6107
-
#2722 oroszba lehet csak megvenn(asszem) -
#2721 vedd meg -
#2720 ha valaki ad nekem lada racing club cracket akkor nemfogok unatkozni............... -
#2719 mármint játék
-
#2718 kéne má valami értelmes amig várunk nem?
-
#2717 XD -
#2716 én már azt is rongyosra játszottam :s -
#2715 haulint meguntam amíg nincs rigenroll addig ott a King of the Road:D -
#2714 -
#2713 Örülök hogy nektek ez a fő problémátok, hogy mikor adják már ki
Magyaránt arra gondolok foglalkozzatok addig mással amíg nem jön ki : - ) -
thoomas #2712 énis ezt akartam írni:S vagyis, most vagy vmi elképesztő jó játékot fogunk kapni, vagy az lesz tényleg mint a busdriver-el. De sztem ez a játék nagyobb "project". nameg a régi közhely, miszerint jobb később mint soha:D:D:D -
#2711 na ja, ez meg a másik dolog.. -
#2710 Ez nem túlzás szerintem. Láttam én már ennél durvább késést is.
A tulzás az lesz, ha kijön, és kapunk egy elbaszott valamit (mint pl. a bus driver) -
#2709 az a gúnyos szöveg arra lenne, h hányszor adtak megjelenési dátumot és hányszor tartották be legútóbb pl ugy volt, h tavasszal kijön, erre a legutóbbi hírben az állt, h reméli, h még tavasszal kész lesznek nem tom mivel. éppenséggel csak ebből van elegem és ahogy néha látszik nem csak nekem...
a másik, ha meg csak szabadidejükben tudják csinálni (gondolom tudták az elején is) minek fogtak bele akkor? hogy hülyítsék a jónépet? honnan tudjuk, h nem félóra szabadidejük van?
jólvan, 1× úgyis kifog jönni mert télleg kell a belefektetett péz de szerintem már kicsit tulzás amit igérnek és ami összejön. -
#2708 hát ugye időbe telik mire bemelegszenek az elektroncsövek -
#2707 Ezt mindig úgy írjátok, mintha személyes szívességet tennétek neki azzal, hogy játszani fogtok a cuccal, csak adják már ki.
Vagy netán valami titkos kötelezettséget vállaltak felétek a készítők?
Ha igen, akkor szólj, mert engem is érdekelne.
-
CseNo #2706 Ja ja, ha már a kamion licensznél tartunk, még anno a Screamer 4x4-ben a RÁBA törésmodellje is ilyen gondokkal küzdött. -
#2705 Miért lenne nevetséges?
Több értelem van benne, mint Hello Kitty relikviákat gyűjtögetni. -
#2704 -
#2703 ...csak úgye kérdés h mi megérjük-e azt. most pont attól tartok, hogy "addig pepecselnek vele, ameddig kedvük tartja"
apjuk... -
#2702 Pedig így van, a cég keretein belül készítik, de nem ez a cég fő profilja, nem 300 ember fejleszti, mint egyébb komolyabb játékokat, hanem 15-20. Persze, a cégen belül készítik, hisz a kamionok licenszeit megszerezni sem kis zsuga, főleg, hogy törni is fognak. De nem köti őket sem az anyacég (Softlab NSK), sem a kiadó (tudomásom szerint az 1C software lesz), tehát addig pepecselnek vele, ameddig a kedvük tartja. Attól nem félek, hogy nem jön ki, hisz mint mondtam, nem kevés pénz már csak a kamionok licensze sem, meg egyébb dolgok, és azoknak vissza kell valahogy jönni. -
#2701 Igen? És akkor mi a fő projektjük? Egy szabadidős projekt miatt kiugranak Californiába x millió képet csinálni a helyről , és hollywoodi stúdióban veszik fel a kamionhangokat? Nemár, ez azért már nevetséges -_- -
#2700 már vagy 225x leírták/tuk hogy a játékot csak szabadidejükben fejlesztik. -
thoomas #2699 de vájjááá!!! kozben tartós (2 napos) szüneteket tartanak:D:D h mindenben biztosra mennyenek!!!:D:D:D -
thoomas #2698 köhmm...oroszok...:D:D de amugy hány tagú ez a fejlesztő csapat, hogy ennyit ülnek rajta????:O -
#2697 elvileg már decemberbe kiadták XD
köcsög banda... -
thoomas #2696 azt majd egy év mulva:):):) -
#2695 tényleg vmi beta verziot nem akarnak kiadni ? :( -
thoomas #2694 na látom már mindenki letöltötte a full Rig'n'roll-t:D:D:D::D:D:D:Dés még weboldalt is csinálnak néhányan...több kevesebb sikerrel:D:D
viccet félretéve :D, ez már azér télleg durva. Írni kéne a fejlesztőknek h küldjék át az Alpha verziót és teszteljük mi is:D:D:DDD:D:D h hamarabb befejezzék!!:P -
#2693 és nem is hasonlít a tiédre. -
a weblapja is olyan szintű kb -
#2691 kb olyan szinten van -
#2690 -
#2689 Nah, most már ezt is tudjuk... (nem futottál te régen MRT néven? :P) -
#2688 kiadása
-
#2687 amúgy meg azt tudom hogy a héten nem várható a kiadás -
#2686 én nem nézem le őked de má legalább 6-7 éve kezdték csinálni -
#2685 én azt hittem hogy egyedül vagyok aki játszik vele... -
#2684 bakker nektek is?? -
#2683 Jó neked. Neked is megvan?