Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ez van
ez MO
sajna
amugy most értem haza szerkezet üzemeltetésbõl és ....!a b jogsi nehézsége meg se közeliti!!
Nem a cég fizeti mert tanulok még mellette logisztikát.
üdv
exo
amúgy jahh pl. a buszvezetõit BKV-bál érdemes
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
függ sajnos munkától
de a legszerencsésebb akkor az ember, ha olyan helyen dolgozik, ahova kell ez a jogosítvány és kifizeti neki a cég (persze ezt ki is kell fogni)
akkor már szerencsés
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
c-kat 198 000
e-kat 128 000
belföldi áru fuvarozoi 20 000
nemzetközi 40 000
adr(darab árus) 52 000
páv vizsgát azt nem tudom csak elõ kell magad jegyeztetned és majd pesten kell vizsgáznod
ennyi
nem adom össze mert igy sok
üdv
amíg kijön ez a játék addig valszeg már kamionos leszek😄
Végül is most kezdtem a jogsit.
üdv
exo
Azé énszerintem próbáljunk meg optimisták maradni 😊
De ti nem??
boccs a sok offért csak ugy kijött😄
üdv
exo
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
#hhwnd
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A legundorítóbb ez a hazudozás ami megy, mert nem hiszem, hogy a 2éve jövõ folyamatos megjelenési dárumokat komolyan mondták. Akkor meg patkányok...
AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!
.: mobilize.hu :.
AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!
Új megjelenési dátum 2007. (Q1 nem tom mit jelent)
==============================================
RE: Update? Inbox
Anatoly Subbotin to me
More options 2:50 am (9 hours ago)
Hello
The guys from the dev team have been working hard recently therefore they didn’t have much time for the updates. The game is still in development and is scheduled for an early 2007 (Q1) release.
Sincerely yours,
Anatoly Subbotin
PR Manager
1C Company
tel.: + 7 (495) 258-44-08, 688-89-29
fax: +7 (495) 681-78-08
[email protected], http://int.games.1c.ru/
--------------------------------------------------------------------------------
From: Anthony Castro
Sent: Sunday, September 24, 2006 10:53 AM
To: Ñóááîòèí Àíàòîëèé Þðüåâè÷
Subject: Update?
Hi Anatoly Subbotin,
My name is Anthony and I have been following Rig N Roll for quite some time now and I was just wondering if there was any update you could give me so that i may spread the word on TruckPol. The Rig N Roll site has not been update for some time. Any info on the game's developement would much be appreciated, a release date would be the best . Thank You, Anthony.
Reply Forward Invite Anatoly to Gmail
==============================================
This is exciting for me because they actually replied. This is not a fake email. So its good to hear that its still in development and schedules for Q1 2007 release. So don't lose hope guys! Keep in mind guys this is not from the dev team itself, but from the PR manager for 1C. So take this info with a grain of salt. Although i would hope the PR manager would know what she is talking about hehe. Sincerely - Aopapilot03
Renault magnum http://kamionszim.hu