6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • norbi56
    oroszba lehet csak megvenn(asszem)
  • Boconadi
    vedd meg
  • norbi56
    ha valaki ad nekem lada racing club cracket akkor nemfogok unatkozni...............
  • LeWyTy
    mármint játék
  • LeWyTy
    kéne má valami értelmes amig várunk nem?
  • norbi56
    XD
  • King of Roads
    én már azt is rongyosra játszottam :s
  • norbi56
    haulint meguntam amíg nincs rigenroll addig ott a King of the Road:D
  • King of Roads
  • Boconadi
    Örülök hogy nektek ez a fő problémátok, hogy mikor adják már ki

Magyaránt arra gondolok foglalkozzatok addig mással amíg nem jön ki : - )
  • thoomas
    énis ezt akartam írni:S vagyis, most vagy vmi elképesztő jó játékot fogunk kapni, vagy az lesz tényleg mint a busdriver-el. De sztem ez a játék nagyobb "project". nameg a régi közhely, miszerint jobb később mint soha:D:D:D
  • King of Roads
    na ja, ez meg a másik dolog..
  • gumikacsa
    Ez nem túlzás szerintem. Láttam én már ennél durvább késést is.

A tulzás az lesz, ha kijön, és kapunk egy elbaszott valamit (mint pl. a bus driver)
  • King of Roads
    az a gúnyos szöveg arra lenne, h hányszor adtak megjelenési dátumot és hányszor tartották be legútóbb pl ugy volt, h tavasszal kijön, erre a legutóbbi hírben az állt, h reméli, h még tavasszal kész lesznek nem tom mivel. éppenséggel csak ebből van elegem és ahogy néha látszik nem csak nekem...
    a másik, ha meg csak szabadidejükben tudják csinálni (gondolom tudták az elején is) minek fogtak bele akkor? hogy hülyítsék a jónépet? honnan tudjuk, h nem félóra szabadidejük van?

jólvan, 1× úgyis kifog jönni mert télleg kell a belefektetett péz de szerintem már kicsit tulzás amit igérnek és ami összejön.
  • Schwarz
    hát ugye időbe telik mire bemelegszenek az elektroncsövek
  • 0Fritz0
    Ezt mindig úgy írjátok, mintha személyes szívességet tennétek neki azzal, hogy játszani fogtok a cuccal, csak adják már ki.
    Vagy netán valami titkos kötelezettséget vállaltak felétek a készítők?
    Ha igen, akkor szólj, mert engem is érdekelne.
  • CseNo
    Ja ja, ha már a kamion licensznél tartunk, még anno a Screamer 4x4-ben a RÁBA törésmodellje is ilyen gondokkal küzdött.
  • 0Fritz0
    Miért lenne nevetséges?
    Több értelem van benne, mint Hello Kitty relikviákat gyűjtögetni.
  • Boconadi
  • King of Roads
    ...csak úgye kérdés h mi megérjük-e azt. most pont attól tartok, hogy "addig pepecselnek vele, ameddig kedvük tartja"
    apjuk...
  • gumikacsa
    Pedig így van, a cég keretein belül készítik, de nem ez a cég fő profilja, nem 300 ember fejleszti, mint egyébb komolyabb játékokat, hanem 15-20. Persze, a cégen belül készítik, hisz a kamionok licenszeit megszerezni sem kis zsuga, főleg, hogy törni is fognak. De nem köti őket sem az anyacég (Softlab NSK), sem a kiadó (tudomásom szerint az 1C software lesz), tehát addig pepecselnek vele, ameddig a kedvük tartja. Attól nem félek, hogy nem jön ki, hisz mint mondtam, nem kevés pénz már csak a kamionok licensze sem, meg egyébb dolgok, és azoknak vissza kell valahogy jönni.
  • zolo
    Igen? És akkor mi a fő projektjük? Egy szabadidős projekt miatt kiugranak Californiába x millió képet csinálni a helyről , és hollywoodi stúdióban veszik fel a kamionhangokat? Nemár, ez azért már nevetséges -_-
  • Boconadi
    már vagy 225x leírták/tuk hogy a játékot csak szabadidejükben fejlesztik.
  • thoomas
    de vájjááá!!! kozben tartós (2 napos) szüneteket tartanak:D:D h mindenben biztosra mennyenek!!!:D:D:D
  • thoomas
    köhmm...oroszok...:D:D de amugy hány tagú ez a fejlesztő csapat, hogy ennyit ülnek rajta????:O
  • King of Roads
    elvileg már decemberbe kiadták XD
    köcsög banda...
  • thoomas
    azt majd egy év mulva:):):)
  • bertino
    tényleg vmi beta verziot nem akarnak kiadni ? :(
  • thoomas
    na látom már mindenki letöltötte a full Rig'n'roll-t:D:D:D::D:D:D:Dés még weboldalt is csinálnak néhányan...több kevesebb sikerrel:D:D
    viccet félretéve :D, ez már azér télleg durva. Írni kéne a fejlesztőknek h küldjék át az Alpha verziót és teszteljük mi is:D:D:DDD:D:D h hamarabb befejezzék!!:P
  • Boconadi
    és nem is hasonlít a tiédre.
  • Schwarz

a weblapja is olyan szintű kb
  • King of Roads
    kb olyan szinten van
  • Boconadi
  • gumikacsa
    Nah, most már ezt is tudjuk... (nem futottál te régen MRT néven? :P)
  • LeWyTy
    kiadása
  • LeWyTy
    amúgy meg azt tudom hogy a héten nem várható a kiadás
  • LeWyTy
    én nem nézem le őked de má legalább 6-7 éve kezdték csinálni
  • [HUN]FaTaL
    én azt hittem hogy egyedül vagyok aki játszik vele...
  • King of Roads
    bakker nektek is??
  • Boconadi
    Jó neked. Neked is megvan?