4097
-
#1376 itt mit csináljak?
-
#1375 na most már jó.rendesen elindul.ott a csónaknál mit kell csinálni?amikor lecsúsztam a rúdról,ott a csónak.ott mit csináljak? -
#1374 na elindult,úgy kezdődik hogy beirod a neved,utána meg mész egy utcán? -
Gandibá #1373 Ja.. -
#1372 Crackfixet is felraktad? -
Gandibá #1371 Felrakram, rányomok hogy create new profil, nyomatja hogy loading, és kilép windowsba. Valaki tud helpelni? -
#1370 de nem kell elötte valami patchet vagy valamit?mert volt hozzá még 2 fájl. -
DePreSsZYo #1369 rossz helyre raktad a cracet vagy rossz exet inditottál el. -
#1368 persze.mondd el légyszi -
#1367 Nem tudjuk, reinstallold. -
#1366 #1362 valaki HELP -
#1365 Áhhh. Szinte minden film nyersfordítással szövegeznek:D Ez a baj. hykao ,még nem olvastam el összes üzit ,de csináld meg plz. -
#1364 Egyébként biztos, hogy max. 2on2 van a teljesben is. -
#1363 Én tolom, semmi ilyen nincs. 53.03 driver. -
#1362 valaki help.nem akarok visszaolvani 1000 hozzászólást,ezért kérném a segítséget.amikor feltelepítem mit kell csinálni?mert ezt írja ki:
VALAKI mondja el plíz! -
Beepee #1361 SPOILER !!!
Dhaliáról beszéltek? mert én még meg sem találtam őt. merre keressem? a fegyverem már megvan, de azóta 1 órája csak körözök.. -
#1360 tolja valaki gef4 4200-al ?
lehet hogy videokartya drivert kellene upgradeolni ??? -
#1359 nem muszáj ott lelőni, nekem pont ott van kimentve.
ha nem lövöd le, Lambert leszid, de nem fújja le az akciót!
alternatív történetvezetés... -
#1358 Azt a nőt kötelező lelőni nem? Ha nem lövöd le akkor nincs mission failed?
Mert én kapásból lelőttem ahogy mondták :) -
#1357 Már sikerült!:) -
#1356 Multi a délután? -
#1355 Ezt irja ki miután elinditom a játékot!General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine
Valaki nem tudja mi lehet a gond?? -
otiq #1354 A jeruzsálemi pályán amikor a liftel lemegyek, azt mondják öljem meg a nőt.
Lesz valami különbség később, ha lelövöm vagy nem lövöm le?
-
#1353 na majd még kisérletezek
én se szívesen vagyok első de ,hát így jértam:)
helo -
DePreSsZYo #1352 hm?? -
antijedi #1351 nincs... -
Atiii #1350 van már a full játékhoz magyaritás?? ha van akkor linkel dobjatok meg...thx -
antijedi #1349 énis majd este leszek... -
antijedi #1348 :DDD nem biztos hogy első csak én nemt ok róla hogy votl már ilyen :) amugy emg én iylenbe nem lenék szivesen első :) -
#1347 Még most nem tudok multizni menni, de majd este kenhetjük. -
#1346 legalább valamiben az első vagyok :) -
antijedi #1345 hmm, sokfalyta hiábrol hallotam/láttam de iylet még nem, lol :) -
#1344 helo!
lehet hogy volt már róla szó (ez esetben bocs) ,de nektek nem csinált olyat hogy amikor elíndítod a mp demot akkor nem jön be a játék csak fekete képernyő és aztán restart.
ha tudjátok mi a baj és mi a megoldás akkor létszi osszátok meg velem :)))
kösz ewuk -
#1343 na most telepítem.magyarosítás nincs? -
DePreSsZYo #1342 de hogy löjjek melléjük mert ha benyitok a tv szobába mission failed.
De lehet nem voltam elég óvatos. -
Cvd #1341 Egészen addig kövesd, amíg egy őrnél megáll és elmondja az aktuális jelszót. Azt pedig úgy tudod megszerezni, ha melléjük lősz egy sticky cam-ot. -
DePreSsZYo #1340 hi! Mit kell csinálni annál a küldinél amikor Sadono-t kell követni.
Eljutok adig hogy egy kutya van vmi garázs félében.
Előtte mondták használjam a sticky camot de hol használjam?
Mit kell csinálni?:) Mert Sadono elment egy kis nyilt területre és hogy én oda jussak egy olyan szobán kell átmenjek ahol megy a tv. -
#1339 ok, azért az a blokk még jól jöhet. -
#1338 Na mi van??? Nem jön senki multizni??? Tényleg németekkel kell játszanom??? -
#1337 Ja olyan ez a 2 megás patch mintha crackelni kéne a demot :)