6107
-
#2520 Remélem azok fognak az első sorban állni a pultnál, hogy kifizethessék, akik folyamatosan sírnak, hogy "meddig tart még a készítőknek?!4". -
#2519 jólvanmár na:) bízom benne hogy kijön csak én már nem várom annyira, egyszer megjelenik ha megjelenik:) ha kiadják itthon és jó game lesz még talán meg is veszem -
#2518 Na, itt meg ez kezdi... -
#2517 talán már holnap, ébredjetek már fel:D esetleg idén kijön bár én abban is kételkedem... -
Bennz #2516 Talán még márciusban -
#2515 talán még "tavasszal" (ahogy mondták) -
#2514 hát nem tudom, hogy csinálom de én még reménykedek... -
#2513 Nem hiszem. Nem véletlen, hogy az orosz mtv náluk volt, illetve az sem, hogy ebben az évben már vagy a 3. orosz játékmagazin ír róluk, sőt ők a vezető téma, illetve a címlapon is ők vannak.
Ez a cucc már idén kint lesz. -
#2512 soha:D
kezd olyan lenni mint a dnf project... -
rgida666 #2511 "ennél többet nem akar elárulni" = nem tudja mikor lesz kész
-
#2510 1 meg 2 meg 3 éve is majdnem teljesen kész volt... -
Bennz #2509 Na egy kis hír (több a semminél)
küldtek egy mail-t Igor Belagno-nak és azt válaszlta hogy a fejlesztés majdnem teljesen kész,de ennél többet nem akar elárulni.
Remélem most már lesz ebből valami -
Bennz #2508 "I have talked to Igor Belago and he said that the development is nearing completion, but he cannot say anything more exact than this".
-
#2507 Gumikacsa!
Még mindíg nincs meg a házigazda jogod?
Keresd meg Borgot msn-en, hátha elveszett valahol a kérelem... -
CseNo #2506 Anyám borogass :D -
#2505 LOL:DDDDD -
Desert #2504 :DDDDDD JIPPI mennyien benézték :D bafki :D -
DJ BP #2503 Úristen, nem gondoltam volna, hogy valaki lesz olyan újreg, aki ezt beveszi :DDD -
rgida666 #2502 qrva szarult indult a napom, de ez felvidított. :D
Nagy az isten állatkertje, meg az a fránya kerités is alacsony. -
#2501 Úristen!! -
#2500 nem mi kezdtük.... -
bareszsopte #2499 Sztem fejezzük be a vitát. ok? -
#2498 ráadásul újregként xDDD -
#2497 mi a frászt ordibálsz itt újreg, vazze? jó lenne, ha kicsit körülnéznél mielőtt ilyen alpári stílusban becsöppensz egy számodra hót idegen topikba. -
#2496 miért nem szoltok végre egy modinak, hogy takarítson ? :D -
#2495 HÚZZÁL MÁR EL!!!!!! NEM TUDOD MEGNÉZNI AZT A KIBASZOTT HIVATALOS HONLAPOT, HOGY INFORMÁLÓDJ??? -
bareszsopte #2494 Bocs!!!! Rendesek vagytok bízom bennetek!!! Egyébként jó kis játéknak tartom a képek alapján!!! -
#2493 szerinted annyira nyomorékok vagyunk hogy nem írjuk be hogy megjelent????na mind1.. -
bareszsopte #2492 AZ ELŐZŐ ÜZENET CSAK BERTINO-NAK SZÓL !!!!!! ÉN NEM AKAROK VITÁZNI SENKIVEL!!!! HA MAJD MEGJELENIK A JÁTÉK AKKOR ÍRJATOK HOGY HONNAN LEHET LETÖLTENI !!!! KÖSZ!!! -
#2491 álljál már le...neked mi bajod van?? -
bareszsopte #2490 Ne nevezz marhának !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM AKAROM HOGY ÁTVERJENEK!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2489 honnan tudjuk?! -
bareszsopte #2488 Ne szórakozzatok!!!!!! Írjátok le hogy hivatalosan mikor jelenik meg!!!!!!!!!!!!!! -
#2487 uhhh... nem baj, ha nem mondok semmit??? [annyit röhögött, hogy nagyon fáj a hasa...]
-
#2486 -
#2485 hogy lehetsz ekkora marha ? -
#2484 csak hülyültek..meg én is..még nem adták ki..:D -
#2483 Sehonnan mert még meg se jelent. -
bareszsopte #2482 Valaki írja hogy honnan lehet letölteni !!!!!!!!!! Nem kell azt írni hogy nem jelent még meg!!!!! Az NE ÍRJON ÜZENETET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -