4097
-
#1096 Ha kész lesz hozzá a magyarítás, meg lesz olyan videokártya, amin fut majd fullon (FSAA,AF), nem 5fps-el, akkor azért végig barbiekommandózom magam rajta... -
#1095 ilyenkor mivan? -
#1094 legalább egy szvszt pakolj mellé. vagyunk pár ezren akik ezt nem így gondoljuk. -
#1093 ami a legjobban tetszett a far cry-ban az a 4 féle renderelés mód köztük a legjobb a XIII féle cartoon.
ITT megnézheti akit érdekel -
#1092 bármit is mondtok sajnos a far cry grafikaja olyan muanyag mint egy plazacica. Persze egy éjszakára az is jo... :Ð -
#1091 te tudod. :) szerintem nagyon klasszak. -
#1090 hehe, kellett neked szidni... -
#1089 láttam azokat is!!!
de az is tiszta művi valahogy!!! -
#1088 Király:(
-
#1087 nana. nézd csak meg a szarrá rozsdásodott roncsokat. vagy a régi tankerhajót, amit elsülyesztünk. esetleg a romokat a szigeten, a kopott régi ágyúkat. szal van ott is kopás meg ilyesmi rendesen. -
#1086 Szerintem abszolute semmi értelme nics összehasonlítgatni a két gaem-t.. Far Cry és SC teljesen más stílus... Nekem az sc doom grafikával is tetszene. Viszont lehet, hogy a far cry az engine nélkül semennyire.... Egyszerű hentelés:( Legalábbis a a demo alapján. -
#1085 nem lehet uninstallálni mert hibaüzenetet ad. Na elmegy már a picsába komolyan. -
#1084 ...ez egy teljesen új fegyver, ennek ilyen a hangja... -
#1083 ok. -
#1082 nem rontom tovább a morált amit mondtam csak az én véleményemet tükrözi akinek tetszik annak jó játékot kívánok. -
#1081 nono, a sztori az egyik erőssége mindkét sc résznek (Tom Clancy neve nem véletlenül virít ott) -
#1080 melyik része? -
#1079 egyet láttam de azt hittem több is van. Akkor helyesbítek gagyai a fegyver hangja szvsz. -
#1078 Hykao elment a mail nézd meg:) -
#1077 na a hud az nekem se tetszik (kibaszott g**ci Xbox), az első részben jobb volt. -
#1076 nem sokatt játszottál vele eddig az látszik. -
#1075 hát ezen a fegyver hangon és a crosshair-on beszarok:) miért nem teríti be az egész képernyőt? Ja mellesleg megnyomtam az f9-et és windows-ba landoltam. Minden gombra kilép? -
#1074 hát nemtom de igy annyira béna a far cry hogy elszomorito.
meg az is hogy még mindig mindenki arra kivancsi, hogy milyen a fizika milyen szép a fa meg ilyenek. en meg mindig siman eljatszom a metal gear 1-el mert kurvajo a jatekelmeny van EREDETI sztorija és HANGULATA. ezek hianyoznak nekem a mostani uj jatekokobol, hala istennek sc2-ben legalabb hangulat van ha mar a story nem is olyan eredeti. Az ai amugy tenyleg jo far cryban. csak azt nem ertem, ha mar ennyi idot raszannak ezekre a dolgokra akkor miert nincs valami jo sztorijuk? ez siralom, ecceruen az nem kot le hogy milyen jol gurul a hordo, meg mennyire körbevettek.. -
#1073 iiigen, de valahogy olyan művi a környezet, sehol egy kosz, vagy kopás-sérülés a felületeken (csónak, járművek, fegyverek). -
#1072 Ez viszont gigalol! -
#1071 Nem azt mondom, hogy a legjobb grafika, de valahogy a hangulata a grafikának, a különböző fény-árnyék hatásokkal nagyon impresszív (kedvencem a tűz fölött remegő levegő) -
#1070 Szerintem se populáris, de inkább egyfajta mixe a már látott (ilyenekből kevesebb van), illetve a jövőben megjelenő játékok extra-fícsöreinek.
Nagy szabad terek - Unreal; fizika - HL2; brutál belső terek - DOOM3; AI, szabadság - STALKER.
Míg ezekből mindegyik csak 1-2t, max 3-at tud felmutatni, addig a Far Cry MINDET! -
#1069 tök jó game eddig a legjobb amit láttam imádom szeretem. Na megyek kipróbálom. -
#1068 me' szidtad... -
#1067 nem tudom többet elindítani nem szeret engem valamiért -
#1066 miért buta? Azért populáris mert korszakalkotó sok téren. Fizika (eddig nem összehasonlítható egyikkel sem), grafika, AI egynelőre csak ennyi és mellesleg hosszú is a game eléggé. -
#1065 képet! hadd lám milyen nálad! F9-el csinálsz shot-ot. -
#1064 BARBIEKOMMANDÓ (kommandós barbie fíling - a képi hatás) -
#1063 wow mostmeg megnyomom hogy join erre kilép a widows-ba. -
#1062 tudom hogy a far cry most nagyon populáris, de nekem iszonyatosan gagyinak tunik, hiaba csillivilli a víz, hiába "nagyonvártuk", ecceruen olyan mint egy discosláger.
buta, giccselteli, és POPULÁRIS :)
-
#1061 egy fegyver van nemde??? -
#1060 úgtylátszik minden tetszik valakinek mert ezek a fegyver hangok siralmasak. A far cry-ra meg no comment. -
#1059 szerintem igen. -
#1058 Nagyon király lett a játék, mind a single mind a multi része is. Speciel nekem jobban bejön a grafika (sztem gyönyöruszep) mint a farcry muanyag, rikito, plasztikus környzete. A gepigeny az tenyleg kemeny, de a jatekelmeny meg alacsonyabb grafikan is megmarad. Nekem a hangulat az elso, a grafikai reszletesseg az utolso szempont, es pl a hangok azok meg jol radobnak a kivallo atmoszferara. A multi korszakalkotoan zsenialis lett, nagyon hangulatos!
-
#1057 sőt, az éjjellátó effekt még jobb is!!!