Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
http://flickr.com/photos/zolika90/
<#guluszem1>#guluszem1><#vigyor3>#vigyor3>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
(tippel)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
A lóerő legyen veletek! :))
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Válaszolnék még az 1831 üzenetre, de tudod hogy van: jó munkához idõ kell de a sz....hoz meg mégtöbb. <#idiota>#idiota>
Végszóként 😊) megnéztem a képeket és az essssssssõtöl leesett az állam.A készítõk a vizes efektekre szerintem büszkék lehetnek.Bízom benne hogy a rignroll-ban ha nem használjuk az ablaktõrlöt akkor nem fogunk látni semmit vihrban, nem úgy mint a Convoy-ban ha szakadt az esssssssõ akkor is láttad az utat.<#confused>#confused><#levele>#levele><#nemtudom>#nemtudom>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
VW Jetta II 1,8T
újabb mailt kaptam a truckpol adminisztrátorától, jarek-tõl. igor belago visszatért a vakációjáról és adott egy kis infot. itt a mail.
hello yevgeniy,
igor üzenete alább olvasható
csá
jarek
---
Hi jarek,
sajnálom a késést. már az utolsó simításokon dolgozunk, remélhetõleg befejezzük a jövõ héten. utána valószínûleg elkészítjük a következõ fejlesztési frissítést.
minden jót
igor
Hello Yevgeniy,
Please find Igor's answer enclose below.
take care
Jarek
---
Hi Jarek,
I am sorry for delay. We are currently working on our final schedule and hope to complete it next week. After that most probably we will prepare next development update.
Best regards
Igor
This is all the information we have right now. Keep checking www.rignroll.com every day now for a development update.
Vagyis nem értem...
De azért köszi!😊
Ui😄e az a Rig&Roll nem ez a rig&roll
Segítségre lenne szükségem!
Sikerült letölteni a rig&rollnt, de mint utóbb kiderült ez egy cirill betûs változat, az orosz nyelvtudásom meg kicsit hiányos!😊
Lehet a nyelvet valahol állítani?És ha lehet valaki leírná, hogy mikor melyik gombra kell kattintani, mert még az beállításokat se találtam meg.
Vagy tud valaki magyarosítást, esetleg angolosítást hozzá?😊
Elõre is köszi
hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!
egyre jobban bejön az a játék,a leírás alapján szimulátáros lessz
de azér csak rig'n'roll és ht foheva😛😄
hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!