Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://goo.gl/gd6Zi5
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
köszönöm a választ elöre!!<#mf1>#mf1><#help>#help><#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#wave>#wave><#beka2>#beka2><#vigyor2>#vigyor2>
Voltam zárás előtt. _______________
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
A lóerő legyen veletek! :))
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nekem sajna tönkre vágták a Cd-t <#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
A lóerő legyen veletek! :))
ezeken a képeken lehet nem szép de majd meglátjuk ha megjelenik miket lehet állítani.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
.: mobilize.hu :.
Speedbraker: örülj neki, csukd be a szemed...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
.: mobilize.hu :.
frissítettem a lentebbi hsz-t. de nem nyomok be többet, mert a modemesek még kiakadnak nekem 😉
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
köszi Mátrix, sztem ez nagyon nagyon nagyon jó lesz, iszonyuan várom már.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
bocsi a méretért
.jpg)
Illetve beleolvasztottuk a trucksims.try.hu-ba ahol a rig'n'roll-t és a Haulint különválasztottuk,így áttekinthetõbb az egész meg nem illúziúromboló hogy a Rignroll Team oldalán az elsõ 5 hír 18Wos-os
az új oldalt a trucksims.try.hu címen érhetitek el!többet nemmondok mer majd látjátok leírtuk má.....jó böngészést!
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
I go there all the time and look for news, but usually they get their news from Truckpol, but for once we can take something from them.
Here is the translation of an article published at a Russian media news website.
"News" July 28, 2006
The head of the department of licensing and promotion of 1C Nikolay Barishnikov is estimating, that the biggest hit on the western market will be "Dalnoboyshiki-3: Conquest of America", which is being developed by Softlab-nsk and will be published by 1C. The release of the game is being planned for fall of 2006.
According to the words of Barishnikov, even Dalnoboyshiki-2 had a big success in the USA, but the next version of the game is made especially for the American market.
The original article in Russian can be found at this link. http://www.bit.prime-tass.ru/news/show.asp?id=41628&ct=news
So even 1C the publisher says the game will be released in fall of 2006. The release date is up to the publisher so I think this is the truth. Yes it is already fall, but fall has 3 months. Also I think the lack of news at the official site can be explained by the probability that the game is almost finished.
Renault magnum http://kamionszim.hu