Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumikacsa
Igaz, azt is mondták, hogy 2004-ben megjelenik...

Renault magnum http://kamionszim.hu

gumikacsa
Pedig így lesz, a fejlesztõk azt nyilatkozták, hogy lehet majd szabadon is menni, kötöttségek nélkül. De egyébként a való életben is így van, riválisok vannak, minél gyorsabb vagy, annál több melód van.

King of Roads
tudom, én régebben írtam, h azt sajnálom csak, h arcade lesz. erre írta mindneki, hogy honnan veszem, és mivel mostmár tok felölteni nagyobb képet gondoltam megmutatom mire gondoltam.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

zolo
Miután ugyanaz a cég fejleszti a RnR-t mint aki a Kotr-t csinálta , ez várható volt.De viszont a Kotr-ben nem adod le a pótkocsi úgy mint a 18wos-ban, hanem pótkocsival furikázhatsz keresztül kasul a világon és ez jó így.

http://flickr.com/photos/zolika90/

King of Roads
ez a kép

<#guluszem1><#vigyor3>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
nem hinném<#fejvakaras>

0Fritz0
Valószínûleg ez csak egy játékmód lesz.
(tippel)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

King of Roads
mivan, elment a kedwed?

Slayerboy
<#wilting><#wilting>

Voltam zárás előtt. _______________

King of Roads
nem naon látszik a piri kari, ott a bal felsõ sarok

King of Roads
a bekarikázott részben van, hogy hanyadik helyezett vagyok és mennyi idõm van még. errõl beszéltem a multkor, hogy ez olyan teljesen mint a kotr, márpedig az "versenyes" volt.

Speedbreaker
Megint 1 hónap a következõ hírig. Akkor számoljunk vissza <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Jó hogy mondodmert az tényleg tuti volt, és remélem hogy a cb-rádiózás nem 5 kérdésbõl meg 5 válaszból áll majd.

A lóerő legyen veletek! :))

Shodan
Engem nem érdekelnek a cseppek, csak a fizika legyen jó. A többi csak csicsázás.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

DJ Bee18
ááh, már az õskövület elsõ részben is ilyesmiképpen volt megcsinálva, nem fogja az annyira akasztani... Én még a hangokra leszek kíváncsi, csak jó lesz. Még olyan rádió kéne, mint a GTA-ban 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

King of Roads
a francba minek is várom, úgyse fog elindulni <#levele><#zavart2><#boxer><#falbav><#fejvakaras><#bdead>

King of Roads
ba*ák meg<#falbav><#falbav>

Sebaj a lényeg az hogy hamarosan kész ugye????<#kerdes><#conf>.Esõõõõõ: Hát ige már írottam hogy mi a véleményem ezzel kapcsolatban de való igaz, de akkor is megéri mert utóljára az NFSUnderground2-ben láttam ilyesmit, de ez szebbbb<#felkialtas>

Saddalim
lol hát ha ilyen esõefekt lesz benne, akkor a gépek kezdhetnek kiadkadni...

gumikacsa
ja, nem írtam még, hogy azt kicsit rosszul fordítottuk (#1817), mert nem a gammát fejezik be a héten, hanem az utolsó munkálatok megtervezését....

Ja oly hülye vok elfelejtettem örülni a hírnek miszerint nemsokára kint van a gamma.Végre ezt is megérjük. <#idiota><#wink><#rinya><#taps> Mihejt kijön a rignroll ez lesz a következménye:<#email> 8.00-22.00 egyfolytában

Valóban de majd meglátjuk hogy mit fog nyújtani a Haulin.Minden esetre én sok mindent nem fûzök hozzá,de majd meglátjuk mondta a vak. <#hawaii>
Válaszolnék még az 1831 üzenetre, de tudod hogy van: jó munkához idõ kell de a sz....hoz meg mégtöbb. <#idiota>
Végszóként 😊) megnéztem a képeket és az essssssssõtöl leesett az állam.A készítõk a vizes efektekre szerintem büszkék lehetnek.Bízom benne hogy a rignroll-ban ha nem használjuk az ablaktõrlöt akkor nem fogunk látni semmit vihrban, nem úgy mint a Convoy-ban ha szakadt az esssssssõ akkor is láttad az utat.<#confused><#levele><#nemtudom>

DJ Bee18
már egyre közelít a véglegeshez <#eljen>

DJ Bee18
aztaa <#wow1><#wow1> Mondjuk remélem cseppek is látszódnak majd 😊

bertino
esõeffekt gyaaa <#wow2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Raho
Csak gyözzûk kivárni.<#szomoru1><#hawaii>

VW Jetta II 1,8T

Istencsászár
Jó munkához idõ kell 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Truck Driver001
Jóak!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

King of Roads
nem jelent még meg? <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Az esõeffekt egész bíztató.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Speedbreaker
Most akkor mi volt az az elõzõ levél? :S:S:S loálmán

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

King of Roads
ja... de <#lama>vok <#kuss>

gumikacsa
Az email-re válaszolással késett, azért kér bocsánatot..

King of Roads
egyébként kemény, hogy egy mondatban elintézi a késedelmet: "sajnálom a késést"

King of Roads
<#idiota>ÉLJEN<#idiota>

Kit--Kat
nahh jó hírek

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Cream78
Na végre valami biztató.....

<#dumcsi><#eljen><#eljen><#eljen><#dumcsi>

Raho
<#wow2><#whatever><#dumcsi>Most akkor lehet, hogy még idén jelenik meg a játék?

VW Jetta II 1,8T

gumikacsa
fordította: hypnotic

újabb mailt kaptam a truckpol adminisztrátorától, jarek-tõl. igor belago visszatért a vakációjáról és adott egy kis infot. itt a mail.

hello yevgeniy,
igor üzenete alább olvasható
csá
jarek
---
Hi jarek,

sajnálom a késést. már az utolsó simításokon dolgozunk, remélhetõleg befejezzük a jövõ héten. utána valószínûleg elkészítjük a következõ fejlesztési frissítést.
minden jót
igor

gumikacsa
I received another email from Jarek the admin of Truckpol. Igor Belago has returned from vacation and gave us a small progress report. Here is the email.

Hello Yevgeniy,
Please find Igor's answer enclose below.
take care
Jarek
---
Hi Jarek,

I am sorry for delay. We are currently working on our final schedule and hope to complete it next week. After that most probably we will prepare next development update.
Best regards
Igor

This is all the information we have right now. Keep checking www.rignroll.com every day now for a development update.

Cream78
Lehet azt a másikat szedted le ami valami más jellegû gamma! Asszem hasonló néven fut valami játék, rébebb szó volt róla....

Aha értem!
Vagyis nem értem...
De azért köszi!😊
Charly
Szia nincs van egy angol változata a King Off The Road próbáld azt megszerezni.

Ui😄e az a Rig&Roll nem ez a rig&roll

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Sikerült letölteni a rig&rollnt, de mint utóbb kiderült ez egy cirill betûs változat, az orosz nyelvtudásom meg kicsit hiányos!😊
Lehet a nyelvet valahol állítani?És ha lehet valaki leírná, hogy mikor melyik gombra kell kattintani, mert még az beállításokat se találtam meg.
Vagy tud valaki magyarosítást, esetleg angolosítást hozzá?😊
Elõre is köszi
allyouneedisme
hát azér most mondanak jókat és nem tehetik meg azt hogy átbasszák a világot a megjelenés elõtt 1 héttel.......azér a rig'n'roll-os interjúkból is koptak ki dolgok.........nézd meg a Haulinról csak most kezdtek szivárogni az infók,a rig'n'roll-ról van 120 kép 6 interjó ismerjük a szereplõket,városokat,kamionokat trailerek mindent.épp csak a játék nincs meg.....

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

Szerintem hadjuk a Haulint meg a PTTM-et mert ahogy fejlõdtek annáll sz...bb lett a játék.Convoy:"Szerintem"ha konvojban megy az ember szoktak rádión beszélgetni (NINCS RÁDIÓ).<#conf><#nemtudom><#confused>Az AI még mostis ugyan olyan hülye.Ja a PTTM-ben volt rádió.Na mindeggy azért játszódom vele de elég idegesítõ az is hogy az orszég eggyik végébõl mész a másikba és a cél elõtt egy ostoba ai kocsi nekedmegy és összetöri a fuvart.Még a grafikáról annyit hogy Szép nem panaszkodom de hogy milyen k.....ot sz...l lett optimalizálva na az a nem mindegy.Nade visszatérve a topikhoz Aki játszott már ezzekel (AA,PTTM,Convoy) az tudja hogy nem a grafika számít igazán.

allyouneedisme
a Haulin ügyében nem tétlenkedtek,van új riport ,a rignroll.uw.hu-n kinnvan lefordítva!
egyre jobban bejön az a játék,a leírás alapján szimulátáros lessz
de azér csak rig'n'roll és ht foheva😛😄

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

kijöhetne má végre, mert a grafika má 2 éve elavult 😄