Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
😞(( Csak most nincs idõm meg pénzem se ezzel foglalkozni 😞 Talán jövõ hónapban.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Add el mielõbb azt a kártyát, amíg még adnak érte szinte ugyanannyit, mint egy 8500-asért...
Gfreiter
A 45.xx-t, meg egy régi 32.20-ast. Letöltöttem, feltelepítettem, újraindítottam

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Breki33
most végülis melyiket próbáltad ki?
és hogy raktad fel?
Gfreiter
Tököm, a 32.20-assal se megy 😞((

Gfreiter
Nem mûxik. Kipróbálom azt a Detonatort 😞

Breki33
ha nem megkapjuk a magunkét :-)
Breki33
ha a legutolsót kérdezed az jól, de sztem neked az való inkább amit a fórumban ajánlottak
ezzek már force driverek illetve, szval inkább az újabb kareszokra vannak optimalizálva
hykao
Kíváncsi leszek elindul e azzal a driverrel.
Gfreiter
Már le is szedtem. És az jól mûxik?

Breki33
azon az oldalon fent van minden detonátor és egyébb driver

nekem amúgy a nagytesó van :-)

Geforce4 Ti(MSI)
Gfreiter
Nem. GeF4MX á lá lófasz 😞

hykao
Akkor csak Gef4 MX-ed van nemde??? (nem GEf2 ugye?)
Gfreiter
GeF MX 440, csak Breki mondta, hogy neki nem az van, és aszittem az õ karijához való drivert ajánlott.

hykao
Hát akkor most milyen kártyád van végül is???
Gfreiter
Most látom csak! Töltöm 😊 Köszi Hykao + Breki33 😄

hykao
Gfreiter
Ja, de neked nem GfMX440 van, az biztos más.

Gfreiter
Aszonták azzal nem megy...

Breki33
Breki33
Pl innen

Nekem mosz a 56.82-es van
hykao
A Splinter Cell hivatalos oldalán lévõ fórumban azt írta az egyik csóka, hogy õ 45.23-as drivert rakott fel, és ezzel elindult neki. (Gef4MX440-e van)
hykao
Nem tudom sajnos, mert nekem már évek óta ATI kártyáim vannak.
De írj egy privit a srácnak, és akkor biztos megmondja a pontos számát is a drivernek, meg azt is, honnan szedhetõ le!
Gfreiter
"35 vagy hanyas nvidia driverrel megy..." Ezt írta a srác. Én nemrég valami 50 akárhányas drivert szedtem le Honnan a répából szedjek elõ két éves drivert?

hykao
Na már update-elték is a hírt (miszerint 21-én jön a demó) a Splinter Cell HQ-n.
Szóval a hír csak spekuláció volt.
Most a legújabb spekulációjuk szerint ma, helyi idõ szerint 18 órakor kezdõdõ, a játék többjátékos módjának fejlesztõivel történõ élõ kérdezz-felelek (live-chat) lezajlása után jön ki a multi-demo...
Meglátjuk...
Breki33
én a Printscreen-t használtam :-)
hykao
Hivatalos bejelentés nem volt ezügyben.
hykao
Nem kell képlopó!!! Játék közben F9-el készíthetsz screenshotokat.
Breki33
tudom azt énse értem, lehet a képlopó az kiszedte :-)))

majd kipróbálok még egyet
izé..., nem 21.-én kellet volna jönnie az mp demonak?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
De a te képeden mintha nem lenne rajta a fegyver, életerõ-szint, meg ilyesmik?!
hykao
ATI-m van.
Breki33
A drivervisszaállítás autómatikus.

Geforce440-hez sztem jok az újabb de nem directx9-es driverek, de nekem másmilyen kártyám van így ez nem biztos.
Breki33
Köszi már értem miért volt neked túl sötét az enyém
mert ez meg nekem túl világos fõleg a 316-al összevetve.
Persze ez szubjektív.

Amúgy ATI-d van?
Gfreiter
Csak nem tom hol kell ezt beállítani. Meg asse tom milyen driver kell hozzá. A múltkor letöltöttem valamit, de nme installáltam fel, de még megvan. Na majd holnap valamit kitalálok. Jó8 mindenkinek!

Ja, amúgy GeF MX 440-em van 😞

Breki33
ha XP-d van akkor készíthetsz visszaállítási pontot illetve drivercserénél automatikusan visszavonhatod a legutolsó driverre

csak arra figyelj hogy hivatalos minõségbiztosítással ellátott driver legyen
Gfreiter
Adam5-nek szülinapja van 😊

Gfreiter
inkább hagyom most, nehogy szétcsesszek valamit 😞

Gfreiter
#293 innen szedem. Remélem jó lesz, bár nem tom az nem e csak Gf2-eshez van Nem nagyon értek ehhez 😞

Gfreiter
Minumumon van. Most szedek valami drivert lefele, amit valaki belinkelt. A krtyacseréverl még sajna várni kell, de mindenképp le fogom!

hykao
Vegyél minimumra mindent, lejebb olvastam, hogy valakinek ez segített (Gf MX kártyásnak).
Lehet még az is, hogy drivercsere kell.
(de a legjobb megoldás a kártyacsere lenne)
Gfreiter
Hykao! Letöltöttem a demot, felinstallaltam, minden okésnak tûnt, és amikor betöltené az elsõ pályát, mindenféle duma nélkül kilép a windowsba 😞

hykao
Itt kell átmenni az ajtón (már jóval elõtte érdemes noclip-elni, hogy ne dobjon ki SIKERES KÜLDETÉS-sel):

Utána lesz két lefagyott madár, egy automata érzékelõs fegyver, és a barakkban csak hõképlátóval érzékelhetõ pásztázó nyalábok:

Majd egy kis gyönyörködés a tengerparton:

Le a lifttel:

Hmm, azt a képet már láthattuk a mission pack-ben:

Géza mindjárt énekelni fog:

...és a jutalmunk: "...az alagút végén ott a fény!!!"
Breki33
látszik rajta :-)
hykao
lakótelepi kis konditerem, saját kulccsal.
ugye hogy az a legjobb ??
Kezdek én is rászokni... nem is olyan uncsi mint amilyennek gondoltam.. hova jársz ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hykao
konditerem
mit edzel ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hykao
Most húzok edzésre, de még ma valamikor beszúrok képeket.
hykao
Hát szerintem nem harmadik pálya az, inkább úgy mondanám, hogy a demó 2. pályája végig (mert ugye az egy csonkolt pálya volt csupán).