kiváncsi!
Fogalmam sincs,még else tom képzeéni mien lehet!
Ugyanott mehecc mint singlebe és ha megnyitod a map-ot akkor látod hogy 30-an vannak rajta kívül am páylán!
És ennyi?😛
Azt majd convoyba nomulunk!
Elöl valaki satufék és dominóba összemenünk!
Tök looOool lesz!

Speedbreaker
LoLmán 😞

Truck Driver001
Hát azért nekem annyira nem áll rosszul a széna😄D
768MB DDR,2.80 Intel Pentium proci,128 ATI Saphire Videó kari,a helyel biztos nem lesz gond mer 3-om vinyóm van😄 ❤️60GB,Dc++ miatt is>

Speedbreaker
Remélem ezzel a játékkal minimum olyan sokáig fogunk játszani mint ameddig elkészítik 😄

Azta büdös k...a hétszentségét ezek a képek gyönyörûek.Én is a harmadik képet venném elõ elemzésnek a víz tényleg gyönyörû és nézzétek meg a kamiont is milyen részletes meg a hídis, meg ott van még az 1-es és a 8as kép ahol a víz naon szépen tükrözõdik.Na és Ez esssõõ a 7-es képen

allock
nemtom <#whatever>

#hhwnd

Speedbreaker
elfut 256-on is, és 32MB-s videókarin is. Nem? Proci elég szerintem neki 1.4-es is :S

allock
hát azért nemlenne rossz az 1.7es helyett 2.4es proci, az 512SD helyett meg DDR, a vid.kártya még yo is GeForce3Titanium 😄

#hhwnd

Speedbreaker
Miért ne bírná. Nem olyan nagy a gépigény tudtommal.

Truck Driver001
Nyugi enyémse😄

allock
brühühü nemfogja bírni a gépem 😞

#hhwnd

Speedbreaker
'csába bocs

Speedbreaker
Sry ha vótmá

Speedbreaker
Sry ha vótmá

gumikacsa
nem, elírta, azt akarta írni:
"Remélem jövõ év közepén, már túl leszünk az elsõ fuvaron."

Egyébként szerintem nov-dec környékén megjelenik.

Speedbreaker
The "Game" pages are updated to represent recent changes in the game world:
• The list of vehicles updated: new tractor Western Star 4900EX LowMax, minivan Dodge Grand Caravan, pickup Ford F-350 Lariat, new dry bulk and beverage semitrailers, cabine interiors of Kenworth T800 and Mack CX603 Vision. The list of transported heavy special equipment: tractors, road skatingrollers rinks and bulldozers.
• the road network has been further expanded on the virtual California map; new districts of Los Angeles.
Information about other game development activity (work on the night illumination for the cities, the global weather map and the weather effects.

Saddalim
ehh szép álmok 😛

Egészen kezd szépülni a játék, de legyan is szép ha már ennyit várunk rá.
Remélem jövõ hónap közepén, már túl leszünk az elsõ fuvaron.

M@TriX
huh, örülök, hogy a DX effekteket nem hagyják ki, megdolgoztatják majd a vidkarikat 😉 helyes

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Saddalim
azannyát a 3. képen nézzétek a vizet

gumikacsa
Akárki akármit mond, ez nagyon ott lesz (fõleg az olyan fanatikusoknak, mint én is...)

Vviikkttoorr
Favágó leszel? 😛
Ha majd a multiba látok egy õrültetet a fák között kacsázni akkro tudom kirõl van szó?<#eplus2><#eplus2><#vigyor2><#crazya>

Speedbreaker
Én ott jobbra lent <#idiota>

gumikacsa
frissül a rignroll.ru (meg akkor gondolom, a .com is.

bertino
hol ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gumikacsa
én má itt akarok menni:

Cream78
Nah, finguk sincs mikor lesz kész! Szerintem az idén már nem jön ki!<#boxer>

King of Roads
nemrég szedtem le a pttm-hez egy modot, majdnem olyan mint a rig n roll,(legalábbis egy kicsit azt a hatást kelti) csak rövid a "pálya"
amig nem jön ki a game addig az is jó <#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Speedbreaker
Ez nem lehet rossz. Õ fejlesztésük sebességével én úgy gondolom, hogy amin év elején vitatkoztunk, az most, 2006-ban fog beteljesülni. És akkor szerintem gumikacsának van igaza 😊

Saddalim
igen. megpróbálom középfoku nyelvtudásommal leforditani 😛 ()-saját irományok

Szia Jarek,

Reméljük hogy ezen a héten fel tudjuk tölteni a fejlesztési frissítéseket. Az anyagok készen állnak, már csak egy kicsi technikai munka van hátra, minthogy a webszerkesztõnk elment (he-he-he 😄)

Befejeztük a környezetet. A tesztelõink már tesztelték az összes utat, de néhány részünk még nincs teljesen kész. Nagy munka van még a városok éjjeli kinézetének hibájával , a legtöbb dizájnerünk ezen dolgozik.

Dolgozunk még továbbá pár scripttel, animációval (az emberek mozgásával), és a pénzügyi egyensúlyozással. A kiadási dátum - még nincs meg (😛)

Legjobb jókívánságaim (angol speckó elköszönés. szó szerint fordítva :-) )
Igor

gumikacsa
We hope to upload development update this week

ez valami olyasmi, hogy a héten frissíteni fogják a weboldalt, ha jól tévedek

Faterx
Szerintem ez egy "nyugtató" hír.
gumikacsa
Nem tudom, mit jelent, remélem, jó hír:

I finally got a reply from Jarek about sending an email to Igor Belago. Here is the whole email. Enjoy.

Hi Yevgeniy,
I am sorry for lack of answer but I wait for Igor's answer. Look it below.
Best regards Jarek aka Truckpol

Hi Jarek,

We hope to upload development update this week. All the materials are prepared, only some technical job of our web master is left.

We are completing game world development. Our testers already drive along all roads, but some part of them are not yet all ready. We have a big task concerned with night view of our cities and the most of our designers are currently involved in this task.

Also we are working on some script missions, characters animations and economic balance of the game. As for date - it is not yet announced. Please be patient!

Best regards
Igor

bertino
csak néha vissza kéne olvasni 😊
sg

Ja bocsánat hogy nem értettem.<#confused>

bertino
nem tudni mikor jelenik meg

Hát ez meg mia a csuda???????<#nemtudom>

bertino
:"+!:+!%:+!%:+%/:!%ÕÁ/%ÉP:ÉPÉÁ$³³*³³ß*÷>>>>* :@@@@@