Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CarajoEsp
jesszus. Deszar lett a Hud. Nafene.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

this release is fuckedup
first i didnt even have to use cd4 when installing.
and second the game crashes with an error right when i click "single player" inside the game
something is not right, thats for sure

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

insp
Én simán lekapcsolt villany mellett átsettenkedtem a vagonon...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Breki33
Mivel IMYke2.0.0.0 leszedte én mewgvárnám õ mit nyilatkozik
Monc vmit,de azt írja,hogy not working...ez nem hiszem,hogy csak a multira vonatkozna.

Breki33
én átvágtam keresztbe
igaz nem úgy mint a képen P
Amúgy valaki kipróbálta az Immersion verziót egyáltalán? Vagy csak látatlanban ítélkezünk itt, hogy szar? Igaz, hogy a nforce nem szokott csak úgy Nuke-t adni, de mégis. Hátha csak a Multi rész szar (nem lehet szerverekre feljelentkezni pölö) lásd BF Vietnam elsõ verziója?
Ha szerencsénk van akkor csak egy fix kell hozzá és nem az egésszet cseszték el...
Kedves Fõvezér. Addig kell limbálózni a vonat oldalán, amíg el nem alszanak az utasok. Türelem. Plusz figyelj a járõrözõ keménycsávókra is. Egyébként nagyon eccerû ez a rész. Csak türelem kell😊
Valószínû,a Deviance v. a Fairlight majd gyárt egyet.😊

Ehhh várhatjuk a javítást.

insp
Úgyis csak valami PROPER CRACK lesz belõle... Szerintem érdemes lerántani.

zaki
hááát bazzeg, pedig már kezdtem örülni...

Áááááá nem mûködik!Az nforce szerint.Monnyuk el is basz elég sokat az Immersion.

insp
Ha valamit "NUKE"-olnak, az azt jelenti, hogy nincs rendesen feltörve...

grebber
2004-03-24 Splinter Cell 2: Pandora Tomorrow (c) UbiSoft 184x15 MB IMMERSION 8.6

Kinnt van de mellette van az a sárga jelzés az mit takar???

Next PC upgrade: 2022

warezcenter
insp
Ne fájdítsd a szívét annak, aki már túl van az egyetemen

IMYke2.0.0.0
Egyetemi kollégium belsõ hálózat.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bucser
HOnnan szedted le?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

IMYke2.0.0.0
MEGJELENT! - nekem már meg is van a 4CD...

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja kinn van.
Mit csináljak, hogy ne vegyenek észre amikor kinn lógok a kocsi oldalán? Hiába kapcsolom le a villanyt mindig kiszúrnak amikor mászom az ablakok elõtt.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Nforce-on fent van valami efféle...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hykao
hykao
Mos' mé', csak 9 test...
Breki33
te brutális :-)
hykao
Csendélet...
hykao

Kezet mostá'???
Breki33
ide nem tudod kilinkelni?
hykao
TGV vezetõfülke:
hykao
Na kész a demo hun, kiegészítve a 2. pálya rejtett részének elõhozásával!
Már postáztam Methosnak, remélem pár napon belül felrakja.
hykao
...nálad! Nekem elindul a letöltés! (ebben a pillanatban ellenõriztem)
balcooo
(igaz halottak a linkek a site-on) 😄

Breki33
teljesen egyetértek
bár én az elsõt angolul vittem végig,
magyarul sokkal élvezetesebb és nem lessz anyi
itt mitis kell csinálni....????
hykao
Este visszanézek (hátha kijön a multidemó addigra...)
hykao
...egy példa a demóból:

Mint kiderült - két vagon közt egyik CIA-s barátunk gyors elõadásából -SOTH jobb lábát elvesztette egy taposóaknára lépve, mûlába van.
Így a hõképlátóval biztosra mehetünk (mert ugye a mûvégtag hõmérséklete alacsonyabb a szerves részekénél), nem kell - annyira - sötétben tapogatóznunk...
hykao
Na, kicsit bõvebben Blasta filippikájára :

Most a demót tesztelgetve, hihetetlennek tartom, hogy bárki is, aki nem angol anyanyelvû, mindent megértsen, és homályos részek nélkül kirajzolódjon elõtte a történet egésze!
Már csak azért is, mert néhol olyan gyorsan gördül a szöveg, hogy magyarul is kapkodva lehet csak elolvasni...
Ezen felül az egy dolog, hogy az ember érti, hogy nagyjából mi történik, meg tudja, hogy mit kell csinálni, DE!!! egészen más játékélményt nyújt, ha az összes magánlevelezést, összes párbeszédet (amit feliratozik, mert ugye megint kurtították a feliratokat) megértjük, egyszóval a történet egésze bontakozik ki a szemünk elõtt.

Bár nyilvánvalóan mai felgyorsult, rohanó világunkban egyre több a felületes ember (az idõhiány miatt is...)

Szóval a magyarítások az angolul nem, vagy keveset tudóknak, és a nem végletekig felületese embereknek készülnek...
hykao
...sajnos limites, ez a szûk keresztmetszete a dolognak.
rorr
www.driver.hu

Esetleg tevékenység?Csak akkor át kell írni "magyarabbra" az alatta lévõket.Pl.:Ember megragadása,opt. kábel használata etc..Persze csak ha nem betûlimites.

hykao
Ez mind szép és jó, de mi bajotok van azzal a magyar szóval, hogy CSELEKVÉS???

A játékban úgy néz ki, hogy van egy
fejléc -> CSELEKVÉS
alatta pedig, amit éppen csinálni tudunk: Ajtó nyitása, Gép használata, Embert megragadni, Optikai Kábel, stb.

Most egy angol eredetû szó (ha már úgyis szinte lehetetlen ezt a részt totál magyarossá tenni), miért jobb vajon, mint ez a mindent magába foglaló magyar???
insp
Az angol sem interakcióba lép az ajtóval, hanem kinyitja.

Bucser
Az angolok sem mondják senkinek, hogy please Interact with that guy.... Szal ennyi erõvel az Akció és cselekvés is megfelel...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Egyébként az interact szó is mesterségesen kreált valami az angolban is😊 A Játékokban használták elõször. megnézel bármilyen egynyelvû szótárt abban sincs benne egyértelmûen más jelentése csak körülírja.... Mivel összetett ragadványszó. Az INTERAKCIÓ mellett teszem le a voksomat.
Na csõsztök lépek Polgármesteri hivatalba útlevelet csináltatni😊

hykao
Nem azzal van a gondom, hogy magyartalan, inkább azzal, hogy nem érzem minden egyes cselekvéshez "passzentosnak".
Pl: ilyet sosem használunk ahétköznapokban, hogy INTERAKCIÓ: kinyitom az ablakot, felkapcsolom a lámpát meg ehhez hasonlók.

Na mindegy, majd még meglátjuk, hogy mi lesz ezügyben.

A lényeg: ma biztosan elkészül a demó magyarítása, most mindjárt húzok melózni, majd délután-este, még tesztelem, hogy hogyan is mutat a játékban (nem-e lóg ki szöveg valahol...mert sajnos ilyenekre is figyelni kell), aztán már küldöm is feltöltésre.
insp
Az "interakció" a magyarban is gyakran használt szó, szerintem nyugodtan maradhat.

hykao
Basszameg, elnéztem az órát, most látom csak, hogy 9 helyett 8-kor keltem...
A franc egye meg...így csak 5 órát aludtam...
Viszont a demo magyarítás a finisébe érkezett!!!

Valamint Bucser barátunknak köszönhetõen, aki - hozzám képest - fénysebességû gyorsasággal dolgozik, a teljes játék fordítása is halad!
hykao
De azért még várom az ötleteket...
hykao
Nem afele hajlok, hogy marad a CSELEKVÉS, mert az AKCIÓ sztem hülyébben mutat (mint a cselekvés) az olyan esetekben, amikor számítógépet akarunk használni, vagy ablakot kinyitni, vagy villanyt fel-le kapcsolgatni.
Gondolj bele:

AKCIÓ - villany lekapcsolása, vagy AKCIÓ - ablak kinyitása, vagy AKCIÓ - gép használata... sztem ezek így nem klappolnak.
olyan szó kell ami minden cselekedetre megfelel -> CSELEKVÉS.